Written by AbangNara | January 6th, 2013

Rata-rata melahirkan rasa puas hati dengan keputusan Anugerah Juara Lagu 27 kali ini. Sememangnya lagu Terukir Di Bintang merupakan salah sebuah lagu favourite kerana rentaknya yang agak klasik dan liriknya yang mendalam. Jutaan tahniah diucapkan kepada Yuna dan Aizat atas kejayaan ini.

gambar karpet ungu ajl27

Yang penting, makcik Abang Nara jatuh cinta dengan kumis Aizat yang mengkacakkan dirinya ketika membuat persembahan menyanyikan lagu Yuna itu. Memang Aizat nampak lebih matang dan bergaya dengan kumis tersebut. Tak lupa juga ucapan tahniah kepada Hafiz yang mengungguli vokal terbaik buat kali ketiga berturut-turut.

gambar karpet ungu ajl27

39 lagi gambar sekitar karpet ungu Anugerah Juara Lagu 27 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook TV3 Malaysia.

P.S: Gadget Apple bersalut emas.

gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

178 responses to (41 GAMBAR)Sekitar Karpet Ungu Anugerah Juara Lagu 27

  1. Saifuddin Nasution says:

    Woooh yg nombor 1 tuh. Oppai marvellous

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 8
    • Anonymous says:

      Next time, plz ltak nma2 artis kat foto diorg tu…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 196 Thumb down 0
      • kak melah says:

        guys..tsunami alert is activated today for Terengganu, lets #prayforterengganu…jgn asyik dgn AJL jer.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 110 Thumb down 4
        • ririn says:

          korang lets pray for terengganu, ader alert tsunami telah dikeluarkan kat sana…

          seksi giler artis kt AJL tu, sudah lah insaf, x ingat mati ker

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 81 Thumb down 7
        • meowww says:

          kak melah betul ke nie.? ombak memang kuat kat sini, rumah 10km dr pantai jer ni .. #prayforterengganu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 2
        • Anonymous says:

          ribut ke tsunami ni ? bukan ribut ke nak mai 65km/h , jgn main2 psal ni, apa pun berdoa lah agar saudara islam kita kat sana ok

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 4
        • amirul naim says:

          @Anonymous betul weh…amaran tsunami baru kuar kt sini tadi…memang x tido lah kitaorg malam ni berjaga-jaga :(

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 3
        • kakak says:

          bkn tsunami. ribut sonamu. mari doa utk saudara kita.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
        • Anonymous says:

          jgn main ttg tsunami ni…sy ni keje kat tepi sungai doh..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
        • bananaz says:

          ko ni kak melah… alert utk storm Sonamu..STORM tu ribut lah… bukan tsunami. Tsunami tu Jepun punya term utk nama ombak yg terjadi akibat gempa bumi di dasar laut…perkataan yg tepat utk ombak yg terjadi akibat ribut adalah GELOMBANG BESAR…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
        • assssiiinnn says:

          yang x menyanyi plak yang pakai overrrrr lebeyyy!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 1
        • Jemah says:

          Ribut sonamu.. laluannya di laut Pantai Timur. So, keluarlah amaran Tsunami tuh.. Lembab betul minah nih

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
        • bananaz says:

          oii Jemah dan seangkatan dengannya…baca bwh ni bebaik:-

          Nasihat Ribut Tropika
          Di keluarkan pada 08:52PM 06 Januari 2013

          Peringkat : Ribut Tropika (SONAMU).
          Masa Pencerapan : 8:00 malam, 6 Januari 2013.

          Kedudukan : Latitud 7.5 Utara; Longitud 109.3 Timur; kira-kira 472 km ke Tenggara Ho Chi Minh City, Vietnam.

          Pergerakan : Ke arah Barat dengan perlahan.

          Jarak dari Bandar terdekat : Kira-kira 718 km ke Timur Laut Dungun, Terengganu.

          Kesan terhadap Malaysia : Keadaan ini boleh menyebabkan angin kencang dan laut bergelora di perairan Laut China Selatan.

          sumber : http://www.met.gov.my/index.php?option=com_content&task=view&id=1328&Itemid=565&lang=english

          Saya menggesa MEDIA buat laporan 24 jam terus menerus bagi menyalurkan maklumat.

          Agensi Kerajaan,NGO dan lain-lain perlu digerakkan segara berhadapan sebarang kemungkinan.

          Gencatan Politik perlu untuk menumpukan semua usaha berhadapan situasi getir ini.

          JANGAN BIARKAN RAKYAT PANIK DENGAN KETIADAAN MAKLUMAT TEPAT DAN PANTAS…

          so jangan nak mandai2 kata Tsunami pulak.. ntah2 korang ni yg pekak badak..berita ckp ribut SONAMU korang dengar tsunami…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • same lah says:

        setuju. byk rupenye aku xknl. haha.
        xpenting pon.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          KAK CHAM X SETUJU DGN NARA! LIRIK LAGU TDB TU X MENDALAM PUN EVEN SIMPLE JE OKAY! CUMA MELODI DIA MMG AGAK UNIK.. KAK CHAM DH BLEH AGAK LAGU TDB AKAN MNG BILE DORANG REVEAL HETTY KOES ENDANG JD JURI! LAGU2 MCM NI MMG FAVOURITE DIA! PASTU JURI2 PUN BANYAK ORG2 LAMA.. PALING PENTING AZMEER TU IKAT KONTRAK DGN TV3 KE? SEMUA SHOW DIA ADA!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 86 Thumb down 9
        • niesa says:

          sgt2 setuju ngn kakcham…lg better hafiz-kuakui ptt menang…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 24 Thumb down 31
        • noh says:

          letak nama kat bwh gambar..
          ramai yg overlah baju2 dorg..
          aina azman…? x relevan…pesyen over lak tuh

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
      • hanni says:

        gtau la name sorang2….bkn muke glamer mane pon…akak nk jgak kenal geng2 senduuu ni…btw baju shila kt atas ni jauuuuuuuuuhhhh lg lawa drp baju die pakai time nyanyi mlm td…dah la kaler hitam je mcm org berkabung…pastu nampak mcm GEM pon ye…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
        • pink.nemo says:

          setuju dgn kamu hanni..baju shila amzah time ni lagi sannteek dr time die perfom…time perform bju die nampak sarat..nampak die pun xselesa dgn baju tu..nyanyi pon sangkut2.. lagipun chenta hati xdak…tu mood kureng kot..eh! tetibe~

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
        • Aahh…aku pun tak kena sgt…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • oct1883 says:

        betul tu.. ada yang aku tak kenal pun.. huhuhu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Mak Jah says:

        Apesal 20% artis je yang aku kenal? yang lain tu sapa? Kain tu tak boleh nak singkat lagi? Baek tak payah pakai kain.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Selitone says:

      Saya syorkan…

      Tahun depan TV3 adakan kerjasama dengan Jabatan Kesihatan. Sebelum adakan pertandingan, buat semburan ‘fogging’ dalam dewan dulu. Pastikan nyamuk aedes tidak berkeliaran.

      Kang ramai plak kena denggi. Ini sebagai langkah penjimatan untuk menampung kos ubat.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 16
      • bananaz says:

        ape relevan nyer artis yg kebanyakannya pelakon plak yg diundang? dahla diorg plak yg over berhias kt AJL ni?? mana gmbr otai2 rock, penyanyi2 yg buat persembahan cthnya misha omar, ziana zain….???????

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 1
        • Olga says:

          NOK! AZABNYA MIERA LIYANA & KAMAL ADLI JD HOST RED CARPERT!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 4
      • fairus sulaiman says:

        kesian Selitone, sarcasm xberapa xmenjadi la malam ni

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 5
      • PaPaYa says:

        betul tu bananaz.. gambar misha, ziana & geng2 otai rock kapak yg bersuara mantap satu pun tak diambil.. padahal suara, lagu dan persembahan mereka lebih best dan mengasyikkan….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
        • Pojiah Gas says:

          ya setuju, satu pun takde gambar misha/ziana/aris ariwatan/rahmat mega tu. frust sgt!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • n says:

      terkejut tgk yg baju pink tu..huhuhu…mcm perasan cantik sgt..mcm witch ada lah..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 0
    • Ratu minah jambu merah / biru says:

      Bang nara !!!!!!!!!!!!!!! mana minah jambu nye komen tadi petang ????????????

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • Ratu minah jambu merah / biru says:

        ape2 pon Anis suraya yg champion kt dalam gambar ni ….pakaian dia pon simple tapi CLASS….catek n swet…..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • pizza says:

      Aku ni kalo jumpa Eina Azman waktu malam, confirm jenuh berkepui2 baca Ayat Kursi, azan pastu ca alip botttt….

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • wan baizura says:

      mira liyana tak sajak lgsg jd pgara,geli plak tgk,kamal okla….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. lalalalala says:

    alahai sazzy falak. 50 sen simpan makan kasi laki da la

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 3
    • suami sazzy says:

      dia mcm tak pakai bra je…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
      • wat eva says:

        sazzy should wear push up… 50 sen pun lagi berisi. ahahah

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 1
      • fairus sulaiman says:

        shila pakai tdung pun , bntuk boob tetap nmpak juga .. dh tau tetek besar, pakai lah baju longggar sikit

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 3
        • Altantuya kentut depan Rosmah says:

          pakai tudung utk tunjuk imej bertudung, tp badan tanak kalah nak tunjuk gak kalau2 badan tu masih kategori slim walaupun…

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
        • Boy says:

          chilah amjah punyer mesti dah kena ramas dgn abg bangla penang tu koooot…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 6
    • Adam says:

      a’ah.. dah jadi mak org pun tak insaf2 lagi.. sazzy ni tetek dahla kecik n kendur tp tanak kalah, tetap nak dedah bg khalayak tengok.. camanalah laki dia tu, tak malu ke bini pakai “tak siap” camtu.. dah mcm bini popeye aku tengok dia ni.. tak best langsung!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        laki dia nak malu hapa, bangga la bini seksi..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
        • Adam says:

          bangga bini bukak aurat ya??? maknanya perhiasan isteri dia utk santapan org ramai jugakla ya???? “tahniah”la utk laki dia!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
        • Ratu minah jambu merah / biru says:

          eh yg korang sakit hati si sazzy ni seksi pesal ! malu ? tu laki dia punye passssssssal la ! kalau korang jeles sazzy pakai seksi kalau korang nk pakai macm sazzy ha pakai lah tkde sape yg nk tahannnnnnnnnn Bwek booooooooooooooooo ! boleh balek tidooooooooo laaaaaaaaaaaa !!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 7
  3. Bluek says:

    Shila, blueeewwkk!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 4
    • fairus sulaiman says:

      mana abangla dia ?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 3
    • Hana says:

      nyampah tengok shila ni, konon2 mcm romantik sgtla cinta dia dgn si bangla tu.. blah laa dagu lanjut+bangla penang..!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 5
  4. nong nek says:

    boleh lah……nong nek xlayan AJL ni….boring

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  5. akirakaede says:

    menang sebab layak atau menang sebab dia dah gah kat US?..cmon..cara penilaian betul2 boleh dijangka.tahap tu jelah industri muzik.nak setaraf grammy?..nan hado..serupa buat anugerah lagu populr oleh artis pilihan,kn senang..oh malaysiaku~..macamana taraf filem,macam tulah taraf lagu kita..melihat pada yang terbiasa,bukan mengilap disebalik kegelapan..sedih~..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 38
    • fairus sulaiman says:

      if shila menang, aku rase kau dah xrase macam tu dah kan? .. alahai ..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 14
      • akirakaede says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 33
      • cella says:

        lagu lain lagi terbaik dari lagu yuna nih.. tolong lah..juri ni mengadili dgn pandang ape aku xtau lah.. kalau lagu yuna no 2 atau 3 xkisah sgt la aku.. tapi juara.. ape yg juara ntah kat lagu tu..lirik biasa2, budak2 sekolah pon boleh karang lirik mcm tu.. bagi aku lagu Black yg terbaikk! lagu yg boleh mnyentuh perasaan pendengar, susunan lirik yg cantik.. dah kate juara, letak la lagu yg org lain mmg xboleh nak sangkal kehebatannya.. lagu yuna citttt..puih

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 16
        • kak ain says:

          memang tak setuju yuna tak hadir, respect sikitlah anugerah tanahair sendiri… saya faham u nak bikin album utk masa depan, tapi at least kalau tak hadirpun, sekurang2nya u are ready kat LA “live” beri ucapan bila nama u diumumkan…. saya tunggu tak ada berlakupun.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 10
    • Aku.. says:

      ur judgement is ridiculous… she won just because her composition of song much better than others.. kalu u claim dia mng sbb nama dah gah dkt US.. then she may have won last year sbb she expanded her career since late 2011 or even Shila Amzah may have won bcoz her recent popularity sbb menang dkt China… & if ur judgement based on popularity of songs.. then Ombak Rindu patut menang sbb that song much popular than Yuna’s song or even Andai Ku Bercinta Lagi pn popular gak.. don’t judge emotionally just because ur own favourites tak menang.. preference can be very subjective.. perhaps Yuna’s song may not be ur cup of tea… but her song is fresh & not typical love ballad just like Patah Seribu (which i don’t think deserved for Best Song in AIM)… im not a fan of Yuna.. but im a big fan of Malaysian music especially those newcomers that can create her/ his own identity.. not just like copycat singers…
      btw.. on ur judgement abt Malaysians film.. please watch Songlap & Bonuhan.. then u may be proud of Malaysian products.. unless u are a big fan of MIG production films.. thats my 2 cents worth of opinion…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 135 Thumb down 10
      • Anonymous says:

        yup, agree with you.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
      • pening says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 21
        • Abang New York says:

          good comment from ‘Aku’.. Oh yesss… u’re right.. we are listeners and we are looking for nowadays is fresh/new and honesty in songs. We want real music from real people/artists like Yuna, Dato’ Siti Nurhaliza, Yaasin ‘Mimpi Laila’, Too Phat.. people who have their own ideas and opinions on things and maybe share them in their music.. and Yuna really gives us a ‘woww’.. we got pretty tired of hearing that typical same shit songs.. And to Yuna, keep it up and we’re proud of u..!! A talented genius like you will touch more hearts, entertain more people, and that’s what music all about. u rock~!!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
      • Abang New York says:

        good comment from ‘Aku’.. Oh yesss… u’re right.. we are listeners and we are looking for nowadays is fresh/new and honesty in songs. We want real music from real people/artists like Yuna, Dato’ Siti Nurhaliza, Yaasin ‘Mimpi Laila’, Too Phat.. people who have their own ideas and opinions on things and maybe share them in their music.. and Yuna really gives us a ‘woww’.. we got pretty tired of hearing that typical same shit songs.. And to Yuna, keep it up and we’re proud of u..!! A talented genius like you will touch more hearts, entertain more people, and that’s what music all about. u rock~!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
        • pening says:

          tempek 2x.. perasan NY. yuckkk!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 8
        • Abang New York says:

          tak caya maila sini dik ‘pening’, aku dok Queens je.. almost 2 years.. ingat student2 sini takleh baca beautifulnara ke?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
        • Joyah cun says:

          ‘pening’.. tadi kau kan yg dok suh org type in malay huh? ni dah kmai type malay.. sudah faham?

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • FARA says:

          ‘PENING’ DOK DIAM SUDAHLA, DAHLA X FHM ENGLISH.SEDIH TUL

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • pening says:

          hahaha.. best giler bile ada yg butthurt dgn aku.. hahahaha.. owh apakah itu “ENGLISH”??? i don’t know! help me please!! opsss apasal ter type enggeris nih? hanya dik fara je memahami hati ini yang tak faham enggeris tu.. sedih tul kan.. owh come to papa dik FARA. muaaxxx!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • FARA says:

          EEIIII..GATAL..!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • naddy says:

      lagu dia ada keaslian. original. lagu-lagu lain yg bertanding, tak de kriteria original yg tinggil mcm lagu terukir di bintang

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      tahniah buat Aizat & Yuna.. betterlah tu Aizat menang dari si Hafiz ombak rindu yg dah sgt membosankan !!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 11
  6. makcik non says:

    Mmmmmm….cntik ke?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  7. Anonymous says:

    tahniah to yuna. and aizat too..for make it happen

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      Aizat nyanyi lagi best drp penyanyi asal..:-D

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 13
      • Lagubestbest says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 33
        • akulah aku says:

          kenapa pulak? hanya persembahan terbaik yg diangkat melalui undi orang ramai. pemenang no 1, 2, 3 n vokal terbaik dr penilaian juri professional.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 3
      • pening says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 17
        • Anonymous says:

          @pening:

          Perlu ke mengata org pekak?… Biarlah msg2 dgan pendapat msg2.. Jikalau tak suka, lbih baik diamkn diri drp mengata org lain..sekian..

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
        • Anonymous says:

          nick ko pun dah ‘pening’.. sah2 kau lagi pekak + giler + hanjing + binatang + babi.. kau pening dan melalaklah camana sekalipun, diaorg dah menang lah dol.. kau? mcm tuuuuuuu jugak

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pening says:

          hahaha.. anon dah melalak mcm hanjingbabi kat sini :p

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. qwewq says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 19
  9. jaja says:

    fida tu dok umah je boleh tak. semak.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 107 Thumb down 3
  10. Opss!! says:

    Aper kes la tpt lain yg banjir yg kat Bkt.Jalil lak yg makin menyingkat kain?!
    Alahaiii….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 3
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 28
  11. lolllllllllllllll karpet ungu ingatkan karpet bagla…ahaks3…
    Terukir Dibintang menang? OMG!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
  12. yuyun says:

    Cepat pulak update story xD ahah !

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  13. adik manja says:

    peha besar2 xpandai2 nak cover, cantik la aku tuuuuu!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
    • missa says:

      betulllll.. aku baru nak komen peha besar… buruk giler.. bukan nak kutuk.. tapi memang buruk gileeeerrrrrrrrr…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      dahla peha besar, lutut karat. sedih nengok, masing2 nak tunjuk gaya superstar Hollywood walaupun…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  14. What ever says:

    Geli aku tengok ucop juara vokal bukan sekadaar rupa. Buruk sangat gayanyaaa, pakai suit biasa okay what, ni dah ala ala Azwan Ali aku tengok. Sorry penampilan kau tak kena

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 1
  15. yuyun says:

    Cepat update story kali ni nara XD haha

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  16. cece says:

    fida ke tuuu… aku xphm cara pemakaian ko.. nmpk dada n bentuk pinggul ko… hmmmm… so sad… fesyen dr mana ko ikut.. planet mane…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 3
  17. perempuan says:

    artis2 pempuan melayu ni tak reti pakai seluar panjang ke haa?
    manjang pakai skirt pendek. terbelah depan kiri kanan.
    aku tengok artis india malam anugerah zee ristey kat siaran astro zee variasi lagi sopan..
    pakai gaun kameez dengan seluar panjang. pakai sari pun nampak sopan.
    nan hadoooo laaa.. hadoyai.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 4
    • missa says:

      sokong dengan kenyataan awak….. artis yg seksi ni cam bebal.. yang peminat tak suka tu lagi die nak buat….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
    • aku sedey says:

      btol la…sedeh tgk pemakaian artis wanita skg…labuh dibelakang, depan lak senteng yg amat…aku dah rase kembali ke zaman jahiliah lak skg nih…
      moga2 semua mdapat hidayah & bertaubat…still sedey T T

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  18. Anonymous says:

    Tokojut sey tgk gmbr anak buah juliza adlizan tongah2 mlm gini, mcm sundel bolong. Kurr…. semangat

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 82 Thumb down 2
    • biol says:

      aku ingt sundal bolong pakai baju pink.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 2
    • MAK JEMAH says:

      hantu kak limah pon lebih cunn dari si anak buah juliza adlizan tuww..
      pasan chantek..heloww?geli mak

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 0
      • missa says:

        muka kalau bajek cun camtulah… cam hantu.. haha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
        • hanna says:

          walaupun muke die ala2 sundel bolong tp badan die cantik kan? cer bandingkan ngan fida…hihihi…fida oh fida….longgar sket pls…xkena betul la ngan serkup atas kpala tu…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • JEP says:

      Btul..aku baru nak kata….sebijik cam sundal bolong…aku ingatkan aku sorang je yg pikir cmtu..hewhew

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. zeevariasi says:

    apahal artis2 pompan melayu ni tak reti tutup kaki? terdedah depan kiri kanan semua.
    aku tengok artis2 pompan india malam anugerah zee rishtey pakai cukup sopan. pakai gaun gak, gaun kameez tapi pakai seluar panjang. yang pakai sari pon sopan.
    hadoyai. nan hado la retis melayu pompan ni. buat malu kaum je.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  20. missa says:

    ngape makin buruk penampilan artis malaysia ni… pelik aku…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  21. Raihana says:

    Kebanyakkan mcm x kenal je…huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  22. zeevariasi says:

    apo la nara ni. tadi kata aku taip komen laju sangat, error. suh taip semula.
    aku dah taip lain, ha amek kau, dah kuar 2 komen sama. ayat je lain sket.
    hapo laaa..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  23. tok ti says:

    Yg pky skirt pendek sumer kaki xchantek..xstim langsung nk nengok.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  24. chinta says:

    eina azman sy rse awk syok sdri ckp org jeles sbb awk cntik..sy x jeles pon ksian ado la tgk gaye dh cm langsuya…tlg touch up rmbut tu..mekap bkopak2.. sedihhhh!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 0
  25. fifi says:

    Adoii.. Asal seksi sgt dorg ni pakai? Yg btudung pn bkn main lg duk tayang aset.. Mmg bergegar la kopiah tok imam pasnih.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  26. Triple J says:

    shila amzah mesti senyum dgr penulis lirik sama,last2 kena troll cheryl samad kehkehkeh sian

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 0
    • jo miang says:

      ah ha dia terperasan dia bagus n suci secuci awan nano, bila cheryl sebut pengubah dan penyanyi org yang sama……………dah ready nak naik pentas…..untuk ambil anugera lagu terbaik AJL ke 27……….tapi x kesampaiannya sebab yuna yg menang………..x semestinya menang di sanghai, menag AIM bolih menang di AJL……………jgn over comfident

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  27. ciknahcoffee says:

    geram tengok adira tadi.. mukamacam xda mood ja.. muka boring jaaa..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 0
  28. Cik Peah says:

    Heran betul aku tgk retiiiss malaysia nie…yg pompuan mcm xcukup kain..bukak sana bukak sini..yg lelaki bleh palk sopan tutup dr ats sampai bwh..dah terbalik plak.
    Yg rambut si Eina Azman tu kenape??dah mcm pontianak plak aku tgk…jumpa tgh mlm sure aku lari lintang pukang..hhahhhaha!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 2
    • missa says:

      yelah cik peah… bercelaru sungguh fashion mereka…..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • Kak Shira says:

      mintak dijauhkan.. dah akhir zaman mcm tu ler.. manusia berpakaian tetapi seolah bertelanjang…..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  29. missa says:

    yang pakai baju putih n seluar biru tu sape?? cam busuk je muka?!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  30. Anonymous says:

    sape pompuan yg gambarnye atas gambar dafi

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  31. Cik jah says:

    byk x kenai..dr kenai.diorg ni mai saja nk tayang baju n aset la tu.bajet cantik.amy search plk x padan tua.ari 2 elok da berjubah bagai..ni makin teruk plk aku tgk patutla ank lagu tu.xleh nk kata apa la kalo ayahnya 5× 2 jgk no..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  32. kakak says:

    ketat, sendat, singkat, jarang, pontianak, barbie tua..tu je aku nampak. apa lagi?? bergaya sakan, bukan semua naik pentas.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  33. Anonymous says:

    Suke lak aku tgk stail aizat nyanyi,bergitu orgnya dah kumisnya,sweet..falling in love ku dbuatnya..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 2
  34. lola says:

    sazzy falak’s dress!
    macam pernah tengok charlize theron pakai dress tu at one of the award
    who knows, am i right or wrong!! tell me~
    or org lain bkn charlize theron penah pakai..
    or designer malaysia punye..
    desperately in need of an answer..
    that dress looks familiar..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
  35. moon says:

    Lo msing2 segelintir artis prm berpakai pendek prs lutut,nk kata key ell banjir tak plk,setakat tanah runtuh adala..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  36. minah jambu klon kembali lagi says:

    suma ni retis ke? awat bnyk gila yg aq xkenai…. len kali boh gmbr retis2 yg ad nama dh lah…p

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  37. freelance says:

    tgk red carpet kt tv9 hip tv.. ramai artis pelakon dari artis penyanyi.. dah mcm anugerah skrin lak.. sepatutnya jemput ler artis penyanyi samada yang lama dan baru..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  38. zira says:

    syg..muka cantik tapi pkai kain koyak2..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  39. miss says:

    kesian..muka lawa..tp pkai kain xcukup meter..koyak2..kalo kat umh, baju koyak wat kain buruk ja..attention seeker kah??…tayang sana sini bg laki tgok..buat malu kaum aku ja..
    kecewa sungguh

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      itulah bila diri dah rasa lawa walaupun langsung tak lawa.. sekor2 pakai mcm nak mandi lulur…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  40. apih says:

    Kalau Yuna yg nyanyi semalam, mesti lagi epic rasanya. Aizat nyanyi yg part AJL dah nak menutup tirai tu aku suka sebab dia tukar lirik, ” aizat menggantikan yuna ” haha. comel..

    Terukir di Bintang mmg best :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 3
  41. lia says:

    fashion failed!! malaysian artists are the worst in fashion styles..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • Kak Joan Sungai says:

      mesti kak Joan Rivers gelak terbahak2 bila tengok artis msia pakai camni.. kalau masuk rancangan ‘fashion police’ tak tahulah nak kategorikan ni fesyen apa…

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  42. abgmanja says:

    kome x takot ke weh, 1 hari nnti kte kne bala…tkot tol la aq tngok retis2 drees up

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  43. Mizz Z says:

    sadisnyee nyer tgk artis malaysia berpakaian yg seksa mcam ni…
    and gelak besar aku baca komen2 korunk…anyway terhibur sikit hari aku….:)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  44. Anonymous says:

    camni je fashion artis Msia on the red carpet?? fashion yg entah apa2.. nampak buruk sgt~!!!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  45. Yunani says:

    Ader saper2 tau saper menang Anugerah Khas (Kaki paling cantek) tak? Sayer nampak ramai yg bertanding….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  46. Anonymous says:

    aduhai..sazzy tu pakai baju cam tu dh la tetek x ada…wat sakit mata jer tengok…anak sedara juliza plk..aku tengok ngan rambut dia cam tu dh cam momok dah…shila n dafi plk dh nmpk gemuk…sape tu y pakai seluar biru…geli jer penampilanya…fida tu menyebuk jer wat menyemak jer…tpi aku suka penampilan aizat pd mlm tu sb dia nmpk ensem la….pada y dh senja tu tpi masih lagi memakai skirt..bajet cantik la tu..x tahu malu ke dh tua2 pakai cam tu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  47. juju says:

    hoho.. macam gambar no 6 yg brtudung tu mcm Tasha Manshahar ngan syed shamim la..comel. :)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  48. ena says:

    ramainye yg tayang lutut berkarat….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  49. Kak Mimi Tudung Labuh says:

    Fida ni makin lama makin singkat tudungnya, takyahla nak jadi DCT.. jadilah diri awak sendiri, awak bukannya DCT pun.. dulu kamu lebih elok bertudung, kenapa skrg ni dah jadi mcm ni? jgn sudahnya berserkup jugak udah ler…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  50. wantan says:

    siapa diorang2 ni??? kenapa tak kenal ponn?????

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  51. nenek kebayan says:

    padan muka shila amzah x menang .. maybe ‘cinta hati’ x pi kot ..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  52. Anonymous says:

    fida mst out baju..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  53. Anonymous says:

    sazzy tu nasi lemak 50 sen pd aku lgi bsr…dia pnya cuma 20 sen jer kot…dh tahu x ada tetek tpi pakai cam tu…dh le leper melayut plk tu….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  54. mee rebus says:

    x paham aku asal pelakon lak yg ramai datang..mane penyanyi nyee..ni anugerah juara lagu ke anugerah juara lakon..isk3

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  55. Joyah Pok Pek says:

    Terukir di bintang memang layak menang..nyanyian Aizat baik dan bersahaja..melody pulak sedap halwa didengar tenang relax jek..terbaik lah !

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  56. paukaya says:

    tk yg buat bulu rome aku meremang yg nyanyi smlm..kecuali yg part rock last sekali tu je..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  57. Kak Melah Katek says:

    bagi aku penyanyi undangan lagi best nyanyi mcm Aris Ariwatan, Rahmat mega dan Misha.. menusuk kalbu n jiwanglah… best!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  58. anis says:

    1st thaniah….sy tk brapa suka Yuna tpi lagu style Aizat sy suka….
    vokal Hafiz mmg best gila….persembahan Black & RJ lain dr yg lain…mmg patut menang
    peminat dh pandai mnilai….
    AJL27 the best….
    betul…artis kita mmg hodoh & bodoh…dh mkin tk lawa

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  59. zuhriyah says:

    Biasa le artis, klu mcm org biasa yg pakai lebih lawak lagi he, he, he.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. Anonymous says:

    tnye sikit..ni anugerah juara lagu ke anugerah pelakon…ramai pelakon dari penyanyi….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  61. Anonymous says:

    knpa aku tengok shila nmpk tua …..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  62. iera says:

    wah..makin tak cukup kain artis2 ni..aduhaiii..kesiannye depa..cantik sungguh tgk shila amzah..yang lain,sakit mata je tgk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Hannah says:

    mana ada alert tsunami. It just that angin kencang je. But as for now All is well. Terengganu panas.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  64. roses says:

    kenapa pakaian semuanyer x cantik..
    kebanyak kan nyer x cukup kain..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. Roundtable says:

    Aku rasapun fida takyah datang…ala kalau sekadar nyanyi lagu apo kono eh jang dengan versi baru…takyah perasan sangat dah popular…lebih kontroversi aje dari bakat…baru ni baca cite dia dah wat pulak dah dgn Zalif…dah agak dah saja nk cari populariti…konon demi keselamatan tak mahu berhubung lagi dgn zalif…kalau betul awak tu ikhlas bersahabat ,tak kira apa jua cabaran hadapilah bersama…(confirm dpt balak lain yang lbih mantap dari Zalif)….terpaksa melalut sebab rasa semak mata setiap kali majlis ada je

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  66. takeiteasy says:

    ANUGERAH JUARA LAGU sebaiknya yg diundang adalah penyanyi awat yg pelakon yg wat semak kt sna??
    nnt time Anugerah skrin jemput la ramai penyanyi ye??
    tv3 kan suka wat tebalik2
    ramai lagi penyanyi kat Malaysia ni
    x kan depa x mau mai kot so jemput pelakon2 yg ntah apa2 ja
    da tu pakaian semua haru biru jaa
    baik yg pakai tudung n lain2 semua sama la
    artis laki pakai sopan la plak

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  67. bb says:

    to Artis yang bernama Fida
    bertudung tapi ketat ye lahai ek…
    toksah le gitu…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  68. Anonymous says:

    penyanyi ke pelakon artis gak. sbb tu diowg jemput la oiiii. penah tgk korean award tak? diowg pun sama gak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
    • takeiteasy says:

      tapi ni … majoriti pelakon ….penyanyi minor sahaja
      bkn nak kta pelakon x yah nak diundang undang la tp biaq agak2 sama rata
      nmpk stabil ckit

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. nafies says:

    hahaha.
    shila punya fesyen dah macam RAMLAH RAM versi muda.
    tambah tambah baju masa dia perform.
    yg lain aku malas komen. sebab apa yg aku nk cakap semua dah ada org cakap.

    p/s; Amy search ni umur dah berapa yer? 60++ ke mende. lelaki yg lain nampak semenggah ler jugak fesyen dorang.
    sekadar pendapat. Peace~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  70. kak timah says:

    ramai nya artis pompuan pakai baju xdan siap . . .tu lah sapa suruh tmpah lmbt2??????lw tmpah awl2 kan tertutup semua yg trdedah tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  71. budok koya says:

    Hantu kak limah dtg ajl?????OMG!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  72. fidot didot says:

    fida.. ooo fida… ksian aku tgk ngko.. ketat mak aiihh.. campak je la turban ko 2! hadooiiyaiii

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  73. Anonymous says:

    pic no8, yg pkai bj biru putih 2 senak ak tgk muka dia. bj zang toi, x mau klh 2..
    pic no16, korang ni sape???
    dafi dlm gmbr ni mkin gemuk…
    si eina azman ckp xde hubungan ape2 dgn mamat 2, tp ambik gambar gaya mcm diaorg dh kawin plak…
    pic hanez masa sorang2, sekali tgk mcm org tgh mengandung hahakkk…mengarut btul lh artis m’sia ni, abg nara pun 1 hal pic org x knl pn nk di publishkn jgak.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  74. Lakaboo says:

    yg menang vokal bukan skada ruper tu……..xpayah fancy sgt…mekap2 sgt r……mcm kpop lak…..geli dowh~ rasa nak terajang je

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  75. anonymous says:

    semua gambar cilok dr website msn…adoyaii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. malebes says:

    Pesal kebanyakan retis pompuan berposing mesti nak silang kaki cenggitu? Ko nak kepit apa? Nak kepit kentut?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  77. Anonymous says:

    i adore baju:
    maria tunku sabri
    wan sharmilla
    sazzy
    bella (x tau nama betul, pelakon drama miss octopus)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  78. Jemah says:

    Yang pompuan semua pakai baju tak cukup kain! sedihhh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  79. mia says:

    artis2 ni xda duit ke nk beli kain..boleh lancarkan tabung derma untuk artis2 yg x mmpu bertutup elok tu..yg pkai2 kain koyak pon banyak..kesian dorang ni…orang susah pon xda smpai cmtu..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  80. kesah la kau says:

    Stadium ajl banjir mlm td tu pasai pakat dok pakai menyingkat. Huh!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. Saya says:

    Omg ! Kaer is back !

    Fesyen artis memang temanya ” Dedahkan lutut ke?
    Tak senonohnya semua berpakaian.
    * Fyda selalu menjadi fashion disaster. Buruknya baju akak oi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. lol says:

    byk kain koyak.hmmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Jack says:

    pic no.8 tu – yg sebelah kanan pakai baju putih biru, seluar biru tu mcm bapok je.. artis ke tu? dah mcm takde artis lain je.. geli geleman aku tengok…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  84. dan says:

    Ni Anugerah Juara Pelakon (AJP) ke AJL …Pelakon je banyak yg dtg dr penyanyi.. Pelakon2 ni nmpak sgt xde job lain..mengharapkan populariti kt anugerah2 je la tuh..Organiser AJL langsung xpeka, masa live pun nampak penyanyi kurang..asyik2 tunjuk muka pelakon je..penyanyi yg bertanding tu lain la..sbb dorg perform..apa daaa…industri hambar..tambah hambar lg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. jengjeng says:

    mcm sadis je aku tengok pakaian artis malaysia..adeh…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0