Written by AbangNara | May 22nd, 2013

Sejuknya mata memandang Leuniey Natasha, isteri kepada Apek memakai tudung. Tidak diketahui pula sama ada Leuniey sudah bertudung sepenuhnya atau hanya mencuba-cuba. Namun yang pasti kecomelan Leuniey lebih terserlah apabila bertudung.

leuniey natasha bertudung

Tentu Apek ialah orang yang paling seronok sekiranya Leuniey memakai tudung sepenuhnya. Harap-harap begitulah. Abang Nara respek dengan pasangan suami isteri ini kerana mereka memang nampak bahagia dan saling melengkapi antara satu sama lain.
leuniey natasha bertudung2 lagi gambar Leuniey Natasha comel bertudung dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Leuniey Natasha.

telekung

P.S: Telekung travel ini terbaik sangat jika anda ingin pergi berjalan-jalan. Mudah dibawa, kecil dan ringan. Boleh masuk dalam handbag dengan mudah. Hanya RM29 sahaja. Pelbagai saiz boleh didapati. Layari Facebook Gudang.My untuk info lanjut.

leuniey natasha bertudung
leuniey natasha bertudung

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

79 responses to (4 GAMBAR)Leuniey Natasha Comel Bertudung

  1. LESONG says:

    ikhlas atau trend artis sekarang?
    kalau ikhlas alhamdulilah.
    kalau trend artis sekarang, pegi jalan daahh!

    0
    0
    • ddd says:

      kalau trend pun alhamdulillah jugak..sekurang2nya dah tertutup…dapat pahala tak dapat pahala bukan kerja kita…yg penting dah tertutup kat situ dah tertutup satu dosa…doa la yg lain plak lebih ramai yg akan bertutup lepas ni… hari ni mungkin tutup kepala je, esok2 mungkin baju longgar plak…kadang2 yg lambat berubah ni skali berubah lebih baik drp yg dah mmg bertudung kt shopping complex tu,, bila tengok pakaian wardina, heliza, yatt, irma ngan diana amir skang org biasa yg bertudung drp kecik pun tak mampu nk pakai tudung labuh mcm tu…tgok dorang pun kita leh naik segan.. jgn kecam org sgt..kalau tak hari ni, esok..

      0
      0
      • N9 says:

        yg penting die Nampak cantik dr natasya ponda perasan di bawah..puii

        0
        0
      • Olga says:

        Bila la dorang nak bercerai???

        0
        0
        • Lalola says:

          Tak baik tau tanya soalan macam tu.. Ada pulak cakap mcm tu.. Patut kita ni sama-sama mendoakan kebahagian rumah tangga orang lain.. Bukan tanya bila nak bercerai.. Ape punya soalan laa.. Macam orang takde agama je..

          0
          0
    • saya lalala... says:

      itu pun daa ckup baek.. watpe nak pertikaikan keikhlasan seseorang tu… kdg2 nk buat baek ni kite kene paksa diri kite.. lambat laun kerana tpaksa tu la akan membuat kite lebih lembut & ikhlas…

      0
      0
    • gelly gelly says:

      nak…nak.. bini comel cam nie.. tp ak x berduit lah..!! ak sedeyh

      0
      0
    • mister says:

      maaf mencelah. bagi sy x kesah kalau dia bertudung ikut trend sebab kita perlu melakukan seruhannya walaupun terpaksa sama seperti memaksa anak sembahyang walaupun mereka x ikhlas. setiap perkara yang baik dilakukan akan dimudahkan olehnya.. :)

      0
      0
      • lea says:

        leuniey tak pakai tudung muka dy nampak matang..tp bila pakai tudung muka dy nampak muda ngn cute..so teruskan lah bertudung tu :)

        0
        0
      • Anonymous says:

        fynnjamal tak pakai tudung sebab dia cakap x ikhlas takleh pakai..acane??

        0
        0
        • Anonymous says:

          Bila masa dia kata xikhlas baik tak payah pakai? ingat dosa fitnah babe! even dia tak bertudung dia tak fitnah org.

          0
          0
    • jebong says:

      knaper nak pertikaikan keikhlasan orang ke tak??? cam bagus jer ko lesong…huhh

      0
      0
    • Betik says:

      kalau trend semata2 pun dpt gak pahala tutup aurat.

      bak kata ustaz azhar “drpd keterpaksaan lama2 jd ikhlas”

      0
      0
    • Billy says:

      Dah bertudung harap hati pon bersih. Jangan tabur pasir dalam periuk nasi orang. Statement kat instagram “tak ada supplier jual lagi murah dari harga dia”, supplier jual RM 180 karme, leuniey jual 180, apekah leuniey tak ambil untung langsung ? tipu la.

      Karme tu sebenarnya produk Thailand, sama jugak malaysia ada banyak produk keluaran sendiri. AUnty aku punya butik kat Thailand, barang ni perap lama kat almari, tup tup keluar leuniey, baru orang cari Karme ni.

      Leuniey bukan la the only supplier Karme yang ada dekat Malaysia, ramai lagi orang jual. Tulisan leuniey buat periuk nasi beberapa orang dah tertutup.

      Semoga leuniey gembira dengan apa leuniey dah buat. Aku doakan kepada beberapa orang yang hilang punca rezeki, semoga tuhan kembalikan hak anda semua di akhirat nanti.

      0
      0
      • menaip says:

        la ko nk meroyan naper? rezeki ada kt mane2 standard la kalo artis yg jual sure lg laku dr ko.. ala moto yg kata dia jual lg murah stategi pemasaran la kan.. x tau ke camner nk niage..

        0
        0
      • Kirana says:

        Tak baiknya awak cakap macam tu.
        Mungkin leuniey jual murah sebab dia dapat murah dari supplier kot.
        Lagipun, awak juga cakap, produk ni terperap lama,
        tapi laris kembali sebab leuniey jual dan pakai,
        i dont see any harm there.
        Dah rezeki dia jual karme orang berminat dan beli,
        lagipun rezeki kawan awak bukan kat karme je, boleh jual benda lain kan?
        lain cerita lah kalau leuniey terus terang cakap karme lain tu fake dan dia je jual ori, mesti beli dengan dia ke apa.

        0
        0
        • PenjualKARME says:

          Agreed dengan Billy.

          Kalau ikot logik Leuniey jual berkotak2 xkan x dapat supplier x bagi murah. Lol. Paling kurang harga modal dia 60-70. Cakap amik kat kilang kat Bangkok padahal amik kat Golok je. Xde makna kilang Karme nak layan Leuniey ni. Lainla kalau Leuniey bukak stokis Karme kat Malaysia.

          Pastu bagi statement yang “as if” peniaga lain jual below than RM180 x ORI and lebih RM180 amik untung lebih2. Dia tak nyatakan secara direct. But indirectly! Kesian la orang lain yang nak isi periuk nasik (except yang menipu).

          And kepada pembeli yang dok send testimoni kecewa Karme yang dorang beli dengan penjual lain tu buat muka dorang naik jerawat la, ruam la.. Ingatla yang kulit setiap orang tak sama. Xsemua product sesuai dengan kulit kita dan agak kejam untuk menjatuhkan hukum sedemikian.

          Mmg dekat Malaysia ni Karme naik sbb Leuniey, tapi kalau kat Kelantan dah lama ada orang lain jugak yang pakai Karme, cuma dia bukan artis dan tak famous sepantas kilat mcm Leuniey!

          BTW, xyah nak back up Leuniey sgt la.. Annoying ngn perangai orang Malaysia ni.. Yang nampak baik dipuja puji.. Ynag buruk dimaki dihina.. Duhhh~

          0
          0
        • Anon says:

          tu cara die wat marketing..suka hati dia la…hahaha…
          korang dengki sgt ngan dia nape?? helllooooo…masing2 ade care masing2 utk marketing…get your own idea la…this is what we call Marketing…open up ur mind..

          0
          0
        • Kirana says:

          Saya bukanlah nak backup leuniey.
          Berniaga ni kena percaya pada rezeki masing-masing.
          Awak pun bercakap berdasarkan sangkaan sahaja kan.
          Tak silap saya, leuniey pernah cakap dia pakai produk tu dah lama,
          bertahun juga lah, kan orang slalu tanya apa produk dia pakai, so orang beli sebab orang yakin kat dia, dan nampak muka dia.

          Kalau dia rosakkan periuk nasi orang lain dengan cara macam yang awak cakap tu, berdoa lah banyakbanyak agar tuhan tunjukkan perkara sebenar. now orang cakap macam ni macam awak pula rosakkan periuk nasi dia :)

          Tak, saya bukan fan leuniey ke apa, beli karme tu pun tak. tapi saya pun berniaga juga. hehe

          0
          0
        • PenjualKARME says:

          To Kirana :

          Baca betol2 ok.. Sy xde nak menjatuhkan dia if dia tak start dulu.. And again.. Kindly read it carefully..
          “Mmg dekat Malaysia ni Karme naik sbb Leuniey, tapi kalau kat Kelantan dah lama ada orang lain jugak yang pakai Karme, cuma dia bukan artis dan tak famous sepantas kilat mcm Leuniey!”

          Percaya dengan rezeki masing-masing tapi jgn nk tolong tambah minyak dlm api yang marak a.k.a statement bodoh dia tuh. And “Sangkaan”? Which part? G instagram dia tgkkkk pls..

          To Anon:

          Masing-masing ada cara marketing. Yes. Setuju. Tapi betol ke cara Leuniey buat bagi statement indirectly cakap orang lain punya x ori/mahal (ni ke idea bijak bernas dia?). Bukan saya je yang rasa benda tu, ramai lagi penjual lain yang makan tempias. Duhhh.. Its not bout dengki. Its bout think wisely before u say something!

          0
          0
        • NONAME says:

          penjualKARME :

          Busuk hati macam tu patut lah tak laku.Ni lah melayu, business rugi salahkan orang lain pula. apasal tak muhasabah diri tengok kekurangan sendiri? awak sorang je pun yang komen ni. mana penjual karme yang lain yang kata teraniaya tu? tak dok pun?

          0
          0
    • lily says:

      Masha Allah, cantiknya ciptaan Allah yang satu ni !
      semoga leuniey istiqomah dalam menutup aurat,

      0
      0
  2. roonay says:

    kalau btul2 bertudung, mmg cantek la mung

    0
    0
  3. MINA says:

    Cantikkkk…

    0
    0
  4. cinta says:

    kan sedap mata memandang…muka awk tu dah memang cantik, Puan Leuniey…bile pakai tudung nampak laaaaagi cantek! kompom Incik Hasben bertambah sayang! hihi..

    [husnuzon aje la, LESONG…doakan yang terbaek kerana kite sbg manusia kan boleh berubah ke arah kebaikan…] (^^,)v

    0
    0
  5. anon says:

    oooo..ini ke wife apek? alhamdulillah..sweet bertudung..dan mmg nampak orgnya cantik :) Semoga menjaga aurat juga ye :)

    0
    0
  6. like says:

    Cntik..

    0
    0
  7. Ros says:

    So Sweet!

    0
    0
  8. ............. says:

    lee u ni memg cantik orangnya..bila pakai tudung lagi le cantik pulak aku tengok…dia ni lagi cantik la kalau pakai tudung la…

    0
    0
  9. jelita says:

    mcm ct versi mude sket.sweetttt

    0
    0
  10. Anonymous says:

    Cantik Leuniey. Pandai Apek pilih. Nasib baik tak jadi dengan jejari runcing yang psycho, clingy, tak cantik di mata tapi feeling model tu

    0
    0
    • dos says:

      hahahaha…jejari runcing tu adik kawan aku tp aku setuju gak la ape yg ko kate ni… tak tumbuh tak melata tak sungguh orang tak kate..ye tak? huhu

      0
      0
  11. gigi emas says:

    Pakai tudung tak semestinye baik di hati………keruntuhan moral bermula apabila bertudung itu hanya berlandaskan fesyen dan bukan sebab hati yang terbuka…….

    0
    0
    • Betik says:

      x berapa nk setuju.

      1st. semua org tau. tudung itu wajib. samada ready x ready je. tp semua al maklum wajib tutup aurat.

      2nd. hati yg busuk x selamanya busuk. hati yg baik x selamanya baik. so kalau dia pakai tudung tp hati dia busuk, husnuzon lah bahawa dia sedang berusaha ke arah kebaikan.. nak adjust sikap amek masa bro. bukan pakai tudung terus jd muslimah sejati.

      3rd. masyarakat kene tekankan pada kaum hawa, Allah x suh pakai tudung. tp Allah suh tutup aurat. bukan balut aurat.

      4th. kalau nk tunggu hati btul2 terbuka baru pakai tudung alamatnya smpai kiamat lah x pakai2. Benda wajib susah nk buat . mula2 kene paksa lama2 dh sebati barulah dtg keikhlasan.

      apa kita nk kata kat mereka ? “drpd ko pakai tudung sbb fashion, baik ko bukak je tudung ko”

      jgn sampai kita jd penyebab org baru nk berjinak tutup aurat, dah kembali ke zaman jahiliah. masa tu nk jawab apa depan Allah?

      0
      0
  12. gigi emas says:

    bertudung tanpa niat yg betul hanya mengundang dosa….pakai tudung hanya helah bagi kaum jantan control dan oppress wanita. Pakai otak bukan pakai tudung….melayu semakin mudur apabila agama digunakan sebagai halagan untuk kemajuan bangsa…..sesuatu yg dipergunakan untuk control rakyat…….

    0
    0
    • ddd says:

      pandai plak kau nk tahu niat org..nujum pak belalang? pakai otak bukan pakai tudung? abis ‘ikhlas’ tak bertudung tu betul ke? konsep mane ko pakai? pakai tudung tanpa niat yg betul hanya mengundang dosa..ye mungkin betul..tp itu cuma mungkin lah…padahal yg tak bertudung yg konon2 tak hipokrit tu dah terang2 dosanya kenapa taknak dipertikaikan?

      ingat sket bile nk komen…hati2 dengan ayat sendiri…agama penghalang kemajuan bangsa? dunia kita ada dua, duniawi dan ukhrawi…jgn nk kejar yg satu sampai lupa yg lg satu..bkn nk jd ustazah tp nk bgtahu kt org2 yg lupaaa mcm ko… tp kalau ko bkn islam dimaafkan lah..sbb org bukan islam mmg banyak yg dia tak tahu…kalau islam aku tak tahu nk kata mohon masuk fardhu ain..

      0
      0
      • gigi emas says:

        Minda kolot…….Agama bukan penyelesaian hanya penghalang……..niat di hati yg penting…..

        0
        0
        • Cella says:

          Gigi emas- aku nk tnye ko..klau ko ckp niat di hati penting, so Agama number berape ko letak?

          0
          0
    • Amber says:

      Setuju walaupun sy pakai tudung. Kalau x pakai tudung, pompuan tu dianggap pompuan x baik, sengaja mengundang gangguan seksual dari lelaki. Tahun 80 an ke bawah dulu pompuan x pakai tudung pun siap pakai kebaya ketat x ingat, ok je..perangai baik juga. Sejak arabisasi tahun 90 an di malaya ni, sumer pompuan 80% bertudung kalau x mmg kena judge x baik la. Lelaki nk cr bini plak, ciri2 bertudung sbb nampak baik bkn sbb btl2 baik. Masa agama Islam datang ke nusantara dulu xde pun gesaan suruh bertudung sebab islam tu universal kan. Nasib baik la PAS x akan pegang malaysia sampai bila2…kalau x…bkn takat bertudung je…kena labuh lg…pastu kena pakai stokin lg….silap2…pompuan x leh keluar keje pun….

      0
      0
      • ddd says:

        baguslah mcm tu..sekurang2 nya xde lah sedara mara kau yg pompuan kena tarik rambut dlm neraka nanti..

        org cm ni sebenarnya bkn nk komen pasal leuniey sgt tp sibuk nk berpolitik… bla la..

        knapa laki nk cari bini yg bertudung walopon bkn btul2 baik.. sekurang2nya yg dia tak dapat dosa pasalrambut bini die laki lain nampak.. ingat sedap pikul dosa?

        wanita yg tak bertudung baik? ye..mungkin hatinya baik…tp mungkin baik hanya pada manusia..kepada penciptanya? mungkin lah baik kan..sbb hati org kita tak tahu tp bila di fikir2 balik baik ke kalau ingkar suruhan sang pencipta? fikir sendiri lah ye..

        kalau x leh keje tu nonsense la…isteri nabi pun bekeje.. lainlah kalau pompuan tak tutup aurat tak bleh keluar rumah…kenapa? org lain tak sggup nak tanggup dosa sbb tgok aurat…tak payah tengok? abis kalau da keje skali? nk meeting sambil pejam mata ke? kemonnn laaa skarang zaman perubahan..manusia berlumba2 nk jadi lebih baik drp segala segi… dunia akhirat insyaalah

        0
        0
      • Betik says:

        ko ni komen mcm x abis belajar.

        0
        0
  13. SEDARA says:

    BETINA SKOR NI BAJET CANTIK POSING BUAT MUKA CAMTU….PTUIHHH…NAMPAK MCM TUPAI JE AKU NENGOK….BETINA GILA GLAMER PERASAN NIH

    0
    0
  14. yaya says:

    Cumil…!!!

    0
    0
  15. SEDARA says:

    BETINA NI PAKAI TUDUNG SBB TREND AND FESYEN JE…DAH LAH POSING MUKA MCM TUPAI…BAJET NAMPAK CUTE…YES CUTE….CUTE KATEGORI CUTE MCM BINATANG…..

    0
    0
    • Glamer Gilerrr says:

      Ksian kat ko SEDARA yang malang…. ko ni dah jeles tahap maxima dah ke sampai kutuk2 dia mcm binatang??? Nauzubillah….

      0
      0
    • WATT says:

      apa kena dengan SEDARA kita nie? angin tak de..ribut tak der..tetibe terus menaip kata-kata yang kurang enak didengar..

      ooo rupenya si SEDARA kita nie tengah meneran smpi berkerut dahi, terkeluar urat leher dalam jamban rupenyerr…patutlaa..jgn diganggu

      Hahaha..jgn marah yer SEDARA…kau dgn jamban ..nmpk lebih kurang sama….x dapat beza…

      0
      0
    • Anonymous says:

      dia ni sedara binatang tupai..hehehe

      0
      0
  16. zass says:

    awat muke dia nmpk tegang semacam ea

    0
    0
  17. Lililieuny says:

    Fiuh nsib baik entry lain pulak. Bosan afiq, eina, afiq, eina. Bgus diorang ni dah kahwin senyap terus dr kontrovesi. Dkt instagram pun bhgia je. Suka2

    0
    0
  18. sn says:

    awak sangat gojes bertudung Leuniey.. i heart u.. love..

    0
    0
  19. aku says:

    comey mmg la comey….tp gediks!!!! nauzubillah….!
    tak mau bini mcm nie….not my type!
    biar yg manis dipandang…terpuji pekerti..amin.

    0
    0
    • mku says:

      cian kt mu.. jeles sbb x dpt buat bini ke? kacau hidupmu ke? terpuji sgtla mu nih..(muntah)

      0
      0
    • anti busuk ati says:

      Komen cam pompuan yg jeles je… Mmg la bukan type ko sbb ko busuk so type ko pon jenis yg ati busuk dan mulut busuk mcm ko jugak la…

      0
      0
  20. Anonymous says:

    cermin mata itam macam sebesar piring itam..nak belilah sedozen kat pasar malam

    0
    0
  21. Anonymous says:

    Tak faham dengan sikap + perangai manusia yg hati kotor nie. Bila orang berhijab pon salah, kalau xberhijab pon salah. Bagi aku, mmg lah dosa kalau langgar suruhan Allah. Tp kalau niat leuniey ni dh ke arah kebaikan, alhamdulillah la. Ikhlas or x ikhlas, itu terpulang kt dia. Sekurang2nyer, die mula nak baiki diri dia. Pftttt!

    0
    0
  22. Hamba Allah says:

    Alhamdulillah… Leuniey telah btudung 20.5.13 ( info dari Leuniey instagram)

    0
    0
  23. Malebes says:

    Yg persoalkan tu senornye jeles btol takkkk… Aku kenal sgt la pangai pompuan yg spesis ni. Ce kalau si leuniey ni x cantik x comel, ada ko nk kondem? Aku x phm btol kaum pompuan yg kuat sungguh sifat iri ati. X mcm kaum laki slumber cool je. Takyah le nk jeles bagai. Ko jd la lg cantik dri dia kalo ko x puas ati. Motivate yourself. Kalo dok jeles pon nanti muka makin burok hahahahahaaaaaaa

    0
    0
  24. looney_tunes says:

    ikhlas atau x, tidak patut menjadi soalan..mmg ALLAH dah cakap wajib menutup aurat..

    0
    0
  25. mummy says:

    Typical malay… Always judge ppl when they try to change to be a better person. Look maybe she wanna take a baby step first and eventually will be a better muslimah. This is a thing about malay ppl, only know how to judge but doesn’t even give any moral support. Allah likes when people encourage other people to do good deeds…

    0
    0
  26. Linzy Longkang says:

    ni pakai hijab seme pastu pegang camera phone amik instagram seme sesajer nak tgk cute ker tak rupa pake hijab alahaiii sekali sekala pakai mmg nampak cute byk kali pakai mcm biasa jer nanti

    0
    0
    • anti ati busuk says:

      Sekali skala? Dia dh full time bertudung la ngok! Msti ko ni pakai tudung ke x pakai tudung ke x lawa sbb tu ckp org cmtu.. Ish3..

      0
      0
  27. zizizi says:

    antara dua org kat gmbr atas tu sapa yang artis?

    0
    0
  28. Semih Senturk says:

    Teruk gila prestasi Khairul Fahmi lawan JDT baru2 ni. Bola senang pun tak boleh nak dakap. Boleh kira musim ni KF main teruk, bawah prestasi. Sesungguhnya Farizal Marlias seorang penjaga gol yang lebih baik walaupun Perak berada di bawah carta kedudukan.

    0
    0
  29. Anonymous says:

    for me..nak bertudung ikhlas dari ati tak perlu kot nak upload dalam intagram ke ape..toi, die cantek tapi arosla secantik perangai..Hamba Allah didunia ni semuanya cantik..apa saja yg kite buat arosla bukan untuk dimegah2kan di mata umum..cukup utk tatapan sang suami…

    0
    0
    • Hazila says:

      Hrmm, just sharing.

      Aku pun free hair sebelum ni, baru last year pakai tudung sepenuhnya. masa hari pertama aku pakai, aku memang upload kat FB, mengharapkan orang lain yang aku kenal nampak, dengan harapan mereka faham dan tak komen/bertanya apa-apa dihadapan aku.

      AKu just berharap, aku buat benda baik, dan aku nak orang tahu dan faham, this is me now. sebab, nak deal pertanyaan orang memang hrmm merimaskan.

      ‘apasal kau berubah ni?’, ‘kenapa tetiba pakai tudung ni?’, ‘kau dah insaf ke?’

      Kita nak cakap apa. Memang mentaliti orang akan bertanya pada perubahan mendadak macam ni. Sungguh sedikit yang akan kata ‘alhamdullilah’. Kita bukan nak menunjuk-nunjuk, just berharap perubahan ke arah kebaikan ini akan diterima orang lain perlahan-lahan. itu saja. takde niat nak menunjuk yang cantik kah apa.

      Aku kerja deal dengan ramai orang. tak boleh nak elak orang tanya macam tu. kena banyak berdoa juga agar semua dapat terima perubahan tu. sebab aku pun manusia biasa, hati boleh goncang juga kalau orang asyik tanya.

      Just saying. Jangan bash aku eh :)

      0
      0
  30. ramosi says:

    yg penting luni tetap lawa laa…aku x kisah pun pakai tdg ke x..yg pnting dalaman mau baik dulu laa…..

    0
    0
  31. Anonymous says:

    Moga Allah melaknat nama SEDARA yang menghina ciptaan Agung Allah S.W.T..jaga percakapan anda, esok2 if anda kawin, dpt anak, jgn terkejut muka anak anda menyerupai apa yg anda ckpkan sebelum ni..

    0
    0
  32. Anonymous says:

    tak suka seseorang, jgn sesekali menyabitkan dengan fizikal manusia yg indah Allah ciptakan..siapa kita nak menghinaa fizikal org?kita tu indah sgt ke?tak suka dia, ckp perangai dia saja, bukan hina fizikal org lain!istighfar laa wahai manusiaa..Allah dh turunkan mcm2 dugaan kat negara lain, jgn sampai Malaysia pun sama akibat sifat sombong manusia!

    0
    0
  33. Anonymous says:

    nice..comel..harap perubahan dari hati..jgn ikut trend je..pape pun..cantik..

    0
    0