Written by serenity | December 28th, 2015

Pada 25 Disember lepas, pengacara Malaysia Hari Ini (MHI) iaitu Zaim Helmi Zaini, 29, telah melangsungkan pernikahan dengan pilihan hatinya Nur Damia Mohamed Nasir, 28, di De Palma, Ampang. Pernikahan disahkan dengan sekali lafaz.

Pasangan ini mengenakan busana oleh Qudyn manakala bunga pula ialah hasil buah tangan Lovely Rizarraa.

 photo DSC_1009.jpg

Majlis mereka ini berlangsung meriah dan dihadiri kira-kira 500 orang tetamu.

Untuk makluman, gambar-gambar ini ialah hasil bidikan Sixuca Wedding Photography.

Lagi 39 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

JKKN mengucapkan Selamat Hari Natal dan Tahun Baru kepada seluruh rakyat Malaysia yang meraikan perayaan ini. Happy Holidays!!! Ho! Ho! Ho!

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Wednesday, 23 December 2015


 photo DSC_1007.jpg
 photo DSC_1018.jpg
 photo DSC_1013.jpg
 photo DSC_1012.jpg
 photo DSC_1010.jpg
 photo DSC_1008.jpg
 photo DSC_0941.jpg
 photo DSC_0886.jpg
 photo DSC_0868.jpg
 photo DSC_0848.jpg
 photo DSC_0821.jpg
 photo DSC_0815.jpg
 photo DSC_0777.jpg
 photo DSC_0769.jpg
 photo DSC_0751.jpg
 photo DSC_0724.jpg
 photo DSC_0722.jpg
 photo DSC_0686.jpg
 photo DSC_0480.jpg
 photo DSC_0463.jpg
 photo DSC_0357.jpg
 photo DSC_0320.jpg
 photo DSC_0218.jpg
 photo DSC_0187.jpg
 photo DSC_0074.jpg
 photo DSC_0132.jpg
 photo DSC_1011.jpg
 photo DSC_0991.jpg
 photo DSC_0945.jpg
 photo DSC_0936.jpg
 photo DSC_0903.jpg
 photo DSC_0177.jpg
 photo DSC_0557.jpg
 photo DSC_0149.jpg
 photo DSC_0125.jpg
 photo DSC_0042.jpg
 photo DSC_0024.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 responses to (40 GAMBAR)Sekitar Pernikahan Zaim Helmi Zaini, Pengacara Malaysia Hari Ini (MHI)

  1. Anonymous says:

    CANTIK

    0

    0
    • Joanna says:

      Tahniah pada pengantin. Suka sampin laki dgn baju pengantin pmpuan. Tapi minta maaf la ckp sixuca wedding photography ni punya photo editing haukkkkk. Dari wedding ramona zamzam kat perak lagi aku dah perasan, gambar ntah apa2. Dia punya logo dgn tulisan sebesar alam, nak tulis Sixuca wedding tu yg amat2 dlm gmbar. Buat spoil gambar kawin je. Nak buat colorful tapi tak jadi. Bukan kutuk pengantin ye. Tapi sixuca wedding photography ni sgt takleh blah.

      0

      0
  2. minah jambu gerek says:

    emmmuah hahaha..

    0

    0
  3. salleh says:

    25 Disember bukan 15 disember

    0

    0
  4. salleh says:

    25 disember lah

    0

    0
  5. cikot says:

    mcm ani maiyuni muka wife dia..

    0

    0
  6. mak c kina says:

    tahniah…muka dorg sama la…

    0

    0