Written by AbangNara | October 7th, 2013

Amboi amboi amboi. Cantik dan kacak benar pasangan pengantin baru kita si Fouziah Gous dan Zhafran ini. Memang kedua-duanya sangat sepadan. Sabtu lalu telah berlangsung majlis menyambut menantu atau bertandang. 2 baju persalinan disediakan untuk majlis kali ini.

fg tan

Kedua-dua persalinan menyerlahkan keserian pengantin kita. Satu baju berwarna krim lembut satu lagi songket hijau. Memang klasik. Fouziah Gous nampak sangat menawan dalam kedua-dua persalinan. Untunglah Zhafran.

zhafran gous

Selepas ini bolehlah tumpu perhatian hidup berumahtangga atau pergi berbulan madu. Rehatkan badan sepuas-puasnya terlebih dahulu. 38 lagi gambar sekitar majlis bertandang Fouziah Gous dan Zhafran dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Project2Pi dan CSTProduction.

aircond murah

P.S: Telekung travel TERMURAH di MALAYSIA kembali lagi! Dengan warna terkini dan sangat sesuai untuk cik diluar sana yg sering travel ke sana sini.LIKE Facebook Gudang.my untuk info lanjut dan sebarang pertanyaan.

zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous

zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous
zhafran gous

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

77 responses to (40 GAMBAR)Majlis Bertandang Fouziah Gous Dan Zhafran

  1. dia says:

    chantek baju songket tuu…. semoga kekal till jannah..

    0

    0
  2. Anonymous says:

    over betol poujiah ni! dah la baju macam awal n scha!

    0

    0
  3. ly says:

    sgttt lawa!!

    0

    0
  4. Me says:

    Kaler krim and hijau? You’ve got to be kidding me Abg Nara..

    0

    0
  5. samudera says:

    Next!

    0

    0
  6. hani says:

    xyah nk over la pojiah.. laki kau sore pon xmachoo.. eee seriau..

    0

    0
  7. Anon says:

    baju RCW merisik lagi cantik uollllsssss…

    0

    0
  8. jam says:

    Tahniah. Cantik dan berseri pengantin
    Bertuah Pojiah dpt suami anak orang kaya. Banglo siap ada lif you!

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Over dan perasan cantik. Menyampah tengok si pojiahh ni kat drama alam maya tv9. Gedik

    0

    0
    • mamee monsters says:

      hah! mmg itu yg nk dikatakan…gedik kalu cun xpa..ini lnsg xsesuai..pojiah tu dh la muka over matang…muka org tua..belakon ala2 manja gitu terus menyampah…belakon jadi hantu sesuai la…

      0

      0
  10. pojiah haus says:

    sama cantik sama padan la,nak meriah2 kawen pon baru 1st time kawen…

    0

    0
    • Linzy Longkang says:

      Dah haus nak bersanding sgt laa tuh camni takyah berlakon dah kaya pun pasni buat majlis bersanding laa tiap2 bulan sampai mengandung

      0

      0
  11. marsha londeh says:

    sudahhhh cukup cukup sudahhhh, cukup sampai di sini sajaaaa…
    muak tgk gbr pengantin over ni. harap lps2 ni xde dah mejlis seminggu kawin, sebulan kawin, suku thn kawin…phuihhhhh

    0

    0
  12. Mual says:

    busan la aku tgok,,lepas nie majlis ape lagi ek?majlis bertendang tendag sesama sendiri,,,

    0

    0
  13. kaksemah says:

    hmmmmmmmmmm… ade lagi tak gambar “Pengantin Menyeringai Abad Ini”, dik nara oiiiiiiiiiiii..?? KakMah x puas laaaaaaaaaaaaaa tgk drg nihhh..

    igauan ngeri jer dgr sora laki Pojiah nih…

    *tangan di dada, mata ke atas*

    0

    0
  14. Aku Malu says:

    Sengeh, sengeh dan sengeh lagi

    Macam depa je la yang kawen. Dari bertunang sampai majlis resepsi ni dok tersengeh je. Tak de langsung sifat perempuan melayu yang mempunyai perasaan malu di dalam diri.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    menyengeh…menyeringai…dh mcm kerang busuk aku tengok…

    0

    0
  16. Anonymous says:

    susah aku nk tengok pic dia org ni y katop mulut..baik y laki ke y pompuan…sama j…dh mcm buka pic kawin ku tengok..ap taknya..asyik tersengehhhhhhhhhhh jer…

    0

    0
  17. korazonnn laaah says:

    woihhh lahabauuuu sekaliannnnnn..yang korangggg duk menyampahhh sgt dgn gambarrr poojah dgn laki dia ni kenapeee? korang jeles eikk? korang klu yg kawin dulu tu takde dpt nak meriah sgt sb korang sedeyyhh..muka haus takleh menyeringaii gigi jongang la..gigi buruk la….biarrr laaa diorng dh diorng mmg hensemm dgn cantikk.. korang takleh ke kalau tgk gmbr tu..ikut kata hatii dan nurani..dh mmg cantik ckp la cantik..jgn la duk ikut hati busuk tu duk kutukkkk je manjangggg… tak paham betull aku.

    0

    0
  18. Saja says:

    aku tengok gambar dia orang kawin ni mcm x sopan plk..ap taknya..asyik tunjuk gigi jer…org lain kawin pn happy gak..tapi patut2 la pojiah oiii….

    0

    0
    • dena says:

      aku tak tahu la kau kawen tahun bile… tp photog skarang mmg nak gambar pengantin senyum nampak gigi…mase aku kawen tahun lepas aku cuba la senyum mcm akak2 90an amik gambar….senyum yg tersimpul tp photog ckp nt gambar x cantik sbb senyum tak ikhlas…mcm2 la hai…sengeh la jugak…end up gambar mmg cantik pun..

      tak yah la nk compare ngan pengantin zaman dulu… pengantin zaman dulu ustazah pun kawen pakai gaun…yg ckp poziah over aku pun tak tahu la mane yg overnye aku rase biasa je..tp tang sore laki die aku terkejut gak la mase tgok kt melodi ari tu..

      0

      0
  19. poteh hingus says:

    hey pojiah kelass baju ko noksss….

    0

    0
  20. Menyampah says:

    bang naraaaaaaaa…boring..bosan n menyampah le asyik gambar pojiah ni jer…asyik2 retis kawin y tersengeh j y keluar…nk kata lawa…biasa j…

    0

    0
  21. Anonymous says:

    aku igt wedding die ni dh hbis..upenye ade lg..hadoiii..cam meluat pun ade..FG cam nk gtau m’sia je yg die dpt laki kayooo..hahaha..ermm yeeee awak sgt cantik bile pkai bj kawen ni..yee awak pmpuan paling bertuah dpt laki camtu..org lain xde(hikhik)…
    bersederhanalah anda dlm pernikahan…ni???harap2 lpas ni dh xde nara share pic wdding dorang..

    0

    0
  22. Spore says:

    Aku tgk muka zhafran ni same dengan muka pelawak & tukang masak dari spore.. Tak cayer korang try google name ‘BJ KADIR’

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Betul… cam muka bijih kadir… pelawak spore yg au au..

    0

    0
  24. amin says:

    Aah laa…muka die sebijik mcm BJ kadir..serupa tol time senyum…hehe

    0

    0
  25. saya says:

    cm biasa2 je tgk pic weeding diorg ni..xde aura langsung,myb fauziah dh slalu makeup sblm ni bb 2 nmpak biasa je die, baju pn cm pkai nk g anugerah je…sorry ye bg pandangan sy je..

    0

    0
  26. Shhh says:

    iqram tk dtg ker..abg nara cer tanya iqram dia tk dijemput ke…kecian kat mamat tu..masa diperlukan dicari..bila dh bahagia dilupa kan plak…tk satu pun retis malaysia yg dtg…dia ni takda kawan ker….kalo da pun ady putra dgn wife dia masa akad nikah…

    0

    0
    • rmccc says:

      Iqram ada waktu akad nikah. time bertandang ramai je artis ada. Paknil pun ada. Prof Razak and wife pun ada. Fahrin pun ada. ramai je. cume nara x letak gambar. jangan sebab x nampak gambar je cakap xde. ramai je dtg. check IG artist2. ramai je ada

      0

      0
  27. PEACE says:

    APE LA KORANG NIE ORG DAH KAWIN PUN NAK NGUTUK2.. APE SALAHNYA KITA DOA KEBAHAGIAN ORANG KITA DAPAT PAHALA SEKALI… NI X KUTUK MEMANJANG..ADA JE X KENA ….

    0

    0
  28. zilla says:

    paling menarik n menawan..suma wedding dress dia xde yang menjolok mata..i likeee itt..

    0

    0
  29. halalan toiyiba says:

    sweet..
    semoga berkekalan..

    0

    0
  30. peeiii says:

    cantik memang cantik, menawan dan gemawan..tp entah mengapa bosan plak tgk…semoga berbahagia yer…

    0

    0
  31. Anje says:

    Cantiknya baju fauziah ni…hope happy always…

    0

    0
  32. korazonnn laaah says:

    aku rasa yang duk komen kutuk2 ni..mesti pompuan gemuk muke jerawat..leher takde,muke tak cantik..pastu feeling2 lontarkan pendapat..pastu kalau yg jantan tu..mesti pondan, tak pun adik2 yang sedih muke hauss tak de nur…pastu nk tekan komen tu kene bukak calculator kire soalan bangNara ni..base bodoo piangggg akuu raseeee la… sbb mulut2 huduh ni biasanya tuan nye huduh jgk.. eii nyampeh pulak aku yg komen2 nk negatif je ni..

    0

    0
    • Anak Dara Tua says:

      aku gemuk, takde leher, muka tak cantik, dan forever alone…hhmmm takde plak aku nk komen kutuk2.. aku cuma BACA komen yg mengutuk2 je. macam la orang kurus muka licin, leher panjang, muka cantik tak leh komen buruk2..hati buruk2 ni bukan orang buruk je ada, orang cantik pun ada gak tau!

      0

      0
  33. kotadams says:

    susah juga jadi artis ni…senyum salah sengih salah tk senyum salah, bg gambar salah tk bg gambar salah….isyy isyy isyy. Kesian kat depa tu…manusia cam kita pun dorang tu

    0

    0
  34. kuka says:

    ehm….kenduri bertandang nie meriah dari siang bawa ke malam…. konsep begitu mewah dan cantik sesangat, terserlah kekayaan family pihak lelaki….baguslah jika mereka mampu tak salah nak meraikan kedatangan menantu baru kat family mereka…tetapi tertanya juga…semua menantu ke mandapat layanan dan diraikan sebegini?…kalau ye baguslah tak ada perbezaan diantara menantu dan anak-anak yang lain….kalau ada susah sikit lah…menantu artis diraikan bagai puteri raja…menantu yang lain ala kadar sahaja, nanti mesti ada yang makan hati dalam diam….

    0

    0
  35. saya says:

    Saya tk minat dia tetapi saya nak sampai kan lawa… nyeeee baju warna biru… n drg pun sepadan…..sama cantik…. jgn lah dengki kita sebagai manusia tk de rugi nye doa kan mereka…ape pun selamat pengantin baru semoga kekal hingga ke anak cucu dan ke syurga….

    0

    0
  36. Harihta Ziza says:

    bosan la tengok wedding diorang nie.. macam over sangat… apa-apa pun wedding artis yang paling saya suka ialah Irma Hasmie ngan Redza Syah Azmeer.. the best wedding of the year~!!!

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Chill la korang..xpaham aku la ape yg korg dengki sgt ngan FG ni..biar la dah rezeki die lebih nak wat kenduri besar besaran ke ape..hari bahagia die..masing2 mengimpikan wedding masing2 kan..nk gah mcm mane ke ape ke..yg penting ade duit…kalo yg jenis mmg xsuka nk buat besar-besaran walaupun duit bnyk t upon hak die jugak…nape nk pertikaikan..aku pon kalo bole nk buat mcm FG nit p aku sedar aku xde bnyk duit so aku buat ape yg aku mampu jer la..ni duit die yg bnyk..biar la mak bapak die kaya laki die kaya bole keluar duit bnyk..dari kita nak mendengki rezeki Allah dh bg..korg duk mengutuk mendengki sebab tu rezeki xmasuk…dari kite cr kekurangan org lain baik tgk kekurangan diri sendiri..jgn budget bagus sgt,

    0

    0
  38. kaksemah says:

    kak mah bukan ape… tak heran pun majlis dorang nih..wlupun cam grand tp bg kak mah biasa2 jer…..

    cuma rasanya kak mah & bang ajib lagi suka tgk Adam & Fiza tu kawin. Persiapan sederhana, baju menutup aurat. Walaupun pakai jubah jer dedua, tp nampak sejuk mata memandang.. mereka mendahulukan yang wajib..

    Pengantin pun xde laa menyeringai memanjang, still nampak malu2 nak pegang2 tangan (especially Fiza yang dah pernah berkahwin dulu tu) walaupun masa tu utk ambik gambar pas akad nikah. Pastu still lagi nampak kesopanan & kemelayuan tu…cakap pun sangat merendah diri…

    kesederhanaan yang cam ni kak mah ngan abang ajib nak tgk tau, yuolsss

    0

    0
    • Aku Bukan Taikong says:

      ni bujang kahwin bujang,mmg le excited noks.
      yg ko g compare ngan mak janda knp? ko tgk gambo dia masa 1st marriage pon xhengat!

      0

      0
  39. Anonymous says:

    dah kahwin dengan orang kaya tu, silalah baiki gigi tu ye poziah

    0

    0
  40. erma says:

    kalau time bersanding pakai crown kan cantik.mcm biasa je aku tgk…sbb dia kan selalu pakai lawa2.kalau pakai crown tu lain la…Nampak la pengantin nyer

    0

    0
    • asataga says:

      ye betoi,patot pakai crown ke ni mcm kosong je bhg ats kepala..simple sgt2..tunang lg grand dr ini..

      0

      0
  41. BUNKFACE NO.1 says:

    nasib baik belah lelaki buat ala2 melayu…macam ni lah baru cantik, best jer tgk.
    semoga bahagia till jannah

    0

    0
  42. itik kawan ayam says:

    sangat ‘sesuatu’ gambar 16 & 17…
    haha~ pak andam nye “senjata palsu”
    hahahaha… ape2 pon, cantek la…
    bole la.. smoga bebahagia

    0

    0
  43. abang cute says:

    cantik la jugak….btw..abang cute lagi tertarik tengok pengapit zhafran tu..adik dia kot..muka mcm ada iras2…tapi lagi hensem n cute….abang cute suka sangat budak2 mcm ni…

    0

    0
  44. misz arrogant says:

    Biar la die nk begambar mcm mana pn awk2 sume.. dr kutok2 mcm nie, lbh baik la doakn kebahagiaan dorg.. dorg kawin pn x minx duit korg sume kn.. klu dorg berhabis duit utk wedding nie pn biar la.. bknnya korg ssh pn kn.. adoii org mlyu kta nie.. ada je yg xkena.. e2 la ini la.. korg mmg suka tambah dosa kering ekk rupanya.. sy nie bkn peminat fouziah pn.. tp xde la smpai nk kutok2 wedding die.. lgpn pic2 die sume xde yg xkena pn.. sumenya ok n yg penting xde menjolok mata.. korg 2 pn slp2 ari bln kawin pn pilih bj yg menjolok mata.. pas2 tetamu dtg sume komen yg negatif je.. haa korg nk mcm 2 belaku kt btg idung sndiri ke..payah la klu dlm ati wujud P.H.D nie.. serba serbi ada je yg xkena.. ciannnn…

    0

    0
  45. […] (40 GAMBAR)Majlis Bertandang Fouziah Gous Dan Zhafran (76) […]

    0

    0