Written by serenity | April 23rd, 2012

Dalam masa setahun sebelum ini, pelakon kacak Shahrizal telah dikaitkan dengan beberapa selebriti wanita. Baru-baru ini pula, hubungan Shahrizal dengan kekasihnya iaitu Mira Liyana telah putus. Shahrizal mendakwa ianya putus kerana tohmahan seseorang, manakala Mira mendakwa wujud orang ketiga dalam hubungan mereka yang menyebabkan Mira memutuskan percintaan.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Kami bagaimanapun telah menerima kiriman e-mel dari seseorang yang mendakwa Shahrizal sudah ada kekasih baru iaitu pengganti Mira Liyana. Orangnya comel, walau kami tidak tahu siapa tetapi beliau dikatakan telah beberapa kali kelihatan dengan Shahrizal di beberapa program. Kalau betul ini teman wanita terbaru Shahrizal, tahniah diucapkan. Sudah semestinya pelakon kacak seperti beliau tidak sukar mendapat pengganti.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

166 responses to (4 GAMBAR)Shahrizal Sudah Ada Pengganti Mira Liyana?

  1. Makcik_Kantin says:

    kalo da player tu, player jgk laa…~~

    0
    0
  2. aku says:

    x minat lah shah leleh ni.. =p

    0
    0
  3. aku says:

    x hensome pon sharizal neh.. poyo jek lebih

    0
    0
  4. senyum aje says:

    sesuai la 2.hihi

    0
    0
  5. ape2 je says:

    playboy la dye ni

    0
    0
  6. embok ketum says:

    Ada aku kesah?

    0
    0
  7. saya ok jer! says:

    macam-macam :)

    0
    0
  8. KK vogue says:

    cepatnye dapat………….?? mmg mudah diganti2 ke…?

    0
    0
  9. miss azza says:

    hawaw la ko shah..mcm good2 je

    0
    0
  10. lya~ says:

    let me be 1st~

    0
    0
  11. Anonymous says:

    beser jer…inilah yg dibangga sangat dengan taste ko sebelum ni ya shah?? semua muka melayu je yg melekat kt ko….hahaha

    0
    0
  12. shiekin says:

    dasar buaya…

    0
    0
  13. fiza says:

    Hari tuh kat One Utama dok berPegang Tangan macam pelesit …. Minah BER-IKAL MAYANG sweet jer ..nie dah lain pulak … ehm .. last2 nikah pilihan MAK AYAH kat kampung …hehehe ..dah termaktub pasangan yang BERNIKAH adalah sebahagian daripada DIRI anda juga … so jangan NAKAL2 sangat k ..

    0
    0
  14. nenek says:

    walaopn tidak lerr cantikk sangat..tapi idok lerr sexy macam si miera tu…sesuai jew nenek tengok dorang berdua…

    0
    0
  15. peminat setia cinta buat emelda says:

    dasar playboy !!!!!!!!!!!

    0
    0
  16. Anonymous says:

    emm.. x encem pun.. idung pun semacam.. ooppss… erkksss..

    0
    0
  17. che aniy says:

    Ermmm aku teringat pernah jumpe die kat bagan lalang die shoot kat situ kot taun lepas… Pastu aku nampak miera pun ade time tu.. Dahla menyewa sebelah chalet aku.. Aku ngan asben geleng kepala jela… Yg kelakar bile ade satu mlm si miera kot jerit lipas lipas panggey jazle neh… Tp selamba sewa satu chalet adoyaiii

    0
    0
  18. mia says:

    mesti mamat ni pndi mengayat. lantok ler aduyai nye punn~

    0
    0
    • Aku kesah says:

      Cam katek jer pompuan ni..ala masa dia ngan mira pn aku x minat gak..ko nk tuko awek sampai berapa pon ada aku kesah..y ni pn tengok cam sosial..sesuai la dua org ni..memg ngam gila..

      0
      0
  19. Anonymous says:

    Ada iras Lisa,ke aku yg rabun…? Xminat Shahrizal ni tp lg xminat Mira Liyana yg bg statement xmatang kat Propaganza..

    0
    0
    • nyot nyot says:

      aku pun tengok iras2 lisa surihani….tapi dia cantik cikit lisa cantik banyak….

      0
      0
  20. diana says:

    hope kekal la.

    0
    0
  21. Amanda says:

    pelik lah dia nie, berlakon tak seberapa..gosip je lebih..
    SHAHRIZAL
    ZAHIDA RAFIK
    IQRAM DINZLY
    boley buat kelab..BERLAKON KURANG GOSIP LEBEY..

    P/S :tukar awek macam tuka nama. kelassss kau !!

    0
    0
    • mak enon says:

      eh! ade sorg lagik ko lupe nak masukkan dlm list….si anju lalucah…twit ketiak lecak katenye!

      0
      0
  22. Budak 9 says:

    Nama budak perempuan ni Redzwani Puteri kalau tak silap. Sama sekolah dgn aku kat shah alam

    0
    0
  23. Budak 9 says:

    Nama budak ni Redzwani Puteri kalau tak silap. Sama sekolah dgn aku kat shah alam dulu

    0
    0
  24. mizz says:

    kacak kee…control ayu jek lbh…

    0
    0
  25. chentalove says:

    yg ptah tumbuh….yg hilang bganti…
    ditujukn kpada Shahrizal…
    tp pmpuan ni tak la seksi mcm si miera tu…

    0
    0
  26. salju pelangi says:

    asalkan bahagia sudah..apapun life dia ..biarlah dia yang menentukan..dengan siapa dia nak berkepit..terpulang..

    0
    0
  27. paparazi penglipurlara says:

    Ms mula2 dia jd artis igt lg statment dia yg x mint perempuan melayu, ceh tup2 malay jg yg kau usung. Eh lg stu la kan bkn nk ktuk cptaan allah, tp hidung dia mcm pelij skit kan, or mta aku kero

    0
    0
  28. i luv lemonate says:

    muka org yg suke permainkn hati perempuan..choyyyyy

    0
    0
  29. loving says:

    biasa lelaki,x susah klu nk cri pgantinye…lgpun shahrizal ne kn artis….bak kata org, sapa x mau bpartner dgn artis kn3x…..
    hrp shahrizal jaga hati & prsaan org baru 2 la….jgn smpai pkara yg dh b’laku, b’laku lg…..

    0
    0
  30. […] ianya putus kerana tohmahan seseorang, manakala Mira mendakwa wujud orang ketiga dalam … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged GAMBARShahrizal, Liyana, Mira, Pengganti, Sudah by […]

    0
    0
  31. tunangan orang says:

    pmpuan ni rambut pendek ke? cam tomboy je..erkkk. bley la..
    drpd ngn miera liyana yg prsn lbh tu…
    nway xminat pn.. suam2 kuku
    xpelh retis, smga bbhgia je lah ye.

    0
    0
  32. ngomel says:

    shahrijal, nak tanya skit, budak ni ko nak buat awek untuk brp hari/minggu/bulan/tahun? agak2 korang la kan diorg ni boleh tahan bersama berapa lama?

    0
    0
  33. mixgirl says:

    alaa…jantan camni stock geli2 jer blh lahh…tuiihhhhhhhh

    0
    0
  34. lovelime says:

    bkn nak hina tp nak jd plaboy konon, hidung kemik mate juling air~ape kes?huhuh biasa lah pelakon muda br nak naik mcm nie lah baget hot!

    0
    0
    • bukanbukan says:

      nak kutuk pun kutuk lah perangai ker ..lakonan ker ..rupa paras jangan laa kutuk ..cermin la diri sendiri dulu

      0
      0
      • june says:

        kalau perangai ok..tak libatkan rupa paras.mmg adat semua manusia pun..kalau dah perangai tak elok, rupa yg dikaitkan..tak gitu? kalau baik tingkah laku, tak ada org nak kutuk rupa paras dia pun….anyway, setiap org ada hak utk komen.sebab sini kat ruangan komen.

        0
        0
      • mak c kina says:

        yes…ble perangai cntk,org xkisah rupe ko buruk…tp bile rupe buruk,perangai pn cam setan, mmg mendapat la kan?!…

        0
        0
  35. ahkak puaka says:

    MUKA STOK PAP-PAP SI SHAH LELEH NI JELAA. LPS DH JEMU, HBS LA KO DIA LAYANGKAN KE AWAN. HAHAHAHAA

    0
    0
  36. bukanbukan says:

    Tahniah shah … dah dpat pengganti, harap kali ni berkekalan lah ..jaga puteri elok elok ..dia budak baik :)

    0
    0
  37. hijau epal says:

    ape2 pun kite tengok sejauh mane hubungan dorang…sekerat jalan ke camane plak?

    0
    0
  38. Anonymous says:

    husband i lagi hensem..

    0
    0
  39. heythere says:

    nama dia redzwani puteri, she’s a good girl anyway and currently dia study kat MSU bust medic…

    0
    0
    • queen says:

      laar budak ni ke, budak U aku. selalu nampak dia. kalau tgk depan-depan, cantik orangnya, cume pendek sikit hehe stylo kot minah ni.

      0
      0
    • karipole says:

      Pada pandangan mata aku,budak pompuan ni comel jugak orangnya.

      0
      0
    • queen says:

      aku baru perasan.. dia tukar color rambut dia. ta silap aku dulu rmbut dia ala-ala mat saleh gitu. skrg da hitam. agaknya shahjazel berdazel ni ta suke kott color rmbut dia yg lame hehe

      0
      0
  40. heythere says:

    *buat

    0
    0
  41. peminat artis korea says:

    lantak korangla.artis mesia xbest.

    0
    0
  42. Pakcik Goreng Pisang says:

    Sat jer dapat pengganti.

    Mai makan goreng pisang pakcik dulu.

    PS : Masa ada gf duk tunjuk2. Masa dah kahwin tak mau tunjuk2 plak. Ada pakcik kesah dgn gf ko..

    0
    0
  43. meeradriana says:

    cepatnyer dapat pengganti..

    0
    0
  44. rin says:

    mamat poyo ni tukar girlfren cam tukar baju je…….takut aku ngan lelaki cam ni sebab klu da kawin takut susah nak berubah

    0
    0
  45. […] Dalam masa setahun sebelum ini, pelakon kacak Shahrizal telah dikaitkan dengan beberapa selebriti wanita. Baru-baru ini pula, hubungan Shahrizal dengan kekasihnya iaitu Mira Liyana telah putus. Shahrizal mendakwa ianya putus kerana tohmahan seseorang, manakala Mira mendakwa wujud orang ketiga dalam … Continue reading → […]

    0
    0
  46. encik maru says:

    ape2 pon,awek die comel..huhuh

    0
    0
  47. alim2 kucen says:

    lelaki penyayang sungguh si shah ni..sifat2 mcm nilah yang gadis2 suka..beruntung sungguh ;)

    0
    0
  48. Marimar Aldama says:

    sape ni..i tak kenal….

    0
    0
  49. cik non says:

    Owh… ingatkn sonsang dye ni.nasib baik x.

    0
    0
  50. […] merupakan gambar yang dikirim kepada Abang Beautifulnara. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; […]

    0
    0
  51. Buaya tembaga says:

    Look like a sweet girl..too bad dpt buaya darat x hensem ni.u deserve better,girl.

    0
    0
  52. Alahai says:

    Smua x lawa… Maria Farida lg lawa hehehe…

    0
    0
  53. kak senah says:

    eee..geli aku dgn mamat ni dah le tak ensem hidung kembang muka mcm apek vietnam!!!

    0
    0
  54. noname says:

    ooo yang tu ke gf baru dia ? hmmmmm boleh la,cute sikit dari mira liyana. ingatkan cari yang bertudung

    0
    0
  55. cik nini says:

    Erm.. shahrizal jaszle ni pakai kete savvy je ke. Ihiks!!!

    0
    0
  56. zaza says:

    alahai sweetnyerrrr!! i suke i suke!!! ( tgn di dada mata ke atas lidah terjelirrrrrrrrrr)

    0
    0
  57. Pembaca senyap says:

    rasa-rasa dulu mcm pernah baca tentang pelakon ni dgn mira. bukan dah nak kawin ke dulu tu? tadi mcm blank kejap sape la mira ni terpaksa google…’oh, minah ni’.. fasa umur derang masih fasa cinta monyet, masih mencari-cari dan perasaan tanggungjawab belum wujud.. nak kahwin bukan perkara mudah tapi insyaAllah dipermudahkan kalau faham ertikata perkahwinan. mudahan ketemulah apa yang dicari

    0
    0
  58. sichantek says:

    Lagu stacy kasanova kene betol dgn brader ni..hahaha

    0
    0
  59. tina.jr says:

    Hensem lagi Aiman Ridza Vanila Coklat!! Tak payah tukar2 nama pun tetap hot..tukar-tukar awek tu biasalah. Sementara saham tgh laku.,layan je lahhh…

    0
    0
  60. luv ming2 says:

    ok la…x la seksi mcm mira 2……..terdedah keti bagai…hahahah

    0
    0
  61. ko says:

    pompuan ni takdela comel sgt tapi lagi ok la dri mira lieyana yg bimbo tahpaper berpakaian mcm pelacur tu. tapi kan shahz ni cepat tol tukar awek taktaula yg ni btol ke play play punya an

    0
    0
  62. fatehah says:

    Err bajet hot la shahrizal ni, muka tak lah hensem sangat, asyik tukar popuan, sape yg nak sgt kat dia tu mmg buta … nak cover la sgt kalau hidung kembang mmg nampak la oiiii…

    0
    0
  63. selena gomez like justin bibir new hair style says:

    selalu jumpe akak shah jazle ni kt hukm.nk je aku tnye kt si akak nape la adek dia ni playboy malaya sgt..choi.

    0
    0
  64. hehhh says:

    sesuai la this girl dgn ko shah..tang mana baiknye aku x tau

    0
    0
  65. Shazzle Crew La Sangat.... says:

    Dah bosan dengar citer cinta dia…….

    0
    0
  66. ouchh says:

    alaaaa, belum dapat..esok dah dapat tinggal lah mcm miera tu. yg pompuan tu pun bodo nak kat shaz…kalau berbaloi takper..kena baham hidup hidup dgn buaya darat ni. giler glamor nak bf artis.

    0
    0
  67. bunga julai says:

    taff gila shahrizal. rugi ML tinggalkan dia, badan hot.

    0
    0
  68. aku dah tau dh says:

    cehh aku dah tau dah!! mmg pompuan ni yg aku gan member aku jumpa kat genting sebelum kuar cita die org clash tu.. siap jln pgg tgn kot.. tp time tu minah tu rambut color bagai… kul 4 pagi kat genting..haha sian si mira tu.. lame dah kene tipu.. elok la clash pun

    0
    0
  69. missA says:

    ~satu psangn x cukup, dua simpanan juga x cukup….emang dasar…emang dasar…dasar kamu bajingan~ hambikkkk….

    0
    0
  70. incikyo says:

    shah jaszle si hidung kembang

    0
    0
  71. Jeng jeng jeng says:

    Heran aku. Naperlah ppuan suka sangat dgn lelaki idong berbunga ni..

    0
    0
  72. abc says:

    awek dia yang ni x seksi pulak kan? haha

    0
    0
  73. norma jean says:

    To gegurl :Kesian ko dik..
    But I ove ur hair..=)

    0
    0
  74. lantakpilah says:

    kepoh giler nara ni… panggg!!!

    0
    0
  75. ayoyo says:

    dia ni mmg gatai skit, pantang nampak pempuan, sure dia tackle nyer. tak kire la cantik ke idok.. kalau pempuan tu layan, jadi la gf dia kejap.. tp nanti jumpe org lain, dia akan kata ‘itu bestfren saya jee’.. sape yg cantik2 tp malas nak layan si player ni, nanti dia claim plak si cantik tu tergila2kan dia. ahaks.. *ini bukan andaian saya.

    0
    0
    • Anonymous says:

      betul2. lelaki yg xboleh terima hakikat yg dia xensem dan hanya ensem di kalangan xcantik perasan cantik

      0
      0
  76. lilydamia says:

    ok lah sepadan :-)

    0
    0
  77. ouchh says:

    kat genting??? mak bapak pompuan ni tak reti jaga anak dara ker? gambal atas bukit tgh malam mcm tu.. jalan kat genting..buat maksiat..mak bapak sekarang suka kot tgk anak kena kepit ngan jantan ke hulu ke hilir…lepas tu nanti aibnya kat perempuan..shah jazle..ni nanti habis madu sepah di buang. pedoman kita sebagai mak bapak kelak.

    0
    0
    • aku tau dh says:

      tu la.. pelik tol… ala mak bapak die x kisah sbb artis ….xpun dah biasa bebas sgt. tu jadi cam tu.. kadang2 tu mak bapak ni harap anak x wat bende2 cam ni… tp belakang ank2 wat gak.. ish3~

      0
      0
  78. lola says:

    tu lah, mentang mentang anak bf ngan artis.yg haram pun jadi halal. semua kerana glamor. esok dah mengandung tak berbapa..sibuk nak saman kiri nak saman kanan. saman malu atas bawah.

    0
    0
  79. aleeya says:

    kacak ke?

    0
    0
  80. Renee Meow says:

    uiks..ni bukan adik dia ker? tgk mcm adik dia jer nie??? tapi kalau bukan, they look cute together…. dat girl ada style.. ;)

    0
    0
  81. Anonymous says:

    AAK….

    0
    0
  82. N says:

    mamat poyo ni lagi…!

    0
    0
  83. boooooooooo says:

    jangan kutuk hidung die senget…hidung die tu ciptaan ALLAH SWT…

    0
    0
  84. 'QUEEN REDZWANA says:

    kalau inilah tmn wanita terbaru pelakon ni..sy tahu siapa gerangannya..
    nm dia pun hampir sama dgn nama saya.
    budak ni org shah alam..umur 24..

    0
    0
  85. QUEEN REDZWANA says:

    tinggalah Asna bersendirian yer puteri…

    0
    0
  86. Lagubestbest says:

    Jenis solat tak cukup..

    0
    0
  87. dinda says:

    ni lah rupanya org ketiga yg miera leyana ckpkan tu?? lagi korg nk ckp pompuan ni nmpak baik?? perampass weh

    0
    0
  88. dinda says:

    ni lah org ketiga yg mira leyana confess dulu?? dasar perampas xsedar diri!!

    0
    0
  89. alia alias says:

    kengkawan…xpelah lau dorang xde jodoh…ML pon ukan la baik sgt..b4 gan SJ ni,ML pon pnh amik pic over2 gan sape tah..aku ingat bf dye sekali ML cakap kwn je…puhhhhhhhhsssss..tgk bergambar bagai,mati2 aku ingat sorang BCINTA…ok ler oulssssssssssssss

    0
    0
  90. Anonymous says:

    kesian ASNA kan pu3?? huhuhu.. tinggalkan ASNA sbb nak kat shahz

    0
    0
  91. pipot says:

    puteri mana nak asna, dah lah tak famous and tak banyak duit..well shaz pun tak banyak duit lah jugak…tapi artis kan.kalau nak dibandingkan dgn asna tu..mmg sah sah lah asna kena tinggal..takper org yg baik menanti asna..esok dah kena terduduk dgn shaz baru si puteri ni tahu..buaya darat tu… baik maria farida, neeolefa, and miera semua tahu siapa si buaya ni..sbb nak famous sanggup si puteri ni telan duri .

    0
    0
    • Anonymous says:

      cian asna..huhu or..cian puteri dpt SJ yg sah2 player ni. uhuk3.. puteri, kalau SJ ni curng ngan u, before clash, u suntik HIV patient’s blood kat dia na.. ahahahhaa

      0
      0
  92. kasakova says:

    Pu3 oi.. Tergilakan artis sampai terhegeh ikut shah kesana kesini.. Takpelah pu3..dgr kate shah ni mmg buaya tahap stainless steel punya..dia jumpa pu3 pun semasa dia masih ada gf yg bernama Nora seorg model… Kenal tak sampai 3 bln kot..m lepas ni giliran pu3 la pula ye

    0
    0
  93. lia says:

    asna ni mesti exbf si pu3 kan? kesian asna. takpela. asna boleh dapat yg lagi baik dr pu3.

    0
    0
  94. Anonymous says:

    yup asna ex si pu3..pu3 tgglkan asna sbb shahz jaszle ni lah.. siyes kesian asna..diorang couple dah 4 or 5 tahun kalo xsilap… sng2 je tinggalkan asna yg ko dh couple lame sbb nak couple ngan artis kan pu3?? huhuhu..apa2 pun semoga asna jumpa pengganti yg lebih baik dr ko.. kalo dah kena ngan shahz nnti jgn cari asna plak!!!

    0
    0
    • aisyah says:

      do u really know what happened to her and asna before she met SJ? do u? i think u’ve mistaken the facts, sayang. dah lame kot deorg clash.

      0
      0
  95. Anonymous says:

    Sedapnya mulut mengata. Tak tau the real story tak pyh nak ckp apa2…..

    0
    0
  96. Anonymous says:

    kalau taknak kena kata…. jagalah perangai tu elok sikit! ini citer dlm kain luar kain org tahu… org skrang bukan bodo… nak bf artis… ini lah akibat nya.. giler glamor.

    0
    0
  97. Anonymous says:

    look like mcm si puteri ni yg tgh defend diri sendiri ;) alaaa kalau awak ni jenis pompuan baik.. takder lah jadi perampas..pukul 4pagi berkepit ngan jantan kat genting..peluk tgh malam ngan jantan atas bukit. buat malu nama mak bapak.. org komen from what they see.. sudah terang lagi bersuluh. kalau perangai tu elok.. takder nyer org nak mengata. dapat pulak boypren yg buaya. org tu nak awak sedar diri dik oii… jagan nak giler glamor. kesian kat mak bapak awak..satu malaysia dok citer pasal anak dara dia..malu lahh oii dik…kira ni org melayu.bukan artis hollywood. nahuzubillah.

    0
    0
  98. Anonymous says:

    satu pompuan sundal . satu lelaki dayus. elok ahh tu.

    0
    0
  99. aqmarudin says:

    lebih comel dari miera leyana…

    0
    0
  100. Anonymous says:

    muka comel tapi perangai mcm sial!

    0
    0
  101. Anonymous says:

    Ntah2 kau yang lagi sial tak? Ekekeeke..

    0
    0
  102. mail lambung says:

    klau tgk seat nmpak mcm kete sport..tapi hakikatnya savvy je

    0
    0
  103. Anonymous says:

    Btw satu malaysia tahu shahjaszle ni buaya,playboy.

    0
    0
  104. Anonymous says:

    X comey pun…… Sadis tgk…
    Ermmmmm….nmpk mcm satu over, yg satu gi ermmmm hadap jer la muka minah ni….

    0
    0
  105. Anonymous says:

    wooww ! tk sangka betul ! perempuan nie my senior.now tgh doing practical kt umra clinic sek13 shah alam. yep.she’s medical student.what i tau, she’s one among dean list student at msu. perempuan nie anak orang kaya la. that y SJ nie nak kott. haha. btw, she’s look very nice, and most important she’s veryyy stylo meh ! kt MSU top jugak la perempuan nie.. she’s a little bit short person. maybe cute la kot.haha. but,kenapa pu3 tinggalkan asna? korang da lame ka couple? oMGG ! u social jugak yea?? take care of urself redwani puteri. i wonder what will be happened as long as you couple dgn si SJ niee.!

    0
    0
    • rifa says:

      redzwani puteri tgglkan asna durrani sbb mamat nih la kut..KAYA…not so kaya…i knew who is her daddy…

      0
      0
  106. Anonymous says:

    kenapa pu3 tinggalkan asna???

    0
    0
  107. lalala says:

    omoooo…kawan ak nih puteri, bdk bachelor in medical science. LOL

    0
    0
    • Anonymous says:

      btw sejak bila dia ni ambil medic ha? ak pun tau dia budak BMS jerr..

      0
      0
      • putera puteri says:

        die bukan amek medic k??kat fb macam amek medic je..sume orang panggil die dr.comel…hahaha…eh,,serius,,mati2lah aku ingat die nie budak medic…kiranya die bukan doktor lah ek…

        0
        0