Written by serenity | January 26th, 2012

Rasanya anda kenal dengan Manohara Odelia Pinot yang pernah dituduh ingkar/nusyuz sekitar pada tahun 2010 pada bekas suaminya, Tengku Temenggong Kelantan, Tengku Muhammad Fakhry Sultan Ismail Petra. Sejak itu Manohara membabitkan semula dirinya dalam bidang lakonan dan modelling di Indonesia. Gambar-gambar terbaru Manohara berparti telah tersebar di Internet. Dia kelihatan seperti tidak sedar apa yang dilakukannya dan gambar-gambarnya sedang diambil.


Walaupun di Indonesia,gambar-gambar tersebut tetap menimbulkan sedikit kekecohan, namun Manohara ketika ditanya oleh media Indonesia tentang itu mendakwa orang yang menyebarkannya tidak siuman dan gambar tersebut telah diedit. Biasalah, alasan standard, tapi anda sendiri boleh menilai keasliannya. Lagi 3 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

70 responses to (4 GAMBAR)Manohara Dakwa Gambar Berparti Telah Diedit

  1. apsal ak kat sini?? says:

    err…..

    0

    0
  2. pelik says:

    yeker?mcm btol je..byk benor nipuwnya…=)

    0

    0
  3. aku says:

    aku rase gambo nie dh lame tersebar…..lambat skit jer nara nie….

    0

    0
    • sarah_nina says:

      btw, apa kesudahan kes penderaan dia dengan kerabat kelantan tu ya.. senyap aje….

      0

      0
      • hothotheat says:

        ca,ner lah tengku temengong bole suke die nh. .agknye pki ayat kot. .
        tgok muke mano nh. .takde lah cun melecun. .santek lgi fasha sendu. .=)

        0

        0
      • budak botak says:

        dah umum la keputusan tu.. ko je yg tak ambik tahu..kes tu tengku temenggong kelantan yg menang.. mula2 bicara di mahkamah di Indonesia. Manohara kalah..dia x puas hati, bicara pulak kat mahkamah Malaysia..tetap kalah jugak.. kalu salah tetap salah..banyak bukti kat Tengku temenggong yg Manohara tu penipu..

        0

        0
  4. jin noty says:

    tgah x hengat dunia pompuan nih…

    0

    0
  5. Gincu says:

    Gulp..Kemain sangat ni.

    0

    0
  6. lyssa says:

    Menurut pengalaman saya dlm bidang editing, gamba ini memang 100% original dan tiada edit lgsg. Itulah manusia, asalkan gambar sosial mrk tersebar, mulalah salahkan orang lain meng’edit’ gambar mrk. Pd hal mmg gambar mrk. Sabar je la~~

    0

    0
  7. ninonino says:

    eieieiei
    nampak nenen
    malu la

    0

    0
  8. mL says:

    tengah high ke ape minah ni?

    0

    0
  9. manohara pinochio says:

    ni gambar dah berkurun daa..sudah la nara..ko mmg basi..

    0

    0
  10. prihatin says:

    abg nara…
    cane nk ckp eh…entahla…kalau gambar pompuan yg seksi2 tkyah publish ar…malu betul sy tgk..

    0

    0
  11. hakaq siti payung says:

    alasan semata2.. kalau org nak edit, org tak amiknye muke yang tah ape2 tuh.. mmg nampak ngat candidnye. memang ori punye gambar… tkyahla nak bg alasan.. berani buat, beranila tanggung… nak malu2 kucing plak manohara nih…

    0

    0
  12. yang says:

    alasan standet tu

    0

    0
  13. what the? says:

    tak heran derr .. artis suma bukan innocent pon .. sosial habes maa ..

    0

    0
  14. mangkuk tingkat says:

    asal nk citer psal minah ni??? by the way gmbr ni ade yg ade skali ngan mak dier kot…mak die lg hebat tunjuk nenen… mak die pun ade org nk edit ker? hahaha celebrity kelas atasan sungguh (tangan di dada mata ke atas)…

    0

    0
  15. BicarabBulan says:

    gambar dia ni sentiasa tak senonoh. tak senonoh tang seksi tu satu hal… part facial expression tak senonoh tu yg mata aku xleh nak terima sangat

    0

    0
  16. joni says:

    nak kene selokni

    0

    0
  17. peah says:

    aku ni tak reti nak edit2 gambar tp walaubagaimanapun bila aku amati gambar ni mcm original resipi jer aku tengok..langsung tiada di ubah suai kerana nampak jelas segala2 nya..sekian..

    0

    0
  18. kips says:

    ish.. ish.. ish…

    0

    0
  19. non says:

    ermmm..edit??? apa yg diedit?

    0

    0
  20. Cik Nad says:

    Jauh kut nak sampai berita ke Malaysia.. Tu yang sampai BN dah basi.. Lainkali bang nara, pakai western digital tau..Tak main tongkang-tongkang.. Abes marah-marah pembaca blog kamu.. hi-hi..

    *gurau*

    0

    0
  21. syazwin says:

    haish, sori to say la…aku memang tak berkenan btol ngan mamat2 ngan minah2 indon lebih2 yg spesies lagu nih..poyo je lebih, mcm bagus!

    0

    0
  22. Aya Ariel says:

    kesiannn~~

    dah laa nusyuzz..pastu wak dosa plak dedah aurat sana sini..
    apo nak dikato..tepuk dada..tanya iman~

    0

    0
  23. Farid says:

    Tu memang tetek dia tu, ori. Tapi dah lembik dah. Entah berapa ramai lelaki dah ramas tuuuu.

    0

    0
  24. Anonymous says:

    maybe yg diedit tu adalah membesarkan / mengecikkan nenen dia tu. muahaha ~

    0

    0
  25. Triple_j says:

    memang jelas dan nyata gambar tu diedit, dia difitnah dengan sangat dashyat sebenarnya. sebenarnya gelang tangannya warna merah, bukan warna kuning mcm dlm gambar tu.

    0

    0
  26. insan says:

    Bertaubatlah..Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Mungkin aku yang paling hina dalam kalangan kamu semua.

    0

    0
  27. Lovelyvic says:

    Saya pun rasa gambar ni kena edit laa….
    Sebanarnya Manohara pakai baju kurung pi party ni..
    ntah sapa2 la tukar badan dia ngan baju ni…
    isk isk isk..
    sian ko nyah kena niaya.

    *mata ke atas, tangan ke dada*

    0

    0
  28. Azhar Morad says:

    Pic last tu mcm nmpk bulu ketiak je

    0

    0
    • gemu says:

      kan dia dah cakap gambar edit.
      kalau tak edit sejambak gitu.
      dah edit, tapi tak kemas…nampak la sikit2 bulu ketik tu.

      0

      0
  29. marion kaunter tiket bas singapore-KL says:

    kalau dia wanita murahan tp ada pulak anak raja dr Malaysia yg sanggup buat jd bini…. jd anak raja tu pulak pd aku = bengong…. dan kat mana pulak anak raja negong tu jumpa pompuan sundal ni… takkan jumpa kat masjid lak kan….

    0

    0
  30. rianda says:

    kecik. A cup ke? buat rugi je kalau nak edit pon. ceh

    0

    0
  31. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    korang ni buta ke pe tu bukan bulu ketiak dia lah ! tu rambot dia teselit kt ketiak dia ! pasal rambot dia kn panjangggggggggg tau tengok ke tk tau tengok ngok !!!!! tkan lah mano macm gitu punye class nk simpan bulu ketiak panjang2 ape kejadah !!!!!!!!!

    0

    0
  32. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    gambar yg 1st tu minah jambu ingat kn si wilmaaaaa bila pulak wilma bukak tudong ! rupa2 nye si manoharaaaaaa tk heran lah minah jambu tengok gambar dia ni…

    0

    0
  33. Manusia tak sempurna says:

    Hari ini, manusia disajikan dengan keaiban orang lain di media, tak kira sama ada di akhbar, majalah ataupun TV. Mereka menganggap itu adalah gossip sedangkan hal itu jelas dinyatakan oleh Rasulullah saw, iaitu ghibah. Ironinya, manusia tetap suka untuk mengetahui keaiban dan berkongsi menyebarkannya tanpa menyedari ancaman yang telah dinyatakan oleh Allah swt. Berhentilah mencari dan mengambil tahu aib orang lain sebelum Allah swt membuka aib kita seluas luasnya. – renung2kan dan selamat beramal ;)

    0

    0
  34. mart says:

    Bang Nara..da lama aku nk tny..asal y teka 10 saat 2 mcm lucah sgt aku nengoknye..ish!Biru mataku..s0ri..lari t0pic!kui3

    0

    0
  35. dodol hijau says:

    depa bugis ler ….bukan jawa so masih sedare ngan PM kite ni ..xixixixixiii

    0

    0
  36. asdfghjkl says:

    Gambar ke-3 tu ada lelaki tengok dia sampai macam tu sekali..
    Mesti dalam hati dia cakap, ‘mak aiiii manohara punya punggung ni boleh tahan jugak, menonggek semacam jee’

    0

    0
  37. adersajerr says:

    Nasib baik ko blah.. kalau ada lagi kat Mesia ni, kompom bala ler.. banyak maksiat..

    0

    0
  38. Suri says:

    Aku tgk terus nmpk gelang dia kat tgn kiri tuh, x Kira la bangle ke apa tp lambing tuh…ni ke dada ug kata dihiris2 aritu.

    0

    0
  39. miss_com says:

    bukan cun mane pon…..harap seksi meksi je lebih

    0

    0
  40. harunkewl says:

    besaq jugak tetek manohara ni ek..

    0

    0
  41. rosnani ahmad says:

    dia ni islam ke ape? knp pakai gelang lambang salib

    0

    0
  42. handpon rosak says:

    tadaa calar pon dada n buah ny tu,artu sebok ckp d hiris knun..haha…edit kpala hotak hang la manoooo…..

    0

    0
  43. Ritz says:

    Ni pic lama la bro. Kat kapanlagi.com

    0

    0
  44. Protol says:

    Para malon terangsang sangat
    pasti onani
    kah kah kah

    0

    0