Written by AbangNara | November 21st, 2011

Cantik sungguh baju Fazura semalam semasa di Festival Filem Malaysia yang ke 24 (FFM24). Memang terserlah kecantikan Fazura. Tak gitu?

gambar red carpet ffm24

Layankan lagi 44 keping gambar sekitar malam FFM24 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MIG Online.

gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

139 responses to (45 GAMBAR)Sekitar Malam Festival Filem Malaysia 24 (FFM24)

  1. gaga says:

    nak muntah tgk didie alias…puih!

    0

    0
  2. nabila says:

    wow.. fazura!!! 1st?

    0

    0
  3. KK vogue says:

    fasha sendat???????????????? xde ke

    0

    0
  4. Perempuan desperate says:

    Fazura the best…Maya Karin pun cantik. Baju Lisa Surihani….WTF????

    0

    0
  5. cikmimi says:

    fazura cantik !bajunye pon cntik :)

    0

    0
  6. zaraga says:

    fazura yg plg cantik…

    0

    0
  7. leman says:

    awat perot nisda memboncit tu?
    jimmy maken bulat nmpak.
    remy ishak nmpak ssut bdannyer.
    messy nye si shaheizy sam tuh.
    cntik bni aziz m.osman btudung.
    fzura gojes.. class ko.
    mia sara comey.

    0

    0
  8. KakLong says:

    Azizah mahzan dah bertudung?
    alhamdulillah!!
    nape remy ishak nampak kurus sgt..
    n to didie alias..aku tak paham konsep ko..
    dah2 la ngan pesen giler ko tu..
    bg la contoh yg baik kat anak2..

    0

    0
  9. redcarpet says:

    zizan mcm ad ape2 jer dgn juliana evans..ehem2..sume cantik2..tp kilafayrie jer xcantik..bohsan tgk gaya dier yg ttonggek tu..xd modal len ker kila?

    0

    0
  10. leman says:

    eh, bang nara. awat komen ak xkluaq..?
    penat ak type. haish. hangen btol ak. sengal jerk.

    0

    0
  11. airis says:

    kesian didie alias sampai macam tu sekali.,. diana amir cantik sangat..:) fazura gorgeous sangat…..!!

    0

    0
  12. bola says:

    perghh lisda pakai herve leger! mau 6000 selai :p

    0

    0
  13. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Wah didie alias, mcm alien je haku nengok…seram la…berkilat2 sgt…yang lain tu oklah cuma remy ishak ngan shahiezy sam je nampak serabut ngan misai & jambang yang x terurus tue…imej baru kot….

    0

    0
  14. miera says:

    Knape didie alias cm 2??
    Taksud sgt dgn lady gaga ke..

    0

    0
  15. mrs.misterious says:

    abg nara gmbr lisa surihani dgn yusry xde ker???
    knpa xde pulak??

    0

    0
    • tariktali says:

      Nara ni tunggu blog2 lain kuarkan gmbar2 FFM ni baru la buleh masuk sini… kalaux, dia nk cilok mana?/ ni pun baru lepas cilok dri MIG Online.. nara kan??

      0

      0
  16. Putri Melayu says:

    Wah…Jimmy Shanley nampak tembam laa…

    0

    0
  17. cikmimi says:

    fazura n maya karin cantik !baju diorang pon cantik !

    :)

    0

    0
  18. gelim says:

    konon LADY GAGAkkk MALAYSIA la tuhh..

    Tolong ar… x padan dgn umo la duiiii…

    0

    0
  19. huhuhu says:

    yg dgn ahmad idham tu azizah mahzan kan? Alhamdulillah sejuk hati tengok. oh ye didie alias,perlu ke buat rambut mcm tu? puihhhhhhh ! n diana amir, woww.. so beautiful lagi2 pakai tudung tutup dada.. i like

    0

    0
  20. komkom says:

    gambar yg 2nd last yg dengan ahmad idham tu sapa ye?azizah mahzan ke?

    0

    0
  21. LelakiEnsem says:

    cun giler fazura….cair doooo…

    0

    0
  22. nak komen jugak..jangan marah naaa..

    nape remy ishak nampak serabai teruk tue.. xhensem laaa..kata model commercial utk nivea ritue tapi….eeeeee

    azizah mahzan???? alhamdulillah. :)

    aziz m.osman ngn bini die ade iras2 betol la.. kan2??

    p/s: didie alias umo brape sebenarnya? boleh gtau x??

    0

    0
  23. baju fazura simple dan cantek..suka…

    also like bila merong mahawangsa menang film terbaekk…syabas KRU

    0

    0
  24. elsa didi says:

    mata aku paling WOW kt Diana Amir. comel siot. sblm ni aku mmg anti ngn minah ni. tp sejak dia pakai tudung, da xde ape2 prasaan suka mahupun benci. neutral. tp mmg like la dia nye penampilan.

    plg x ley blah si neelopak. baju da cntik. bajet2 saloma la kunun tp skali nmpk bra la plak. adehh.failed.

    and mcm biasa, kakak aku fazura tetap manis. lap u lah faz!

    0

    0
  25. Muk says:

    remy ishak penampilan die cmtu sbb die tgh shooting filem baru.watak dia kena kurus dan rambut M.

    0

    0
  26. Norninani says:

    Azizah Mahzan dah bertudung…Alhamdulillah…

    Sam terlalu messy. Rasanya dressing camtu sesuai utk ABPBH je. FFM ni majlis yg agak formal la. You should consult a stylist.

    Didie Alias, terkejut aku tengok kat TV. Mmg la nak kelainan, tapi Lady Gaga is the one and only. Nobody can be like her. So, less is more. ya.

    0

    0
  27. casper says:

    fazura nampak mcm princess ..sweet :)..diana amir gojes,…suka tgk cara lilitan tdung dia…nampak kemas…:)

    0

    0
  28. ZE says:

    cutenya si mia sara ni

    0

    0
  29. wee says:

    fazura swetttt sgt~~~~ baju pon sopan…

    0

    0
  30. reena says:

    ehh….nek jah dh berubah ke?kalo betul alhamdulillah….

    0

    0
  31. angelyn says:

    suka fazura yg macam princess..n diana amir yg nampak mcm muslimah sebenar..both of them r very cute :)

    0

    0
  32. Uncle Johnny Walker says:

    heh fazura mmg hot… tapi x bertudong pon? bukan ckp die nk bertudong ke pas lakon tahajod cinta? apapon mmg chantek fazura…

    0

    0
  33. kakchubby says:

    fazura & diana amir….mereka berdua syangat2 shuuuuuuwiiiiiiiit. ^_^

    Si DD Alias tu bawak2 la sedor diri tu. kalau ye pon kawin dgn org muda, jgn la sampai ‘kaki tak jejak ke tanah’ pulak. tak sesuwai langsung la Nek DD!!

    0

    0
  34. biasa says:

    fazura paling lawa.remy ishak and tiz paling comel.juliana evans gorgeous!~

    0

    0
  35. mia says:

    Disie Alias tu macam batang kayu dekat afrika lah. tak cukur air nak siram…

    0

    0
  36. Ayin says:

    diana amir n fazura mmg cantik. nice choice for outfit. yg baju cantik2 sume posing cool je, x over pn. tp yg baju cm balut nangka n overly blink2 2 yg t’tonggek2. didie alias – you’re getting wierder each day.

    artis lelaki yg da b’umur rmai yg well dressed. sam n remy ishak – nmpk messy sgt. klu sbb tuntutan character pn, sikat la bg kemas skit. hafiz af – your hairstyle is annoying. bandi amuk – style n action kurang sopan.

    0

    0
  37. aha says:

    awat rambut didie alias macam penyapu kat umah aku je…

    0

    0
  38. XXX says:

    SWEET SANGAT..FAZURA N NEELOFA
    CUTE ++ MIA SARA…
    JELITA BEBENO…MAYA KARINNN…
    GEMOKK..ANA RAFALI N JIMMY
    MUNCIT…LISDAWATI(XYAH LER POSE SLIM~WAT MALU JEWWW…)
    ENSEM..ZIZAN
    PALING BURUK…DIDIE GAGAK
    PALING SERABAI…SHAHEIZY SAM…
    BAJU MERAH SET NGN ANK TUE..SAIDA KER..NAMPAK MCM SEXY KEKAMPONGAN….LOL

    0

    0
  39. neikkieme says:

    didi alias mcm da ready nk nek planet pluto je

    0

    0
  40. naida says:

    bila lah nk berubah nek didi ni makin menjadi2 dia ingt dia fofular ke

    0

    0
  41. amnr says:

    diana amir nmpak sopan…
    ske dia sjak btdung ni..
    mga2 kekal lah..
    aduhai m.cik dd ape pnye pesen 2…
    fazura mmg cantik..

    0

    0
  42. Tak Minat Artis Zaman Sekarang (TMAZS) says:

    Alhamdulillah, nek jah dah berhijrah…

    semoga artis2 lain ikut langkah nek jah…

    amin…

    0

    0
  43. rul says:

    PALING CUTE=mia & afdlin shauqi…hehehe…

    0

    0
  44. mayo says:

    baju juliana evans ngan baju diana amir yang paling cantik skali.sesuai kalau wat jadi baju kawin i.

    0

    0
  45. apasaja says:

    apa yg boleh nampak,semua artis lawa sebab mkeup jer…huhuhu

    0

    0
  46. apasaja says:

    apa yg boleh nampak,artis lawa bila makeip jer…huhuhu

    0

    0
  47. mizlyna ibrahim says:

    ape la ana raffali neh… warna cantek da..beading die xkena je.. org len ade gak kai sopan siap bertudung tp tade la cmtu..haihh..

    0

    0
  48. zack zai says:

    azizah mahzan ke tue..?bgsla dh berubah tp knp rapat sgt dgn ahmad idham..kalu bole jauh2 la sikit..:))

    0

    0
  49. welllllllllaw says:

    bang nara, bole bg caption skit tak? ada yg tak kenal/tak cam retis2 ini

    0

    0
  50. erynne says:

    knpe Awal Ashaari tak jalan dengan Scha Alyahya..??

    0

    0
  51. Lisda badan slim tapi muncet la pulak perutnya….
    gi exercise perut la Lisda….
    ke you tersalah pose….
    nak melentik sangat kot…
    terus jadik camtu….

    0

    0
  52. fazura no.2 says:

    fazura forever…mmng layak jadik princess rakyat johor…..

    0

    0
  53. boy says:

    asal baju ana rafali sangkak sgt? sedihhh

    0

    0
  54. Moshi moshi says:

    knape muka kilafairy nmpk mcm 40an tahun.selekeh sgt.aku suka tgk diana amir.cantk

    0

    0
  55. cheliza says:

    azizah mahzan ok, tapi dah bertudung dok peluk2 pulak ngan ahmad idham si laki orang.
    Didie tu kesian, terpaksa cari kelainan untuk terus mendapat rezeki nak bela anak ramai. sampai masa berubah la tu…

    0

    0
  56. win says:

    cantik dan ayu sangat fazura makin matang memperagakan pamakaian simple, sopan, dan gorges;-)

    0

    0
  57. Cik Keledek says:

    UP to Fazura…she’s gorges!
    Cantik manis Diana Amir!
    Alhamdulilah to Azizah Mahzan
    Shahizey Sam…plz la jangan jadi mangsa fesyen
    Kila kesian kamo..tak yah la nk jdi Angelina Jolie lagi dah!
    Ana Raffali hey gals u need to be proper fashion~ so pity…

    0

    0
  58. Karl says:

    Didie Alias…..tekenang aku zaman main Street Fighter…

    0

    0
  59. Ayin says:

    Kilafairy ni umor bru 19 thn.. tpi rupe cm da lbh 30 thn… Ziana Zain yg umor 43 thn n Erra Fazira 37 thn 2 pn nmpk jauuuuuuhhhhhhhhh lg mude tau.

    Emaknye si Rohana Jalil sibuk nk nmpk mude, anaknye si Kilafairy lak xsabo2 nk tua.

    0

    0
  60. Ayin says:

    Kilafairy ni umor bru 19 thn.. tpi rupe cm da 30-an.. even Ziana zain 43 thn & Erra Fazira 37 thn 2 pn nmpk jauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhh lbh muda.

    yg si emaknye Rohana Jalil b’usaha nk nmpk tua,, anak lak xsabo2 nk tua…

    0

    0
  61. harimau taring says:

    dato siti nurhaliza paling cantik..

    0

    0
  62. malas says:

    fazura classy..queen in the making :)
    diana amir so sweet..like her style so much..an inspiration to muslimah fashionista

    0

    0
  63. zizie alias says:

    dah mcm super saiya pulak aku nengok didie alias tu.

    0

    0
  64. aatik says:

    sweetnya diana amir…leh buat calon isteri…
    azizah mahzan dh bertudung alhamduliah….

    0

    0
  65. AKU says:

    DIANA AMIR xcun pon,asal korang ckp cun.xphm aku!..ak nengok harap mekap tebal je..fazura la yg paling lawa, gojes, cantek, sweet..

    0

    0
  66. stefany says:

    hahaha , aku x tahan btoll la stiap kali tengok gambar didie alias . tataw napa .

    0

    0
  67. lili says:

    Sejuk mata memandang Diana Amir. Harap dia kekal dengan penampilan selari dengan agama. Fazura memang naturally stunning and beautiful. Kerintingnya rambut Remy.. semua artis kita cecantik n hensem2.

    0

    0
  68. vanine says:

    Sam bila time berlakon memang best tapi bab fashion, fail.. Cam fashion victim lak.. Syamsul memang nampak tampan & segak.. Kalau artis wanita, baju paling cantik- Fazura, Maya Karin & Juliana Evans.. Simple yet stylish.. Makeup diorang pun flawless.. Suke tgk coz diorang nampak sweet je.. =)

    0

    0
  69. cocojombo says:

    aiyooh..si Didie Alias tu macam BINATANG!!!

    0

    0
  70. dido aliaz says:

    Fazura, Diana Amir, Maya Karin. Gorgeous as always :) One more thing.. Pelikla banyak betul peminat Didie Alias kat sini ek tukang dislike. Hehe

    0

    0
  71. xde sluor says:

    lain org lain taste…ye tak?
    =wa ckp remy dh nmpk cam bangla serabai – org kata hensem
    =stgh laki kata pempuan klu ada tummy sket2 cam lisda tu sexy – ada yg kata buruk / x lawa…tapi tonggek bebuat macam si ‘…….’ mmg cam shiyal la rupenye
    =ada yg kata tu nek jah – wa skali pndg nmpk cam nek mah (reshmah mensyhur tanpa awning) jek
    =wa nmpk diana ok tp mekap mak aihh – org kata amat la kiyutnye
    =wa kata didi cam haram – org lain kata dia cam haram gak..ehhhh sekali samaaaaa la plak taste!
    kepada yg rajin dislike smpi 4 ratus kt atas tu..sila start dislike wa skg.slagi x cukup 500 dislike…SILA JANGAN JEMU THUMBS DOWN kat wa…masyehhh

    0

    0
  72. xde sluor says:

    ehhh cantek lak timing wa kat atas neh

    0

    0
  73. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu suka tengok muka jins samsudin pasal muka dia ada iras2 muka bapak minah jambu ………yg paling smart kt sini shamsul yusof dia hensem nampak kemas je muka pn berseh …….tk payah lah nk simpan2 misai jangut semua buat semak je nanti bila nk cium tercocok cocok eeeeeeeeee geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      pompan yg paling jambu kt sini fazura dia sweet n ayu jeeeeee pakaian pn cantek simple n nice ……………

      0

      0
  74. peminat tiz zakiah says:

    Dimanakah Fasha Sandha? Tak hadir ke? apa-apapun Tiz maintain gorgeous!!!

    0

    0
  75. ctfza says:

    fazura cantik.. baju, mekap etc ala2 pricess fairy tale..

    neelofa and killafery (macamtu ke eja?) macam perempuan kabaret zaman p.ramlee..

    0

    0
  76. a-no-ni-mus says:

    sape yg dislike org kutuk didi alias tu obviously tak kenal siapa didi tu.. mulut dia mmg celupar sgt2.. ada ke org yg so much younger dari dia dia panggil kakak. tak sedar diri da tua kerepot tp buang tebiat.. tu masalahnyer.. kwn artis yg diri sebelah didi pun geleng2 kepala..

    0

    0
  77. zonks says:

    fazura ni pandai dia jaga nama anak sultan johor tu. baju dia memang dah nampak sopan je and sophisticated. lawa!

    err azizah mahzan ke dgn idham tu? -______-“

    0

    0
  78. zurabravo says:

    ya Allah,nape laaaa didie alias ni,da cm terkena kejutan elektrik lak…tegaaaakkk xhinggattt,serabai
    haiyakkk

    0

    0
  79. zurabravo says:

    didie alias bw2 la senonoh ckit,da ruper org terkena renjetan elektrik lakk..hahahha

    0

    0
  80. Didie Alias rhopa macam BINATANG….
    Didie Alias rhopa macam BINATANG….
    Didie Alias rhopa macam BINATANG….
    Didie Alias rhopa macam BINATANG….
    Didie Alias rhopa macam BINATANG….
    Didie Alias rhopa macam BINATANG….
    Didie Alias rhopa macam BINATANG….
    Didie Alias rhopa macam BINATANG….
    Didie Alias rhopa macam BINATANG….
    Didie Alias rhopa macam BINATANG….
    Didie Alias rhopa macam BINATANG….
    Didie Alias rhopa macam BINATANG….
    Didie Alias rhopa macam BINATANG….
    Didie Alias rhopa macam BINATANG….
    Didie Alias rhopa macam BINATANG….
    Didie Alias rhopa macam BINATANG….
    Didie Alias rhopa macam BINATANG….
    Didie Alias rhopa macam BINATANG….Didie Alias rhopa macam BINATANG….Didie Alias rhopa macam BINATANG….

    0

    0
    • ciput says:

      suke2 jek ckap kt org binatang…jangan menidakkan kekuasaan Allah…Dia yang mencipta semua makhluk di bumi ini…

      0

      0
      • ciput pun rhopa cam BINATANG!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        ciput pun rhopa cam BINATANG!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        ciput pun rhopa cam BINATANG!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        ciput pun rhopa cam BINATANG!!!!!!!!!!!!!!!!!!ciput pun rhopa cam BINATANG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        SAMA GENG ITU DIDIE ALIAS….

        0

        0
  81. Roja says:

    Mesti Didie Alias yang tukang dislike ni. HAHA

    0

    0
  82. cik siti says:

    aku paling suke zizan..eee…jatuh cinta..!!! :)

    0

    0
  83. jujur says:

    paling kiut kak faz kiter..
    plg sweet diana danieele..
    paling gojezz maya karin……..
    paling-paling gojez lisda,biarpon boncet ckit,xkesa la..anak dah 2……..
    paling cun wife abang aziz kite…princess lily……

    0

    0
  84. jujur says:

    knp xkuar komen…wawawa..pnt jea tulis…

    0

    0
  85. sOMEoNeWhoCare says:

    Love Fazura’s style ….

    0

    0
  86. leen4 says:

    fazura cantik…tapi musykil lak bukan arituh ada berita cakap dia nak kekal bertudung selepas tahajud cinta?? ke gossip ajee nak bertudung? sapa tahu citer ni?? cuba citer2

    0

    0
  87. gothic says:

    oklah tu neelofa nampak bra.. kang taknampak bra, kena gosip kata takpakai bra pulak…

    0

    0
  88. KNEE-LOW-FAR says:

    aku tengok pic juliana evans ngan zizan tu macam nampak sesuatu kat bahagian dada juliana la..ke mata aku dah bulau???

    0

    0
  89. jejakahensem says:

    nampak p****g julianna evans timbul dlm gambar dy dgn zizan…mesti sebab sejuk sgt kn,ehhhehe

    0

    0
  90. dina says:

    simpel bos makasih infonya

    0

    0