Written by serenity | September 13th, 2014

Pasangan Nelydia Senrose dan Qi Razali diketahui sedang bercinta. Beberapa hari lepas, mereka berdua telah menjalani sesi penggambaran untuk editorial majalah Inspirasi Perkahwinan.

Untuk makluman anda, gambar-gambar ini ialah hasil bidikan jurugambar Muhammad Zameer yang sebelum ini juga mengambil gambar untuk fotografi peragaan pakaian pra-perkahwinan rekaan Hatta Dolmat oleh Hanez Suraya.

Apa pun, pasangan ini nampak sepadan, namun soalnya, ramai juga sudah tidak sabar untuk melihat gambar perkahwinan sebenar dua sejoli ini.

Bersama-sama doakan berita baik dari mereka berdua.

Lagi tiga gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.



PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 responses to (4 GAMBAR)Peragaan Nelydia Senrose Dan Qi Razali Untuk Majalah Perkahwinan

  1. me says:

    You are… the sweetest couple..love u guys!!

    0

    0
    • Ritu vs Aya says:

      Alaaaa…dulu Pekin ngan Uqasha pon cenggini jugak… Last2 nan hadoooo jer sekarang ni. Nelydia bakal2 ler tewww.. Tp x tau la kan, jodoh ni rahsia Allah

      0

      0
  2. Ohhh okayy says:

    Cun si nelydia senrose ni, muka dia mcm muka aku kahkah

    0

    0
  3. Martin says:

    Much of our health is determined by the way we live our lives, and nutrition choices are a huge part of that equation. “Methylcobalamin is required for the function of the folate-dependent enzyme, methionine synthase. The factors included above determine your Daily energy expenditure.

    0

    0
  4. Minah yg cumel ssgt says:

    cun nyerr neldyia tu .. smoge berlekalan hingga ke jnjang plamin

    0

    0
  5. hmm says:

    ingat dia ni pelakon dlm drama spa q
    mmg cantik orangnya.. tapi atas dunia je lah
    akhirat lagi penting

    0

    0
  6. apapunboleh says:

    Gambar no 3 tu, meme sekarang ni trend pakai seluar ketat menonjol gitu ke? Kenapa fotografer tak kasi photoshop bagi molek sikit?

    0

    0
  7. fats10 says:

    bkn uqasha ke?

    0

    0
  8. Hello There. I found your blog using msn. This is a very well
    written article. I will make sure to bookmark it and return to read
    more of your useful information. Thanks for the post. I’ll certainly comeback.

    0

    0
  9. Minat sgt dgn sweet couple ni… moga ada jodoh

    0

    0
  10. kiku says:

    Abg jebat takde huuhu

    0

    0
  11. Apk Baru says:

    cantek lah tu

    0

    0
  12. dadat says:

    org ckp tak baik kalau msh bercinta suka2 ambik gambar wedding mcm ni kalau msh belum nak kahwin.. sbb hubungan tak kekal lama. terpulang dgn masing2 nak percaya ke tak ler.

    0

    0
  13. nora says:

    nora bg 6 bintang utk Nelydia
    utk Qi lak oppps sorry bukan sja bintang, taik bintang pon x dpt

    0

    0
  14. tasha says:

    Cntik k.nelly ni…

    0

    0