Written by serenity | April 23rd, 2012

Dalam masa setahun sebelum ini, pelakon kacak Shahrizal telah dikaitkan dengan beberapa selebriti wanita. Baru-baru ini pula, hubungan Shahrizal dengan kekasihnya iaitu Mira Liyana telah putus. Shahrizal mendakwa ianya putus kerana tohmahan seseorang, manakala Mira mendakwa wujud orang ketiga dalam hubungan mereka yang menyebabkan Mira memutuskan percintaan.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Kami bagaimanapun telah menerima kiriman e-mel dari seseorang yang mendakwa Shahrizal sudah ada kekasih baru iaitu pengganti Mira Liyana. Orangnya comel, walau kami tidak tahu siapa tetapi beliau dikatakan telah beberapa kali kelihatan dengan Shahrizal di beberapa program. Kalau betul ini teman wanita terbaru Shahrizal, tahniah diucapkan. Sudah semestinya pelakon kacak seperti beliau tidak sukar mendapat pengganti.

Yang Ini Pun Best Jugak:-

    PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

    166 responses to (4 GAMBAR)Shahrizal Sudah Ada Pengganti Mira Liyana?

    1. Makcik_Kantin says:

      kalo da player tu, player jgk laa…~~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 141 Thumb down 3
      • eleh eleh says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 112
      • nini says:

        boleh la…at least pompuan nie x seksi cam mira tue….

        papepon, ikot hidup ko la shah jazzle/ shah jazli / shahrizal ye…..sebab ko nie pon nampak cam jenis x setia pon..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 135 Thumb down 2
      • Nefertiti says:

        Comel perempuan ni.
        Gambar no 2 tu, Shahrizal macam tak pakai seluar lepas tu buat-buat tutup dengan t-shirt.

        Maafkan aku kerana berfikir begitu.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 70 Thumb down 30
        • sang says:

          kau ni nefertiti..yellow typical thinking ar..xkan la si jazle ni x pakai seluar..dh tentu lokasi kt stadium, siap ada mcm racket slbh tuh..mesti la die pakai short..duhh!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 41 Thumb down 32
        • ohhhhh says:

          HAHAHA..kelakar komen ko.Guna otak biler nk komen.Gelak lg.HAHA

          Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 18
        • Nefertiti says:

          Rilek la korang…memang tipikal pun..
          Aku guna otak le ni, sebab tu aku cakap maafkan aku kerana berfikir macam tu. Haha.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 5
        • baguslah. awek baru ni bukan macam Mira yang dah la budak bawah umur, bagi statement bongok2 pastu lubang hidung macam serombong kapal.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 2
        • Guna otak biler nk komen. Bila berak, jangan gunakan. You guys are a bunch of thirteen-year-old kids with smartphones that have nothing better to do than to go around hurting people’s feelings. I think they are the cancer of society that’s eating away at the goodness of our country and our moral integrity. So, please tolong ingatkan diri sendiri dulu , cerminkan diri sendiri dulu sebelum mengata orang lain.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 15
        • mak jejah says:

          kan dia bersukan tu.. pakai seluar pendek… boleh nampak tu kat dalam futsal hall ke pe ke… huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • kimmy says:

          hahahhaa kelakar lahh :) gelakk jela baca korang ni merepekk :D

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • bbycumil says:

        aku target sbulan je ni

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 1
        • june says:

          mmg nampak shah hidung senget ni kat mania ngn budak pmpuan ketot tu…hehe tak sampai sebulan kot..hikhikhik

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
        • Moshi moshi says:

          wardina houston abdullah- apa yg kau ckp ni?aku tak fahamlah!aku tk skolah.baru darjah 1,cikgu aku mati.can you translate for me?he..he..speaking london konon……oh..ialah nama pun orang puteh.podah!

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • cik pial says:

        Agak2 berapa bulan boleh bertahan dgn minah ni?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 1
      • Vanilla says:

        Budak pompuan ni medic student and very nice girl la.
        So, okayla sikit dari miera bimbo tu. Yucks!

        SJ = PLAYBOY!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 4
        • jas says:

          bercinta mcm tukar baju..easy come easy go..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 0
        • Mini Cooper says:

          Medic student.. wow! At least otak dia geliga dpd budak miera liyana tu..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 1
      • sang says:

        sejujurnya aku puji mira lyana lg cute dr die nih, tp perangai mira lyana tu x cute langsong weh!! queen of party, clubbing sana sini..sbb tuh shah jazle tinggalkan die kot..walaopon budak ni kurang cute tp mungkin perangai die lagi cute dari miera lyana. tu yg bwt jazle tersangkut tuh..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 70 Thumb down 7
        • cik tie says:

          bg aku pulak, pompuan ni lg cute dri miera liyana yg seksi meksi lubang hidong besar sblh tu. :P muka pompuan ni lg lemah lembut..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 1
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        mana shah jazle versi halalan toyyiba? lama mamat tu tak komen… panggil dia meh masuk komen entry nih…
        Waaakakakakakaka…!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        player haprak. tolong la. tukar awek mcm tukar boxer.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
      • anti amik gambar muke cekodok says:

        laaaahhhhhhhhhhhhhhhhh nara bg cte lain bleh……..next!!!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • Selitone says:

        Jaga diri, jaga maruah…

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • lala says:

        ko putus ngn awek ko, ko ckp putus sbb tohmahan org.. ko x leh bgun pagi, ko ckp ko sihir ko… ko ni mmg jenis suka tuding jari kat org ek? ko rasa diri ko tu btul sgt ke? dh cukup bagus?

        p/s : muka x hensem pun aku tgk, tp blagak mcm hero malaya! baru jd artis malaysia… klu hero filem hollywood, aku rasa msti ko lupa diri… salah sikit, ko tuduh org lain… LOSER!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • shazzle crew says:

        banyak ar ko!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    2. aku says:

      x minat lah shah leleh ni.. =p

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 1
    3. aku says:

      x hensome pon sharizal neh.. poyo jek lebih

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 3
    4. senyum aje says:

      sesuai la 2.hihi

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
    5. ape2 je says:

      playboy la dye ni

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
    6. embok ketum says:

      Ada aku kesah?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 6
    7. saya ok jer! says:

      macam-macam :)

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    8. KK vogue says:

      cepatnye dapat………….?? mmg mudah diganti2 ke…?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
    9. miss azza says:

      hawaw la ko shah..mcm good2 je

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    10. lya~ says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 22
    11. Anonymous says:

      beser jer…inilah yg dibangga sangat dengan taste ko sebelum ni ya shah?? semua muka melayu je yg melekat kt ko….hahaha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
    12. shiekin says:

      dasar buaya…

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    13. fiza says:

      Hari tuh kat One Utama dok berPegang Tangan macam pelesit …. Minah BER-IKAL MAYANG sweet jer ..nie dah lain pulak … ehm .. last2 nikah pilihan MAK AYAH kat kampung …hehehe ..dah termaktub pasangan yang BERNIKAH adalah sebahagian daripada DIRI anda juga … so jangan NAKAL2 sangat k ..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
    14. nenek says:

      walaopn tidak lerr cantikk sangat..tapi idok lerr sexy macam si miera tu…sesuai jew nenek tengok dorang berdua…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
    15. peminat setia cinta buat emelda says:

      dasar playboy !!!!!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    16. Anonymous says:

      emm.. x encem pun.. idung pun semacam.. ooppss… erkksss..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
    17. che aniy says:

      Ermmm aku teringat pernah jumpe die kat bagan lalang die shoot kat situ kot taun lepas… Pastu aku nampak miera pun ade time tu.. Dahla menyewa sebelah chalet aku.. Aku ngan asben geleng kepala jela… Yg kelakar bile ade satu mlm si miera kot jerit lipas lipas panggey jazle neh… Tp selamba sewa satu chalet adoyaiii

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 0
    18. mia says:

      mesti mamat ni pndi mengayat. lantok ler aduyai nye punn~

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • Aku kesah says:

        Cam katek jer pompuan ni..ala masa dia ngan mira pn aku x minat gak..ko nk tuko awek sampai berapa pon ada aku kesah..y ni pn tengok cam sosial..sesuai la dua org ni..memg ngam gila..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
    19. Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 20
      • nyot nyot says:

        aku pun tengok iras2 lisa surihani….tapi dia cantik cikit lisa cantik banyak….

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    20. diana says:

      hope kekal la.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    21. Amanda says:

      pelik lah dia nie, berlakon tak seberapa..gosip je lebih..
      SHAHRIZAL
      ZAHIDA RAFIK
      IQRAM DINZLY
      boley buat kelab..BERLAKON KURANG GOSIP LEBEY..

      P/S :tukar awek macam tuka nama. kelassss kau !!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 3
      • mak enon says:

        eh! ade sorg lagik ko lupe nak masukkan dlm list….si anju lalucah…twit ketiak lecak katenye!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 1
    22. Budak 9 says:

      Nama budak perempuan ni Redzwani Puteri kalau tak silap. Sama sekolah dgn aku kat shah alam

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    23. Budak 9 says:

      Nama budak ni Redzwani Puteri kalau tak silap. Sama sekolah dgn aku kat shah alam dulu

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    24. mizz says:

      kacak kee…control ayu jek lbh…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    25. chentalove says:

      yg ptah tumbuh….yg hilang bganti…
      ditujukn kpada Shahrizal…
      tp pmpuan ni tak la seksi mcm si miera tu…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    26. salju pelangi says:

      asalkan bahagia sudah..apapun life dia ..biarlah dia yang menentukan..dengan siapa dia nak berkepit..terpulang..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    27. paparazi penglipurlara says:

      Ms mula2 dia jd artis igt lg statment dia yg x mint perempuan melayu, ceh tup2 malay jg yg kau usung. Eh lg stu la kan bkn nk ktuk cptaan allah, tp hidung dia mcm pelij skit kan, or mta aku kero

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
    28. i luv lemonate says:

      muka org yg suke permainkn hati perempuan..choyyyyy

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
    29. loving says:

      biasa lelaki,x susah klu nk cri pgantinye…lgpun shahrizal ne kn artis….bak kata org, sapa x mau bpartner dgn artis kn3x…..
      hrp shahrizal jaga hati & prsaan org baru 2 la….jgn smpai pkara yg dh b’laku, b’laku lg…..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    30. [...] ianya putus kerana tohmahan seseorang, manakala Mira mendakwa wujud orang ketiga dalam … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged GAMBARShahrizal, Liyana, Mira, Pengganti, Sudah by [...]

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    31. tunangan orang says:

      pmpuan ni rambut pendek ke? cam tomboy je..erkkk. bley la..
      drpd ngn miera liyana yg prsn lbh tu…
      nway xminat pn.. suam2 kuku
      xpelh retis, smga bbhgia je lah ye.

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    32. ngomel says:

      shahrijal, nak tanya skit, budak ni ko nak buat awek untuk brp hari/minggu/bulan/tahun? agak2 korang la kan diorg ni boleh tahan bersama berapa lama?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    33. mixgirl says:

      alaa…jantan camni stock geli2 jer blh lahh…tuiihhhhhhhh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
    34. lovelime says:

      bkn nak hina tp nak jd plaboy konon, hidung kemik mate juling air~ape kes?huhuh biasa lah pelakon muda br nak naik mcm nie lah baget hot!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 7
      • bukanbukan says:

        nak kutuk pun kutuk lah perangai ker ..lakonan ker ..rupa paras jangan laa kutuk ..cermin la diri sendiri dulu

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
        • june says:

          kalau perangai ok..tak libatkan rupa paras.mmg adat semua manusia pun..kalau dah perangai tak elok, rupa yg dikaitkan..tak gitu? kalau baik tingkah laku, tak ada org nak kutuk rupa paras dia pun….anyway, setiap org ada hak utk komen.sebab sini kat ruangan komen.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
        • mak c kina says:

          yes…ble perangai cntk,org xkisah rupe ko buruk…tp bile rupe buruk,perangai pn cam setan, mmg mendapat la kan?!…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    35. ahkak puaka says:

      MUKA STOK PAP-PAP SI SHAH LELEH NI JELAA. LPS DH JEMU, HBS LA KO DIA LAYANGKAN KE AWAN. HAHAHAHAA

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    36. bukanbukan says:

      Tahniah shah … dah dpat pengganti, harap kali ni berkekalan lah ..jaga puteri elok elok ..dia budak baik :)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
    37. hijau epal says:

      ape2 pun kite tengok sejauh mane hubungan dorang…sekerat jalan ke camane plak?

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    38. Anonymous says:

      husband i lagi hensem..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
    39. heythere says:

      nama dia redzwani puteri, she’s a good girl anyway and currently dia study kat MSU bust medic…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
      • queen says:

        laar budak ni ke, budak U aku. selalu nampak dia. kalau tgk depan-depan, cantik orangnya, cume pendek sikit hehe stylo kot minah ni.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
      • karipole says:

        Pada pandangan mata aku,budak pompuan ni comel jugak orangnya.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • queen says:

        aku baru perasan.. dia tukar color rambut dia. ta silap aku dulu rmbut dia ala-ala mat saleh gitu. skrg da hitam. agaknya shahjazel berdazel ni ta suke kott color rmbut dia yg lame hehe

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    40. heythere says:

      *buat

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    41. peminat artis korea says:

      lantak korangla.artis mesia xbest.

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
      • me2 says:

        g la duk korea..
        *xsokong pon shahrizal neh

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
      • ngomel says:

        artis mesia tak best kunun… yg ko sebuk masuk blog sini apa kejadahnye? pi la masuk blog artis korea…mangkok!

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    42. Pakcik Goreng Pisang says:

      Sat jer dapat pengganti.

      Mai makan goreng pisang pakcik dulu.

      PS : Masa ada gf duk tunjuk2. Masa dah kahwin tak mau tunjuk2 plak. Ada pakcik kesah dgn gf ko..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    43. meeradriana says:

      cepatnyer dapat pengganti..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    44. rin says:

      mamat poyo ni tukar girlfren cam tukar baju je…….takut aku ngan lelaki cam ni sebab klu da kawin takut susah nak berubah

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    45. [...] Dalam masa setahun sebelum ini, pelakon kacak Shahrizal telah dikaitkan dengan beberapa selebriti wanita. Baru-baru ini pula, hubungan Shahrizal dengan kekasihnya iaitu Mira Liyana telah putus. Shahrizal mendakwa ianya putus kerana tohmahan seseorang, manakala Mira mendakwa wujud orang ketiga dalam … Continue reading → [...]

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    46. encik maru says:

      ape2 pon,awek die comel..huhuh

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    47. alim2 kucen says:

      lelaki penyayang sungguh si shah ni..sifat2 mcm nilah yang gadis2 suka..beruntung sungguh ;)

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
    48. Marimar Aldama says:

      sape ni..i tak kenal….

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    49. cik non says:

      Owh… ingatkn sonsang dye ni.nasib baik x.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    50. [...] merupakan gambar yang dikirim kepada Abang Beautifulnara. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; [...]

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    51. Buaya tembaga says:

      Look like a sweet girl..too bad dpt buaya darat x hensem ni.u deserve better,girl.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    52. Alahai says:

      Smua x lawa… Maria Farida lg lawa hehehe…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
    53. kak senah says:

      eee..geli aku dgn mamat ni dah le tak ensem hidung kembang muka mcm apek vietnam!!!

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    54. noname says:

      ooo yang tu ke gf baru dia ? hmmmmm boleh la,cute sikit dari mira liyana. ingatkan cari yang bertudung

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    55. cik nini says:

      Erm.. shahrizal jaszle ni pakai kete savvy je ke. Ihiks!!!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    56. zaza says:

      alahai sweetnyerrrr!! i suke i suke!!! ( tgn di dada mata ke atas lidah terjelirrrrrrrrrr)

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    57. Pembaca senyap says:

      rasa-rasa dulu mcm pernah baca tentang pelakon ni dgn mira. bukan dah nak kawin ke dulu tu? tadi mcm blank kejap sape la mira ni terpaksa google…’oh, minah ni’.. fasa umur derang masih fasa cinta monyet, masih mencari-cari dan perasaan tanggungjawab belum wujud.. nak kahwin bukan perkara mudah tapi insyaAllah dipermudahkan kalau faham ertikata perkahwinan. mudahan ketemulah apa yang dicari

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    58. sichantek says:

      Lagu stacy kasanova kene betol dgn brader ni..hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    59. tina.jr says:

      Hensem lagi Aiman Ridza Vanila Coklat!! Tak payah tukar2 nama pun tetap hot..tukar-tukar awek tu biasalah. Sementara saham tgh laku.,layan je lahhh…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    60. luv ming2 says:

      ok la…x la seksi mcm mira 2……..terdedah keti bagai…hahahah

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    61. ko says:

      pompuan ni takdela comel sgt tapi lagi ok la dri mira lieyana yg bimbo tahpaper berpakaian mcm pelacur tu. tapi kan shahz ni cepat tol tukar awek taktaula yg ni btol ke play play punya an

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    62. fatehah says:

      Err bajet hot la shahrizal ni, muka tak lah hensem sangat, asyik tukar popuan, sape yg nak sgt kat dia tu mmg buta … nak cover la sgt kalau hidung kembang mmg nampak la oiiii…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    63. selena gomez like justin bibir new hair style says:

      selalu jumpe akak shah jazle ni kt hukm.nk je aku tnye kt si akak nape la adek dia ni playboy malaya sgt..choi.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    64. hehhh says:

      sesuai la this girl dgn ko shah..tang mana baiknye aku x tau

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    65. Shazzle Crew La Sangat.... says:

      Dah bosan dengar citer cinta dia…….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    66. ouchh says:

      alaaaa, belum dapat..esok dah dapat tinggal lah mcm miera tu. yg pompuan tu pun bodo nak kat shaz…kalau berbaloi takper..kena baham hidup hidup dgn buaya darat ni. giler glamor nak bf artis.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    67. bunga julai says:

      taff gila shahrizal. rugi ML tinggalkan dia, badan hot.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
    68. aku dah tau dh says:

      cehh aku dah tau dah!! mmg pompuan ni yg aku gan member aku jumpa kat genting sebelum kuar cita die org clash tu.. siap jln pgg tgn kot.. tp time tu minah tu rambut color bagai… kul 4 pagi kat genting..haha sian si mira tu.. lame dah kene tipu.. elok la clash pun

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    69. missA says:

      ~satu psangn x cukup, dua simpanan juga x cukup….emang dasar…emang dasar…dasar kamu bajingan~ hambikkkk….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    70. incikyo says:

      shah jaszle si hidung kembang

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    71. Jeng jeng jeng says:

      Heran aku. Naperlah ppuan suka sangat dgn lelaki idong berbunga ni..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    72. abc says:

      awek dia yang ni x seksi pulak kan? haha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    73. norma jean says:

      To gegurl :Kesian ko dik..
      But I ove ur hair..=)

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    74. lantakpilah says:

      kepoh giler nara ni… panggg!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    75. ayoyo says:

      dia ni mmg gatai skit, pantang nampak pempuan, sure dia tackle nyer. tak kire la cantik ke idok.. kalau pempuan tu layan, jadi la gf dia kejap.. tp nanti jumpe org lain, dia akan kata ‘itu bestfren saya jee’.. sape yg cantik2 tp malas nak layan si player ni, nanti dia claim plak si cantik tu tergila2kan dia. ahaks.. *ini bukan andaian saya.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        betul2. lelaki yg xboleh terima hakikat yg dia xensem dan hanya ensem di kalangan xcantik perasan cantik

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    76. lilydamia says:

      ok lah sepadan :-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    77. ouchh says:

      kat genting??? mak bapak pompuan ni tak reti jaga anak dara ker? gambal atas bukit tgh malam mcm tu.. jalan kat genting..buat maksiat..mak bapak sekarang suka kot tgk anak kena kepit ngan jantan ke hulu ke hilir…lepas tu nanti aibnya kat perempuan..shah jazle..ni nanti habis madu sepah di buang. pedoman kita sebagai mak bapak kelak.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • aku tau dh says:

        tu la.. pelik tol… ala mak bapak die x kisah sbb artis ….xpun dah biasa bebas sgt. tu jadi cam tu.. kadang2 tu mak bapak ni harap anak x wat bende2 cam ni… tp belakang ank2 wat gak.. ish3~

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    78. lola says:

      tu lah, mentang mentang anak bf ngan artis.yg haram pun jadi halal. semua kerana glamor. esok dah mengandung tak berbapa..sibuk nak saman kiri nak saman kanan. saman malu atas bawah.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    79. aleeya says:

      kacak ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    80. Renee Meow says:

      uiks..ni bukan adik dia ker? tgk mcm adik dia jer nie??? tapi kalau bukan, they look cute together…. dat girl ada style.. ;)

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    81. Anonymous says:

      AAK….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    82. N says:

      mamat poyo ni lagi…!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    83. boooooooooo says:

      jangan kutuk hidung die senget…hidung die tu ciptaan ALLAH SWT…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    84. 'QUEEN REDZWANA says:

      kalau inilah tmn wanita terbaru pelakon ni..sy tahu siapa gerangannya..
      nm dia pun hampir sama dgn nama saya.
      budak ni org shah alam..umur 24..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    85. QUEEN REDZWANA says:

      tinggalah Asna bersendirian yer puteri…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    86. Lagubestbest says:

      Jenis solat tak cukup..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    87. dinda says:

      ni lah rupanya org ketiga yg miera leyana ckpkan tu?? lagi korg nk ckp pompuan ni nmpak baik?? perampass weh

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    88. dinda says:

      ni lah org ketiga yg mira leyana confess dulu?? dasar perampas xsedar diri!!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    89. alia alias says:

      kengkawan…xpelah lau dorang xde jodoh…ML pon ukan la baik sgt..b4 gan SJ ni,ML pon pnh amik pic over2 gan sape tah..aku ingat bf dye sekali ML cakap kwn je…puhhhhhhhhsssss..tgk bergambar bagai,mati2 aku ingat sorang BCINTA…ok ler oulssssssssssssss

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    90. Anonymous says:

      kesian ASNA kan pu3?? huhuhu.. tinggalkan ASNA sbb nak kat shahz

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    91. pipot says:

      puteri mana nak asna, dah lah tak famous and tak banyak duit..well shaz pun tak banyak duit lah jugak…tapi artis kan.kalau nak dibandingkan dgn asna tu..mmg sah sah lah asna kena tinggal..takper org yg baik menanti asna..esok dah kena terduduk dgn shaz baru si puteri ni tahu..buaya darat tu… baik maria farida, neeolefa, and miera semua tahu siapa si buaya ni..sbb nak famous sanggup si puteri ni telan duri .

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        cian asna..huhu or..cian puteri dpt SJ yg sah2 player ni. uhuk3.. puteri, kalau SJ ni curng ngan u, before clash, u suntik HIV patient’s blood kat dia na.. ahahahhaa

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    92. kasakova says:

      Pu3 oi.. Tergilakan artis sampai terhegeh ikut shah kesana kesini.. Takpelah pu3..dgr kate shah ni mmg buaya tahap stainless steel punya..dia jumpa pu3 pun semasa dia masih ada gf yg bernama Nora seorg model… Kenal tak sampai 3 bln kot..m lepas ni giliran pu3 la pula ye

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    93. lia says:

      asna ni mesti exbf si pu3 kan? kesian asna. takpela. asna boleh dapat yg lagi baik dr pu3.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    94. Anonymous says:

      yup asna ex si pu3..pu3 tgglkan asna sbb shahz jaszle ni lah.. siyes kesian asna..diorang couple dah 4 or 5 tahun kalo xsilap… sng2 je tinggalkan asna yg ko dh couple lame sbb nak couple ngan artis kan pu3?? huhuhu..apa2 pun semoga asna jumpa pengganti yg lebih baik dr ko.. kalo dah kena ngan shahz nnti jgn cari asna plak!!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
      • aisyah says:

        do u really know what happened to her and asna before she met SJ? do u? i think u’ve mistaken the facts, sayang. dah lame kot deorg clash.

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    95. Anonymous says:

      Sedapnya mulut mengata. Tak tau the real story tak pyh nak ckp apa2…..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
    96. Anonymous says:

      kalau taknak kena kata…. jagalah perangai tu elok sikit! ini citer dlm kain luar kain org tahu… org skrang bukan bodo… nak bf artis… ini lah akibat nya.. giler glamor.

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    97. Anonymous says:

      look like mcm si puteri ni yg tgh defend diri sendiri ;) alaaa kalau awak ni jenis pompuan baik.. takder lah jadi perampas..pukul 4pagi berkepit ngan jantan kat genting..peluk tgh malam ngan jantan atas bukit. buat malu nama mak bapak.. org komen from what they see.. sudah terang lagi bersuluh. kalau perangai tu elok.. takder nyer org nak mengata. dapat pulak boypren yg buaya. org tu nak awak sedar diri dik oii… jagan nak giler glamor. kesian kat mak bapak awak..satu malaysia dok citer pasal anak dara dia..malu lahh oii dik…kira ni org melayu.bukan artis hollywood. nahuzubillah.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
    98. Anonymous says:

      satu pompuan sundal . satu lelaki dayus. elok ahh tu.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
    99. aqmarudin says:

      lebih comel dari miera leyana…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
    100. Anonymous says:

      muka comel tapi perangai mcm sial!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    101. Anonymous says:

      Ntah2 kau yang lagi sial tak? Ekekeeke..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    102. mail lambung says:

      klau tgk seat nmpak mcm kete sport..tapi hakikatnya savvy je

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    103. Anonymous says:

      Btw satu malaysia tahu shahjaszle ni buaya,playboy.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    104. Anonymous says:

      X comey pun…… Sadis tgk…
      Ermmmmm….nmpk mcm satu over, yg satu gi ermmmm hadap jer la muka minah ni….

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    105. Anonymous says:

      wooww ! tk sangka betul ! perempuan nie my senior.now tgh doing practical kt umra clinic sek13 shah alam. yep.she’s medical student.what i tau, she’s one among dean list student at msu. perempuan nie anak orang kaya la. that y SJ nie nak kott. haha. btw, she’s look very nice, and most important she’s veryyy stylo meh ! kt MSU top jugak la perempuan nie.. she’s a little bit short person. maybe cute la kot.haha. but,kenapa pu3 tinggalkan asna? korang da lame ka couple? oMGG ! u social jugak yea?? take care of urself redwani puteri. i wonder what will be happened as long as you couple dgn si SJ niee.!

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • rifa says:

        redzwani puteri tgglkan asna durrani sbb mamat nih la kut..KAYA…not so kaya…i knew who is her daddy…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    106. Anonymous says:

      kenapa pu3 tinggalkan asna???

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    107. lalala says:

      omoooo…kawan ak nih puteri, bdk bachelor in medical science. LOL

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        btw sejak bila dia ni ambil medic ha? ak pun tau dia budak BMS jerr..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • putera puteri says:

          die bukan amek medic k??kat fb macam amek medic je..sume orang panggil die dr.comel…hahaha…eh,,serius,,mati2lah aku ingat die nie budak medic…kiranya die bukan doktor lah ek…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0