Written by AbangNara | November 5th, 2011

Wow. Merah menyala sungguh Fida di red carpet malam Anugerah Skrin 2011. Terbaik daripada ladang kelapa sawit. Daripada pemerhatian Abang Nara, artis kita di ASK2011 tidak ramai yang memakai pakaian menjolok mata. Tahniah diucapkan.

gambar red carpet anugerah skrin 2011

Lagi 39 keping gambar sekitar red carpet Malam Anugerah Skrin 2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Nantikan beberapa entri lagi untuk gambar artis Malaysia di Anugerah Skrin 2011.

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

110 responses to (40 GAMBAR)Sekitar Red Carpet Malam Anugerah Skrin 2011 Part I

  1. ehem says:

    errr…..mmm…aaa…no komen..tengok je..

    • zielafetish says:

      ziela jalil. thanks nara for the fapping material. i love ziela jalil.

      • shanaz says:

        biar orang kutuk fesyen kita ketinggalan zaman asal kita tak pakai fesyen akhir zaman-Ahmad Fedtri Yahya

      • willy wonka says:

        makcik yang baju kuning tu bernama fadilah mansor selalu jadi mak2 jek sbb tu la bila dpt jemputan lalu kat yellow kapet sakan round satu kl pi cari baju nk melaram.. last2 designer sabotaj… dia x sedar kee baju dia tu paling huduh. sian makcik tu kena tipu hidup2…

    • aslann as says:

      kenape muke Jasmin Hamid, eh betol ke name minah ni, muke die cam bengkak tu aa?

    • Mak jemah says:

      Cantik sangat bini eizlan yusof n zul yahya ! :)

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      huh! dalam banyak2 pompan kt sini minah jambu tengok yg paling jambu sekali izlan yusof nye bini yg lain hancorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jangan marah ye minah jambu komen betol2 bukan main2……thang Q……..

  2. tepun says:

    aiyooo…why semua dress xcantik. xde satu pon yg cantik. huduh sgt. isk…tolong la. sakit mata tgk.

    • RIMAS says:

      Sokong sgt! X cantekkkk!! Baju fida tu cam mummy return ke ape? Dah tu lengan jarang tu muslimah couture jenis ape nih?

      • anak tiri says:

        fida ni poyo laa// yo yo oooo marah si mamat publish gambar dia.. yg baju dia terdedah kepala leher bagai semua apsal.. huduh!!! series… tapi ader laa dress cantik…

        sapa ntah nama dia pelakon tak popular tuh yg belakon jelatang tuh baju dia cantik kan kan kan… sopan jerkk i like

  3. leha says:

    baju erra cantik. so sherie merlis dgn ex hubby dira or mata aku silap or apa ni?

    • blacktie says:

      erra pajira mmg menawan bajunye.. takde la cekci benor or melampau benor aksesori..

      yg pakai tudung pon ada yg sengal.. kakakka.. nk pesen pon hagak2 la.. cam badut pon ada.. haishhh

      sapa ntah pakai tudung ngan baju kaler ijo.. hat tu je ok.. sbb tudung labuh la gak.. yg len cam nak tayang aje.. .. ziela jalil..ketat bebenor baju ko.. kuikuikui.. dasaton. terbeliak mato den!

    • aku says:

      Sherie merlis ngn ex hubby dira mmg in a relationship..nk kawen da dorg :)

  4. Chicuka says:

    boooooooooooo fesyen #fail ask2011

  5. farid comel says:

    heh..shanazz dgn shila tu semcm je rapat..jelez ni jelez..

  6. as says:

    mak aii..x sangka ramai makcik yg selalu blakon jd org2 tua skali melaram sampai x hengat dunia!!!

  7. halu says:

    ex husband dira kapel ngan sherrie merlis…OMG!!

  8. sayang salmah says:

    semua tak cantik…nampak xberseri langsung..mana fasha sandar? ade yg ckp die seksi gile mlm tu.. tak tgk la plak..

  9. Abang KAcak says:

    memang le takde yg menjolok mata tapi yg pakai ketat2 camne….isk2

  10. dedak says:

    aku tgk si jasmin hamid tu da mcm mama-san daaaa..dgn bj tulisan2..pelik pelik..

  11. mayarina says:

    Xlarat tgk makcik2 nak melaram berdress segala tp hawuk masing2…yg pentik Wow tetek zila jalil!

  12. Muntzic says:

    Kenapa ada iklan tunjuk tetek kat bawah tu? Giler berani beautifulnara nih!

  13. minyak_kapak says:

    Rosyam Nor nampak so style dlm gambar! Cool je dia..

  14. vivie says:

    yang baju kuning byk yg mcm ala2 badut gitow…xlawa la adoi..yg sitomok tak habis2 pasen mcm kepten baison street fighter aa..huhu

  15. izan's daughter says:

    mengarut je pakaian2 artis2 . . designer pn same je ! buat laa muslimah ckit . . tutup aurat , pkaian ketat pe barang ? ? *peace*

  16. bond007 says:

    Ziela Jalil.. Nyam3x !!!!!!!

    Fiza elite pown i like !!!!!

  17. Ridzuan says:

    Huhuhuhuh meh le follow blog baru sy yg tak seberape kuang3x

  18. takserikserik says:

    apa masalah fida tu? x serik2 ke?xleh ke pakai tudung dengan cara yang ‘betul’ dan pakaian dgn cara yang ‘betul’?…bertudunglah kononnya tu yer…pastu baju ketat,belit sana belit sini……dah sebijik macam balut nangka.cam ni ke pakaian seorang yang berimej ‘muslimah dan bertudung’ kononnya?bila org kecoh keluarlah kenyataan yg klise dan paling meloyakan…
    1.sy x tahu pun macam ni rupa hasilnya bila baju ni siap
    2.sy x mahu kecewakan pereka fesyen yg bersusah payah cipta baju utk sy.
    3.sy terpaksa memakainya kerana tiada pilihan lain sbb masa sudah suntuk nak cari baju lain
    4.sy rasa baju ini tidaklah seksi,kerana tiada buka sana buka sini
    5.pandangan seksi setiap org itu lain2,kadang2 yg berbaju kurung pun tetap dikatakan seksi
    ….antara jawapan yang paling klise dan meloyakan..banyak lagi..tapi x kuasa nak sebut.boleh nak termuntah.

    • Pening Lalat says:

      100% setuju! hahaha alasan2 cliche camni dh melambak kat magazine, melodi, galaksi n sbginye..hahahaha dl mse kes ngan mamat bukan men nangis2 masuk tv dok ribut cite psl maruah..maruah amende ko pki bj camtu…???? hmmm ntah la..

    • fairuszk says:

      Nanti esok esok bila Allah tanya , nak jawab macam ni jugak agaknya .

  19. izuddin says:

    pelik gila fesyen dorg..awek baju ijau tudung gold tu je cantik..pada mata aku la..n erra fazira pun ok.

  20. Siti says:

    Eizlan Yusuf and wife sgt gojes..sgt sweet :)

  21. farieyna says:

    cantiknya bini eizlan yusuff…

  22. Eza says:

    moral of the story…sapa yg nk jd artis tu pikir la beribu kali sbb diakhirat nnti jd umpan ke api neraka je…rsnya msh ramai artis2 pompuan yg x tau apa itu aurat…klu pakai tudung tp pakai baju KETAT blh nmpk bentuk segala tu tutup AURAT ke wahai kaum ku….ish ish ishhhhh malu la tgk korang nie nak bergaya KUNON tp x tau hukum n balasan yg menanti… hiburan tu perlu artis tu pun perlu tp fikir2kan lah korang pun dh besar panjang….artis yg muda2 pun dh mula bukak2…DUNIA2…

  23. timah says:

    yang hang pi bukak jugak blog ARTIS kenapa. tak tambah DOSA ka TENGOK ?sapa yang ALIM cam hang fikir beribu kali jugak nak bukak tgk artis situ artis sana.satgi MASUK NERAKA plak. DUNIA2….

    • Pening Lalat says:

      aku setuju hahahaha die xsedar kot ape yg die bukak ni..hahaha adoyai..

    • PI says:

      walaupn dia bukak blog ni, at least dia bg nasihat jgk. awak? awak pun bukak blog ni DAN awak kutuk2 lagi orang yang bagi nasihat

  24. rock says:

    Ziela Jalil…. nice….
    pasangan yg sudah berumah tangga….
    isteri mereka pakai tudung….

    really2… nice….

  25. hah sempottt~ says:

    bgusla permulaan yg positif..ramai yg tutup2 walaupn bju masih sendat..sma2 la kita doakan untuk mereka agar menjadi lebih baik lagi..

  26. pearl says:

    aik, marissa yasmin dgn sape tu ? pelakon ke ? ke laki dia ?

  27. pizza says:

    Gaun Liana Jasmay simple but elegant.

  28. ufuk timur says:

    sharnaaz ngan shila amzah tu couple ker?..tak padan langsung…sebijik macam kakak sulong ngan adik bongsu…

    • mentara guru says:

      betul la..aku pon tengok cam shila amzah lagi tua..tapi dia muda lagi kan..cuma muka dia jenis muka yang nampak tua..by the way..bukan dia dgn fizo omar ker..jap dgn fizo, jap dgn awie rafali , jap dgn shahir …boleh tahan gak playgirl anak ND lala nih..

      • Mie says:

        Ok wat muka nampak tua… Sbb bila dah tua muka dia dok mcm tue lagi, mula lah wartawan ckp dia awek muda… Muka dari dulu sampai sekarang tak berubah…. Wahahaaaa…..

    • dewi says:

      macam2 la minah sorang tu. dahla sombong gila.

  29. chasha says:

    NAJWA LATIFF paleng meloyakan .!!!! hampeh gila.. dr atas stage smpai red carpet sume nampak mcm badut !! huduh !!

  30. whatever... says:

    yg perempuan…kebykkannya PELIK jer…
    yg lelaki….ok2 la…

  31. n says:

    tiba2 terpikir plak camna la artis2 ni espcly yg pmpuan mase kat dalam dewan tu tiba2 nak terkucil ke atau nak terberak ke…kihkihkih

  32. missglamm says:

    eizlan yusuf n isteri dia serta erra fazira je ok….yang lain terlalu over…over sana sini….fida tu apekehal pakai mcm nagka busuk di bungkus….buweeekkkkk

  33. artis says:

    isteri zul yahya lawa gile,cantik je bertudung,xpyh dedah sane sini

  34. sanggul beracun says:

    tok maimun mutalib tu sedor2 la diri ckit tu,pakai2la tudung tu..dok sedor diri lasung!!

  35. missglamm says:

    najwa latiff lawak lah baju kamo…ahhahahahahahahahahahahaha

  36. katerina petrova says:

    ish knp baju si fida tu nmpk pelik je? cantik bg dia la tu…tp seriusly..mmg xcantik..menampakkan dia tu nmpk hodoh n bodoh lagi ada…

  37. Yva says:

    Prasan x baju fida + fasha sama jer designnyer cuma fasha ala bkemban (xder lawa mana pn bese saja) pas2 fida plak cm bgkus mumia yg teruja dpt kuar dr kbur..

  38. Dean says:

    Aku dah bosan tgk fesyen artis sekarang yg pki baju atas ketat tetibe bwh kembang cam duyung..adoi….muak tgk…cantik xpe, ni rambu ramba cam baju pengantin dolu2 je…rambut serabai..yg pki tudung pun..alaahai…..tak sensitive lngsung…siyes, fashion ask2011 HODOH!

  39. meeradiana says:

    kenapa byk artis pilih skin colour ek??hmmee

  40. Anonymous says:

    yg penting nor khiriah tetap da boom!!!

  41. MALAIKAT MAUT says:

    wahai sekalian manusia.. aku dtg mengambil kamu dengan kejamnya bkn setakat mereka yg tak reti tutup aurat dgn betul tetapi bg mereka yg suka bergosip dan mulut ahli neraka juga… sabar lah wahai kalian kerana x lama saja lagi korg semua akan di cabut nyawa… berhati2 lah semuanya….. MAROBBUKA!!!!!!

  42. aurora says:

    gaya artis tua x bleh la…

  43. roundNround says:

    kesimpulannyaaa… artis tua semua tak nak kalah, pakaian lebih ketat dr artis muda.. dgn harapan nampak hot abeslaa tu..

  44. hajimaru says:

    semua d atas ialah MANGSA FESYEN..KESIAN2..

  45. Tak Minat Artis says:

    artis2 dh tua gayut, still nk seksi gak…

    geli eiiii…

  46. ada yg cntek n ada yg cm over gedik..

  47. fairuszk says:

    Lawak gila artis malaysia ni . Nak tiru orang barat , hahaha fashion disaster adalah . Academy award diorang pun lagi simple and rendah diri drpd malaysia pny baju . Esok – esok tanggung sendiri lah subhanallah .

  48. minah gebu says:

    permpuan gedik mane yg 3org tu?chocolate ek?artis xglamour tp buat2 fames..appearance mcm tnggal kt planet pluto je.

  49. amys says:

    semoga di berikan hidayah kpd makcik n kakak2 artis ni.

  50. Syasya says:

    Jasmin hamid yg dulu asli dulu lebih cun walaupun hidung dulu tak mancung, pipi tak gebu. Sekarang, terlebih gebu Dan bengkak membengkak sana sini sampai hampir tak kenal lagi ….

  51. no pula says:

    WOW!!!!!! baju rafidah ibrahim sangat2 lah stylo….

  52. Ija says:

    baju fida kat lengan tu nampak jarang.Tudung die pun dari labuh sampai jadi tudung siti dah.dunia2…

  53. july says:

    `EUH…!! K.MARIA ACTRESS MY EX AUNTIE… FAIL UR DRESS-UP..!!

  54. makcikcantek says:

    nape x label kan satu2 gambo tu…xkenal la….

  55. AKU MEMANG CANTIK OK says:

    baju pink tu sapa? HODOH gila.

  56. Reena says:

    Smart lak dressing Ash..aku ske but dia..wife zul yahya pun lagi cantek drpd sestgh artis.

  57. semerah padi says:

    SHILA AMZAH GEMUK…MACAM DAH BERANAK LAPAN.

  58. adeii.. says:

    dlm byk2 gmbr..gmbr no 3 gk yg best…rilex je g tgk anugerah…style..

  59. wahaha says:

    tibe2 rasa mcm xkena..oh rupenye xnampak pasangan yg satu ni…pasangan pengantin baru rm12juta tu mana eh..hihihi..

  60. laki sejati says:

    ……… Aku Bangga dengan artis2 Lelaki … artis perempuan banyak yang GILA dari waras ..

  61. dewi says:

    banyaknya artis2 tua dengan pakaian jenama ‘taksedardiri’ couture.

  62. zaza says:

    tahniah kpd plakon lelaki yg bjaya membimbing isteri ke jln yg diberkati Allah..
    ternyata, yang tertutup pon leh berfesyen, malah lbh cntik dr yg terbuka..

  63. Eleazar says:

    for me juliana evans look stunning with her outfit..marsha look good too…n norkhiriah beautiful..:)

  64. gayah says:

    pekin mmg sempoi…..aku suka….artis tua pompuan tu nama apa…tgn dah kedut2 tp nk bergaya lagi…hadoi…buruk2

  65. Mr X says:

    adooooyyyaaiiiii…..apsal la retis2 Mesia ni suke sgt over-dressed & sarat sana sini…cam hiasan pokok Krismas pon ade aku tgk….kalo tgk retis2 omputih tu, kat red carpet event, xdela sarat sgt aku tgk..simple2 je…kalo ade yg cam badut pon, 3-4 org je….kekadang, kat Mesia ni, x boleh nak salahkan jugak stylist/designer tu….diorg ikut je kemahuan si artis tu….

  66. win says:

    pakai tudung tu kurang kanlah ketat2 tu sendat aku tengok dah macam hantu bungkus dah nasib warna merah kalau warna putih dah sama macam pocong hehehehe

  67. win says:

    to fida:
    pakai tudung tu kurang kanlah ketat2 tu sendat aku tengok dah macam hantu bungkus dah nasib warna merah kalau warna putih dah sama macam pocong hehehehe

  68. nini says:

    buruk gilerrr baju ko najwa latifff…!!!!!!!!!!!!!!!!
    X tgok cermin dulu ke sblm datang….si fida tue dah macam baju kaen burok yg koyak2 aku wat lap dapur jek….

  69. nana says:

    to fida..sudah2 la tu..naik meluat dah aku tgk..org lain pakai kain kapan warne putih,tp ko pakai warne merah..

  70. me says:

    kesian nyer tgk maimum tu.. ;( mangsa fesyen..

  71. me says:

    kesian nyer tgk maimum tu.. ;( mangsa fesyen..

  72. nini says:

    To Nana,
    dah2 la meluat kat orang..kite sendiri nie xtaw lagi org nilai camne…insaf2 la ye…