Written by serenity | November 21st, 2011

Kita sudah melihat gambar-gambar pernikahan Zahiril Adzim dan Shera Aiyob dari Twitter Hatta Dolmat. Setakat ini busana rekaan Hatta sememangnya menawan dan stylish. Majlis pernikahan tersebut berlangsung di rumah keluarga Sheira di Ipoh semalam. Zahiril yang sudah berlakon dalam banyak filem dan drama antaranya Senjakala, Tolong Awekku Pontianak!, dan yang bakal dikeluarkan Bunohan manakala Shera ialah pelakon utama filem Karak serta dia juga ialah pengacara untuk rancangan Wanita Hari Ini (WHI) di TV3. Apa kata kita lihat pula 4 gambar yang telah dikeluarkan oleh jurugambar, SSgraphyWorks.
PhotobucketPhotobucket
Sekiranya ada gambar penikahan lain dari SSgraphy akan kami kemas kini di entri yang ini juga. Lagi 2 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya.

***

Konsert “No Wrong Notes” oleh Koir Kebangsaan Malaysia akan berlangsung di Auditorium Bandaraya di Jalan Raja Laut pada 25 dan 26 November ini. Tiket hanya berharga RM 10 dan boleh anda dapatkan dengan menelefon 03-20523600. Ikuti sesi latihan Koir kebangsaan Malaysia untuk Konsert “No Wrong Notes”:-


PhotobucketPhotobucket

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 responses to (4 GAMBAR)Pernikahan Zahiril Adzim Dan Shera Aiyob Dari SSgraphyWorks

  1. hunny says:

    simple but nice!

    0

    0
  2. gincu says:

    KURUS GILER!

    0

    0
  3. lady says:

    HONESTLY kurus betul d bride tp ttp comel=)

    0

    0
  4. lyn says:

    waa….krusnye la….

    0

    0
  5. sue says:

    cute.like me~ ngahaha

    0

    0
  6. ck slmh says:

    apalaa..
    kurusla cantik.
    mcm zaman dulu, mak2 kita.
    bersanding atas pelamin cantik je kurus.
    x kecoh pon.
    zaman skrg, mak aih.
    yg gebu pulak cantik.
    siap ade spare tyre lagi.
    hahaha..
    biarlah dia kurus, kang beranak-pinak naikla sket bdnnye tuh.
    barulah ade curve,
    janji si Bob ni syg bini dia.
    habis cerita.
    apepon, tahniah Bob!

    0

    0
    • missy olla says:

      x le kurus sgt.mcm aku kawen badan takat 38kg je
      laki aku lak 98 kg.skrg aku da naik bdn sket

      0

      0
  7. Leah says:

    Tahniah buat mempelai…

    0

    0
  8. cikpia says:

    congrats to both of them….. beautiful couple!!!

    0

    0
  9. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    no komen he he he……….

    0

    0
  10. lia says:

    btoi 2..kurus slh,gemuk pun slh..xphm aku..pape pun tahniah moga kekal hingga ke akhir hayat amin :)

    0

    0
  11. sheery says:

    congrate for both zahiril & syera….tp syira lebih sweet ms majlis bertunang dulu…….

    0

    0
  12. sheery says:

    congrate for both zahiril & shera…tp shera lebey sweet ms bertunang dulu…hehhe

    0

    0
  13. Myana says:

    bgs syeira
    xde pn nk ukir2 inai kt tgn
    pkai kt jari je
    kn lg manis….
    bersih je npk ;))

    0

    0
  14. sue says:

    cantiknyer..mcmne eh nk bg wajah mcm die?
    kurus tapi muke xcengkong??

    0

    0
    • Myana says:

      i think die mmg jnis kurus
      mkn byk mane pn still maintain
      dats why muke die x mencengkong
      rase nye la kn
      sbb org klu kurang mkn mcm ne skalipn msti muke cengkong

      0

      0
  15. kena diet dulu der, baru malam pertama gembira. hak2

    0

    0
  16. apadahal says:

    bagai pinang dibelah dua~~
    kalau ade baby nanti mesti chomeyl .
    semoga berbahgia .
    :))

    0

    0
  17. Saya yang tahu says:

    Abg Nara,
    rasanya sekali lagi SSGraphy ni bukan official photographer untuk Zahiril dan Shera. Official adalah Jangguttouch, http://jangguttouch.com/blog/. Kenapa SSGraphy ni selalu dikatakan jurugambar rasmi padahal tidak? Peliknya.

    0

    0
  18. harimau kuat says:

    ade lagi gambar2 diorg kat http://www.jangguttouch.com

    0

    0
  19. Rini says:

    Betul. SSgraphyWorks bukan official photographer mereka. SSgraphyWorks adalah teman rapat kepada Shera Aiyob jadi alang-alang datang kenduri member shoot la gambar as port folio.
    Jangan salah faham ya, tak elok bagi pihak official.

    *SSgraphyWorks tak pernah cakap mereka official pun.

    0

    0
    • pemerhati says:

      SSgraphyWorks, next time be careful dgn statement yg dibagi ttg official photographer. nanti org salah sangka mengatakan you nak ambik credit n tumpang glamour shera, ok?

      0

      0
  20. pemerhati says:

    SSgraphyWorks. Next time maybe you should be more careful bila bagi statement sbb org nanti salah faham ingat u nak tumpang glamour shera n zahiril n claim that u are the official photographer padahal mereka bayar the official photographer. who are more professional in taking shots.

    0

    0