Written by serenity | May 15th, 2012

Rasanya masih ada yang tertanya status hubungan pemain bolasepak Nazmi Faiz dengan wanita yang bernama Tengku Fiella. Dan melalui gambar-gambar yang kami terima melalui mesej pembaca ini, sudah sah memang Nazmi dan Tengku Fiella mempunyai hubungan istimewa.


Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Nazmi Faiz kini berusia 18 tahun manakala Tengku Fiella lebih tua dari Nazmi, tetapi usia hanya sekadar nombor bak kata orang. Diharap Nazmi akan perform dengan lebih cemerlang memandangkan beliau ada sumber inspirasi ini. Heheh.


***

Kome yang berada di sekitar Kuale Kangsor, jom le datang event JKKN ni hah sempena Festival Hari Guru iaitu Majlis Penyerahan Buku-Buku Terbitan JKKN ke sekolah-sekolah pada hari ni (15 Mei, Selasa) jam 3 petang kat Padang SMK Clifford..meh le ada Alif Satar (Memang, tak ada lelaki..seperti aku) dan Asmidar (Biar Mimpi Sampai Ke Bintang) leh jumpe dema.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

151 responses to (4 GAMBAR)Foto Mesra Nazmi Faiz Dan Tengku Fiella

  1. aku says:

    WOWWW..

  2. ak nak first says:

    yes, ak first! ngahahaha

  3. apa2 says:

    macam neelofa sikit gf dia. tapi pape pun, ko muda lagilah dik oi

    • Anonymous says:

      hehe sama2 mek kelate ng neelofa…mb sbb 2 muka diaorg ada iras2 kot.

    • saje2 says:

      same sikit dgn neelofa????…ko biar btul…xsame lgsg..jauh sgt…

    • Pengampu Neelopak says:

      Tolong sikit ye. Muka lebar camni ko nak samakan dengan Neelopak pujaan hatiku? Neelopak tu muka elok terletak je. Dia ni dah macam bola tak cukup angin je. Ptuihhhh!

      • mdm kapal burok says:

        ye la tue… pujaan hati kau la sgt..dh mmg muka awek nazmi tu mmg ada iras neelofa ..ko nih mmg sah spesis mnusia yg xleh trima knyataan kn..siap mem’ptuihh’kn org lak tu..mmg dasar pengampu!!! wekkkk!!!!

  4. aku says:

    sila cuba lagi….
    muka die ade iras2 neelopak…
    ke mate aku yg kero..

  5. mamee monster says:

    muda lagi…nak cintan cintun ok la tp jgn abaikan karier…

  6. Minah Kelamkabot says:

    Lawa gf dia neh =) nelopak mst frust..hahaha

    • peminat neelofa says:

      Minah kelamkabot..nak terkeluo air dlm mulut aku tgok komen ko…bila masa pulak Neelofa nakkan si Nazmi nie?hahahaha..yg heboh di internet dulu bukan si Nazmi nie ker yg cakap minat ngan Neelofa..siap ckap wpun bizi tp “kalau ada peluang jumpa Neelofa saya x dpt tolak”..nak jer aku letak quotes si nazmi tu kat sini tp malas…

      lepas tu bila dah gosip ni x habis2..makin menjadi2..siap ada yg kata Lofa nk himpit pemain bola bagai..sampai rimas bdak Neelofa nie terus dia keluarkn kenyataan.. “jangan kaitkan nazmi dgn saya..saya x pnah mengenalinya..”. Hamik kau! B4 tu dlm Hot fm faizal tanye Nazmi minat siapa? and Nazmi cakap “Neelofa”.sah2 telinga aku dgr..romantik jer suara dia sebut Neelofa..aaa nie baru dikatakan fakta siap ngan bukti sekali….Nazmi bkan taste Neelofa ..jauh kut.jgn marah Nazmi..gud luck ok.

  7. lovelime says:

    Dik dah amik SPM dah?aritu tunda sebab bola kan?huhuh ala nie kisah cintan cintun bdk2 remaja lah bkn kemana pun!tak matang lg nie, yg penting fokus pd belajar jgk jgn main bola jerk sok2 dah berusia & tak blh main bola lagi nak kerja apa dik non?pelajaran jerk blh jamin masa depan. Lepas dah berjaya ada sekrg2nya diploma ke degree nak main bola 24jam pun tak apa. Bkn ape tak nak lah kamu jd mcm (ex hubby rita) nampak kacak bergaya rupanya kocek penuh habuk sampai nafkah ank terabai, itu tandanya pelajaran klu tak ade ssh masa depan dik sebab tak ade jaminan hdp.

  8. adahakukesah says:

    not 1st…uwargh…….

  9. […] ini, sudah sah memang Nazmi dan Tengku Fiella mempunyai hubungan istimewa. Nazmi Faiz kini … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Faiz, Fiella, GAMBARFoto, Mesra, Nazmi, Tengku by […]

  10. kak Nera says:

    Dari jauh mcm Lofa..

  11. tercinta says:

    jgn jadi play boy sdah….

  12. Ko Kesah says:

    nazmi faiz comilll..

  13. nyampah tgk neelopak says:

    Nazmi ni da mcm justin bieber aku tgk….comel2…awk muda lg, rileks je dlu k! main bola btul2..

  14. kejucheesecheddar says:

    gaya pose yg xnatural…for me,she is not da bomb..same as lofa

    • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

      Aku setuju lah ngan kau…nampak quite fake…pastu muka dia nampak besar la…dah tu nampak fizikal agak rendah kalau nak banding ngan muka yang nampak mcm dah berumur…

  15. SAYA says:

    budak klantan lagi maaaaaaaa………..ape daaa.

  16. chempaka says:

    Adoh…umur mcm ni dh sbuk nk beryang dan berbaby….awk tu perform dulu.tk pyh la nk glam mcm ni.klu rasa nk glam jugak, p jd artis.jgn jd pemain bola.main tk seberapa, glam dgn gf lebih.TOLONG JGN IKUT PEEL SENIOR2 YG LBH CITER GF DRPD KEMAJUAN DLM KERJAYA.

  17. bijak says:

    TAK MENARIK PUN PSL CITER 2 ORG NI… HMUHHH

  18. sweet32 says:

    tengku sape x nak.. umur x kisah.. tgh bercinta, semuanye wangi.. bile dah kawin baru tau.. lgpun muda lg dik.. perjlnan hidup masih panjng.. pikir dulu. nnti dah kawin baru nyesal!

  19. pairot says:

    Dia ni lagak nk jadi cam Bieber je. yelah lebih kurang sebaya.

  20. […] FIELLA | Tak tahu la nak kata apa bila tengok gambar mesra Nazmi Faiz dan Tengku Fiella ni kat blog Encik Nara sebab bagi saya Nazmi Faiz masih terlalu muda baru saja berusia 17 tahun. Nak ucap tahniah pun […]

  21. ika says:

    Ahmad durrah yg aku kenal slalu main bola kat MARDI lagi hensem dan perkasa!

  22. Anonymous says:

    ape ape lah nazmi. tengok mcm ada ciri ciri cinta monyet. bercinta pastu nak ber biyy-biyy beryayang-yayang kat fb. nampak tak matang kalau takat istihar in a relationship tu okeh la kan. sok da putus maki kat fb gak. to nazmi nak bercinta bercinta lah tapi jaga batas dan tolong jgn jadi mcm apek si playboy yg tidor ngan anak dara org tu sudahlaa.dan lagi satu jgn ikut prangai zaquan adha LAKI RODOH yg BUNTINGKAN ANK ORG TU. good luck.

  23. mama says:

    Blogger, Xyahlah nak promote kes2 mcm ni. Takut nanti sbb publisiti terlebih, tersangkut di pangkal jalan. Bercinta biar ke syurga, jangan ke lubang neraka. Doakan yg terbaik buat mereka dan insyallah bertemu jodoh yg terbaik.

  24. ayen says:

    alaa,,jdi cam apek gak si nazmi ni nnti..playboy!!

  25. Harunoichi says:

    Untuk awek MEMANG sesuai sangat. Wahai wanita, bangkitlah!

  26. aku says:

    MMG KESIAN LA KAT BUDAK NAZMI NI DAPAT POMPUAN NI…SAPE YG X KENAL POMPUAN NI KAT KOTA BHARU??MMG PLAYGIRL..TASTE DIA MMG PLAYER BOLASEPAK.DAH BYK LA EX DIA SBLUM2 NI PLAYER BOLA.AKU MALAS NAK CKP JE.TP ADA SATU RAHSIA BESAR MINAH NI YG AKU TAU…WAKAKAKAKAKA.

    • Anonymous says:

      ape rahsia dia wei? dia takda dara lagi ker? btw muka pompuan ni aku rasa lawa la gak tapi muka pesen dia ni cam whore skit laaa.memula tengok lawa pastu tengok da macam FUMAKILA FAIRY YG BIBIR TEBAL PEMBEDAHAN PLASTIK TAPI TAKNAK NGAKU TU. TIDAK LUPA JUGA MOHON KILAFAIRY DAN MAK DIA YG KEREPOT TU JADI PANDAI LA SKIT MUKA PLASTIK CAMTU KATA IKUT PETUA DEDULU . JADAHNYA. BEGITU JUGA HAMIS JALIKHA DAN MAK DIA YG KEREPOT KONON PAKAI COLLAGEN DUST. SEDAR DIRI SKIT YER.

    • kau dan aku tahu says:

      rahsia mulut dia busuk! tengit! hahahaha!

    • i'm legend says:

      laaaaaa…..awek kelate keee? patut lerrrrr.. hahah!

  27. saya ok jer! says:

    okay. perempuan ni janganlah suka dia sebab dia famous je. kang bila dia takde pape, awak pulak tinggalkan dia. no no no… semoga hubungan kekal ye. awak muda lagi adik…hehe.

  28. hehehe says:

    budak2 kan…ms berkasih syg ber ” be, syg,ling”…cb kalo dah break off…segala maki hamun kuar…pe2 jer lar…

  29. kim says:

    bia la,dia pon nk bercinta jgk……

    • kim taik says:

      becinta tu becinta jugak.tapi kalau dah tangkap gambar peluk2,sebagai orang islam takkan nak biar je.pernah dengar tak, kalau tak boleh nak tegur sesuatu keburukan, “selemah2 iman ialah dengan membenci dalam hati”?

  30. Dah sunat belum?? says:

    Dik, bulu konek baru tumbuh dah rasa gatal2 nak bercinta ye? SPM dah amik? Esok lusa awak injured, tak boleh perform, satu sen pun awak tak laku tanpa pelajaran. Faham?

    • Anonymous says:

      betul betul betul. unless kalau bapak dia kaya boleh ah nak survive. tapi bapak dia kaya tak?

      • kaya tak kaya says:

        kaya or tak kaya tak penting. kalau bapak dia kaya sekalipun, dibuatnya sebelum bapak dia mati, bapak dia wasiatkan semua harta dia kat anak yatim, sikit pun harta tak dapat kat anak2 dia. tanpa pelajaran tak kemana la dia

  31. Ye ke? says:

    soalan jujur…nmpe nmpk muka tua jek…bdk2 lg nmpk c nazmi ciap rambut ala2 kpop la sgt..hahahaha

  32. Sshh says:

    ala..masih muda lgi dh cintan cintun..geli la..dah le main bola sepak x seberapa..glam jer y lebih..bo layan la..dpt plk awek y cam tu..hancurrrr…

  33. tutu says:

    amik spm dulu dik bru fikir nk brcinte.ape2 je lah dik.hehehehe

  34. Schizo Shera says:

    Macam nak shoot diri sendiri je denga diorg ni bercinta.. Bile dah putus, meroyan dah macam hape.. ( eh boleh buat pantun r). ;p

  35. lalala says:

    kang bila dah break off nanti jangan keluar video romen dah la……

  36. macam2 says:

    mane si nadia ismael?

  37. narabengap says:

    cariklah bahan gosip lain nara oi.. budak nak korek telinga tak pandai lagi pun kau gosipkan jugak…

  38. aku yg comel suka mengampu kipas susah mati neelofa says:

    cepat3 komen…sebab kejap lagi geng anon, kipas dan kaki pengampu mereka termasuk aku yg comel selaku pengampu tegar mereka akan mencantas semua komen2 anda….

  39. kisahati says:

    korang ni mngutuk je..tengku fiela ni ok je la … bang nara, cri gosip lain la… ni cite budak mentah.. bdak bru nk up…

    • OK SANGAT! says:

      Hek eleh kau ni terus nak kata Tengku Fiela ni ok. Kau ni sape? Balaci dia ke? Mesti kau ni tak lawa kan, lepas tu feeling2 hati suci nak backup orang

  40. Anonymous says:

    da iras2 neelopak

  41. konon nya la kan.. says:

    pegang kejap2 ya nazmi tu.duit byk tuu..rugi kalau melepas kt org lain..wakaka

  42. denibella says:

    perempuan..xpayah lah nak show off sgt ur rlationship..
    nnt kene tgl..mroyan lak cam ex apek 2..

  43. zuragogo says:

    kepala besar + rendah + tua… sesuai…

  44. Aku kesah says:

    KECIK2 DH BRCINTA..PAS TU CANANG SATU DUNIA..KAMU TU BARU NK HIDUP DH NK BRCINTA..SEKOLAH PN X ABIS LGI..TPI DIA NI MUKA NMPK TUA..FIZIKAL BDK LAGI..

  45. minahkepoh says:

    nie rupa taste nazmi faiz~biasa2 je

  46. Anonymous says:

    umor dy 20…

  47. melly says:

    macam nie rupanya taste nazmi faiz~hahha

    • mdm kapal burok says:

      ok la tue kalau nk dbandingkn dgn taste apex..cntek lg la awek ni compare to dahlia tetek manok ketek tuh…klau nk compare dgn ko lg lh..hahaha..jgn mare..

  48. Anonymous says:

    umor dy 20….

  49. Anonymous says:

    umor dy 20..

  50. Mak Aihhhh says:

    Ehhhhh..dorang ni sapa?
    Abang Nara, budak2 yg ntah sape2 ni perlu ke nak masuk entri.

  51. ida says:

    Neelofa wannabe!!!!
    Kenapa aku rasa Tengku ni mcm trying hard to look like Neelofa ek? Ada sesapa lagi rasa mcm apa yg aku rasa??

  52. harimaumalayalover says:

    boleh tak jangan layan atlit ni mcm artis. tak payah nk sibuk personal life diorang la..

  53. sp says:

    muka macam manohara je

  54. zeesha says:

    ada aku kisah???

  55. gugu gaga says:

    emmm muka mcmni cuba klu dia bkn pmain bola sepak tkenal mesti lalu sebelah pun org xpndang..

  56. Anak Tan Sri says:

    Kenapa pemain bola sepak la ni suka cari girl yg lbh tua dari diorang yek…
    Da jodoh agaknya kan…

    HuHuHu…

  57. TOP said w0w fantastic baby! says:

    tak menarik lansung cerita pasal dorang ni… tengok tajuk pn dh wondering, “siapa da budak ni?… owh bdk pemain bola, yang dulunya x jawab SPM sebab nk mengharumkan nama negara~~~ ( tgn ke dada, mata ke atas..)”… tengok gambar pula, hurrmmmm…. x de perasan.. Baca komen2 orang lagi sy0k….hehehehe…

  58. chentalove says:

    SPM bila nk ambik dik????????
    brcnta-cnyun x slh tp pepriksaan tu ambik dlu ye….
    smoga trus successss…..

  59. pakwe nsem giler tapi tak giler says:

    kalo dh mude2 cmni xkemane..sok2 clash la tu..wakakaka..buduss

  60. FA says:

    budak tak cukup umur ni?hmmm

  61. meeradriana says:

    Apek junior nih..
    Nazmi pesanan akak tuk hang, focus belajar n focus ngan carier dulu..
    Duit yg masyuk tu simpan tuk future bukan tuk ppuan..
    Hang muda lagi..
    Carik pengalaman dulu dik..

  62. kesian budak kecik ni says:

    2 minggu lepas nampak dorang check in dkt changkat..huhu..

  63. TOT says:

    KENAPE KENAPE KENAPE?????????????????SALAH KE KAPEL NGN ORG LAGI TUA????/HA?HA?HA????

    YG KONDEM KAT SINI SEMUA SEPI…SBB TU JELES.CIT!HIPOKRIT LA KORANG

    • Anonymous says:

      DAFUQ? KAU NI BONGOK BOLEH TAHAN. KEBANYAKAN ORG KAT SINI BUKAN PERTIKAIKAN PASAL BEZA UMUR POMPUAN TU DGN NAZMI. TAPI CUMA BAGI NASIHAT KPD NAZMI SUPAYA INGAT DIA MUDA LAGI JGN LEKA DLM DUNIA NI YG MCM MCM BOLEH JADI. TAK MUSTAHIL SKERANG NI DIA TOP TAPI PASTU ACCIDENT KE HAPER TAKDER ORG NAK AMIK DIA MAIN BOLA. LAIN KALI CUBA AH PAHAM BAHASA SKIT

  64. Cikgi lia says:

    Boleh tak aku nak like kat budak ppuan yg komen “yek” kat status diorang tu hahaha

  65. Azaewraith says:

    a’ah ni bdk kelate.. dulu time band indie naik..tahun 2008-2007 dia couple dgn vokalis band indie kelate (mohassey a.k.a the silent melody).. so conclusion nya pmpuan ni jnis gila kan benda yg femes pada masa tertentu.. skrg trend player bola msia sbb tu dia couple ngn player bola..dulu femes ngn band..dia couple ngn bdk main band.. tp untung la dpt try pmpuan ni…cun n slutty… siyes aku kenal pmpuan ni.. kalo ada sesapa pnh pegi gig2 kecil di sekitar kelate mcm gig di panji,gig yg di organize oleh lable nama gegey mesti pnh jupo tino ni.. ..kpd nazmi best la dpt benda secondhand..sbb dia secondhand senang2 je ko nk dpt kn dia lagi..lps tu dump dia..mmg style player bola EPL la wat cmtu..lps tu masuk neraka …ini link ke myspace music band indie kelate tu -> http://www.myspace.com/silentmelody08

  66. tomtomcak says:

    adoi..rosak2 belia mudah rosak

  67. SELENA GEMAS says:

    CAM my darling JUSTIN BIEBER DA aku TGK…..HUAHUAHUA, luv u..

    • nie Selena Bahau says:

      ko pe hal nk ambik aku punye boyfren? x laku ke… 4rever alone…loser!

  68. ShadowofDeth says:

    Tengah trial kat Portugal liga divisyen 1, SC Beira-Mar. Atas merit dan usaha sendiri, bukan pakai kabel. Scout pasukan tersebut tertarik dengan aksi budak di di Liga Singapura musim ni. Bagi kredit sikit, bukan calang2 budak.

  69. haishhh says:

    alamak2 nnt si nazmi ni main kt portugal,,jumpa gal2 kt sana yg hot2 akan d lupa wanita bimbo d atas,,ekekekek

  70. kembar says:

    cinta hingusan sangat dik…

  71. Main bola xpower,nak Jadi artis.kambeng says:

    Adei,main la bola elok2 dulu brader.barulah nak becinta.time tu Kalu brader nak becinta dengan mila kunis pun takpe

  72. stargate says:

    lawa gak awek budak hingusan nie ye…mantapkan kerjaya dulu dik oii…lepas tu baru la bercinta!

  73. atz says:

    muka mcm kaka hakpuiii..mcm mat sentul ada la..nak termuntah aku baca kenyataan muka dia mcm kaka..kaka dalam seluar aku ada la..

  74. Kurus says:

    buat hal sendiri lg best..
    makin merepek jer

  75. Cik piNgu says:

    alahaiiii budak2 lagi nih… hingusan2 tak yah la bcinta bagai. kang jd mcm apek, bola ntah mana ntah asik gosip lebey…
    gambar cam keras kaku jer.. ke mate aku kero eh? cam kontrol hensem n kontrol ayu je…

  76. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    kire2 ok la pendek ngan pendek………

  77. nyampah ngan artis malaysia! says:

    bgus la tuh..smoga kekal hndaknye… and smoga trus dpt harumkn nama malaysia ya!

  78. sepet0301 says:

    alaa..kejap je tu..apek junior nie..xlame lg putus la klu name da nek n popular..hahah

  79. Idacrystal says:

    Jgn nk perasan nazmi oiiii….
    Kau ni bkn player bola yg pertama betina ni goda….
    Aku kenal la betina nihhh… Siap porak peranda rumahtangga org tmasuk sorang play bola dh terkena dgn betina nihhh…

  80. wak karto says:

    pompuan ni nk kejar glamer dgn couple bsama pemain bola…kata sumber merujuk Tengku Fiela yg berasal dr Kota Bharu

  81. darlina says:

    gf die muke mcm intan ladyana pon ade sikit2..apepon nazmi faiz mmg comel!! i like^_^

  82. harimaumalayalover says:

    bn taknak pulak promote kejayaan budak nazmi ni sign 3 years contract dgn s.c beira mar?

  83. manis manja says:

    asyik gossip bercinta nti bila main bola ntah mcm mana..muda lagi dikkk byk lg perempuan yg lbh bgus diluar sana…

  84. raa says:

    geli siottt

  85. datok_t says:

    kencing pon becabang lg..

  86. sassy says:

    kenapa mesti nak ukur kejayaan hidup dengan spm? rezeki kita semua bergantung kepada spm ke? kalau pun la nazmi injured, rasanya simpanan drpd gaji dia boleh siap tampung keluarga dia lagi. tak pun boleh buka bisnes. don’t be so judgmental. oh lupa, ni kan blog gosip, memang pembaca² dia judgmental pun.

  87. el says:

    untung la dia skrg..gaji nazmi saje da brape..nyesal x main bola kecik2 dulu..hahahaha