Written by serenity | December 13th, 2012

Kebelakangan ini kami perhatikan Maya Karin banyak membabitkan diri dalam kerja kebajikan. Kalau sebelum ini Maya Karin terbabit dalam kempen kesedaran mengenai pembuangan sampah, 8 Disember lepas Maya telah terlibat dalam acara YOKUK Supercar Charity Challenge. Supercar Charity Challenge (SCC) dan Yayasan Orang Kurang Upaya Kelantan (YOKUK), organisasi yang membantu golongan kelainan upaya, telah bergabung menganjurkan YOKUK Supercar Charity Challenge di mana orang ramai berpeluang untuk bergambar dengan kereta-kereta mewah, memandu kereta mewah dan sudah tentu, bergambar dengan Maya Karin sambil menderma.

SCC ialah inisiatif lima tahun yang menggabungkan lima pengeluar supercar: Lamborghini, Ferrari, Porsche, Aston Martin dan Maserati. Di samping bermatlamat mengumpul derma ia juga bermatlamat menginspirasikan kerja keras dan cita-cita, ia juga berperanan menambah baik kehidupan belia dan dan memperbaiki tahap pendidikan praktikal di Malaysia. lagi dua gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar REDPhotography.

P/S : Ada plan nak gi korea next year?? Deal terbaik Abg Nara rasa sebab diorang naik MALAYSIA AIRLINES!! Lawati FB dan LIKE pelangibonda utk package terbaik dari ladang! SEGERA KERANA SEAT SEMAKIN BERKURANGAN.

40 responses to (4 GAMBAR)Maya Karin Merah Menyala Di YOKUK Supercar Charity Challenge

  1. Firdaus says:

    cantik maya ni..

    0

    0
  2. ZR says:

    Maya Karin.. i love you……

    0

    0
  3. Doni says:

    Maya ni bukan sahaja cantik, kurang kontroversi

    0

    0
  4. bedah tong says:

    maya…saranhae…..

    0

    0
  5. Donnatela says:

    maya has natural beauty, xcontrol ayu mcm sesetengah retis laen

    0

    0
  6. waklu says:

    cantik pun sebab pan asian

    0

    0
  7. yy says:

    sape yang bergamabr ngandia yang last picture tuu

    0

    0
  8. Anonymous says:

    lawa ciptaan Allah S.W.T :)

    0

    0
  9. Cakoi says:

    Maya, sudikah awk menjadi isteri saya? Eh…..

    0

    0
  10. Cakoi says:

    Maya, sudikah awk menjadi isteri saya? Eh….

    0

    0
  11. anon says:

    mmg cantek..exotik .. Moga menjadi wanita solehah kelak.. Amiinn

    0

    0
  12. penyu says:

    eee cantiknye wanita niiii !!

    0

    0
  13. ateyn says:

    sekali tgk gambar maya kat ats tu mcm muka song ji hyo dlm running man. hihi. maya karin sgt cantik. plus dia tak fake, tak sombong. hopefully dapat movie date dgn maya lg skali slm LBS3. i love u maya <3

    0

    0
  14. aku ingat aku paling cantik says:

    Kalau maya takpe.. Aku waive. Tapi klau neelofa …harus aku kutuk..

    0

    0
  15. Ratu minah jambu merah / biru ori says:

    cmana pon sofia jane jugak yg jambu dari dulu sampai sekarang dh ada anak pon muka dia cantek she very sweet jambu sekali…..lov u sofiaaaaaaaaaa………..

    0

    0
  16. Ratu minah jambu merah / biru ori says:

    eh pesal lain kaler pulak ni ? bang naraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!

    0

    0
  17. Ratu minah jambu merah / biru ori says:

    bang naraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!! ape dh jadi kaler minah jambu yg kt atas ni bang naraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!

    0

    0
  18. Ratu minah jambu merah / biru ori says:

    ha ni baru betol seksa betol !!!!

    0

    0
  19. tulus ikhlas says:

    cantik ..

    0

    0
  20. aku says:

    cantiknyeeeeeeeeeeeeee senyumanmu… :)

    0

    0
  21. Si Cantik !!! says:

    Kalau cantik je .. Tapi ketiak busuk wtpe . hahahaha

    0

    0