Written by serenity | July 14th, 2012

Sebelum ini ada permintaan dari pembaca-pembaca BeautifulNara untuk melihat gambar bulan madu Irma Hasmie dengan suaminya. Gambar-gambar ini adalah dari bulan madu irma dan suaminya Redza Syah di Gold Coast, Australia. Beruntunglah Irma kerana pakej bulan madunya ini ditaja oleh D’Haja Boutique yang merupakan sebuah butik pakaian muslimah. Irma ialah merupakan model bagi tudung-tudung butik tersebut.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nampak bahagia sekali pasangan ini. Mudah-mudahan perkahwinan yang dibina akan berkekalan hingga ke akhir hayat. Kredit gambar Butik D’Haja.

112 responses to (4 GAMBAR)Irma Hasmie Dan Redza Berbulan Madu Di Gold Coast, Australia

  1. baru dapat tahu yang redza ni duda…
    tapi OK lah..skarang ni tak duda dah…
    hehe… Sweet giler diorang ni.. jeles giler rasa

    0

    0
    • Kuladet says:

      Tahniah Irma. Duda pun duda la. Janji comey kan?(…..bukan lelaki tua berpangkat Datuk yg muka macam tiang jamban!)

      0

      0
      • kuladetnamakosgthuduh says:

        yg ko kutuk sgt datuk tu nape weh?
        ko tergugat ke dia dpt bini muda belia haha

        0

        0
      • kerr says:

        of all pics, i love the third picture! irma is cool, and surprisingly her handsome husband is also cool..selalunya org hensem2 ni control macho..its nice to see their pictures. alhamdulillah suka tengok mereka berdua :)

        0

        0
      • Datuk Dah Nak Masok Kubor Pun Kou Nak says:

        ‘datuk’ muka tiang jamban tu…laki si Zizie Izzette Hahhahahahaahahaha

        0

        0
      • Rita Ruhdaini says:

        jangan jadi macam ahkak dah lerrrrr! menanges tak berlagu dik. jiwa khacau payah.

        0

        0
      • curlassssss says:

        gelaran duda xpenting pun..no issue…yg pnting gelaran di sisi islam…

        0

        0
      • Datuk Kay BerMisai Selebat Rambut Datin Rosmah says:

        menyesal aku kawin Siti Nur……..yg susah nak beranak! buat malu jer.

        0

        0
      • ANONYMOUS TELAN PILL VIAGRA says:

        wowowowo…LEBEH HANSEM DARI NABIL- YG TAK SEDAR DIRI RUPA MACAM SAKAI BUKIT ITEWWWWW!!!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        kesian anonymous yg mati pucuk di atas, x abis2 nak kutuk org.

        0

        0
      • anti tua says:

        tambah lagi sorang..’Datuk Paduka’ laki Umi Aida. tapi datuk yg ni muka dia mcm mak andam…wakakakak!!

        0

        0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        dh nmpak yg hensem jngan lah over sngat nk kutok2 jantan yg berpangkat datuk pulakkkkkkkkkkkkkkk !!!!! laki siti pn berpangkat datuk jugak ! ape ! datuk k tu muka dia macm tiang jamban ke ???????????????? yg kutok ni mesti minah tudong kn !!! bwek !!!

        0

        0
      • drogan ball ada 7 biji semuanya says:

        pic no.3 alahai kiut nyer wat mcm tu. n x payah nk kutuk2 laki org lain datuk muka jamban, kena kt muka ko dpt raja kapoor janggut sejengkal baru padan muka. laki org lain datuk pun duit byk derr, ko ingt shj2

        0

        0
      • wannadiatulakma says:

        at least zizie ezette dan bung mokhtar tu nikah dari buat maksiat tanpa nikah..

        0

        0
      • Wei, apa kutuk datuk-datuk ni? Saman kang…!!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        klu muke mcm tiang jamban pun itu ciptaan Allah… jgn menghina sesuka ht …

        0

        0
      • none says:

        klu muke mcm tiang jamban pun itu ciptaan Allah. waspada dgn kata2 kita. jgn menghina ciptaan Allah…

        0

        0
      • none says:

        xperlu menghina ciptaan Allah. m bukan sume dato sebegitu.. klu muke mcm tiang jamban pun itu ciptaan Allah.. waspada dgn kata2 anda..

        0

        0
      • anakayam says:

        citew psl datok2 nih…Datuk K jugak plg sweet & macho…aku rase la…

        0

        0
    • Anonymous says:

      DUDA…….so?
      isu remeh

      0

      0
      • Opah Muda says:

        Duda kalu macam ni opah pun nak!

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku risau je korg ni puji lebih2,takut nnt cerai korg tukar kutukan yg maha hebat. cuba berwasatiah jee..

        0

        0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kenape nk kutok nabil ? nabil tkde kena mengena dlm isu ni………..!! jngan lah kerana laki irma ni hensem korang nk mengutok datuk2 n jantan2 yg lain !!!! yg kena sondol pn irma bukan korang yg dapat sondol ngan laki dia !! sooooooooooooooooooo jngan over yeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! thank Q !!!!

        0

        0
    • Nadia Minah says:

      mesti best irma, kalau redza pancut dalam-dalam..
      nak jugak,,,

      0

      0
    • Anonymous says:

      haha..so Neelofa Mohd Nor yang bajet SUCI sgt…g la cari the other DUDA…best of luck yeah…

      0

      0
    • Ayu Raudha says:

      Aduhhh tak abis2 ke citer pengantin basi ni?
      dah naik senak perut tgk gambar duda dgn pompuan yg kena cium depan public kat Genting ni oleh si Nabil

      0

      0
      • Ayu la sgt says:

        perlu ke ungkit kisah lama? Buat tambah dosa sendiri je! Org tu dh berubah. Npk sgt ko dengki! Heh

        0

        0
      • sesuciiman says:

        @Ayu Raudhah…
        jgn takbur..dn jgn kita ungkit aib org lain…
        what-goes-around-comes-around…esok2 ALLAH buka aib anda utk tatapan org lain…anda suker ker??…

        0

        0
      • Anonymous says:

        Ayu Raudha = Pendengki!

        0

        0
    • sesuciiman says:

      @neelofa… “baru dapat tahu yang redza ni duda”… so??..ni pun u nk tulis???…..

      0

      0
      • Ayu Raudha says:

        Salah ke kalau Ayu cakap mcm tu?

        Sekurang2nya rakan2 artis yang lain akan beringat tak lakukan perkara sumbang yg boleh jadi buah mulut orang.

        Apa pun Ayu suka kak Irma sbb wp dah bertudung dia tak jadi mcm Abby Abadi. Setakat belakon pakai uniform polis then belagak macam pejuang ISA eeeeee geli kelengkang Ayu tau.

        0

        0
    • mentari says:

      duda je pun..xda isu pun…duda atau teruna sama ja..asal blh bawak kuaga ke acuan Alquran…semoga mereka bahagia hingga ke syurga

      0

      0
    • support anzalna jer says:

      jeles yg baik2 jer xper jgn busOk ati sudahh..puiiiiii

      0

      0
    • BAJET LA KO NIE PAH says:

      xpyh swet sgt la lopak….

      0

      0
  2. AyuCandy says:

    Love it! :D

    0

    0
  3. bunga says:

    untunglaaaa…bertuah..puas hati dpt suami hnsem+kaya..untunglaaa….yg terbaik mmg dari Allah

    0

    0
  4. shin says:

    alooohhh sweet nye kapel ni. Love both of you! <3

    0

    0
  5. roti says:

    so sweet…

    0

    0
  6. Oh! budu says:

    untung la pergi bulan madu ditaja. nak jugak. haha

    0

    0
  7. Oh! budu says:

    yeye.. sweetnya

    0

    0
  8. mak bidan says:

    Soooo sweet……:) muka dorg ade iras, tu ade jodoh…!

    0

    0
  9. pijah aka bunga says:

    bahagianya.. bila aku boleh jadi mcm depa ni.. moga berkekalan dunia akhirat~~

    0

    0
  10. Farah Lorenza says:

    Alhamdulillah..
    Sweet sgt couple ni..
    Semoga Allah berkati kehidupan kalian…
    Tk kesah la siapa kalian sebelum ini..
    Yang penting, siapa kalian hari ini..
    Syukran!!

    0

    0
  11. boni kacak says:

    sekarang ni laki irma hasmi telah menjadi idola kepada gadis2 kat Malaysia ni lah

    0

    0
  12. Propaganza says:

    Hope mereka bahagia hingga ke akhir hayat….hope x der la artis2 pompuan yg gedik nk mamposss….nk caras laki org…..

    0

    0
  13. gee says:

    moga mereka bahgia hingga ke akhir hayat dan sabar menempuh sgla dugaan..amin…

    0

    0
  14. […] Sebelum ini ada permintaan dari pembaca-pembaca BeautifulNara untuk melihat gambar bulan madu Irma Hasmie dengan suaminya. Gambar-gambar ini adalah dari bulan madu irma dan suaminya Redza Syah di Gold Coast, Australia. Beruntunglah Irma kerana pakej bulan madunya ini ditaja oleh … Continue reading → […]

    0

    0
  15. maaf la pn.irma..senyuman anda langsung tak cantik…mcm melebih2..cuba control sket tahap kelebaran senyum tu mesti lagi cun..yg ni dah mcm indon jakun!

    belajar senyum dari suami ang..manis je senyum dia..tak kurang tak lebih..kalo aku kat aussie mesti dah ingat irma ni indon..yelah dgn tudung kampung dia..baju maxy bagai..eee..indon tahap cimesti byk mat salleh kuang ajo kat irma sebab diorang ingat irma jadi org gaji kat sana!

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku rase irma dari dulu mmg senyum gitu.. takde plak die mntak duit ko nak senyum lebar mcam tue.. irma punye pakaian pon ko nak kecoh.. kalu die pkai jeans ngan baju ketat kate irma da berubah… tak paham betol komen orang busuk hati cam ko nie.. ko cakap die nmpak cam mnah indon tp depan Allah die nmpak baik.. da cukup…

      0

      0
    • lynn says:

      bg sy irma lebih cantik skrg drpada dulu.. sedap menagata pakaian ore… baju2 die cantik dn menutup aurat.. aq rase psl tudung 2 xde kena mengena ngan minah indon.. slg pon 2 trend skrg.. pelik aq ngan ore yg mengkritik ore tp x sedar diri sendiri 2 perfect sgt ke berpakaian.. janji dia bahagia dn selsa dgn pakaian 2.. x yah nk propa SGT kritik org..

      0

      0
    • cella says:

      to nyah angkatan tentera darat : ko ni mesti jeles ngn ngn irma..huahuahua..sebab ko xdapat mcm irma dpt.. laki hensem, kaya.. ko ado? ko xnmpak ke muka irma tu still cantik pkai baju gelebeh ke, tudung indon ke.. still cntik gile ok.. xsemua org yg free hair(yg konon cantik bergaya bila rmbut mngerbang) boleh nmpak cntik klau pakai tudung indon n bju maxy mcm ko ckp tu.. entah2 kalau ko pakai gaya ni mesti ko yg nmpak mcm Amah Indon balik madura..kahkahkah..kalau ko nk kate dia xpandai fesyen n xpndai bergaya, For me, irma sgt2 mpunyai taste ok! ko xingt ke time dia free hair dulu? dress up n fashion dia mcm mne..xpayah nak mpertikaikn pakaian dia n taste dia.. dia boleh buat kalau dia nak, tapi dia xboleh buat kalau dia fikirkan ALLAH s.w.t… kau yg bercakap ni, mesti xde pegangn agama kan.. alaa.. skang pon ko boleh tgk kan, laki dia mcm mne.. hensem kot, xckup lagi ke ko nk pertikai dia punye taste..hahahahah..kesian ko..looser.. dengki!

      0

      0
      • emmm says:

        nyah angkatan tentera darat, biar buruk d mta ko, tapi tetp cantik d sisi Allah,pkaian ko aku xthu la mcm mna..

        0

        0
    • lilith says:

      dress up die kau kutuk cm indon pon,die da dapat laki yg cukup agama,hrta dan keturunan..yg penting.,jaga hubungan dgn Allah n suami..n lucky on her,husband die dapat terima die seadanya..wtpe irma nk peduli ckp2 org..syurga die bawah tapak kaki hubby die..the rest, Allah yg tentu kn..itu yang lebih penting dr dressing xtentu hala

      0

      0
    • Anonymous says:

      ko ni memg dasar kurang ajar bsuk ati..ko kot yg indon 2 yg bsuk hti thap gaban!!!nyah memg padan la dgn ko,ntah2 ko ni nyah palit bukit..hahaha

      0

      0
    • Ayu la sgt says:

      Eeee bodonye ko ni.. Tudung syria tu org arab kat syria semua pakai mcmtu. Org indo x gheti la pakai tudung cmtu. Sedap je ko kutuk mcm ko tu bagus baik sgt.

      0

      0
  16. linnnn says:

    sejuk hati tgk pasangan nie… dari gamba nikah,sanding sampai la blan madu sume wat aku senyum sorang…

    0

    0
  17. datin maimon says:

    nyah…. tin mon pun senyum lebar taw kalau dpt laki dcam redza ni… kau tu ade ke yg ndak? irma x kisah pun mcm mana rupa a
    an penampilan dia depan semua yang penting dia tutup aurat n laki dia dpt terima dia seada2nya… bagus le cam indon tutup aurat dr mizz nina yg omputih.sangaaat!!!!! madu i tin sardin lagi cun n begetah.dr dia….

    0

    0
    • Anonymous says:

      nyah tue jeles coz bdan die cam laki kot… pastu yang nak kat die sume bukan muke cam redza.. tue die frust menonggeng, tertonggeng

      0

      0
  18. eyradanira says:

    biar orang kutuk kita pakai pakaian yang ketinggalan zaman tp kita tidak sesekali memakai pakaian diakhir zaman..renung2knlah..

    0

    0
  19. cik says:

    irma better than lana nordin yg berpakaian kurang sopan & kulit berkeladak.. such a disgusting…

    0

    0
  20. zoe says:

    setuju ngan cik,lbih baik dkutuk pkai pkaian mnutup aurat dri pkai pkaian yg mndedahkan aurat,nmpak buruk d mta mnusia xpe,jgn buruk dmata allah.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    yg kutuk2 mesti blogger oh bulan @ rotikaya…
    haktuihxxx

    0

    0
  22. kiki says:

    So sweet irma,korg ni pakaian dia pun kau org nak pertikaikan x payah lah benda remeh pun nak d jadikan isu duda dah tentu kita tau reza tu duda yg ckp teruna belum tentu kita tau dia tu teruna.

    0

    0
  23. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    korang2 asek2 nk puji laki nye irma ni lebih2 sikit2 sudah lahhhhhhhhhhhh !!!!! jngan over sangat !!!!!! kalau jodoh dia panjang ngan laki hensem dia kalau tk panjang camana !!!!! ape pulak yg korang nk cakap !!! maseh nk puji laki dia hensem ???????????……………..

    0

    0
    • anti slut says:

      Ahhh ko emo apasal,,,,,mcm ko peramal masa depan lak,,,gileerrrrr ko jelous ker die adalaki ensem,,,,ko nya laki mesti muka sampah kan,,,hahaha

      0

      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        sapa yg boleh ramal masa depan ! kau tk ! hahaha…yg ada laki hensem tu irma n bukan pompan2 yg memuji teroverrrrrrrrr !!! minah jam pn ada jugak puji laki dia tapi sikit2 sudah lah !!! ni tk puji macm nk mampos !!! melampau !!! satu donia dh tau yg laki irma ni hensemmmmmmmmmmm !!! ape yg dorang nk lagi !!!!!!! stupid !!!

        0

        0
  24. IdaShazana says:

    sungguh la comei. semoga berkekalan

    0

    0
  25. atlashukry says:

    Tak payah sebut pasal duda2 tu, benda tu dah lepas.. skrg ni dia dah bergelar suami orang, jadi doakan yang terbaik.. benda2 lepas tu kalau dikenang pun wat per.. takkan menjadi apa2.. kadang menjadi fitnah pun boleh..

    0

    0
  26. oct1883 says:

    memang suka tengok kebahagiaan diorang ni! very sweet couple. cuma satu je, bleh tak jangan overexpose berita diorang ni? let them be exclusive.. aku tengok macam terlampau banyak je berita pasal diorang ni. boleh buat satu blog baru lagi.. hahaha!!

    0

    0
  27. hohohohohoho says:

    gigi irma cantik…tersusun…tu senyum lebor…weee…;)

    0

    0
  28. Anonymous says:

    ada soalan itma tu still cabut kening ke? setau aku cabut kening tu haram di tunjukan depan org lain melainkan suami n keluarga. lain la kalay die berpurdah mcm waheeda wasini. tgk kening mcm cabut je.

    0

    0
  29. aida says:

    alhamdullillah… doakan kebahagan mereka hingga ke syurga, Amin.

    0

    0
  30. Prince Noob says:

    untungnya irma dan suami… semoga berbahagia

    0

    0
  31. Bane says:

    Bosan laa entry ni. Macam dia sorang je yang kawin kat dunia ni. Entah mende laa.

    0

    0
  32. mak aji says:

    ape punca reza ni cerai ngn bekas bini die?.harap bkn pasal kes pukul isteri.kesian lh irma klu btul reza ni kaki pukul.pape pn I doakn yg terbaik buat irma dn suami

    0

    0
    • sesuciiman says:

      @mak aji…..
      if dh nama “mak aji”… nape nk tau kisah silam org lain???
      kn patut kita jaga aib org lain dari kita pula yg mengaibkn org lain…
      “mak aji” setakat title jer ker????

      0

      0
  33. Julia hu says:

    Sume yg bising2 2 nk kt laki irma tp xdpt,wekk.. Tah ap2, biar la irma nk pkai mcm mne pn, janji sopan sudah, terima la perubahan sikit2, nti drastik konon2 nye pastu bukak blk, watpe

    0

    0
  34. Amier says:

    Tajaan butik muslimah ada ke baju gaun malam yg jarang2 untuk Irma Hasmie…atau kalau nak kasar2 sikit yang berharimau bintang..atau tahap hyper latex muslimah.Errr……ade ke?

    0

    0
  35. A.Aziz says:

    salam, baru tengok vdo berkaitan dengan pasangan ni ni, memang betol apa yg geng beautifulnara cakap tadi kat thai thai.. touching, (malu nak cakap) kehkhekhe,,,

    0

    0
  36. sue says:

    lebih baik kita doakan kebahagian buat pengantin baru…itu yg dituntut dlm Islam.

    0

    0
  37. Noy says:

    Saya bukan peminat Irma…tapi suka sangat tengok perkahwinan pasangan ini…sejuk mata memandang..semoga akan berbahagia sehingga akhir hayat…Perkahwinan mereka boleh dianggap ‘Wedding of the year’ … meskipun tidak kategori ‘grand’…. tapi cukup menarik… melihat foto-foto mereka… ikut rasa bahagia dan hapi…memang sweet…aura kegembiraan dan kebahagiaan dapat dirasakan….semoga rumah tangga anda berdua sentiasa dikurniakan Allah keberkatan..Amin

    0

    0
  38. miss mybrenner says:

    omg!! Aku x nk comment bout the couple but aku nk jerit…. Its Max Brenner chocolate!!! Damnnnnn so sedap…. U coulnt find any choco here in malaysia like max brenner……..arghhhhh.. Minum max choco time winter lggggg la best….

    0

    0
  39. to those ugly bitches yg smck dwn komen aku pasal baju dan senyum irma aku suggest u guys gi mamposs coz tahap IQ korang sgt lemah coz komen ikut emosi..korang cuba tanya org yg biasa travel even indonesian yg high-minded mesti diorang ckp irma senyum mcm noob dan baju tu ramai minah indon pakai plus muka dia memang mcm indon plus cara dia senyum tak selari dgn imej dia sepatutnya bila dah bertudung senyum mesti sopan irma ni antara contoh pompuan neraka akhir zaman sape yg tak tau korang gi mamposs dowh dosa pompuan bertudung dgn fashion tah hape2 dgn gaya yg melampau mcm senyum jakun tu lagi dosa dari pompuan sexy yg jaga adab sopan mcm kalo senyum pun tak melebih2 korang mana tau bila sampai masa fasha sandha nak berhijrah langsung dah dia tak berlakon dok umah jaga anak dgn butik je baru real..aku komen based on exp[eriences and facts and stats not just emotional rubbish lagi satu to those yg suka cop org fake plastik hipo propa bagai mostly tak tau apa maksud hipokrit tu hello hipokrit tu sama dgn munafiq so org yg konon tukar imej muslimah tapi gaya mcm monyet jakun tu yg hipokrit tahap dewa coz luar tutup dalam bogel baik mcm siti nurhaliza dia tau belum masa dia tutup penuh coz dia masih nak nyanyi bagai plus her attitude yg sopan tu tak berubah dari dulu baru real..plus pada korang yg masukkan tuhan utk backup irma i suggest u guys mengucap balik coz..korang TAK TAHU LANGSUNG PENILAIAN TUHAN UTK HAMBA-NYA..BONGOK!…ANON MUST DIE!

    0

    0
    • diana julie pramugari air asia ex bini radzor blade says:

      betul.. kalau nak ttp biar mcm waheeda wasini. tu dlm jibab die msti seksi kan
      utk laki die ustaz akhil.. n dah tak berlakon lagi sbb nak tumpukan
      semua utk keluarga. wpun dulu org kutuk waheeda mcm2. drpada ex bini akhil yg kawin ddgn anak ikan n baju kawin ketat nampak tetek wpun pakai tudung mcm culture
      shock konon nak tunjuk ‘ xpe akhil cari bini baru, aku pun mampu vcari laki muda. mak lg hat nyaah’ satu lg gd examples noor kumalasari.. aku xnak komen lebih sbb agama ni issue sensitif. cuma nak bg pendapat aje..

      0

      0
    • Anonymous says:

      eh ko ni rooney ye??

      0

      0
    • hey says:

      Tapi, dalam Islam takde cakap pun tak boleh senyum lebar. Menutup aurat itu tetap wajib. Takpelah, biar buruk dimata manusia, jangan buruk dimata Allah.

      0

      0
    • sue says:

      nyah angkatan laut atlantik …jgn suka mengkritik ..kenyataan anda menggambarkan akhlak…lebih baik kita mendoakan kebahagian org lain terutama org seperti irma yg telah byk berubah…adakah kita ini sempurna!

      0

      0
  40. anyway..dlm dunia realiti aku bukan nyah pun..ramai org ckp aku hensem dari sume artis kat msia dan kpop..haha..diorang ckp standard muka aku mcm harry potter ..so pls excuse me!

    0

    0
  41. LAILA says:

    memang sesuai dan sepadan pasangan ni.semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.amin.

    0

    0
  42. Sshh says:

    suka tengok pasangan ni..moga berbahagia hingga ke akhir hayat..

    0

    0
  43. putihkaseh says:

    Muka hensem2 pun bercerai gak, sapa salah ni, ikutkan wife dia yg dulu pun cantik cam irma, Redza mandul kot …….he he he …… mesti ada sebab kena bercerai ni, hopefully ngan irma ni kekal hingga ujung nyawa, insyallah

    0

    0
  44. lala own says:

    cool ! semoga berkekalan. kite pon nak jugekk macam nii. tapi boyfriend kite sekarang tak handsome. hohoho

    0

    0
  45. entahla says:

    relax la jgn gaduh2…yg duk bergadh kat sini bt per…org nikah tak dpt anak pun ada yg tak bercerai…org yg berkawin ada anak pun ramai yg bercerai…cerita dlm kain takkan nak selongkar lak…yg lps tu lps la…yg akan dtg kita tgk jer la…apa2 pun doakan yg terbaik tuk semua termsk diri sendiri…kan lbh bgs…suami ensem atau tidak tak jd mslah yg pandang pun bini dia tiap2 ari…bkn kita pun….jd jgn nak mengata laki org ensem atau mcm jamban…tgk pasangan sendiri tkt2 mengata org tp dr sendiri lg trk

    0

    0
  46. puan N says:

    ehem..kenapalah perangai org ni, suka sgt kutuk2 org..bagaimana kau rasa kalau org kutuk kau @ keluarga kau..apapun semuga irma & redza berkekalan hingga akhir hayat..amin..apa salah ke kahwin dgn duda..dari ambil laki orang..kenapa kau org suka doakan benda2 yg tak baik utk dia?..dah takdir Allah dia cerai dgn bekas wife dulu..takdir kita belum pasti lagi..jgn dengki dgn kebahagian org lain..apapun irma tak sombong masa jumpa dia kat nilai 3 dan sudi bergambar bersama dan sempat berbual dgn saya..thanks irma.. :) semuga berkekalan hingga akhir hayat dan di kurniakan ank2 yg soleh & solehah..amin..

    0

    0
  47. Anonymous says:

    ensem nye suami irma..sama cntik sama padan :)

    0

    0
  48. sayalagini says:

    Byk sebab knp bleh cerai…tp tgk gaya Redza nih…mungkin kegagalan dlm hbgn suami isteri kot. Yg lain dier perfect specially bab hensem + berduit + educated.

    0

    0
  49. dinda says:

    kalau ak jd abg nara, ak dh delete gmbar2 ni. sbb kn gambar ni, org lain dok kutuk2, gaduh2.. nk dpt dosa sng je kn?

    0

    0
  50. gempak12 says:

    suke2.. moge cpt dpt bb kembar, aminnnnnnn

    0

    0
  51. ditto says:

    wowwwweeeeeeee… confirm time pekena tak yah padam lampu.. sebab2 2-2 pun mariiii….. wowwwwweeeeeee…..

    0

    0
  52. wanita pantai timur.. says:

    Salam semua… dah nak masuk bulan ramadhan pun kita.. jauhi diri kita dari mengeluarkan kata2 yang boleh merosakkan aqidah dan ibadah kita..
    apapun tak salah nak berkawin ngan duda skali pun.. sebabnya semua perancangan adalah dariNYA.. Allah S.W.T… ingat kawan2 semua.. kita mengutuk…. seolah kita mengutuk pencipta kita.. bertaubat la sebelum terlambat..

    buat irma dan suami.. semoga tabah mengharungi dunia rumahtangga dan insyaAllah moga dikurniakan anak2 yang soleh nanti….

    0

    0