Written by serenity | April 13th, 2012

Kalau anda masih ingat, Izzla pernah muncul dengan lagu Ku Kunci Rindu Buatmu sekitar awal 2000an. Selepas itu tidak banyak yang diketahui tentang Izzla yang ada kalanya dikatakan memiliki persamaan suara dengan Ziana Zain. Ada pihak yang telah menghantar kepada kami gambar-gambar terbaru Izzla bersama anak dan suaminya.


PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Kepada yang tidak mengenali Izzla ,ini ialah klip muzik lagu Ku Kunci Rindu Buatmu nyanyian Izzla. Moga terubat rindu pula kepada peminat Izzla yang tertanya-tanya di manakah beliau.

Konsert Koir Kebangsaan “Cintakan Kedamaian” akan diadakan pada 14 April 2012 (Sabtu) di Kompleks JKKN Sabah, KM 4, Jalan Penampang, Kota Kinabalu, Sabah. Koir Kebangsaan bakal mengadakan persembahan pertama dari 2.30 petang – 4.00 petang dan persembahan kedua pada 7.30 malam – 10.00 malam. Orang ramai dijemput hadir untuk menyaksikan konsert koir muzikal pop yang pertama di Malaysia ini, kini di Sabah. Untuk maklumat lanjut, hubungi 088-237051/052 atau layari http://www.jkkn.gov.my “SEMARAKKAN SENI BUDAYA”

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

107 responses to (4 GAMBAR)Keluarga Bahagia Izzla, Kini Sudah Bertudung

  1. icha says:

    alhamdulillah..

    0

    0
  2. hihi says:

    suare die sedap gak.. tp syg… ade hikmahnye..hiii

    0

    0
  3. wizza says:

    best gak suara dia nee….. semoga eppy ngan famili dia.

    0

    0
  4. muslimin says:

    Dia da bertudung tu jgn la letak video/pic dia lama2 yg tak bertudung lg… xde otak betul la korang ni…

    0

    0
  5. leesa dokgety says:

    aku kalau gi karok mesti wajib nyanyi lagu die ni dow…

    0

    0
  6. MINAHpropa says:

    hamboi2…..bulu mata nya..mengancam u!!

    0

    0
  7. fazli bin malama says:

    winduuuu………..

    0

    0
  8. amnr says:

    comel anak dia..
    cam muka bdk yg dlm iklan softlan 2…

    0

    0
  9. cikukularis says:

    lama x dgr cite pasal die..cntik..alhamdulillah..

    0

    0
  10. Akma says:

    serius tak kenal sape dia ni…hehehe

    0

    0
  11. mizz_zaza says:

    sore dia nie ala-ala ziana zain…….

    0

    0
  12. JEJARI KONTOT says:

    Baguslah kalau dah bertudung tapi tak pyhlah ambik gbr kepala senget² mata mcm stimm jer

    0

    0
  13. wawazua says:

    comel….

    0

    0
  14. Irman Hazz says:

    comeyynyer izla n baby dier,,, tp husband izla x hnsem mcm AA walapepon hopefuly u bahagia d samping insan tecinta,, mcm tu lah klu nk cr istri biar pki tudung nk jg aurat,, pepepun izla sgt cntik lebih dr lisa surihani,, peace yoo

    0

    0
  15. com says:

    anak dia sgt comel :)

    0

    0
  16. Anonymous says:

    video klip sungguh simple… kat tmpt paking kereta je..save budget le tuuu…

    0

    0
  17. juli says:

    suami dia ada iras beto khusyairy…ske izzla ni. comel

    0

    0
  18. kak bedah says:

    todia bulu mata. anak tak tarik ka.. kih3

    0

    0
  19. Anonymous says:

    izzla who??????? abg nara, next!!!

    0

    0
  20. ahkak puaka says:

    NAK JUMPE DIE, G JE BAZAR KARAT JB. DIA ADE BUKAK BOOTH JUAL BRG2 MAKE UP.. SHE’S FRIENDLY.

    0

    0
  21. chentalove says:

    cute mcm mama dia la…
    tak ensem pn tak pe ye kak Izzla…jnji bhgia…
    stiap manusia ada klebihan n kekurangan nye…fikir2 kn

    0

    0
  22. dea says:

    2000an? hahahahhahaa

    0

    0
  23. […] memiliki persamaan suara dengan Ziana Zain. Ada pihak yang telah menghantar kepada … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Bahagia, bertudung, GAMBARKeluarga, Izzla, kini, Sudah […]

    0

    0
  24. Anonymous says:

    oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo….

    sekian tema kasih

    0

    0
  25. Cik Okid Putih says:

    Alhamdulillah..semoga Izla sekeluarga bertambah2 bahagia^_^

    0

    0
  26. semoh says:

    congrats….mulut berminyak tol..baru pas mkn pisang goreng kerr

    0

    0
  27. Lipstick Hijau says:

    Aku penah dgr lgu die jer. Ni 1st tme tgk muka die… Mmm tringat plak kat Ila Sabri yg nyanyi lagu keranamu kekasih..suara dia best.. Ada sesape tau x kat pkembangan Ila Sabri?

    0

    0
  28. pinku says:

    suka tengok artis pakai tudung.. tapi kenapa mesti nak pakai bulu mata?? hik3 tak payah pakai n mekap lelebih pon dah cantik…hehehe

    0

    0
  29. kak izzla says:

    sedap gak suara dia….selalu dgr kat karaoke tp xkenal penyanyi nye…..alhamdulliah satu perubahan yg positif….amin

    0

    0
  30. anita boka says:

    pic yang atas sekali apasal kepala ank dia cam besar jew..ada hydrocephalus kew

    0

    0
  31. Kurus says:

    Allahu Akhbar!!

    0

    0
  32. hmmm says:

    Entah sape sape ntah…

    0

    0
  33. Nurul Bainun Al Murshidi says:

    aq mmg minat gila dowrh kat retiss ni,.dr dlu ag!!!terbaik r..bile erk agak2 die nk comeback blik…xsabar siak!!

    0

    0
  34. akula says:

    Xminat… silap time nk muncul sbb masa tu zaman kegemilangan Tok Ti rasanya. Tapi lagu dia melets kat karok jamban. Muahaha…

    0

    0
  35. […] Kalau anda masih ingat, Izzla pernah muncul dengan lagu Ku Kunci Rindu Buatmu sekitar awal 2000an. Selepas itu tidak banyak yang diketahui tentang Izzla yang ada kalanya dikatakan memiliki persamaan suara dengan Ziana Zain. Ada pihak yang telah menghantar kepada … Continue reading → […]

    0

    0
  36. wawa says:

    izzla..lame xdgr kabar dia…my penolong kelas skola agama dulu…hehe…org nye lembut..suare pon lembut je bile bcakap…kt skola dulu pon mmg btudung…alhamdulillah

    0

    0
  37. Diri Ini says:

    suke tgk muke dia…lembut je..lagu dia pun best..

    0

    0
  38. fan izzla.. says:

    akak ni skrg jual contact lens kat bazar karat jb,if i’m not mistaken..cntik sgt!

    0

    0
  39. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    sape izzla ni? pelakon ke penyanyi? camana minah jambu leh tk kenal ni? al maklom lah minah jambu cuma kenal artis2 pemes je macm Aaron aziz Aliff aziz…..siti… jangan tk caya haaaaaaaaa…

    0

    0
  40. fifi says:

    ksiannya, ambik gbr sendiri..da x glamor la tu..upload kat fb

    0

    0