Written by AbangNara | November 5th, 2011

Wow. Merah menyala sungguh Fida di red carpet malam Anugerah Skrin 2011. Terbaik daripada ladang kelapa sawit. Daripada pemerhatian Abang Nara, artis kita di ASK2011 tidak ramai yang memakai pakaian menjolok mata. Tahniah diucapkan.

gambar red carpet anugerah skrin 2011

Lagi 39 keping gambar sekitar red carpet Malam Anugerah Skrin 2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Nantikan beberapa entri lagi untuk gambar artis Malaysia di Anugerah Skrin 2011.

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

gambar red carpet anugerah skrin 2011

Baca Yang Ini Pulak:-

110 responses to (40 GAMBAR)Sekitar Red Carpet Malam Anugerah Skrin 2011 Part I

  1. ehem says:

    errr…..mmm…aaa…no komen..tengok je..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • zielafetish says:

      ziela jalil. thanks nara for the fapping material. i love ziela jalil.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 4
      • shanaz says:

        biar orang kutuk fesyen kita ketinggalan zaman asal kita tak pakai fesyen akhir zaman-Ahmad Fedtri Yahya

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 139 Thumb down 0
      • willy wonka says:

        makcik yang baju kuning tu bernama fadilah mansor selalu jadi mak2 jek sbb tu la bila dpt jemputan lalu kat yellow kapet sakan round satu kl pi cari baju nk melaram.. last2 designer sabotaj… dia x sedar kee baju dia tu paling huduh. sian makcik tu kena tipu hidup2…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 6
    • aslann as says:

      kenape muke Jasmin Hamid, eh betol ke name minah ni, muke die cam bengkak tu aa?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 0
      • mak temah sebelah rumah says:

        haha…baru cucuk tgh hari tu kot..xsempat surut bengkak…;p

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • Mak jemah says:

      Cantik sangat bini eizlan yusof n zul yahya ! :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 101 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      huh! dalam banyak2 pompan kt sini minah jambu tengok yg paling jambu sekali izlan yusof nye bini yg lain hancorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jangan marah ye minah jambu komen betol2 bukan main2……thang Q……..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 5
  2. tepun says:

    aiyooo…why semua dress xcantik. xde satu pon yg cantik. huduh sgt. isk…tolong la. sakit mata tgk.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 5
    • RIMAS says:

      Sokong sgt! X cantekkkk!! Baju fida tu cam mummy return ke ape? Dah tu lengan jarang tu muslimah couture jenis ape nih?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 1
      • anak tiri says:

        fida ni poyo laa// yo yo oooo marah si mamat publish gambar dia.. yg baju dia terdedah kepala leher bagai semua apsal.. huduh!!! series… tapi ader laa dress cantik…

        sapa ntah nama dia pelakon tak popular tuh yg belakon jelatang tuh baju dia cantik kan kan kan… sopan jerkk i like

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 1
        • angel says:

          fida ni beria2 ngaku silap berfesyen n xmau dah pakai tudung gini…(ala2 ct or serkup) paaaakaaai gak lagiiii..nak tuduh sape plak yg pengaruhi dia pas ni

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
        • paling chumel says:

          yg pelakon jelatang tu nama Marissa

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. leha says:

    baju erra cantik. so sherie merlis dgn ex hubby dira or mata aku silap or apa ni?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 0
    • blacktie says:

      erra pajira mmg menawan bajunye.. takde la cekci benor or melampau benor aksesori..

      yg pakai tudung pon ada yg sengal.. kakakka.. nk pesen pon hagak2 la.. cam badut pon ada.. haishhh

      sapa ntah pakai tudung ngan baju kaler ijo.. hat tu je ok.. sbb tudung labuh la gak.. yg len cam nak tayang aje.. .. ziela jalil..ketat bebenor baju ko.. kuikuikui.. dasaton. terbeliak mato den!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 0
    • aku says:

      Sherie merlis ngn ex hubby dira mmg in a relationship..nk kawen da dorg :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  4. Chicuka says:

    boooooooooooo fesyen #fail ask2011

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  5. farid comel says:

    heh..shanazz dgn shila tu semcm je rapat..jelez ni jelez..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  6. as says:

    mak aii..x sangka ramai makcik yg selalu blakon jd org2 tua skali melaram sampai x hengat dunia!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 0
  7. halu says:

    ex husband dira kapel ngan sherrie merlis…OMG!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 5
    • merah says:

      benci betul aku tgk org sebut OMG.. kalau islam, bukankah beristighfar lebih baik..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 2
      • sadness says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 47
        • upset! says:

          tu la org melayu…klo tegur jer ‘jgn jd ustazah la’ n bla2 laa… teruk btol la ko ni, tp xheran la mcm ni la umat akhir zaman……

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 2
        • mak temah sebelah rumah says:

          ntah…suka hati la orang nak komen ape2 ek..hak kita..tetiba nak sentap apahal lak..komen negatif ke positif ke terima je la..jangan la nak samakan dgn ustazah plak..sedeyyyyyy

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • ustazahjerr says:

        kesian ustazah..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  8. sayang salmah says:

    semua tak cantik…nampak xberseri langsung..mana fasha sandar? ade yg ckp die seksi gile mlm tu.. tak tgk la plak..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  9. Abang KAcak says:

    memang le takde yg menjolok mata tapi yg pakai ketat2 camne….isk2

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  10. dedak says:

    aku tgk si jasmin hamid tu da mcm mama-san daaaa..dgn bj tulisan2..pelik pelik..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  11. norman hakim says:

    ila damia cantik.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
  12. mayarina says:

    Xlarat tgk makcik2 nak melaram berdress segala tp hawuk masing2…yg pentik Wow tetek zila jalil!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  13. Muntzic says:

    Kenapa ada iklan tunjuk tetek kat bawah tu? Giler berani beautifulnara nih!

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  14. minyak_kapak says:

    Rosyam Nor nampak so style dlm gambar! Cool je dia..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  15. vivie says:

    yang baju kuning byk yg mcm ala2 badut gitow…xlawa la adoi..yg sitomok tak habis2 pasen mcm kepten baison street fighter aa..huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  16. izan's daughter says:

    mengarut je pakaian2 artis2 . . designer pn same je ! buat laa muslimah ckit . . tutup aurat , pkaian ketat pe barang ? ? *peace*

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  17. bond007 says:

    Ziela Jalil.. Nyam3x !!!!!!!

    Fiza elite pown i like !!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  18. Ridzuan says:

    Huhuhuhuh meh le follow blog baru sy yg tak seberape kuang3x

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. takserikserik says:

    apa masalah fida tu? x serik2 ke?xleh ke pakai tudung dengan cara yang ‘betul’ dan pakaian dgn cara yang ‘betul’?…bertudunglah kononnya tu yer…pastu baju ketat,belit sana belit sini……dah sebijik macam balut nangka.cam ni ke pakaian seorang yang berimej ‘muslimah dan bertudung’ kononnya?bila org kecoh keluarlah kenyataan yg klise dan paling meloyakan…
    1.sy x tahu pun macam ni rupa hasilnya bila baju ni siap
    2.sy x mahu kecewakan pereka fesyen yg bersusah payah cipta baju utk sy.
    3.sy terpaksa memakainya kerana tiada pilihan lain sbb masa sudah suntuk nak cari baju lain
    4.sy rasa baju ini tidaklah seksi,kerana tiada buka sana buka sini
    5.pandangan seksi setiap org itu lain2,kadang2 yg berbaju kurung pun tetap dikatakan seksi
    ….antara jawapan yang paling klise dan meloyakan..banyak lagi..tapi x kuasa nak sebut.boleh nak termuntah.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 100 Thumb down 0
    • Pening Lalat says:

      100% setuju! hahaha alasan2 cliche camni dh melambak kat magazine, melodi, galaksi n sbginye..hahahaha dl mse kes ngan mamat bukan men nangis2 masuk tv dok ribut cite psl maruah..maruah amende ko pki bj camtu…???? hmmm ntah la..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • fairuszk says:

      Nanti esok esok bila Allah tanya , nak jawab macam ni jugak agaknya .

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  20. izuddin says:

    pelik gila fesyen dorg..awek baju ijau tudung gold tu je cantik..pada mata aku la..n erra fazira pun ok.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
    • almondlondon says:

      Maksud kau Najwa Latif? Hello, macam makcik adalah. Baju dia dedah dada. Budak tak habis belajar, sibuk melalak atas pentas.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
  21. Siti says:

    Eizlan Yusuf and wife sgt gojes..sgt sweet :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
  22. farieyna says:

    cantiknya bini eizlan yusuff…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  23. Eza says:

    moral of the story…sapa yg nk jd artis tu pikir la beribu kali sbb diakhirat nnti jd umpan ke api neraka je…rsnya msh ramai artis2 pompuan yg x tau apa itu aurat…klu pakai tudung tp pakai baju KETAT blh nmpk bentuk segala tu tutup AURAT ke wahai kaum ku….ish ish ishhhhh malu la tgk korang nie nak bergaya KUNON tp x tau hukum n balasan yg menanti… hiburan tu perlu artis tu pun perlu tp fikir2kan lah korang pun dh besar panjang….artis yg muda2 pun dh mula bukak2…DUNIA2…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  24. timah says:

    yang hang pi bukak jugak blog ARTIS kenapa. tak tambah DOSA ka TENGOK ?sapa yang ALIM cam hang fikir beribu kali jugak nak bukak tgk artis situ artis sana.satgi MASUK NERAKA plak. DUNIA2….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 12
    • Pening Lalat says:

      aku setuju hahahaha die xsedar kot ape yg die bukak ni..hahaha adoyai..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
    • PI says:

      walaupn dia bukak blog ni, at least dia bg nasihat jgk. awak? awak pun bukak blog ni DAN awak kutuk2 lagi orang yang bagi nasihat

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  25. rock says:

    Ziela Jalil…. nice….
    pasangan yg sudah berumah tangga….
    isteri mereka pakai tudung….

    really2… nice….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  26. hah sempottt~ says:

    bgusla permulaan yg positif..ramai yg tutup2 walaupn bju masih sendat..sma2 la kita doakan untuk mereka agar menjadi lebih baik lagi..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  27. pearl says:

    aik, marissa yasmin dgn sape tu ? pelakon ke ? ke laki dia ?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  28. pizza says:

    Gaun Liana Jasmay simple but elegant.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  29. ufuk timur says:

    sharnaaz ngan shila amzah tu couple ker?..tak padan langsung…sebijik macam kakak sulong ngan adik bongsu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 5
    • mentara guru says:

      betul la..aku pon tengok cam shila amzah lagi tua..tapi dia muda lagi kan..cuma muka dia jenis muka yang nampak tua..by the way..bukan dia dgn fizo omar ker..jap dgn fizo, jap dgn awie rafali , jap dgn shahir …boleh tahan gak playgirl anak ND lala nih..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
      • Mie says:

        Ok wat muka nampak tua… Sbb bila dah tua muka dia dok mcm tue lagi, mula lah wartawan ckp dia awek muda… Muka dari dulu sampai sekarang tak berubah…. Wahahaaaa…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dewi says:

      macam2 la minah sorang tu. dahla sombong gila.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. chasha says:

    NAJWA LATIFF paleng meloyakan .!!!! hampeh gila.. dr atas stage smpai red carpet sume nampak mcm badut !! huduh !!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 1
  31. whatever... says:

    yg perempuan…kebykkannya PELIK jer…
    yg lelaki….ok2 la…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  32. n says:

    tiba2 terpikir plak camna la artis2 ni espcly yg pmpuan mase kat dalam dewan tu tiba2 nak terkucil ke atau nak terberak ke…kihkihkih

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  33. missglamm says:

    eizlan yusuf n isteri dia serta erra fazira je ok….yang lain terlalu over…over sana sini….fida tu apekehal pakai mcm nagka busuk di bungkus….buweeekkkkk

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  34. artis says:

    isteri zul yahya lawa gile,cantik je bertudung,xpyh dedah sane sini

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
  35. sanggul beracun says:

    tok maimun mutalib tu sedor2 la diri ckit tu,pakai2la tudung tu..dok sedor diri lasung!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  36. missglamm says:

    najwa latiff lawak lah baju kamo…ahhahahahahahahahahahahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
  37. katerina petrova says:

    ish knp baju si fida tu nmpk pelik je? cantik bg dia la tu…tp seriusly..mmg xcantik..menampakkan dia tu nmpk hodoh n bodoh lagi ada…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  38. Yva says:

    Prasan x baju fida + fasha sama jer designnyer cuma fasha ala bkemban (xder lawa mana pn bese saja) pas2 fida plak cm bgkus mumia yg teruja dpt kuar dr kbur..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  39. Dean says:

    Aku dah bosan tgk fesyen artis sekarang yg pki baju atas ketat tetibe bwh kembang cam duyung..adoi….muak tgk…cantik xpe, ni rambu ramba cam baju pengantin dolu2 je…rambut serabai..yg pki tudung pun..alaahai…..tak sensitive lngsung…siyes, fashion ask2011 HODOH!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  40. meeradiana says:

    kenapa byk artis pilih skin colour ek??hmmee

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  41. Anonymous says:

    yg penting nor khiriah tetap da boom!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
  42. MALAIKAT MAUT says:

    wahai sekalian manusia.. aku dtg mengambil kamu dengan kejamnya bkn setakat mereka yg tak reti tutup aurat dgn betul tetapi bg mereka yg suka bergosip dan mulut ahli neraka juga… sabar lah wahai kalian kerana x lama saja lagi korg semua akan di cabut nyawa… berhati2 lah semuanya….. MAROBBUKA!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  43. aurora says:

    gaya artis tua x bleh la…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • kakchubby says:

      paling ketara si Jasmin Hamid. muka bengkak2 mcm kena sengat tebuan tanah!

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  44. roundNround says:

    kesimpulannyaaa… artis tua semua tak nak kalah, pakaian lebih ketat dr artis muda.. dgn harapan nampak hot abeslaa tu..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  45. hajimaru says:

    semua d atas ialah MANGSA FESYEN..KESIAN2..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  46. Tak Minat Artis says:

    artis2 dh tua gayut, still nk seksi gak…

    geli eiiii…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  47. ada yg cntek n ada yg cm over gedik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. fairuszk says:

    Lawak gila artis malaysia ni . Nak tiru orang barat , hahaha fashion disaster adalah . Academy award diorang pun lagi simple and rendah diri drpd malaysia pny baju . Esok – esok tanggung sendiri lah subhanallah .

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  49. minah gebu says:

    permpuan gedik mane yg 3org tu?chocolate ek?artis xglamour tp buat2 fames..appearance mcm tnggal kt planet pluto je.

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  50. amys says:

    semoga di berikan hidayah kpd makcik n kakak2 artis ni.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  51. Syasya says:

    Jasmin hamid yg dulu asli dulu lebih cun walaupun hidung dulu tak mancung, pipi tak gebu. Sekarang, terlebih gebu Dan bengkak membengkak sana sini sampai hampir tak kenal lagi ….

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  52. no pula says:

    WOW!!!!!! baju rafidah ibrahim sangat2 lah stylo….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  53. Ija says:

    baju fida kat lengan tu nampak jarang.Tudung die pun dari labuh sampai jadi tudung siti dah.dunia2…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  54. july says:

    `EUH…!! K.MARIA ACTRESS MY EX AUNTIE… FAIL UR DRESS-UP..!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  55. makcikcantek says:

    nape x label kan satu2 gambo tu…xkenal la….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  56. AKU MEMANG CANTIK OK says:

    baju pink tu sapa? HODOH gila.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  57. Reena says:

    Smart lak dressing Ash..aku ske but dia..wife zul yahya pun lagi cantek drpd sestgh artis.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  58. semerah padi says:

    SHILA AMZAH GEMUK…MACAM DAH BERANAK LAPAN.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  59. adeii.. says:

    dlm byk2 gmbr..gmbr no 3 gk yg best…rilex je g tgk anugerah…style..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. wahaha says:

    tibe2 rasa mcm xkena..oh rupenye xnampak pasangan yg satu ni…pasangan pengantin baru rm12juta tu mana eh..hihihi..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  61. laki sejati says:

    ……… Aku Bangga dengan artis2 Lelaki … artis perempuan banyak yang GILA dari waras ..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  62. dewi says:

    banyaknya artis2 tua dengan pakaian jenama ‘taksedardiri’ couture.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  63. zaza says:

    tahniah kpd plakon lelaki yg bjaya membimbing isteri ke jln yg diberkati Allah..
    ternyata, yang tertutup pon leh berfesyen, malah lbh cntik dr yg terbuka..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  64. Eleazar says:

    for me juliana evans look stunning with her outfit..marsha look good too…n norkhiriah beautiful..:)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. gayah says:

    pekin mmg sempoi…..aku suka….artis tua pompuan tu nama apa…tgn dah kedut2 tp nk bergaya lagi…hadoi…buruk2

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  66. Mr X says:

    adooooyyyaaiiiii…..apsal la retis2 Mesia ni suke sgt over-dressed & sarat sana sini…cam hiasan pokok Krismas pon ade aku tgk….kalo tgk retis2 omputih tu, kat red carpet event, xdela sarat sgt aku tgk..simple2 je…kalo ade yg cam badut pon, 3-4 org je….kekadang, kat Mesia ni, x boleh nak salahkan jugak stylist/designer tu….diorg ikut je kemahuan si artis tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. win says:

    pakai tudung tu kurang kanlah ketat2 tu sendat aku tengok dah macam hantu bungkus dah nasib warna merah kalau warna putih dah sama macam pocong hehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  68. win says:

    to fida:
    pakai tudung tu kurang kanlah ketat2 tu sendat aku tengok dah macam hantu bungkus dah nasib warna merah kalau warna putih dah sama macam pocong hehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  69. nini says:

    buruk gilerrr baju ko najwa latifff…!!!!!!!!!!!!!!!!
    X tgok cermin dulu ke sblm datang….si fida tue dah macam baju kaen burok yg koyak2 aku wat lap dapur jek….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  70. nana says:

    to fida..sudah2 la tu..naik meluat dah aku tgk..org lain pakai kain kapan warne putih,tp ko pakai warne merah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. me says:

    kesian nyer tgk maimum tu.. ;( mangsa fesyen..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  72. me says:

    kesian nyer tgk maimum tu.. ;( mangsa fesyen..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. nini says:

    To Nana,
    dah2 la meluat kat orang..kite sendiri nie xtaw lagi org nilai camne…insaf2 la ye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0