Written by serenity | August 29th, 2015

Kira-kira dua minggu lepas, pelakon Tasha Shila telah terlibat dengan satu kemalangan di Petaling Street, Kuala Lumpur.

Menurut sumber kami, Tasha yang menaiki kereta BMW telah melanggar sebuah kereta Hilux. Kereta yang dipandu oleh Tasha terbalik, tetapi mujur dalam kejadian yang berlaku pada pukul tiga pagi itu Tasha tidak cedera.

Dia masih okay dan sempat menjadi tetamu menyambut kedatangan Jay Park di sebuah butik di KLCC beberapa hari lepas, selepas itu berada di Zouk pada pagi Jumaat.


 photo 11908128_1238420209506686_818426341_n.jpg

Pukul tiga pagi biasanya wanita seusia Tasha sedang enak beradu di kamar tidur. Tetapi mungkin Tasha masih berada di luar untuk mencari ketenangan. Dan mungkin juga Tasha berada dalam keadaan mengantuk waktu ia berlaku.

Diharap Tasha akan memandu dengan lebih berhati-hati selepas ini. Kalau ada apa-apa yang buruk berlaku keluarga juga yang susah hati, kan?

Lagi tiga gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

This is Boria!!!! Yaribbba #boriapenang #mysenibudaya #mymotac #jkkn #myfest Dari 21&22 Ogos di Padang Kota Lama, Pulau Pinang..

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Friday, 21 August 2015


 photo 11911801_1238419902840050_1491328733_n.jpg
 photo 11940131_1238420206173353_818021994_n.jpg
 photo 2_1.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to (4 GAMBAR)Tasha Shila Terlibat Dalam Kemalangan Dua Minggu Lepas

  1. TS says:

    Mgantok or mabok? Dh brapa mngu knapa bru klua? Sesuatuuuu sgt lah hg ni Natashashiela

    0

    0
    • kus semangat says:

      Pagi2 hari Jumaat … dok bersidai kat zuk … bagus la TS.
      Contoh artis amalan songsang …. nasib baik nyawa x melayang. Takut x sempat tobat.

      0

      0
      • Shakira Gundik Putera UAE says:

        Kata penah jd mistress datuk, sportrim kereta nenek i pon lg cantek okey, #Fleek ! Apa2 ja la.

        0

        0
      • lynna says:

        Ish3. Dh jatuh dtimpa tngga. Xsedo2 lg ke syg.. buatnya Allah tarik nikmat hidup tu bru ada akal kot. Mlm2 plk kuar.buat ape ha. #JilatKe

        0

        0
    • Anonymous says:

      Cian TS neh.
      Dh jth ditimpa tga .
      Tp aku percaye one day die akan berubah jd lebih baek.
      Mgkin skrg neh kwn2 n family die xbg support ke arah kebaekan.
      Insya Allah, ht kite Allah yg pegang, doa byk2.
      Pity her..

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Mengantuk ke mabuk?

    0

    0
  3. Tasha Shila says:

    Apa lah masalah betina ni?
    Memang kaki club perangai macam ni kan? Memalukan je. Murtad lagi baik!

    0

    0
    • tasha shila says:

      awak punye komen pun macam org takde haluan/takde agama. awak murtad skali lah ye.. kite sama-sama murtad eh.

      0

      0
    • ada aku kesah says:

      jangan sedara, INGAT murtad dosa yang tak diampunkan …terkangkang dalam neraka forever n ever

      0

      0
    • Ima says:

      Astagfirullahalazim. Allah Maha Pengampun. Mana tau one day dia boleh berubah. Suka2 suruh org murtad. Akai ada ka?

      0

      0
    • Anonymous says:

      Nak komen apa saja komenlah..lantak kaulah kan…tapi bina kau sebut murtad..ini dah kes serious….ini word jgn buat main.

      0

      0
  4. Anonymous says:

    Kesian pulak kat dia mcm mcm jadi.
    Maybe its time 4 her to take a break 4 awhile.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Kesian….lain org lain dugaan hidup. Smoga mdpt ktenangan.

    0

    0
  6. Lalala says:

    Juliana evans yg dulu pergi club hua sana hua sini (tak tau lah betul ke tak kan hehe, jgn marah xD), dia pun takde lah mcm ini. Sebab mungkin Jue nmpk org yg gred atas (yg classy), tetapi dia ini pelah. Sorry lah kalau ayat ni agak kesat, minta maaf sesangat, tapi serious nmpk cam gred sampah.

    0

    0
    • Lara says:

      Ramai jer awakkk retis2 yang pergi kelab, tak muat page ni kalau nak senaraikan.. tapi tak la batak sangat perangai macam perempuan sengal ni. Yes, class yang differ them. Tasha ni stok paling bawah, ok maybe atas sikit dari bohsia. Berebut jantan pun tah hape. Tapi panjang pulak nyawa mereka-mereka ni kan.

      0

      0
  7. Kak Yam says:

    Errr…dari gambar…dia nampak mabuk. Tapi mungkin jugak shocked lepas eksiden.

    0

    0
  8. adehh says:

    lepas accident 3 pagi jumaat, keadaan masih okay dan sempat hadir sambut ketibaan jaypark.. ohhh yg die pakai baju tayang boobies silicone tuh

    lepas accident bape jam tak rase pape ehh siap pakai mcm tu

    0

    0
  9. nok gebuzzz says:

    tu pun x serik2….jenis hati batu ni

    0

    0
  10. milah says:

    all i can say is…..cepat2lah bertaubat..tu petunjuk tuhan nak bagi..baru sikit…akan datang tak tahu lagi…masih sempat lagi berubah kak tasha…kalau tak boleh sedar and nampak…tak tahu lah nak ckp mcm mana…

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Mabuk ke ape popuan ni

    0

    0
  12. vivi says:

    Mula2 macam nak kutuk pastu rasa nak nangis pulak tengok life dia? Mesti dia dalam fasa ‘memberontak’ macam Britney Spears beberapa tahun lepas…Harap dia sabar. Ingat Allah. Berdoa banyak2. Solat. Masih belum terlambat selagi kita masih hidup. Manusia boleh mengutuk tapi Allah itu maha pengampun dan maha adil. Kembali la kepada dia nescaya hati u akan lebih tenang. Harap someone boleh reach out Tasha. Nampak macam dia betul2 perlukan kawan yang betul2 boleh bawak dia ke jalan yang baik dan benar. Don’t give up Tasha. I doakan kejayaan dan ketenangan u. Be strong Tasha.

    0

    0
    • apehalTS says:

      Betul3….(nada upin ipin)….ada dh kan contoh artis seksi meksi berubah ke arah kebaikan…harapan letak pada bakal suami pikul tggwb itu nanti….

      0

      0
  13. ngik ngok says:

    Ni jnis mcm pm2 bodoh kite gak..ckp xpki otak,mmg ssah nk gol.Allah dh bg ptnjuk,kalo x sdar lagi..lg teruk Allah bg.dh tau ngantuk kul 3 pg,wat pe drive??of cos lh xcident

    0

    0
  14. zabedah zabit says:

    semoga di permudahkan

    0

    0
  15. Tema Camelia says:

    hanyut sangat dengan duniawi awak ni tasha. Apa kata awak pergi balik kampung atok ke mana ke yang jauh dari kl untuk cuci balik emosi awak.

    Mula-mula macam nak carut je perangai awak, tapi apa guna carut jasad awak bila hati awak dah nazak. Muhasabah diri, tasha. You are so much worth than this, take care.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Dulu, aku diberikan hidayah oleh Allah dalam bentuk kemalangan begini. Aku terfikir, jikalau Allah menarik nyawa aku pada waktu itu, ketika aku masih lalai dengan dunia, dengan pakaian yang tidak menepati syarak, Allahuakbar, aku tidak dapat membayangkan cara aku bertemu Allah dalam keadaan lalai begitu. Allah bagi aku peluang untuk bertaubat. Doakan mereka dan diri kita sendiri agar tidak lalai dengan dunia. Aku percaya semua orang boleh berubah. :)

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Aku kesian dekat mak ayh & keluarga dia ja…penat dowh nk jaga anak perempuan mcm ni.malu kt org x yah ckp la..

    Masa case gambar bogel tersebar,tau pulak nk bergambar dgn mak dia ke sana sini..

    Aku kesian dgn kau tasya…allah dah bagi petunjuk.tp betul lah,hidayah milik allahkita kena berusaha dptkan hidayah.

    Kita yg elok2 ni,jaga diri & jadikan kisah dia srbagai pengajaran.

    0

    0
  18. AkuTamparMasaMabukJer says:

    Karma ke ni? Sampai eksiden eh eh eh…my a hahaha hahaha
    Malas nak ambik tau….beras aku tak kurang pun Kat dapur tu…tobat dik….okbai

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Lepas ni amik gamba pakai telekung post kt ig lps tu ltk caption..semua manusia melakukan kesilapan..lps tu post plak gamba ngn family…caption family knows best…

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Bagus dia buat rawatan psikitri ada macam2 ubat boleh diberi untuk macam2 jenis masalah yang sewaktu dengannya dan rawatan Islam ( kalau dia Islam). nampak badan macam susut betul. takut nak komen nanti fitnah pula.

    0

    0
  21. mean girl says:

    Alahaiiii sian nye la die ni.Hot mess betul la die! Pity. N pathetic.

    0

    0
  22. xxx says:

    salam tasha shilla :)

    saya ni bukan la haters tasha. benci pun takkk. insyaAllah dengan doa semua tasha mampu berubah ke jalan Allah. banyak2 berdoa tasha. Allah sayangkan semua hambaNya tak kira la masa silam dia cmne. saya pun tau n yakin 1 hari nnt tasha mampu berubah :’)

    maybe rasa jalan hidup tasha ni mcm sama dengan cite lakonan tasha, epilog cinta kirana. cinta dgn suami org – sosial – lupa diri – lupa kawan – eksiden – koma 2 tahun. lepas sedar dari koma tak ingat pape. mulakan hidup baru even banyak sgt dugaan. tapi Allah selalu ada dgn kita tasha. bawak2 bertaubat tasha, kita hidup kt dunia ni tak lama tasha. kembali la ke jalan Allah mcm mana dalam cite tu :)

    suka tgk tasha dalam cite tuu. :) lupakan semua benda yang menyesatkan nii :( berubah slow2 pun takpe tasha..

    0

    0
  23. whateverlaaooiii says:

    artis2 msia byk yg perangai fake.. like fakezura.. fakeshila.. n whateverlaaa…

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Pompan ni nampak macm baik..tak sangka mcm gini perangai dia

    0

    0
  25. alia says:

    Ini mesti kes mabuk ….berparti hingga larat mlm apa kejadahnya

    0

    0
  26. mawarberduri says:

    Hidayah Allah tak siapa tahu. Allah nk ubah hati hamba nya sekejap aje. Mana lah tau lps nie Tasha lebih baik dari kita semua. Wallahuallam. Semuga mendapat petunjuk dan hidayah Allah swt. Aamin.

    0

    0
  27. Masih ada sinar utkmu says:

    Aku rasa..tasha sdg melalui masa2 yg sukar skrg..tasha saudara seagama kita..jgn kita terus menerus menghambur kata2 kesat kpd dia..shgga buat dia akan terus jauh dgn kita.aku percaya ada sesuatu yg kebih berat yg sdg shila tanggung shgga dia dan ayahnya sanggup htr 40 org pukul si cina tu.kalo stakat kes tak puas hati putus cinta,aku tak rasa tasha sggup buat keje gile ni.dia bkn tak ada ruoa utk nk dpt bf yg lebih hebat dari si cina tu.it might be smthing yg si cina tu dah buat yg buatkan tasha btl2 nak ajar dia..ini mgkin melibatkan maruah dia sbg wanita muslim,artis dan maruah sbg seorg anak.kita juga wanita..kita juga bkn maksum.jgn trlalu mghakimi.krn kita masih ada anak2,adik2 yg kita tak tahu apa nasib diorg kemudian hari.doakan agar tasha kembali berfikir secara rasional dan waras.try to put ourself in her shoes…utk tasha,hasbiallah wanikmal wakeel.

    0

    0
  28. yna says:

    Mna tau, 1 day blh brubh mcm wardina… yg dlu seksi, kaki club, last brubh, pkai tdg.. dpt pula suami beriman… aaminn utk TS

    0

    0
  29. Asia Biz says:

    Moga memberi pengajaran kepada TS
    Doakan yang terbaik untuk beliau :)

    0

    0
  30. tutti fruitti says:

    Kul 3 pagi ?? Dia pegi beli ubat nyamuk laa…
    7/11 kt PS je ada jual

    0

    0
  31. apa jer says:

    x byk kuar tv…tp pki bmw…kete sendiri ke pinjam???

    0

    0
  32. zabedahzast says:

    Laaa korang lupa ke dulu Fasha lepas kena dump dgn Qabil Ambak, kena tuduh main-main cinta dgn ex-hub Nora Danish bla3x kemain banyak la gambo tak senonoh dia keluar dkt social media sites. Everyone bashed her like she didn’t deserve to live. Pakai bikini la, mabuk la, seksi hazabedah tak hengat etc. Tapi lepastu dia insof berkahwin sempurna dgn Jejai terus jadi ala2 domestic goddess masyarakat pun terus puji melangit betapa motherly dan penyayangnya beliau. Haha. Point aku skrg ialah, manusia boleh berubah. Korang yg sedap menghina or memuji ni takyah beria poyo sangat kbye.

    0

    0
    • Ibubapa TS kena bertaubat dhlu. says:

      Fasha melalui prasa spt org lain ada jatuh bangun malah fasha tdk lah kuat melawan balik bila org beri teguran. Fasha sngt2 displin orgnya bila bekerja. Kseksian dia tdklah spt TS sampai pakai bra shj dn isu bogel. Bila ada kontrvrsi samada dia diam atau explain kpd peminatnya tp fasha tdk menipu spt TS ni. TS ni knapa tak serik2 lg. Bukan kata tak boleh brubah tp dah teruk kena kutuk tetap dia buat lg. Kwn2 dan ibubapa pun bukan nk marah ank ppuan mrk pergi ke tmpt maksiat tp boleh marah org simbah air ke muka ank dia. Pdhal ank dia mulakn dulu. Sbnrnya Ibubapa TS kena BERTAUBAT juga lps tu didik ank elok2.

      0

      0
  33. Rasdam Mewangi says:

    Sian akak Tasha.. Sabar ye akak. Tabahkan hati akak..

    FB: RaSdam Shah Ahrapa

    0

    0
  34. viowhite says:

    saya cuma disini, hanya sekadar ingin mengingatkan betapa manusia di dalam dunia ini tidaklah sesempurna yang kita inginkan. Begitulah juga dengan diri saya ini. saya bukannya nak curhat tentang diri ini, tetapi semua orang ingin menjadi yang terbaik untuk membanggakan orang tua kita dan juga negara jikalau boleh. Saya seakan mengerti akan situasi yang dihadapi oleh Cik Tasha Shila ini, mungkin saya sendiri tidak begitu setuju dengan perbuatan beliau akan tetapi kita tidak boleh juga mendesak atau memaki hamun beliau. There’s a say saying “don’t judge someone to soon”. Nak judge kita sendiri tidak sempurrna.

    Kalaulah Tasha Shila ini mengantuk mungkin agaknya lelah dengan pekerjaan atau shooting maka beliau pun tidak dapat focus dengan driving. Jika Tasha Shila ini mabuk mungkin beliau ada sebab kenapa beliau melakukan perkara tersebut, Saya faham anda akan berkata “kalau ada problem kenapa tak bawa solat minta petunjuk dari Allah SWT?” akan tetapi, adakah orang berkata sebegitu itu melakukan kewajiban tersebut? Memang ada yang menjawab Ya, jika jawapan ya itu ialah jawapannya. Maka jangan anda berkata apa2 yang kesat tentang seseorang, maka nasihatlah mereka.

    Jika kita diberi peluang menjawap seorang selebriti ataupun orang yang terkenal, kita mungkin boleh lupa dengan kewajiban kita sebagai seorang Muslim. Akan tetapi, kita juga akan sedar akhirnya In Sha Allah. Jika Tasha ini telah ke jalan yang salah, luruskanlah dia, nasihatlah dia, beri kata-kata semangat kepadanya. Jangan lah kita memaki hamun, menyumpah, mengatakan dirinya. Dia juga seorang manusia yang hilang arah, Tetapi bukan bererti beliau tidak akan berubah. In Sha Allah Tasha akan terbuka hatinya untuk ke jalan yang benar. Kita doakan yang terbaik untuk beliau dan keluarganya.

    Yang Tulus, RH, Brunei Darussalam

    0

    0
  35. Sarah Jane says:

    Polis buat breath test tak lepas accident? Manalah tau kot over the limit behind the wheels..

    0

    0
  36. insider says:

    Dengar khabar Tiz Zakiyah kena tahan police sbb alcohol level tinggi. Cuba lah Abang Nara siasat ye. Good luck!

    0

    0