Written by AbangNara | February 26th, 2015

Alhamdulillah. Sedap sungguh mata memandang pasangan suami isteri ini. Untuk makluman, Zain Saidin dan Che Ta kini berada di Tanah Suci Mekah untuk menunaikan umrah. Mereka telah pergi berdua dan tidak membawa puteri sulung mereka, Aaisyah Dhia Rana. Sejuk mata melihat pasangan ini. Macam orang Arab!!!

che ta zain tunai umrah

Semoga Zain Saidin dan Che Ta mendapat umrah yang mabrur. Semoga segala ibadah mereka diterima. Semoga pintu hati Che Ta dibuka untuk berhijab sepenuhnya apabila pulang kelak. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Lelaki ini terapung dan menari di udara

che ta zain tunai umrah
che ta zain tunai umrah
che ta zain tunai umrah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 responses to (4 GAMBAR)Zain Saidin & Che Ta Di Tanah Suci Tunaikan Umrah

  1. Wak tijah dodol says:

    Zain di tanah suci pun nak peace yo peace yo
    Simpan dulula bakek bole amek gambar gtu

    0

    0
    • Anonymous says:

      dia bukan buat peace yoo lah…kan dia tunjuk nama restoran tu sama ngan nama dia,,,,ada je tak kene..ada je nak komplen..

      0

      0
      • Anonymous says:

        che ta tak pakai mekap memang lawa.
        nampak lebih muda dan padan dgn zain.
        kalo mekap tetebal tak lawa laa.nmpk tua.

        0

        0
        • Anonymous says:

          tu la, kan..rindu sangat la nak tengok che ta low profile cam zaman cite diari ramadhan rafique.

          0

          0
    • minah jambu sayang nenek says:

      ape salah Nye kalau dia nk peace yo peace yo ..ibadat ibadat jugak peace yo peace yo tkde kene mengena ngan ibadatttt…bukan Nye dia peace yo dlm masjid ! cakap jangan nk mengarottttt.. lov u cik taaaaaaaaaa cute cik ta bertudong..

      0

      0
  2. Anonymous says:

    semoga che ta terbuka hati utk berhijab lpas blk umrah ni.. aminnn..

    0

    0
    • Anonymous says:

      cantik che ta without make-up tebal & her famous bulu mata ……….she’s hot & a natural beauty.

      0

      0
  3. CikTipah says:

    Wak Tijah Dodol, dia nak tunjuk nama dia kat atas tu…. sambil peace yo! peace yo!

    CikTa kan elok gini…. no make up tebal2.. no bulu mata palsu.. kening pon dah sampi no jugak dak asek dok tarahhhhh je…

    0

    0
    • Dhia Elli Qaqaryna says:

      Che Ta nampak mcm ayu raudhah bila pakai bertudung.. Semoga Che Ta terbuka hati untuk berhijab…

      0

      0
  4. Layha London says:

    Wahh!!! cantek Che Ta without make-up.. I looiikkeeee!!!!

    0

    0
  5. .... says:

    che’ taa..
    sy harap che ta baca komen sy ni..
    ikhlas ckp, che ta lg nampak muda remaja tnpa mekap tebal dn bulu mata palsu.
    stay natural ye :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      ingat nak komen mcm tu juga tp rupanya dah ramai sependapat che ta Nampak muda tanpa mekup tebal,terutama tang mata.

      0

      0
  6. alamanda says:

    aku nak sangat che ta balik umrah terus pki tudung.. amin…..

    0

    0
  7. rianda says:

    eh kat umrah man kajang x ikut pulak? lolz

    0

    0
  8. lalilo says:

    Lma2 blh naik juling mata c chetak..ske bngat posing gtu.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    che ta nampak lebih muda begini..
    without make up..so natural. I like!

    0

    0
  10. Entah la says:

    jujur aku cakap…cik ta ni lagi cantik klau x make up tebal….nmpk lagi muda…

    0

    0
  11. melati says:

    first tym tgk che ta tak pakai bulu mata pelesu…cantik perr…so lepas ni pls la che ta x pyh pakai bulu mata pelesu tu lagi…x cantik sbb nampak sarat

    0

    0
  12. anon says:

    Wah che ta kat tanah suci pun berpouting mcm kim kardashian jugak. Relaxlah wat ibadat…
    Hmm….mmg patutlah che ta bermekap sb nampak bebenar.

    0

    0
  13. kelkatu says:

    Gambar 1st tu rozita nampak kejantanan sikit….

    0

    0
  14. johnny bravo says:

    Nenek ni susah nak bertudung. Dulu lepas balek dari umrah terus pakai skirt pendek nampak peha masa kat satu majlis. Kalau dah ade kat tanah suci tu buat lah ibadat banyak2, tak payah lah nak berposing sambil terjeling2 & berpouting2 pulak. Niat tu biar betol. Kalau tak, buang duit je kalau pegi sekadar nak menunjuk2…

    0

    0
    • nenekta overexposed says:

      kalau tak menunjuk2 bukan rozita che wan namanya

      0

      0
      • Anonymous says:

        Tak pelah.. Che ta berulang kali buat umrah dan minta ampun pada Allah. Kita yg duk kutuk sana sini dlm Malaysia pun tak habis lagi melawat. Bila kita nk bertaubat depan Kaabah supaya tak mengutuk dan mengumpat lagi dan yg lebih penting kita dah minta maaf ke dari mangsa kutukan kita tu…Astagfirullah..

        0

        0
    • nenekTa overexposed says:

      sumer nak menunjuk..tggu zain ader pompan muda nnti

      0

      0
  15. entah says:

    Share gambar lepas balik umrah ya…tingkatkan ibadat, tawadduk dan istiqamah supaya rasa diri sangat kerdil di sisi Allah..

    0

    0
  16. ally says:

    tua je aq tgk muke cte ta xbermekap

    0

    0
  17. Mak Cik Eton says:

    Acik pergi 12 tahun dulu…hishh…nak ambil gambar je kena jerit kat polis Arab sebab masa tu tak boleh sangat ambik gamba macam ni…selfie2 mmg tak berani…cuba ambik gamba curi curi asyik kabor je…! Sekarang dah perubahan zaman…ramai yang Acik tengok asyik berselfie depan kaabah dan tempat2 lain.. letak dalam FB dan IG. Nanti In Sya Allah kalau Acik pergi lagi Acik nak bawak bende stick tu lah…!

    0

    0
  18. Anonymous says:

    semoga che ta lepas ni lebih menutup aurat dan menjaga maruah suami .

    0

    0
  19. Keliru says:

    Errr… mana gambar di Mekah? Ni semua di Masjid Nabawi… yang Restoren tu kot..?

    0

    0
    • Toott says:

      Weiii keliru.. Mmg ko blur.. Org tu baru sampai madinah. Mekah blm lagi.. Apa lah.. Diorg masih blm tawaf lagi duh ..

      0

      0
  20. Keeah says:

    Ada ada je la nak cari salah orang tu. Dengki betul. Anyway. Che ta cantik

    0

    0
  21. hmmmm says:

    cantiknya che ta tanpa sebarang make up..

    0

    0
  22. murukuya sateri says:

    Subahanallah…rahmat Allah, kasih sayang Allah melimpah ruah untuk hambanya…dizinkan juga hambanya menjejakkan kakj ke rumah sucinya walau baca doa makan tak lepas, subahanallah,, allahuakbar, takbirrrrr

    0

    0
    • Anak menteri says:

      astagfirullah…betul tu cik muruku…kita yg ngaku lebih alim, lebih pandai ngaji, kuat solat…sekali pun tak pernah sampai rumah Allah. Adyik asyik sampai rumah jiran je mengumpat, mengata dn mengutuk….Adtagfirullah..

      0

      0
  23. Anak Menteri Menantu Raja says:

    dah berulang kali che ta buat umrah bertaubat dan mohon pada Allah. Urusan che ta dgn Allah tu bukan urusan kita. Tapi urusan kita dgn che ta dan org lain yg selalu kita kutuk dah selesai ke? So cukup lah mengutuk dan mengumpat sbb kita tak mampu nk hafi tetamu Allah pun..

    0

    0
  24. akukesah says:

    rozita ni memg cantik asli aku pernah tengok dia masa remaja sampai dah beranak dua,masa buat foto shoot..masa tu belum berlakun lagi.tak percaya sila tanya orng kmpung dia, dia ni yg paling lawa antara saudara yg lain..kami orng utara bangga dgn dia

    0

    0