Written by AbangNara | April 30th, 2015

Elizabeth Tan, Sazzy Falak, Yasmin Hani, Erin Malek, Nelydia Senrose dan Mia Sara adalah antara selebriti-selebriti yang bernaung di bawah syarikat Paranormal Studio. Semalam telah diadakan satu sesi perjumpaan selebriti-selebriti tersebut dengan para media. Paling mencuri perhatian sudah tentu Erin Malek dan baby bumpnya. Tidak ketinggalan, sensasi YouTube terkini iaitu Elizabeth Tan yang memang memukau apabila dilihat secara ‘live’.

elizabeth tan

Semoga selebriti-selebriti ini akan terus bersinar di bawah kendalian Paranormal Studio. All the best dan good luck Abang Nara ucapkan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sumber Ryaniez Moments.


elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 responses to (40 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Di Bawah Naungan Paranormal Studio

  1. nok gebuzzz says:

    rase paling cun elizbeth tan kot…comel

    0
    0
  2. tak kelako says:

    yasmin hani.. erkkkk…
    elizabeth tan muka manis gile.. cantik..
    nelydia pun cantik.. bila nak kawin dengan qi?
    btw sape yg brtudung merah tu ? tak kenal pun..

    0
    0
    • jambusangat says:

      Tulis laa nama sorang2 nara oii..bukan kenal pon..
      yang pasti body yasmin memang meletop baq angg…aauummm!!!

      0
      0
  3. m daud kilau says:

    Wow, body macam supermodel elizabeth tan.

    0
    0
  4. Anonymous says:

    minat sangat nelydia senrose, harap nelly dapat watak watak yang lebih mencabar..

    0
    0
  5. jambu says:

    Elizabeth Tan ada pakej menarik. Tinggi lampai. Putih, cantik. Dan suara sedap. Boleh pergi jauh dalam bidang seni. :) wish u the best, Lizzy. Love!

    0
    0
  6. dolah kaki jilat says:

    aku tak suka kalu peha besar sangat.
    berat nak angkat

    0
    0
    • minah jambu sayang nenek says:

      rimas minah jambu tengok minah yg bertudong merah tu huh ! berserabot
      !

      0
      0
      • leeminah says:

        Biala serabut pon asal betutup xnampak bntuk bdn..drpd simple sgt smpi nmpk segala bonjol2..buat modal dolah kaki jilat jela gamaknya..

        0
        0
  7. Jawatan kosong sebagai pengirim artis berminat sila mohon dilaman web diatas

    0
    0
  8. Pak Kassim says:

    pergghh mantop betoii elizabeth tan nie..dapat bini no 2 pon sodap ni..hui2

    0
    0
  9. Anonymous says:

    Aq masih okey kalau elizabeth tan tu yg pakai ketat sampai nampak lembah ke, tapi ni tak..yg islam tu lebih lagi.malu aq sbg org mlayu.pakaian ishish…

    0
    0
  10. Anonymous says:

    Yasmin hani tu nak pegi main tennis ke apa?

    0
    0
  11. this is sparta says:

    Yasmin Hani lebih cina dari artis cina. isk3.

    0
    0
  12. sindarela says:

    Takdelah memukau pun si elizabeth tan nie. Masa new year 2015, aku tengok dia terpekik terlolong naik Spin Ride kat FunFair Port Dickson. Perempuan lain takde pulak terpekik terlolong macam dia.

    0
    0
    • tak kelako says:

      so? masalah kau apa kalau dia jerit pun? dah nama pun naik spin ride. kalau terpekik terlolong tak naik apa2 pelik la jugak. lol.

      0
      0
      • sindarela says:

        kau nie taik kat bontot dia ke @takkelako? kesian kau, terlalu taksub sangat dgn minah nie.

        0
        0
  13. anon says:

    Biasalah melayu, kalau bangsa lain puji melambung, kalau bangsa sendiri duk kutuk2. Pd hal terang2an nelydia n yasmin tu jauh lagi lawa drp amoi tu…

    0
    0
  14. anonymous says:

    Tak cantik lah nelydia rambut merah. Hampaaaaaa.. pi.. cumshot kat tetek .. Jilat puki.. Fap fap fap

    Yasmin Hani.. Tetek besar.. titjob.. ..

    Sazzy falak ride kat atas.. And cumshot

    Elizabeth tan… Sedap.. Doggy.. Fuhhh

    0
    0