Written by AbangNara | March 17th, 2012

Sudah lama rasanya tidak mendengar perkembangan terkini tentang Zahnita Wilson ini. Sememangnya sudah lama Zahnita tidak muncul di kaca TV. Namun daripada apa yang diperhatikan, Zahnita masih aktif melakukan modeling dan sering muncul di majalah-majalah sebagai cover ataupun model.

gambar zahnita

Menyusuri laman Facebook Ryaniez Moment Photography, Abang Nara menjumpai beberapa keping gambar Zahnita ketika sesi photoshoot untuk majalah Pengantin. Sememangnya Zahnita masih kekal cantik menawan di dalam gambar-gambar yang diambil. Bagi Abang Nara, Zahnita sememangnya mempunyai auranya yang tersendiri apabila beraksi di hadapan kamera.

Untuk peminat Zahnita, lagi beberapa keping gambar Zahnita untuk tatapan anda dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar zahnita
gambar zahnita
gambar zahnita

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 responses to (4 GAMBAR)Zahnita Yang Tetap Kekal Cantik Menawan

  1. lihatbetul says:

    glamer-ramer…mungkin tapi *cantik menawan* ..minta maaf, jauh sekali.

    0

    0
  2. Norma Jean says:

    Dia sangat aktif dalam modelling. Pernah wakil Malaysia ke Ford Models competition tapi tak menang. Apa pun, dia memang cantik jadi model daripada jadi pelakon.

    0

    0
  3. angah says:

    cantik sgt!!!!!!!

    0

    0
  4. saya budak terpelajar says:

    baju putih tuh cantik lah…nice jer

    0

    0
  5. tenuk mati says:

    aku first……………………..
    aku first……………………
    aku first……………………….

    0

    0
  6. Saya Bukan Model says:

    assalammualaikum,

    kak zahnita ni cantik. ALLAH pinjamkan kecantikan wajah dan tubuh badan. harap akak akan dapat berhijrah ke arah yg ditetapkan dalam Islam. apatah lagi akak ada suami dan keluarga. nanti dipersoalkn di akhirat. kasihan suami.. (dan akak juga.. ) nauzubillah..

    0

    0
  7. awatif says:

    x lawo langsung baju pengantin.. Terdedah sana sini, ketat plak tu..

    # kritik ciptaan manusia xpe kn??

    0

    0
  8. […] Sudah lama rasanya tidak mendengar perkembangan terkini tentang Zahnita Wilson ini. Sememangnya sudah lama Zahnita tidak muncul di kaca TV. Namun daripada apa yang diperhatikan, Zahnita masih aktif melakukan modeling dan sering muncul di majalah-majalah sebagai cover ataupun model. Menyusuri … Continue reading → […]

    0

    0
    • saripah says:

      i ade tbce statement die rye taun lepas..die kawin dgn ank mamak tokey restoren tp business diorg skrg xbpe bagus. So..die tolong husband & family mertua dia tanam cili merah besar..selain model dia pn pakar tanam cili..

      0

      0
  9. ctm says:

    i ras baju tu je kot yang cantek.. orang nye.. besa saje…

    0

    0
    • adrin says:

      dlm gmbr dia nampak biasa, aku penah nampak dia kt the curve dulu cantik giler! kalau ternampak mmg nak toleh 2-3 kali. hehe

      0

      0
  10. bukan artis says:

    dah janda dah dia ni…

    0

    0
  11. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    niari minah jambu tido lambat psal tadi tengok bola perak ngan kelantan ..tapi minah jambu tengok sekejap aje pasal tkde apek jadi minah jambu tkde mud nk tengok sampai habis……minah jambu rimas tengok pemain perak yg berjangut panjang tu…..jadi cepat2 minah jambu tukar ke lain siaran ……..berbalek cerita si zahnita ni biasa lah orang senang selalu aje nampak ceria dn berseriiiiiii nk ape semua nye dapat ! senang cakap dia mampu lahhhhhhhhhhhhhhhh gituuuuuuu………..macm tk tau pulak !!!

    0

    0
  12. Miss Siwon says:

    Alaaaa…Model kedai kain JAKEL niiii….dh meluat tgk muke die sbb hari2 klu g keje msti lalu Jakel..

    0

    0
    • rahsia says:

      meluat kat kedai jakel ke kat modelnya..kalau awak model jakel pun org meluat gak kot..ahakkkss

      0

      0
      • Miss Siwon says:

        Cik Rahsia; ha’ah..lg pon aku mmg TAK HINGIN & X PERNAH bercita2 jd model pon..Pon takut org meluat kt aku..ahakssd

        0

        0
      • mak kiut says:

        Miss Siwon agak2 awak cantik mcm Zahnita x? ahaksss

        0

        0
    • Anonymous says:

      kau hodoh mmg la xpenah berangan pun nak jd model, alhamdulillah sedar diri..hodoh buruk!

      0

      0
  13. YoonA says:

    Setakat Model kedai kain JAKEL ni,,tak heran langsung,,,apelah Abg Nara ni,,,dh xde citer lain ke nak post???

    0

    0
    • Norma Jean says:

      Aiyohhh…kalo tak pernah tau cerita sebenar, tak perlu la kau komen di sini. Buat malu je.

      0

      0
    • k''N says:

      bialah Abg Nara nak buat cerita apa pun, korang baca jugak kan , kalau dah tak nak baca, tekan X jek kat sebelah kanan atas tuh.

      0

      0
    • ko adeeee???? says:

      model kedai kain jakel pn,skurang2 nye ade org amek die jd model…………….kawwwww??hadooooo???

      0

      0
  14. berlakon out.. modeling mantops…huhu

    0

    0
  15. mummyjari says:

    klu xsilap dia ni kawen ngan anak dato’ ali bapoo dgn isteri tdahulu( bukan mas anizan). Penah jumpa dia kt damansara perdana sbb dia tinggal kt situ.mmg cantik n friendly.

    0

    0
  16. ctz7 says:

    penah tgk zahnita dalam Majalah 3..shooting dalam air..dia ni sgt sesuai jadi model tp cakap Melayu…hampeh

    0

    0
  17. stella says:

    woahh , u look so gorgeous . . Cantik n msh lg ada shape . . Korg ada ? Xda kan ? Gemook gedempool ada laaa sbb bnyk mkn lemak

    0

    0
  18. Wah..Posing kat tangga tuh..:D

    0

    0
  19. syak says:

    zahnita memang cantik gle..penat jumpe kt persada jb dgn anak die..sgt tinggi dan cun..mcm patung

    0

    0
  20. Naziman says:

    baru kenal zahnita ni..hahahaha

    0

    0
  21. double ss says:

    menawan..

    0

    0
  22. deja says:

    dia ni klu diam lbh cantik dr bcakap… klu dlm gmbr, lawa jek… bile dia bcakap, hancus… nmpk lobang idong… hahaha..

    0

    0
  23. reality says:

    betui….lobang idong besar, muka kecik dia ni. yg boleh harap pandai bergaya tu aje..tapi cekeding cicak ma, tak teruja langsung…..muaaahhhha.

    0

    0
    • pizza says:

      Dah namanya model, mmg la kena cekeding cicak. Baru lawa dlm gambar. Kalo x baju saiz 4 x ble masuk.

      0

      0
  24. hehehe says:

    penah terserempak gan dia ms dia bt shooting kuliah cinta dl…kulit mmg la putih tp muka dia kecik lar..mcm si reality ckp lar…dah tgk dekat2 langsung tak teruja pun…

    0

    0
  25. bebe says:

    dulu sy agak teruja la tgk pic2 die…sgt ape org kate fotogenik eh??ah ye kot…lam gmbr die npk sgt2 gojes….tp bile sy terserempak ngan die n siap sembang2 tya perkembangan la kire…sume nya mcm indah khabar dari rupe la…mase 2 die ngan anak die….sy xnpk die tinggi sesangat cam model kelasss gtewww pn…n xnpk die sgt cantik cam lam gmbr pon…n kulit die tak npk mix pon….betul xtipu….mse 2 pn die pakai bese2 je….ngan slipar jepun je…yg sy npk die cute sket2 je..lain2 juz not bad….

    0

    0
  26. Reena says:

    Dia ni mmg gojes..sapa kata dia jadi model kain jakel jer? Selain jadi model, she’s also a tv talent..stil laku.

    0

    0