Written by serenity | February 13th, 2012

Pada malam 11 Februari 2012 lepas, satu majlis sambutan ulang tahun kelahiran Neelofa yang ke-23 telah diadakan di Bora Asmara, Jalan Penchala. Ramai yang hadir ke majlis tersebut, termasuk keluarga Neelofa yang besar, rakan-rakan, selebriti dan para peminat Neelofa yang dipanggil Lofers, yang turut menganjurkan majlis ini.  Antara selebriti yang hadir ialah Awal Ashaari yang juga merupakan pengacara majlis, Ana Raffali, Zain Saidin dan Iqram Dinzly,

PhotobucketSebenarnya ada beberapa berita terbaru tentang Neelofa, jadi kami akan senaraikannya dalam bentuk poin untuk memudahkan anda diges:-

1)      Neelofa akan memulakan perniagaan kasutnya. Dia telah pun siap membuat rekaan dan menghantar rekaannya ke kilang, produk kasut yang dihasilkan itu akan dijenamakan dengan namanya dan mula dijual.

2)      Neelofa sudah muncul sebagai model bagi katalog Avon terbaru dan kelihatan anggun dalam katalog tersebut.

3)      Awal Ashaari dan Scha Al-Yahya telah memilih Neelofa sebagai pereka untuk kasut perkahwinan mereka yang bakal berlangsung tahun ini.

4)      Lakonan Neelofa dalam telefilem komedi Ijam Non Yankee bersama Awal Ashaari dan Faezah Elai yang ditayangkan dalam slot cerekarama di TV3 Sabtu lepas mendapat sambutan baik para peminat.

Kredit gambar kepada REDPhotography, sila like beramai-ramai. Lagi 43 gambar selepas jump.

***

Buat julung kalinya Fiesta Seni Budaya Perak (FSBP) 2012 akan diadakan di negeri Perak. Matlamat tetap jitu iaitu menyemarakkan seni budaya dalam kalangan masyarakat terutama rakyat di negeri Perak. Pendekatan JKKN Perak dan Kerajaan Negeri Perak melalui Majlis Kebudayaan Negeri bertujuan memperkenalkan produk seni budaya melalui elemen seni muzik, teater, tari, visual, kraf tangan dan pelbagai elemen seni lain lagi. Fiesta ini aka berlangsung selama 3 hari iaitu  17-19 Februari (Jumaat -Ahad),  10.00 pagi- 10.00 malam di Dataran Majlis Bandaraya Ipoh, Perak.

Keterangan lanjut berkenaan program ini boleh menghubungi pihak Jabatan Kebudayaan Dan Kesenian Negara (JKKN) Perak di talian 05-2537001, Puan Fairus binti Alias.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

125 responses to (44 GAMBAR)Majlis Sambutan Ulangtahun Kelahiran Ke-23 Neelofa Di Bora Asmara

  1. Minat Neelofa says:

    Mantap Neelofa ni..i like!First….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 26
  2. syuhada says:

    untung jadi orang lawa..ramai org syg..hehe..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 8
    • shahz jaszle jambu says:

      tu la.. n gamba2 kat atas tu semua nmpk cantik.. credit to Red Photography..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
  3. IzaLina says:

    Salam..lofa, awk cantik n bagus dlm lakonan..cuma tolong kurangkn sikit keseksian tu ye..=)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 97 Thumb down 2
    • Nyah Cantek says:

      Agak berisi juga Neelofas nie , btw ternampak kelibat byk lelaki hensem !!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  4. kuyu says:

    perasan tak ..kwn2 artis neelofa hanya jantan sahaja ….patut la…lupa lak .,..dia kan gado dengan semua artis pompuan lain ..oppppssss

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 91 Thumb down 31
  5. cicakiut says:

    Semoga terus sukses dan jgn lupa diri!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 6
  6. Neolofafans says:

    januari ke februari??

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  7. nabila says:

    cantekkknye dia…..ehh bkn neelofa,chantek ana raffali bertudung…sweet sgt :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 109 Thumb down 5
    • bawang bakong says:

      aku pun asyik tgk pic ana rafali je..very natural beauty..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        artis cam ana rafali sgt sweet pakai tudung~ comel jer tgk.. neelofa mmg minat kt dya cuma pakaian dya jer yg x minat..ketat sgt smpai smua bnda kt body nmpk jelas.. ana rafali pakai tudung jgn pkai baju ketat cm AJL tau.. x cantik.. kesian kt bakal suami.. ayah.. abang.. adik2 lelaki.. diorang dok tanggung dosa kita sebab x menutup aurat sbb diorang yg bergelar lelaki ni la wajib tegur kalau adik2 @ anak pakai dedah aurat~

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  8. what the? says:

    cair sekejap aku! tapi dia berlakon besh, aku suka .. cantik pon cantik ..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 15
  9. Lofer lah sangat says:

    I don’t know why but i hate neelofa. I prefer izara more <3

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 113 Thumb down 32
    • Aku rasa mcm nak tampar jer budak gemuk dlm rancangan Jangan Tidur Lagi tuh says:

      Butuh!! Tetiba benci orang pasaipa? Gila babi ke ko ni?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 13
      • aku pn x suka bebudak 2 org dlm jgn tdo lg 2 says:

        haaha..klaka gile nickname ko..aku pn x suka bebudak 2..kcik2 dh pandai begosip

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. eguana says:

    comeeeiii sangat

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 12
  11. Mizz says:

    neelofa ni kalau tak pakai baju sendat, ketat, melekat x boleh ke? kesian badan n pori awak tu.. bagi la ruang untuk bernafas sikit… kang ruam kulit tu kang… :p

    btw, suke tengok ana rafali.. makin anggun.. (dia yang anggun sebenarnya kat dalam gambar tu bukan neelofa)

    sorry to say la neelofa, tolong tukar cara berfesyen awak ye.. nampak x elok wanita cantik macam awak ni pakai baju yang macam tu…. bukan nak suruh awak bertudung litup ke ape, tapi tolong kita sama2 menjaga, awak menjaga maruah awak dan mata orang2 yang memandang…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 181 Thumb down 11
  12. 123 says:

    hans isaac xde plak ye??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
  13. tulip says:

    hepi besday neelofa,jom sama2 balik kelate,kita potng pulut kuning lak kt sna

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 9
  14. ainaesther says:

    buruknye kaki model kasut tu.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 6
  15. Aku says:

    Kalau x silap saya, atas kek tu bkn kasut betol.. dummy shoes aje.. dibuat dr fondant.. :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
  16. wow weee says:

    mintak2 awal ashari jgn brubah hati dh la.. hikhik

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
  17. Haruna says:

    Buatlah majlis doa selamat. Minta panjang umur, murah rezeki, cepat jodoh, dihindarkan dari perkara keji. aih~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
  18. suka.hati says:

    Ana Raffali!!!:DDDDD

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
  19. Anonymous says:

    Besonye tetek die..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 9
  20. tarapapa says:

    pakai baju sekadar nak tutup warna kulit namanya tu

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  21. rainbow says:

    ni baru btul2 makan kasut!!hehe
    btw ana raffali sgt manis.. =)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
  22. JEJARI KONTOT says:

    Korang pi tegur kawan2 korang yg tak bertudung tu dulu, kwn2 sekerja ker. korang nak tegur neelofa kat sini mcm dia baca jer. uols bkn nak menegur tapi nak tunjuk mcm tau semua benda.jgnlah nak riak dgn ilmu uols tu.tegur2 lah org yg dekat2 dgn uols tu dulu,dapat gak pahala. haha oops! kalau tak suka dunia artis tak pyhlah bukak blog gossip derrrrr

    Hot debate. What do you think? Thumb up 26 Thumb down 25
    • Agnes24 says:

      Bagi sy, Neelofa vry best….korang jgn lah nak buruk2 kan artis Malaysia yg bru ne…TAK BAIK thu…!..suma kasut yg Lofa reka 2 mndpt sambutan yg mnggalakkn…hebatla kak Lofa ne….!..and the last,,,msti Mma Lofa fhm akan krjaya anak trcintanya…mama lofa nmpak pnyayang sgt kan??..Lofa klihatan sgt cantik mngenakn bju biru tu….sesuai…!okay…NEELOFA TETAP ANTARA YG TERBAIK!!!!!!!!….^-^

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  23. saya says:

    kenapa xnampak scha?

    kan bagus kalau neelofa ni xseksi

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  24. mak ngah says:

    aku tgk si lopak ni suke pakai dress kaler biru cmni..mcm bosan plak sbb asyik dress kaler yg seakan2 same je..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  25. rysha84 says:

    Allah SWT berfirman :-
    “Hai Nabi! Katakanlah kepada isteri-isterimu, anak-anak perempuanmu dan isteri-isteri orang mu’min semua hendaklah mereka melabuhkan jilbab-jilbab mereka atas (muka-muka) mereka. Yang demikian itu lebih memastikan mereka agar dikenali (sebagai wanita Islam) supaya mereka tidak diganggu.” (al-Ahzab: 59)
    Kenapa ambil mudah soal aurat???Takutnya pada AzabNya di sana nanti…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 7
    • Dr Aufa says:

      sape yg dislike ayat quran ni xtau la.. ni peringatan dari Allah. ada jgk yg dislike..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
  26. alola says:

    aku asyik nak tengok gmbr kak ana je. manis berpakaian tradisional melayu dgn bertudung menutup dada berbanding dgn kak lofa yg nampak hot berpakaian moden inggeris :)
    p/s : meriahnya sambutan HB dia, dh mcm kenduri kahwin

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
  27. rezab says:

    ala…mak dia x marah pon…korang plak lebey2…mak dia tutup litup…anak main serkup2 jer…mcm barut nangka daaaa…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
  28. loloo says:

    Neelofa ni memang selalu pakai baju one size smaller ekk

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 1
  29. lion dee says:

    semakin naik artis kita niy kan , sape lg kalau bukan neelofa.. semoga apa yang dilakukan olehnya , peroleh kejayaan , sentiasa doakan yang terbaik untuk neelofa..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 12
  30. tercinta says:

    mcm x cukup jer dlm gmbr…where neelofa stepfather..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  31. peach up says:

    Pelik sungguh tak nampak scha yea. Asyk nampak awal ngn si neelofa je.
    Then lepas ni jangan la stress plak yea neelofa sebab kalau apa2 jadi kt hubungan scha and awal, awk dipersalahkan.
    muahahaha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 5
  32. NenekPenne says:

    lofers rupanya!!! ingatkah loofah tadi… muahahha… tau ke loofah tu apa?? hiksss…
    kot ya pun nak pakai skirt, pakailah baju bawah lutut…jagalah airmuka mak yang pakai tutup litup tu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
    • shahz jaszle jambu says:

      elok nama dia Neelofa korang pandai2 je pggl loofah ler, lopak ler.. sian parents dia.. dah letak name sedap2 dah..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 8
  33. pacik rokman says:

    aku pulak jd tak bernafas tgk dia pakai baju sendat camtu.
    camne ko cover perut dik non?
    btw, muka mcm A. Aida sikit2.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
    • chempakasr62 says:

      biarlah awal dengan sape pun ,lagi pun dorang bukan ada apa2 hubungan pun..ada jugak peluang scha cari pasangan lain…biarkan aja awal hanyut dengan cara hidup dia…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  34. opah winpri says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 22
    • chempakasr62 says:

      dalam pada scha sedang terlantar sakit dihospital akibat denggi..awal masih boleh lagi berseronok2..inilah yang dikatakan lelaki kan…nasib kaulah scha

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 8
      • cempakakibusuk says:

        doh…ko tak paham ke…awal kan pengacara majlis tu……………….sengal…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  35. Norma Jean says:

    Untungnya ramai orang celebrate birthday dia…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  36. gadisbertudung says:

    cantiknya ana raffali :)

    moga sentiasa istiqamah dengan perubahan diri. i pray that neelofa pon akan dapat hidayah untuk pakai tudung ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  37. xnak mjlis grand says:

    cantiknya sungguh ana rafali.nape seksi sgt lofa ni??malu la sikit, org len berhijab awak pakai skirt pndek.isk isk

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  38. mamaadam says:

    betul2..seksi sgt lofa ni..baju ketat sgt2…pastu awat ntah mata i ni rasa mcm awal n iqram tu ada sikit2 syok kat lofa ni..tak suka la…patutnya scha join la skali dis party..tak yah la biar awal jd mc sorg2 kat cni…jeles i kalau jd scha…tak dinafikan lofa memang cntik, tapi i triple suke izara..izara tak seksi, izara natural beauty n tak pakai make up tebal2 mcm lofa ni..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 24
    • dang anum says:

      sape kata izara x seksi..haha.. cuba tgk live sndiri kat kl.. huh.. sy pun beranggapan mcm tu sebelum beberapa kali terjumpa dia.. huh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 1
  39. dang anum says:

    tgk famili si neklopak ni smua berhijab..sdp mata memandang..mak dia pun bertudung..tp mcm pelek la.. selalunya mak kan bole nasihati ank..dan ank bila tgk mak n sedara mara berhijab,atleast tutup dan longgar2kan sikit apa yg patut.. sy suka ana rafali…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
  40. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Neelofa Go Neelofa……..!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 11
  41. neelofa control cantek jewww says:

    nape rmai2 artis kt malaysia ni tp 3, 4 muka jew yg adew..laki jew ramai..yg pompuan nyer manew???aku xske sgt neelofa tp die mmg cantek n nampak sgt die cntrol cantekkk..all the best to you..sweet 23

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  42. Best sgt join birthday Neelofa nie……biar apa org cakap tentang lofa……lofa tetap terbaik.Pada peminat scha dan awal jgn risau lofa dan awal tiada apa2 perasaan pun.Awal sekadar menjadi pengacara pada majlis nie dan dia sgt profesional.Neelofa x perlukan gossip2 mcm tu coz benda2 mcm nie akan membuat artis2 kita semua berperang…….Planet biru penuh ketenangan…..so KEEP IT UP LOFA…..yg penting ALLAH KNOWS…….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 14
  43. Ohsonija says:

    Sekali pandang, dia ni memang jelita. tapi kenapa 2 kali tengok macam pelik? adakah aku iri hati dan jealous.. ataupon orang lain pon rasa demikian? taknak la kutuk mengutuk ni… tapi……………..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
  44. awatif says:

    suka tgk ana rafali (yg tertutup itu indah)

    suka tgk iqram.. hensem!!

    neelofa, selamat hari lahir, selamat dr kemurkaan ALLAH, selamat dr maksiat lahir n batin, selamat bersyukur, selamat bertaubat..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  45. aku pun lebih kurang gak says:

    klw x seksi supernice kot! mmg lah cun tapi rase mcm x complete. ade sesuatu yg x de. comel anna rafali cube utk bertudung dgn sempurna.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  46. Anonymous says:

    neelofa badan macam kim kardashian….melentik habis….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
  47. artis_sesat says:

    baik pakai baju kurung la lofa..jaga maruah kita sebagai anak kelantan dan pasir mas am nye….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  48. Cik pizz says:

    Subhanalllah indahnya ciptaan Allah.. Laaagi cantik klu menutup aurat

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  49. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 11
  50. no komen says:

    suke tgk neelofa…dia cantik…dhla cute gile bila berlakon pkai tudung dlm cite hr sbtu mlm tu…comeyy

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  51. kong says:

    ak tgk takde la lawa mane…bese je…tp cantik la jugak..tp d ni mmg suke pakai baju sendat….selalu perasan

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  52. hehehe says:

    aku sk tgk dia berlakon kira ok lar tuk bdk baru…aku sk dia n izara berlakon…mcm real jer…tp kalo dia bt perangai sewel mcm si tasha shila n fasha sandha…aku tak support dia dah…setakat gosip2 manja mcm skrg nie…kr normal la….pakaian dia tu pun kr biase gak coz ramai lg artis lain yg lagi trk pakai dr dia…pd aku lar dr kita dok sibuk2 nak mengata bab pakaian org baik tgk diri kita sendiri…kalo pakai tudung pun tp tak msh menampakkan bentuk brest n yg pakai baju ketat2 or baju longar skit suar ketat sampai jd sarung nangka…lebh kurang jugk kan…jd sebelm kata org baik tgk dr sendiri….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • syampu sunsilk says:

      mmg butul sgt2..xyah nk ngata org tgk diri sdiri dulu..lakonan lofa mmg mantap

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  53. neelofa cantek! cte kt tv3 ritu comel sgt.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  54. ira says:

    aku pompuan..tp aku plak yang segan tgk dia pakai camnni..suka pakai baju sendat..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  55. jambanmu jambanku juga says:

    ampeh delete komen aku!! huhh!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. bijak pandai ku says:

    happy birthay 23….so beuty neelofa..beli kasut diya pasti cntik..ummm.,.,

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  57. hehehehehehe says:

    haiyooo…mane sche si idung kembang yang cute tue?tak de pun?awal je ada…mcm gediks2 plak dia…kang tetibe becinta ngn lopa plak…..tepakse jadi host tuk besday lopa ke?sian scha sakit..patot awal la jaga…huh!!tapi awal macam terover2 je ngn lopa…macam besday AWAL NGN LOPA PLAK KAN?????KAN?KAN?KAN?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  58. farah says:

    ish3.. ketat aih baju si Neelofa nie.. setakat cantik x ke mana pun..tp aurat tu penting

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  59. a&n says:

    mula2 suke tapi sejak dgr kat hotfm carta sabtu lepas terus xsuke..
    cara dier berbual menunjukkan dia seorg yg xpandai simpan rahsia..n statement laki kampung tu..haiiii…..awak tu bandar sgt ke???????????terus meluat! jadik artis jaga larr attitude kalo cantik tp perangai xcantik watpe…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  60. non says:

    cantik, lembut dan berbakat i like her!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  61. Mama says:

    Cinta dunia, takut mati ~ Penyakit orang sekarang. Berjoli la selagi terdaya.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  62. carrot susu says:

    zalim adalh meletakkan sesuatu bukan pada tempatnya..so, kasut atas kek, thats zalim..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  63. ANTI-NEELOPAK says:

    teruk betul lopa tu…………..kan scha tgh sakit….sepatutnya dia xsuh awal jadi emcee…biarla awal temankan scha….heee…betina jahat……………(org klntn pgl pmpn betina kan…so pangil lopa betina ye…dia kan kelantan….)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  64. @ku says:

    Assalamualaikum

    Rasulullah s.a.w. bersabda dalam hadis yang diriwayatkan oleh Abu Hurairah, yang bermaksud:
    “Ada dua golongan dari ahli neraka yang belum pernah saya lihat keduanya itu: (l) Kaum yang membawa cambuk seperti ekor sapi yang mereka pakai buat memukul orang (penguasa yang kejam); (2) Perempuan-perempuan yang berpakaian tetapi telanjang, yang cenderung kepada perbuatan maksiat dan mencenderungkan orang lain kepada perbuatan maksiat, rambutnya sebesar punuk unta. Mereka ini tidak akan boleh masuk syurga, serta tidak dapat akan mencium bau syurga, padahal bau syurga itu tercium sejauh perjalanan demikian dan demikian.”
    (Riwayat Muslim)

    Balasan bagi orang yang melanggar larangan Allah, ialah azab yang amat pedih, antaranya:

    •Balasan wanita yang membuka rambut kepalanya selain suaminya, akan digantung dengan rambutnya di atas api neraka sehingga menggelegak otaknya, berterusan selama ia tidak menutupnya.

    •Dada yang sengaja dibuka atau ditonjolkan supaya kelihatan seksi, akan di gantung atas api neraka dengan pusat dan buah dadanya diikat dengan rantai neraka sebagai penggantungnya.

    •Betis dan paha yang terselak-selak, sedia untuk dipanggang..pedihnya tidak terk

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Zaple says:

      Semoga diberikan petunjuk kepada yg berkenaan utk kembali ke jalan yg di redhai Allah..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0