Written by serenity | November 17th, 2011

Cakap banyak pun tak guna, korang nak tengok gambar je kan? Antara yang menarik malam AIM 18 ialah kemunculan Zamani Slam yang dah agak lama juga menyepi, dan Mawi yang agak lama juga kami tak nampak kelibatnya membuat persembahan secara langsung di majlis-majlis besar sebegini.
PhotobucketPhotobucket
Bahagian ketiga akan menyusul, sabar-sabar sikit ya, tangan mak ni ada dua je. Yang penting korang dapat tengok gambar Bang Nuar Zain kan? Jom layan lagi 40 keping gambar dari MKStreet Professional Services ni dengan membaca gosip ini sepenuhnya.


PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to (40 GAMBAR)Anugerah Industri Muzik Ke 18 Yang Cool – Part 2

  1. AKU says:

    BOSANNNNNNN!!!!
    abg nara x der modal dah ke?

    0

    0
  2. Kacang Soya says:

    scroll banyak kali pon asek muke yg sama je aku tengok. itu je ke artis yg ada malam tu?

    0

    0
    • hothotheat says:

      yea lah. .takde cite lain ke Nara. .
      ak nak request pelakon Ibnu watak dlm jiwa lara. .
      nak tau detail tentang die. .bole. .

      0

      0
      • shah says:

        betoi3… detail watak IBnu.. die pnh blakon dlm ‘jln songsang’ watak nye name ‘Hud’…best2..pandai die berlakon..=)

        0

        0
  3. Zati says:

    wow 1st..haha.. luv yuna

    0

    0
  4. kak temah says:

    kalo BOSANNNNNNN xyah tgk la….

    0

    0
  5. NenekPenne says:

    makcik cina tu kan..dua kali musik berbunyi pun tak stop2 jugak bercakap..tak per..exciter laa kata kan…. :)

    0

    0
  6. peace says:

    dlm byk2 persembahan, segmen lagu2 ‘karok wajib’ – ezad exist, axl, rahmat mega, zamani slam tu mmg spesel..i like..nostalgia lah konon..hehe

    0

    0
  7. cintakakakyuna says:

    yuna xcantik laa tudung cmtu… tp papepun, kamo terbaik! :D

    0

    0
  8. tipah dangdut says:

    AIM dapat kat astro, asik muka2 astro je naik pentas…kalo masih lg kat ntv7 jgn harap la dorg dpt naik pentas….

    0

    0
  9. kamehame says:

    cengkong bebenor la si zamani ni..bila nk tawen?

    0

    0
  10. noknokgorgeous says:

    all gorgeous

    0

    0
  11. eLL says:

    gambar sama. langsung tak cool la wehhh.

    0

    0
  12. elle poh says:

    sedih nye hafiz tak menang pape ker??

    0

    0
  13. awek says:

    asal akil baligh tu ade? semak jeeee

    0

    0
  14. hazamon says:

    biar ar akhil hayy ade..ko pehal??biar byk artis pendakwah mcm beliau lg bagus industri…

    0

    0
  15. cecibo says:

    asal tgk gamba neelofa jee naik nafsu aku bermakna aku lelaki sejati

    0

    0
  16. loloo says:

    Yuna is so overrated

    0

    0
  17. mak temah sebelah rumah says:

    baju putih tu lagi semakk…sape tu??laki ke perempuan?*xtengok xtau….

    0

    0
    • mak temah depan rumah says:

      mak temah oi… xnmp ke telo dia terbonjol… jantan lah tu. xpuas hati p londeh seluar dia mak temah oi …..

      0

      0
    • mak temah depan rumah says:

      mak temah oi … xnmp ke telo dia terbonjol tu …maknanye jantan lah tu. kalu xcaya pi lah londeh seluar dia …..

      0

      0
  18. cehh says:

    brader vokalis axl tu nmpk stylo gak wpon jrg muncul kt tv…lagu tu aku mang layan…..pboh prasaan brader tu nyanyi…tp tgk muka dier ade iras2 hazama..ataw hazama iras2 dier…hehe

    0

    0
  19. digun's gurl says:

    apesal la byk sgt gmbr pmpuan kurus kering sekeping mcm papan ni?menyampah aku…

    0

    0
  20. bibik says:

    adoiii.. kn kat tajok tu dh tulis PART 2..
    esok2 ade la 2 lgi part tri fo faif..
    part2 lain2 tu artis lain lak..

    0

    0