Written by AbangNara | December 8th, 2014

Sabtu lalu telah berlangsung majlis Anugerah Industri Muzik yang ke 21. Abang Nara tak sempat tengok sebab kedua-dua anak demam. Terpaksa berkejar ke hospital. Namun daripada apa yang dibaca, AIM21 memang meriah. Persembahan yang paling memukau khabarnya datang daripada Akim & The Magistrate dengan lagu ‘Mewangi’. Ramai yang mengkagumi vokal mantap Akim.

gambar red carpet aim21Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada semua pemenang. Semoga kemenangan yang diperolehi menjadi pembakar semangat untuk mereka terus berkarya. Jom kita layan gambar selebriti-selebriti tempat di karpet merah AIM21 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Ryaniez Moments.


gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21
gambar red carpet aim21

85 responses to (42 GAMBAR)Sekitar Karpet Merah Malam Anugerah Industri Muzik (AIM) 21

  1. Nur Zaman says:

    Ada yang Nampak begitu menyedihkan….

    0

    0
  2. OPSS says:

    Takziah..pakaian perempuan umpama berpakaian tapi bertelanjang..kesian para lelaki dapat dosa free sbb terpaksa tgk aurat perempuan..dunia akhir zaman

    0

    0
  3. nok gebuzzz says:

    suka tgk baju siti & alya mlm tu…mmg cantik

    0

    0
  4. nurul says:

    paling sweet couple mizz nina n suami

    0

    0
  5. abang cute says:

    sheeda dangdut tu dah serupa mak nyah je….

    0

    0
  6. abcd says:

    Hai ,…. siti nurhaliza dah pandai posing macam rozita che wan?
    Tudung dah bagus, baju tetap menampakkan lekuk tubuh. Apa bezanya? :)

    0

    0
  7. ate komerrrrr says:

    pakaian ank rohana jalil kila fairy…seriously sopan…w’pun x b’hijab…dia pki loose ajer.. :)

    0

    0
  8. adzrina says:

    1) Haiza… berbogel lagi baik
    2) Baju siti cantik
    3) Kilafairy pucat
    4) Mizz nina…sejuk mata..
    5) Nora sedap mata memandang

    0

    0
  9. grrr says:

    semua fesyen tayang tetek

    0

    0
  10. only 13 says:

    Aku x faham knp mesti ada komen yang x elok mcm OPSS & Nur Zaman.. biarla diorang nak pakai apa ke, buat apa ke,,, it’s their life…. diorang nak dpt dosa atau pahala, lantak kat diorangla.. ????????????

    0

    0
    • KESIAN KO says:

      aku lagi x faham dengan kau..org tegur tu utk kebaikan..kau mesti salah sorang berpakaian camtu sbb tu xleh terima teguran org..kesiaaaannn…

      0

      0
      • hotak hang says:

        kita yang tak tegur ni pun akan dapat dosa. dalam islam takde istilah jaga tepi kain orang lain. ibaratnya, kalau seorang yang buat dosa dalam kampung, semua akan dapat bala. ko nak ke disebabkan kesalahan orang lain yang buat ko yg kena tanggung ..? ko ni belajar agama ke idok..? ni mesti fail agama masa spm ni.

        0

        0
        • Anonymous says:

          kesiannya tak pasal2 tanggung dosa org lain. mcm tu bgs kita sama2 buat dosa. hukum apa plk mcm tu. mcm org lain mencuri kita kna tanggung. org berhutang kita kena tanggung.

          0

          0
        • Anonymous Bebal says:

          Anonymous atas ni bebal weyh…ko ngan masitah boleh geng…suka2 tukar hukum…..wakakaka

          0

          0
      • only 13 says:

        Suka hati aku nak ckp ape pon.. ko tu yang gile bodoh… ko sibuk ckp itu ini, suka hati la artis2 nak pakai ape pon..

        0

        0
    • hotak hang says:

      habis tu kita yang tak tegur ni pun dapat dosa. dalam islam takde istilah jaga tepi kain orang lain. ibaratnya, kalau seorang yang buat maksiat dalam kampung semua akan dapat bala. ko ni belajar agama ke idok???

      0

      0
    • minah jambu tlajak habis merah says:

      betol kau cakap only 13…macemmmmmm la dorang2 tu nanti masok syurga ! padan muka harimau Malaya kalah ngan vetnam smlam padan muka huh !! kalau dorang nk bogel skali pon suka hati dorang laaaaaa ! artis2 yg konon alim bertudong kenape tknk dudok rumahhhhh aje n kenape nk gi jugak tengok n tonton AIM ??????? konon nk ikot laki la eh ? mengarot buat semakkkk aje !! lov u alif azizzzzz.. lov u aishah azizzz… lov u ..adibah norrr lov u shida dangdutttt ..

      0

      0
  11. QryzzEyFashion.com says:

    Aku x faham knp mesti ada komen yang x elok mcm OPSS & Nur Zaman.. biarla diorang nak pakai apa ke, buat apa ke,,, it’s their life…. diorang nak dpt dosa atau pahala, lantak kat diorangla.. ????????????

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Tiba2 rase seram tgk muka makwe adib

    0

    0
  13. yusinda says:

    kenape artis semua aku tak kenal??? adakah dunia artis sekarang sudah semakin merundum? atau artis malaysia dah tak ada value?? and one more thing, why they look fat?? except adibah noor..

    0

    0
    • aaaaaaaaa says:

      fesyen adira nampak sgt tak cantik. mmg bertutup auratnya sempurna tetapi tak cantik..banyak lagi fesyen menutup aurat sempurna yang cantik. siti cantik tapi ketat nampak bentuk tubuh

      0

      0
    • Anonymous says:

      setuju… ramai sgt aku tak kenal dlm gambar tu except siti,adibah,adira,mizz nina n husband..yg lain tu siapa ek?

      0

      0
  14. Melati says:

    Yg menarik nya permaidani tu jer,…warna Merah…yg lain tk Paham ..aper dia Pesen or Lagu..

    0

    0
  15. adira ngn dato’ siti paling cantik

    0

    0
  16. Oolala says:

    baju paling terbaik mlm tu ….baju anak nora, budak pun tau pakai elok2….ni dh tua2 belaka….makin x ckup kain….sedih!!!!

    0

    0
  17. boring je says:

    lbih ramai yg x kenal dr yg kenal..haiza n sheeda muka pelik..tak orikah??

    0

    0
  18. lalaallal says:

    yg ramai bebudak af je…yg gediks….baik laki n pompuan….!! adehhhh…sedih betul AIM tis yr…

    0

    0
  19. bulat says:

    zarul umbrella dan nora & family jee ok.. yg lain sume menyakitkan mata..

    0

    0
  20. #akuyangkomenkauyangpanas says:

    BILA KAKAK-KAKAK GOMEN MENGOMEN. MACAM UOLSS PERFECT SANGAT :)

    0

    0
  21. lala says:

    anak nora plak pakai tudung. yg lain x malu ke tengok?

    0

    0
  22. Anonymous says:

    abg nara cepat update pasal ella masa nak pilih protege tuh!

    0

    0
  23. ain suzana says:

    pic no 5 & 6 tu saper mereka. especially yg baju merah tu?

    0

    0
  24. ain suzana says:

    couple yg pakai baju putih tu…janggut panjang mengurai tu saper dorg…sorii Tanya…tak cam la

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Lambakan artis. Ramai yang tak kenal. Mungkin bakat kurang menyerlah atau tiada x-factor

    0

    0
  26. sedih says:

    emm artis malaysia perempuan skang memg tak jaga body daa kan,

    0

    0
  27. Mirai Suenaga says:

    Makin menyampah plak tgk ijara aishah tu. bkn aku nak kata jeles… ntah ler.. nmpk b***ch yg mengejar duit sgt.

    0

    0
    • minah jambu tlajak habis merah says:

      jangan nk hina izara sangattttt suka hati dia la nk buat muka dia macmana huh ! dh adib suka biar aje la ! izara kalau tengok di luar memang dia cantek sweettt je macm fasha sandh sweetttt je … cuba izara bertudong mesti kau akan cakap > cantek Nye izara bertudongggg comellll je < semua orang 1malaysia akan memuji ..ape yg izara nk pakai nk buat ape korang peduli ! jeles ke pe izara ni cantek ????? kalau adib tknk ngan dia ha banyak lagi jantan2 yg sedang menunggu….minah jambu lebih suka ngan maria t sabri..walau pon dia dh ada anak tapi muka dia cantek n sweettt je penampilan dia pon ok simple n nice..lov u mariaaaaaa jom singah !

      0

      0
    • ladyshasha says:

      JANGAN HINA ORANG , AWAK BELUM TAHU YG DIRI AWAK PERFECT KE TAK .
      AWAK LH YG SEBENARNYA B.I.T.C.H ……….

      0

      0
  28. fhea aeryssa says:

    Yang korang dok tegur artis2 lain knp?? Baik korang tegur diri korang jer…

    0

    0
  29. Muslim says:

    Masa tengok AIM21 kat TV, setiap kali artis yang pakai baju macam tak cukup kain bagi salam rasa MALU SANGAT! weh ko dah la bagi salam dah sah-sahlah ko Islam kot.. Non-Muslim pun boleh pakai cukup kain lagi. Tu belum lagi artis2 sendu yang pakai sendat nak MAMPOS.. weh kubur kata mari dah cucu dah berderet.. yela pun nak feel retis sangat ingat2 lah Allah. lagi satu, artis yang pakai tudung pun agak2 lah pakai macam sarung nangka baik tak yah pakai tudung kemain lilit sana sini. Tengok mizz nina, dato ct nurhaliza… elok lah sikit. Wahai muslim (saya bukan ustazah ke da’i ke apa ke) saya muslim… malulah dengan non-muslim..kalau hal aurat yang wajib pun korang amik mudah hal2 lain lagilah.. tak salah pun pergi majlis macam tu tutup aurat. Kalau Allah tu nak cabut nyawa ko kat situ dlm keadaan macam tu….ishk bila-bila je…kalau korang rasa nak back up artis2 ni bersedialah untuk korang jawab dengan Allah kat akhirat nanti.. kita ni dah berada dalam dunia akhir zaman memang tunggu masa je nak kiamat. ok bye.artis sendu sedorlah diri sikit ngan rambut ngerbang2 serupa mak lampir….make up serupa hantu mak limah…. sedor2lah…dunia hiburan tu tak bawa anda ke mana2 pun di akhirat nanti.

    0

    0
  30. lynnyana says:

    kenapa yg pakai tudung sume lg cantik dari yg free hair..
    de seglintir tue dress pon ntah ape2 jer

    0

    0
    • minah jambu tlajak habis merah says:

      jangan nk macm2 lah ! kau ingat ni negeri arab semua nk kena pakai baju jubbah ??????? huh !!

      0

      0
      • lala says:

        habis negeri arab je ke yg boleh pakai jubah? kene gi arab ka kalau nak pakai jubah? arab ke malaysia ke same je, x perlu nak tengok negeri kalau nak pakai jubah tu

        0

        0
      • aku says:

        @minah jambu tlajak habis merah
        bodo la ko…komen mcm lahanat..benci aku kt ko..mcm bagus..msti ko nya

        0

        0
  31. nonienana says:

    cer kome cari gmbo bini si norman kru .. nengok mcm xpakey baju je.. teman idak suka nengoknye .. nmpk sbhgn dadanya ..

    0

    0
    • minah jambu tlajak habis biru says:

      dia punye suka ape yg dia nk pakai engkau tengok aje sudaaaaaa tk payah nk cakap ape2..

      0

      0
  32. jijijiji says:

    sy rase kan..x perlu nak tacap2 baju terlebih lace la pelik nmpak kan…kalu kurung moden ke tu simple2 pon rase lg cantik..

    0

    0
  33. iluvu says:

    Adira nmpk owesome sgt, mgkin kaler 2 sgt sesuai dgn die.slalu die ssh nk nmpk sgt cantik sbb die putih sgt. kali ni elegen n glam abis…

    0

    0
  34. tahi lalat besar says:

    izara muka cam momok .. seram iols nengoknya..acane lah adib yg hensem tu boley terpikat .

    0

    0
  35. damia says:

    Retis2 kat Malaysia…..TOLONG lah bukak mata/minda sket. Memasing ada tab/hp canggih2…surf tengok, x yah ke hollywood. Memang la kebanyakkan baju sponsor, tapi sebagai retis bole je bg opinion kan klau rsa2 baju tu mcm “tak kuasa tengok”. Kalau aku cakap nnti mesti “designer” kat malaysia ni SENTAP…hakikatnye…design baju tak penah berubah, asik2 fesyen ikan duyung & bju yg haiza pakai tu dah byk kali retis lain pakai 2 tahun lepas (termasukla bju kawin scha). Cer korang tgk anugerah SCTV Indonesia baru2 ni atau rancangan gossip Hot Shot atau Halo Selebriti, pakaian pengacara pon cantik2, tak kira untuk yang bertudung pe lg la yg free hair…memang “mele”… Tengokla artis2 sana berfesyen, designer2 sana memang terbaik & kreatif! Aisyah AF – ko ni kena masuk kelas la dik. Dah la ko tinggi, tp jalan membongkok. Dah tu baju sesendatnye…masalahnye ada aset ko yg dah x cukup ummmphh sebagai seorang prempuan yg belum kahwin. Aku tgk jd malu…sorry dik, ni utk kebaikan ko gak kalau nk pegi jauh dlm industri ni.

    0

    0
  36. mawar says:

    anugerah yg paling membosankan..

    0

    0
  37. hmm says:

    lots of fashion crime…..

    0

    0
  38. Anonymous says:

    yang lelaki tutup sampai ke leher, yang pmpuan nyer belah sampai ke dada……….

    malu ngan lelaki….dunia2

    0

    0
  39. aku says:

    lelaki tutup sampai ke leher, yang si pempuan nyer belah sampai ke dada…

    xmalu ker? dunia2…

    0

    0
  40. zarra says:

    Sapa pasangan gabar bawah Adibah Nor tu? Mcm kambing gurun sesat ke AIM. Ya Allah hai. Tgk muke mcm non Muslim. Tp kalau bkn non Muslim sekali pun. This is Malaysia ok bukan New York nk berfesyen cm kambing gurun cenggitu.

    Atas Adibah Nor mcm nak g nikah. Ptot tudung plain jer xyah letak rambu ramab plus rama2 tu. Aduhaiiii. Kesianya tgk mangsa fesyen.

    Awira dgn gambar atas Awira scaryyy gile… Black metal ke mende. Rantai mcm ke arah agama lain. Huhuhu

    0

    0
  41. aku says:

    baju nora sgt sesuai utlk org bertudung.
    kilafairy 1st time tgk sopan cenggitu..cantik je.
    Dato ct..baju ok cuma hitam buat Dato cti nampak gemuk.

    0

    0
  42. anoynim says:

    penuh dgn artis lelaki ‘songsang’ baik kumpulan,solo mahupun duo…eeeuuwwww

    0

    0