Written by AbangNara | March 29th, 2012

Romantik juga bakal suami Fasha Sandha, Jejai ini. Bersempena dengan hari jadi Fasha, Jejai telah mengadakan satu majlis kejutan untuk tuan puterinya. Daripada gambar-gambar yang dilihat, Abang Nara dapat bayangkan layanan yang diterima oleh Fasha bak seorang puteri.

gambar sambutan hari jadi fasha

Siap ada selempang macam ratu cantik lagi. Dan kek hari jadinya pula adalah berbentuk mahkota. Mungkin Jejai ingin menyatakan bahawa Fasha adalahh ratu hatinya. Kira jiwa sentimental jugaklah Jejai ini. Memang respek habis. Lagi 3 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar sambutan hari jadi fasha
gambar sambutan hari jadi fasha
gambar sambutan hari jadi fasha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

336 responses to (4 GAMBAR)Fasha Sandha Sambut Hari Jadi Bersama Jejai, Dilayan Bak Puteri

  1. kin says:

    Oooo…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 30 Thumb down 24
  2. Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 65
  3. wanida says:

    Awat berotot je lengan si pasha ni…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 5
  4. kiah buah says:

    burok benor cake tu…looks not yummy…haha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 120 Thumb down 7
    • violet says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 156
      • kiah buah says:

        ado aku nye kedai cake lg menarik..wakaka..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 6
      • jejari muncung says:

        violet n fasha ni jenis pERAMpaS kot..haha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 7
      • violet says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 118
      • I want to slap fat boy on Jangan Tidur Lagi TV show says:

        Tamporr…. jangan x tampor….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 11
      • kiah mulut lanchang!!!! says:

        ko leh berambus kejap tak violet?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 12
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 30
      • Ak yg Comel says:

        dah start adegan bergaduh pulak si violet ngn kiah ni..rilex la..sape yg nk komen kt blog nara ni haruslah tahan cacian dan maki tahap langit ke 7.. wakakaka

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 3
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ntah… woi kiah lanchang… kalau ko tak tahan, ko tu yg patut bramm dari blog Nara ni… kalau tak mau caci maki, ko gi baca blog Ben Ashaari…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 16
      • kiah mulut lanchang!!!! says:

        kipas susah mati .. =p kan kipas.. kan =p

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 9
    • fasha suweet jejai encem says:

      violet-anon-kiah-kipas-ak-fahrin ahmad full

      mereka-mereka ni memang xde keje lain kutuk mengutuk je keje diorang 24 jam. masing2 macam gud gud je. bertobat lah weii.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 7
      • Ak yg Comel says:

        lu bikin gua panas ar brader..gua tengok lu kecik besar kecik besar je der..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 7
      • violet says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 18
      • xsuke pasaha sendat says:

        apesal korang ni..dahla sme2 nk crik dosa dok komen merata…ni gduh plak…bkn korang dpt sedap pn..pasaha sendat gak untung..korang ade??bodo btul…haha

        Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 10
      • kiah mulut lanchang!!!! says:

        oi violet berambus ko dari sini

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • penutup nina ricci says:

      seyes mcm kek RAJA LAWAK versi jejai..buruk nye!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
  5. kelip-kelip says:

    mula2 seja tu, bsuk2 teda sda tu somua. menambirang seja tu skrg.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 27
    • feez says:

      Sumpah aku tak paham ape ko tulis..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 6
      • bella calamidades says:

        tw x pe…org mne nh?huishhhh..x pham mak pe ko tulis dek non…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 8
      • org sabah says:

        itu bahasa sabah la.. translate= permulaan sahaja tu..besok-besok tiada sudah semua. temberang/menipu sahaja tu sekarang…

        ada faham ka?
        btw…x fhm bahasa org jgn kutuk ya.. bahasa org smenanjung pn ada jga y x tntu..bru tukar sikit x fhm..slang ganu n klate pn lg susa nak fhm…xkan 2 pun blajar takat tahun 6 kot? fikir biar guna otak.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 44
      • feez says:

        org sabah: thanks for the explanation ye…masalahnya mmg mula2 baca aku tak paham…tak semua org paham ape org sabah ckp..dah tu aku baca ‘bsuk2′ tu busuk2..so aku pk la ape yg busuk? ‘sda’ tu aku baca sedar..kalau nak tulis jgn la byk sgt shortform…tulis elok2..kan ke senang nak baca… aku tak racist ye..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 81 Thumb down 3
      • jgn mudah sensitif ya..itu setan punya keja bg gaduh saja maaa.... says:

        haiiyaa….org tu xde kutuk maa…diorg cuma bgtau diorg xfaham maa….
        itu kelip2 dia guna bahasa negeri yg pekat mekat, sudah itu dia gunakan lagi penulisan shortform yg sungguh mengelirukan, itu sudah tambah pening mau faham…klu guna ejaan yg betul, pasti org lain boleh faham juga wlpun guna bahasa negeri…..
        lain kali, kita guna loghat negeri, guna ejaan yg betul okey supaya kita bersama mendapat kefahamannyaa…sekian..

        itu bsuk, aku ingatkan busuk, rupenye, besuk…skg suda fhm maa…terima kasih la org sabah ye translate itu ayat…hehehe

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 2
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Alahai…. poyo jer… woi Sabahan, orang Sarawak pun ramai la kat sini, diorang tak guna pun bahasa Ibunda diorang.. Orang Kelantan ada, Kedah ada, Perak ada… kang datang orang Bota cakap bahasa ibunda dia, korang pulak tak faham… Kitorang orang Semenanjung takper, kitorang faham apa orang Bota cakap.. kau tu lah…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 24
      • jgn mudah sensitif ya..itu setan punya keja bg gaduh saja maaa.... says:

        haiiyaa, itu feez suda komen sama saja komen mcm hamba…betul itu feez…

        klu ada yg faham bahasa melayu keturunan cina america, pasti hamba pun tidak kisah taip dkt sini, tapi bahasa itu sudah pupus, mungkin tiada yg faham lagi…slmt tggl bye

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        meh aku nk menaip gune bahse game online lak,bsjfndvm madskjdl,jjb v jshu7y47 ^%&88 njnlmv,k kjnj..,kkkmnhyyqtykcmn gkjhvhzd gkcgkf 7d##%..hermm,puas ati aku..haha.trenslet la kalo terer

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 7
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Warrkhh…kah..kah..kah… ko lagi kelakar…. :D

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 6
      • mangantieeampunjomomalaya says:

        mangantieeampunjomomalaya

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        sumpahhhh kelakar komen anon!! muahahahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
      • bukan org sabah says:

        org sabah: dia tak kutuk la. baca ayat bella tu betul2.. Peace! K bai!

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        mana la tau itu bahasa sabah. ingatkan shortform, sebab emang nyampah dgn shortform tahap melampau budak sekolah ni. kalau tau itu bahasa yg wujud, kitorang xpeduli walau xfaham. xfaham sbb shortform jer kita menyampah

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Mr Vobbo menginap di Rumah Tumpangan Sabul sambil minum minuman coklat Vico setelah kejayaannya menemui fosil Velociraptor di Vietnam says:

      kelip-kelip ni sama mcm kwn aku yg sekolah takat darjah 6 tu, dia taip sms, haram sepatah pun kita x paham… ntah hapa kebenda dia melalut..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 14
    • violet says:

      sabahan si kelip2 ni….sini aku translate…’mula2 saja tu, semua busuk2 tiada sudah…temberang saja’ ada paham

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • feez says:

        busuk2 ke besok2? aiiii aku main tak paham..hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • ciktipah says:

        ekekekekekek adoiii geli ati makcik menangis2 makcik gelak sampai senak perut membaca gelagat korang ni.. sudahlah geli hati korang komen pasai retis tu.. tambah plak korang gaduh pasai bahasa .. makcik mmg suka baca komen korg ni penghibur hati betui laa..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • saya says:

      sangat beruntung bagi mereka yang berilmu tinggi…dan faham bahasa yang digunakan di negara sendiri…dan sangat rugi bagi mereka yang malas untuk belajar bahasa setiap negeri di negara mereka.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
  6. mina says:

    mrs rizal fasha sandha?..motif??..suwitt sgtt lettew?..haha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 93 Thumb down 10
    • violet says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 102
      • Anonymous says:

        bakal lum jadi mrs lagi…ntah pape…ko lagi bengap violet

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 3
      • violet says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 68
      • kiah mulut lanchang!!!! says:

        ko boleh kan berambus dr sini violet?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 7
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 29
      • oh plissss says:

        violet nie macam fasha gendut je menyamar jadi violet. HAHA marah sgt dia org kutuk fasha dapat apa ko? dapat jadi kaya ke? fasha bagi duet? tolong lah!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 2
      • ohni says:

        BAKAL ye violet oi, belum lagi. Kemaruk sangat nak ‘MRS’ tu.

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  7. semek netim says:

    kelakor ler muke si jejai tuh ! hakhakahak :P

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 2
    • violet says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 52
      • kiah mulut lanchang!!!! says:

        ko berambus kejap leh tak violet?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 6
      • kiah buah says:

        alamak ade clon kiah..haha setuju ngn kiah mulut lanchang! violet plss go away..dush2

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 6
      • mel says:

        x elok r ckp org camtu Violet..Bahasa tu jiwa bangsa.. ape saja yang ko ckp menggambarkan mentaliti ko and diri ko.. belaja bersabar n plss.. no bahasa2 kasar ek.. :-)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
      • zana says:

        aku rase violet ni fasha kot hahahaha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
    • violet says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 53
      • kiah mulut lanchang!!!! says:

        oi , ko tak geti baca ke ape? kan aku yang suruh ko berambus. dasar bodoh tak geti baca. ko berambus dr sini. nak tampar tp diri sendiri mcm GAMPANG!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 11
      • Anonymous says:

        gaduh mcm bdk2 x sekolah!! kiah yg ko over ni kenapa??

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 9
      • cikgu tuisyen says:

        yang engko nak suruh dia berambus tu apasal.. lantak dia la, ni blog bapak kau ke? engko tu SYAITAN YANG DIREJAM….!!!
        Shooohh…shooohhh gi main jejauh…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 25
      • violet says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 27
      • kiah mulut lanchang!!!! says:

        diamlah kau violet. berambus ko dr sini

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 6
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Yang ko sibuk nak suroh dia berambus tu apasal? dia guna duit bapak kau buat bayar internet dia? suka hati dia la, macam kau namakan diri sendiri lancang, suka hati kau la..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 12
      • kiah mulut lanchang!!!! says:

        cikgu tusyen =p … mcm pelik n kelakar je kan ko back violet bagaii nak gile . siap syaitan yg direjam lagi tu… violet oohh violet.. usah sembunyik disebalik itu sayangggggg

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 5
      • kiah mulut lanchang!!!! says:

        kipas susah mati =p kan kan.. kan… =p.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
      • kiah pekasam says:

        Violet ko pehal usik geng kiah2 BN..syg sgt ngn fasha perampas tu..hamek la..jd madu die

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
      • kiah mulut lanchang!!!! says:

        aku bukan ape tau.. pasal fasha tu gi lantak die la.. TAPI YG AKU PELIKK NYA KENAPE SI VIOLET NI DOK MSUK CMPUR SETIAP KOMEN YG DAK2 BN BG. NAK2 PSAL KUTUK FASHA KOT YE PON KO MINAT FASHA TAK PERLU KOT KO NK BACK UP SETIAP SATU DR KOMEN TU. MMG BEBAL LA SIAL. SBB TU AKU SURUH SI VIOLET TU BERAMBUS. ASAL BACA KOMEN KUTUK FASHA JE DIE DOK SEBOK JD PENYELAMAT DUNIA UTK FASHA TU. AKU NAK BACE PON JD MELUAT TGK SI VIOLET NI DOK BACK UP ALL THE TIME!! BACK 2 /3 KALI JE DAH LA. KECAH SIAK. MCM GAMPANG! HAHAHAHHAHAHA. KBAI

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 8
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 21
      • kiah mulut lanchang!!!! says:

        kipas susah mati.. kan kipass kan.. kan =p kan =p

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        si “Kipas Susah Mati Neelofa” ni pun cm puaka..komen cm bgus je..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
  8. zazleen says:

    knapa mcm naik je bdn si fasha ni ye??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 4
    • ron says:

      org tgh bahagia..mmg la badan naik.. =)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 13
      • saya comeii says:

        bukan semua org bahagi badan naik
        p/s : selalunya pompuan kalau badan naik sebab dh ada ‘vitamin’ masuk dlm badan hehe

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 4
      • sarah_nina says:

        saya comeii .. vitamin apa ya???.. boleh bagitahu sikit tak..
        saya budak baru belajar..hehehe..:)

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  9. honey madu says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 23
  10. mama says:

    Xmo 1st. Nak last. Tapi korang xkomen2…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 8
  11. Ak yg Comel says:

    untung la.. atleast xterima sponsor2 org ni ape kelass laki mak kaya dek non..cepat2 kawen ye fasha.hrp2 kekal la smpai bila2..bkl suami tu pulak hrp dpt mmbimbing isteri kearah kebaikan bile dah kawen nti..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 29 Thumb down 23
  12. us says:

    ape yg mcm princessnye? mcm nenek princess ade arh. menggelebeh lengan tu haha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 7
  13. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 12
  14. lilo says:

    dh macam body builder laa lengan FS nie…btw sweet g2…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 13
  15. Anonymous says:

    nape perot kt gmbr prtama cam besar je..pastu gmbr seterusnya mcm kene cover..huhuh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
  16. pemerhati says:

    erkkk??

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  17. pasasendat says:

    first picture tu,mekap & body OUT!!!! FAILED!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
  18. jejaiLOK says:

    Amboii… montelnya pasha….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
  19. choiii says:

    eeeuuuwwww…geli tgk jejai,,sakai..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2
  20. chentalove says:

    kek nmpak tak sdap w/pn tak merasa…
    apa hdiah yg FS dpt ye ???????
    msti brg mhal n mwah…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  21. cik licha says:

    semakin berisi la ko nie fasha…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  22. sonita says:

    romantik sgt la skrg ni,d layan bak puteri.tgk pla pas kawen klu masi dpt layanan bak puteri 2.. huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  23. Cik piNgu says:

    Alaaaaa Mrs Rizal Pasha Sendat… mse dia suke kat u mmg la romantik bagai.. jap g dia jumpa pompuan laen…. Mr Rizal Jejai nih tgal je u nt Cik Pasha Sendattttt….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  24. xxxx says:

    semoge kekal….cepat2 la kawen erk!! peace!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  25. abba abba says:

    awat selekeh sgt jejai ni? opssss.. sori fasha, ai kutuk pakwe hang..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
    • liyana jasmey says:

      jejai tu aku tgok buruk benor….pastu pakai pakai topi nak cover2 muka..ko tau x jejai kalo dah buruk tu paki la apa pon tetep buruk terutama orang yang nana JEJAI…ish…tunang aku lagi hensem..kening tunang aku macam shinchan

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  26. lee says:

    dasar perampas tetap perampas jugak… mcm la org bole lupa noradanish bila tgk gmbar korang ekh?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 3
  27. lmfao says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 24
  28. agensi lengan perkasa says:

    sesiapa yg ada memiliki lengan labuuuuuuhhhhh seperti gambar diatas!!
    letih menguruskan lengan ??
    sila berjumpa dengan kami.
    pasti anda berpuas hati

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 4
  29. violet says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 44
    • Anonymous says:

      aku suka violet! bagus2 keep ur good work..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 16
    • fida over says:

      PUIHHHHH kat vOILET mcm bagus

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 7
      • Mr Vobbo menginap di Rumah Tumpangan Sabul sambil minum minuman coklat Vico setelah kejayaannya menemui fosil Velociraptor di Vietnam says:

        hak tuiihh kat engko balik fida over… engko tu mengeja pun x reti.. “bodoh” jadi “Vodoh”, “Bongok” jadi “Vongok”

        p/s: sila rujuk entry yg lepas2

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 14
      • fida over says:

        aku sje says vodo sb klu “bodo” ketara sgt..bengong btol si vobbo ne

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 9
      • violet says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 20
      • kiah mulut lanchang!!!! says:

        diam la ko violet! berambus dr sini

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 6
      • violet says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 20
      • Anonymous says:

        Bukan Voilet tapi Toilet….hahaha.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 2
  30. Emperatriz Jurado says:

    Hpy Besday Gegel!
    Mesti Jejai bg present bes punyer..mlm besday tu mesti check in hotel.
    *Jejai tu 24 jam ke pakai cap??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 1
  31. x jelly langsung says:

    Msa besday ank sendiri…xda plak nak bt suprise bagai…. adk dia plak manage besday untk nephew diaowg… kesian jew dekat ank ko sama… btw.. uolss pnya style mcm bdak2 bru nak bercinta.. mrs rizal fasha sandha…puiiiiiii

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 3
  32. violet says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 40
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 19
      • Ak yg Comel says:

        ala lantak pi lah kt depa..depa punya suka la nk komen apa,bknnya mintak duit hangpa..depa kurang kasih sayang kt umah kot,tu yang singgah blog nara ni dok mengutuk ja..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 5
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ya betui…. orang yang dikutuk tu pon tak mintak duit depa.. biaq pi la tangan dia besaq ka, dia nak pakai cap 24 jam ka, dia nak buat kek huduh ka… yang depa ni duk bizi bodi hai orang buat hapa? duduk mana tah hala nuuu…. duk Sanglang nu..Kokdiang nuu… sikit punya jauh, jejak jaki kat Kolumpo haram tak penah, apatah lagi jumpa artis.. Tiba-tiba artis yg depa tak besa jumpa ni, depa sibuk-sibuk nak kutuk.. mak pak depa tak penah ajaq ka?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 8
    • Anonymous says:

      aku suka violet, xyag susah payah aku nak mengadap bn 24jam mcm minah jambu, ade org amik alih!! kat post fasha nii, xde syarahan sgt, tp bnyk kutukan2 dan hinaan2 jee..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 6
    • anty pasha n violettt toilett says:

      ko ni violet msm sial je kn…..kalu ye pn kemaruk dgn pasaha sendat 2 jgn la menonjol sgt…tah2 ko pn sme je mcm pasha 2…2 yg ko bckup sgt2 kn….violet au de toilett……hahahaha…sengalll

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  33. pemerhati says:

    ko kutuk org bengap padahal ko pon 2×5 boleh pulak. pelikss

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  34. kaka009 says:

    wakpe setakat romantik wahai lelaki.. tpi jarang luangkan mase ngn anak. lebih kn perepuan bukan mahram mcm ni.. isk2. violet says sah2 rep aku punye komen ni nti.. peminat FS lah katekan.. kutuk fasha dia lak yg terase..isk2.,peminat dia same cm dia hipokrit! nak seksi xtngok body cmne.. leh bwk fitnah cm sebaris ngn bit*h =D nauzubillah…=)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 8
    • violet says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 32
    • xsuke lisang surihoney says:

      setuju nan kaka009…haha violet ne peminat fasha sendat..chillexx laa..bkn dpt ape pon ko backup die..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 6
      • kiah mulut lanchang!!!! says:

        tau xpe. si violet ni mcm GAMPANG! BERAMBUS KO DR SINI VIOLET. BACK UP FASHA BUKAN DAPAT TOPI JEJAI PON

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 7
      • violet says:

        abis tu…ko mengutuk ni dapat apa2 ke?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 15
      • kiah mulut lanchang!!!! says:

        diam la ko violet. berambus dr sini

        Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 5
    • Anonymous says:

      aku minat fasha, dan aku pun minat nora, dua2 aku suka, yg korg ni asik nak salahkan fasha kenapa?? korg bom la jejai dia yg manusia durjana x cukup satu perempuan! papepun korg ckp mmg fasha ngan nora mmg lawa, xyah laaa nak menipu sgt!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 7
  35. alahaiii says:

    untung laaaa~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  36. PASAR SENDUK says:

    biarlah derang berbahagia..yang korang n t sgt ni pehal..marah lak korang nengok derang ni berbahagia yeee…. peace no war!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
  37. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Ni la ustazah blog Nara paling teruk dlm sejarah perustazahan negara. Ko nak sibuk2 pasal boyfren orang, baik ko jaga tepi kain kau sendiri.. biar la body dia mcm mana pun… dia mintak kau makanan ke? siap buleh sebut nauzubillah lagi, tapi duk mengata org…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 6
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      komen ini ditujukan kepada kaka009

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
    • violet says:

      uiiiihhh….i like..i like…btl2..mcm bgs sgt. tp dtg sini trus mengutuk.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 13
      • Violet tahi says:

        Kata ada ruangan komen ske hati laa.nak kutuk ke..ak rasa fasha sandar buruk gemuk dan jejai hodoh cm clown..sepadan sgt

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      entah, belum lagi komen fitnah pastu sebut wallahualam!! wth?? entahnye mcm la fasha naik badan mintak duit dorang nak mkn..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
    • Anonymous says:

      kenapa korang sme kan org yg dok mengutuk ni dngn ustazah? x phm ak… tolong jngn burukkan nama ustazah… org yg mengutuk x layak dpt title ustazah tu..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  38. Reena says:

    Biarlah fasha berbahagia di atas kesedihan dan air mata Nora Danish..(baik ke camtu??)…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 3
  39. munk says:

    yang gmbr no 2 tue jejai pegang bontot fasha ke atau mata aku yang salah tengok….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 2
    • cheh says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 21
  40. Lady says:

    memang ramai yg tak akan terima ketentuan Allah.. klu dah mmg berjodoh tetap akan bersama jugak… walau sejahat mana fasha pun lebih jahat lagi yg menghina2 fasha.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 7
    • K says:

      Lady, yg menghina fasha tu ko kate jahat..abis tu ko yg menyanjung fasha tu baik arr? suci arr sgt si pasha ko tu smpai takleh dikutuk? kalo ko rase prangai dia tu baik sgt smpai patut dipuji dan kutuk pun takleh, sah ko pun buruk prangai mcm dia! tats y ko mrh org kutuk dia!
      mmg ketentuan Allah..tp camner cara dia nk dptkn jejai tu ko kene tengok gak! kalo laki ko kene caras time ko pregnant jgn meroyan lak k..anggaplah tu ketentuan Allah..peace!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. 12345678910 says:

    Harap cinta sejati. Jangan sebab duit je. aminnn :)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  42. tak suke says:

    aku rasa violet ni la fasha sandha…x nmpk ke smua statement back up diri sendiri tu dol…back up la back up…mulut org nak ngutuk bkn bleh ditutup…aku pon nak kutuk kau aku pon nak kutuk kau…hahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 2
  43. opah says:

    si jejai ni kan kaya raya. pergilah buat plastic surgery kasi muka handsome sikit. cam buruh indon belakang umah aku aje. ni kek beli kat mana. tak selera nak makan. si fasha ni pun badan dah makin naik. lengan dah macam body builder.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 9
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Walaupon dia kaya, tapi dia sedar, mengubah ciptaan Allah tu tak baik… biar la muka dia begitu, janji dia tak kacau orang..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 5
    • Ak yg Comel says:

      wahai opah..ko sedar tak ko mengutuk wajah jejai tu umpama ko mengutuk ciptaan Allah. dah Allah jadikan muka dia mcm tu ko kutuk apa hal? bahasa punko nak kutuk kek dia sampai ko xde selera nk makan boleh diterima lg..tpjgnlah kutuk ciptaan Allah..xsekolah ke?kutuk muke org la,lengan org la,sampai kek dia pun ko kutuk.

      (kan dah jd ustajah bn..)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ko sendiri yg mengaku ko ustazah bn k.. aku tak kata….. lalalalalalala ( gaya Anonymous )

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
      • Ak yg Comel says:

        Nak menyelit jugak si kipas ni.. suke provok ayat i tau ko ni..lalalala

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
    • Anonymous says:

      kepale opah la ko opah !!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
      • i am xoxo says:

        jangan nak sendiri tulis sendiri jawab la…tukar nick je ko eh…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        ape mende lak ni tulis sndri jwb sndri????pastu kate tuka nick..kepala abah ko la..

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
      • Ak yg Comel says:

        xoxo,klu nk menyelit lain kali bg salam dulu aa…hewhew

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • haters says:

      kaya ke? emmmm

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. Zan says:

    Fasha sandha ni lagi propa…apapun minat nora danish sebab dia makin cun melecun skg ni…

    kek tu x beselera langsung aku tngok…lengan fasha macam wrestler!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 2
  45. violet says:

    beautiful nara…medan utk menyerlahkan bakat mengutuk…habis semua dikutuk..muka org..badan orang..kek orang..memang dikutuk. pendek kata, dia yg perfect. hish…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 18
    • fida over says:

      ape-ape pon NORA DANISH jgk plg lawa n xperampasss der…chiaww

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 5
    • kiah mulut lanchang!!!! says:

      diamlah kau violet. berambus dr sini

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 7
  46. la vida dida dida says:

    hurmp.. kang bile ak komen, bnyk je yg dislike.. tp ak nk komen jgk.. ak tgk da xde seri pn muka si pasha ni.. cute lg pasha ungu.. mcm 2 abg nara kate mcm princess?? owh pelizzz la.. mata ak yg kero or mata abg nara yg kero smpai bley describe pasha ni mcm princess la sngt”

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 3
  47. nobody says:

    ape pun Nora Danish jauh lebih cantik dan nampak lebih muda even umur da 30… sekian..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 2
  48. leha says:

    haiii anak mami penang kita sorang ni….mcm2 surprise aaaiiihh dia buat kat kita nohh..jgn sok kawin 2minggu pregnant 2 bulan dah lah nohh…hehehehe
    btw..cerita pasal fasha sendat ni mmg cukup sensasi & meletop! top! top! top! hahaha..23hb mac lisa surihani sambut birthday dgn hubby tercinta dia pun x dak smp tera ni aaaiihh…biasa2 ja.x dak lah nak heboh sana sini.kira fasha mmg artis paling glamor abih lah.semua cerita dia luar dalam nak bagitau kat org..
    muka fasha cun mix ala2 anak mami.hari bahagia dah nak dkat dik non weeiii..awat i tgk u,fasha badan dah makin berisi ni.besar nya lengan u! pls buat lah something b4 menjelang nya hari bahagia u tu..or u pi try tanya bekas janda jejai(nora danish) apa rahsia dia now dah slim u…mcm anak dara ok! hmm…nora danish kan duta dunia herbs losyen pati halia tu.apa kata fasha try lah pakai..mana tau mujarab ka.bole slim mcm nora danish cun gitu! hehehehehehehehehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      klu die nak pregnant sblum kawen 3thn lepas dh pregnant, xperlu tggu dh dekat2 nak kawen baru buat.. cuba la bwk2 istighfar sket sblum mengata org. aku pun kesian kat nora, tp on the bright side, aku suka nora cerai ngan lelaki mcm ni, she deserves better guy.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
  49. lolok says:

    gee hapi besday makcik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  50. poker face says:

    untuk pengetahuan korang, si kelip-kelip tu orang sabah bah..tu la korang,belajar2 la memahami bahasa dan slang di malaysia timur.. 1malaysia kan? peace!!!!!!

    mula2 seja tu, bsuk2 teda sda tu somua. menambirang seja tu skrg. – maksudnya : mula2 je tu, besok2 tiada sudah tu semua..temberang je tu skrg..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • ya ya says:

      itula namanya katak di bawah tempurung..ahahah

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 15
  51. i am xoxo says:

    pasha nampak sasa….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  52. kecik biji mata says:

    best la baca komen korng. tp violet tu dh mcm org meroyan je. hentam sna sni. pnuh wall ni sbb komen ko je la. wawawa.. meh tgk pic ko bgus sgt ke?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  53. yaya says:

    mcm bapok je aku tgk si fasha sendat nie….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 1
  54. menyampah dgn si Violet adik tiri si sendat says:

    si violet ne, rasanya dia paling lebih mgata org. kalau x suka org mgata si bff kao si sendat tu jgn masuk ruang gosip ne. gi buka ruang bila nk taubat slps jadi kol gal. bukan u satu team dng si sndat tu ke dulu?…. jgn2 u ne fasha kot… nk backup diri sendri…. adoi……..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 3
  55. hampesss says:

    ala… bnde belum dapattttt…. harus la sebegini rupa.. nora danish b4 kwen pun mcmni jgk di beri layanan… dh kwen, mampu ko nk ngadap bini 24 jam?? nk layan mcmtu skali… yg ADO tajuknyeee!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  56. bkn siapa2 says:

    tak tau nak cakap ape….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  57. […] Abang Nara dapat bayangkan layanan yang diterima oleh Fasha bak seorang puteri. Siap ada … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Bersama, Dilayan, GAMBARFasha, Hari, Jadi, Jejai, […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. violet tiruan says:

    hahahahahahaha…lawak lah bce komen2x…

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  59. Anonymous says:

    geng jodoh kita smua rahsia ALLAH.. kawin atau cerai smua dh tertulis.. jgn kutuk lebih2 nanti kene diri sdri.. doakan je la yg baik.. klo btl pun diaorg dh nikah senyap2 kita jgn la kutuk. setiap org ada alasan yg trsndr..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  60. Sesak Napas says:

    amboiii..tangan jejai sedap ‘parking’ kat montot pasha ekkk..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  61. nona says:

    huhhhh!! lawa lagi kek kawin mak aku

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  62. Anonymous says:

    apasal la dok gaduh2 ni weyyy,lain kali ajak la aku….aku tgk muka jejai dah macam itik serati kena penyakit TB,si fasha pulak macam pemain gusti pompuan..aku ni x berapa minat sgt la ngan fasha ni..tp boleh laaaaaaaaaa,kalau mereka jadi kawin tahniah la yea..
    tp yg aku x blh tahan tgk kat sini tang kek tu la,macam tahi itik serati….jejai pun agak2 la weiii

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  63. Anonymous says:

    seronoknya baca post psl fasha, bnyk sungguh kata2 hinaan cacian dan makian utk beliau.. hopefully yg mengata tu diberkati.. lalalalala.. pahala yang dicari dosa yang dimiliki.. lalalala

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 8
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Hahahaha…… aku sokong kau, Anonymous…!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  64. alang says:

    Tetiba aku nengok rupa org indon plak si jejai ni

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  65. cik serra says:

    eew tgn jejai kat punggung fasha..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  66. violet says:

    panas…panas..panas…para pengutuk semakin rancak menyerlahkan bakat sekalian…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  67. iena says:

    sweetnyaaaaa (tangan didada mata keatas sambil muntah hijau!!)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  68. mak jemah says:

    Ketiak hangettt… Hitammmm legamm..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  69. nyahhhh...mukkk! says:

    1st..dari belakang..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  70. honey madu says:

    jangan kata ko, 1st time aku baca komen violet pun aku dapat rasa benda yang sama. hik3

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  71. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    hepi beday fashaaaaaa……..minah jambu tengok jejai very the loving………semoga hepi ending…..lov uuuuuuuuuu !!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
  72. as says:

    syoknya jejai dpt pegang bontot pasah sundal ni..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  73. mak lampir says:

    birthday party je???
    kotla ade adegan propose kawen feeling2 romantik… hehehe

    semoga diberi pintu cahayala pd pasangan ini..kesian..org dah naik muak..tp xboleh nak salahkan org jugak kan.
    doakan semoga bahagia sentiasa :)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  74. Bersama Jejai, Dilayan Bak Puteri says:

    Agak2 Fasha Sandha & Jejai baca x komen2 mengutuk diorg kt blog abg nara ni??? sbb semakin korg kutuk2 buruk kt diorg semakin kuat cinta diorg,,,rezeki, jodoh, ajal & maut di tangan Allah SWT…so,,,pikirlah sendiri mana yg baik buruknya sblm nk tulis @ kritik org,,apa korg rase klu korg yg berada di situasi Fasha & Jejai???

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • ermmm... says:

      Sekiranya tidak mahu dikutuk…elakkan diri daripada melakukan perkara yang boleh mengundang fitnah, umpatan dan cacian manusia….kan senang????

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  75. meeradriana says:

    jgn nak “mrs” sangat kalau belum akad nikah..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Lantak dia la nak mrs ke… miss universe ke… sibuk jer ko nih..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 7
  76. ms ND jd istri xpulak surprise kan birthday.dgn FS ni mcm2 dibuatnya ntah2 dh terkena kot si jejai ni

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  77. Triple_j says:

    sampai skrg pun minda i takleh memeikirkan apa logiknya jejai pilih fasha sampai sanggup ceraikan nora danish tu. mcm langit dgn bumi dua wanita ni, yg kelihatan jurang perbezaan semakin membesar wpun nora beranak 1 n fasha masih anak dar..i mean belum berkahwin pun lagi

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
    • Jikk says:

      Aku pon hairan Nora D. tu ketot,leher tak ada perasan nak mampos patut jadi pasangan yg sesuai dengan mamat hodoh ni. Kesian anak si Fasha nanti.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 8
      • errmmmm says:

        fizikal tu Tuhan yang beri, kalau mengutuk fizikal sama mcm mengutuk ………(sambung sendiri ye…)

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  78. IS_AISHU says:

    lom kawin dilayan bak princess la,,da kawin “FASHA SEDIH JEJAI LUPE TARIKH B’DAY NYE SBB KAUR JLN² NGAN RAYKAL”hahha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  79. violet says:

    lalalalalala….lalu jap! kesian korg..mengutuk je lebih….ada dpt apa dari mengutk?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
  80. teropong says:

    ntah pa pe si jejai ni…ak ad tgok video dia smbut bday ank dia, giler ganas dia layan..ni fashiot sendut elok plak dia lyan bak puteri la bgai..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  81. lengan ku gagah! says:

    lengan pasha cam kne superimpose dgn lengan jejai..haha.. jgn maree.. kihkih

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  82. cikjoyah says:

    belom kawen boleh la dilayan bak puteri, da kawen nanti, jgn kne tggl mase pregnant sudah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  83. xsuke violet @ fasha sendats says:

    Sume dpt rase yg violet ne fasha..@ pencacai fasha..abes die backup habes-habesan..entry sbelum ne xpnh lak npk die backup spe2..haha kantoi

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  84. PembenciTegarFasha says:

    euuww!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  85. yolatu!! says:

    xkawen lg mmg layan cm princess la ko kan…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  86. Alahai says:

    ermm nampaknya ramai pengomen kat sini saling kutuk mengutuk…sila baca tajuk di atas ok…. CERITA PASAL FASHA SANDHA SAMBUT HARI JADI….kat sini bkn topik pergaduhan or perkauman…sekian terima kasih…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  87. :) says:

    Dah macam pondan pulak si Fasha ni. ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  88. miss says:

    semoga Fasha & Jejai bahagia n kahwin hendaknya.. AMIN…. i loveee fasha…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 8
  89. aminah arshad says:

    xyah la nak ngate org mcm… biarlah diorang… semoga fasha dan pasangan bahagia…. :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  90. kak li says:

    dah tau orang tak suka masih lagi dek NARA ni paparkan tentng si pasa tu, udahnya pakai kain macm tu, yang betudung pun di umpat apa lagi yang dodah dodah mcm ni, lagi la orng nak umpat. Cuba la cari aktiviti artis yang mampu memberi motivasi pada rakyat Malaysia, mesti dapat sambutan. Ni asyik papar akt insan yang kerap melakukan perampasan manusia.Mesti la ramai tak suka, walau hanya hiburan…. Pikiaq pikiaq la… Apa pun mak bapak jejai dah setuju ka? tolong….. belum tejawap lagi…..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  91. rianda says:

    lengan mcm jantan. LoL. lagi ada hati pakai mcm tu. hahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  92. Peace says:

    Memang padan lah perempuan jahat dgn lelaki jahat hahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  93. kalau aku orang sabah kenapalah ? Macam kau bagus says:

    sapa td ckp poyo + woi Sabahan tu ? Mari kau sini aku tatak dulu mulut kau tu .. Woi2x macam haram .. Ko pikir teda ka dri negeri2x len ckp bhasa drng sni ? Ko pigi tgk la komen2x drng d post yg sbelum2x ni.. Suka ati si kelip2x ni la bh maw komen cara sabah ka cara apa ka, ada ka larangan guna bahasa ibunda di sini ? Teda kn ?! ndak faham tanya bagus2x.. Bukannya ko ckp kasar sana..bilang ‘poyo’ ..burung puyu kau la situ.. Ko pkir mulut ko saja ka yg jahat ? Kindet ! Nah, ambik ko..makan.. Haha !

    *feel free to dislike my comment..wkwkwkwk*

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  94. airyl says:

    blom kawen dah GEMUK…apa cita???

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
    • Zul says:

      salah kah kalau org gemuk? kat Malaysia tu…No.1 Obesiti….
      tak ada dalam dunia ni di tetap kan, anak dara MESTI kurus…

      Bonggok betul

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
      • bubu says:

        ntah aku tgk c pasha nie ok jer ape yg gleber nyer??? biar lah die nk tunggang terbalik pown, yg UoOlzzz nie sibuk nk kutuk2 die knp? ada mata tgk sudaaa, ND relex jer, korang lak yg over acting… klu korg kutuk die pown xrugi pape, dpt heli lagi, korg adoOOO????

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. marianne says:

    Saya sokong “peace” perempuan jahat untuk lelaki jahat sepadan sangat mereka berdua. Tunggu dan lihat sampai bila mereka kekal jika berkahwin nanti. ND had make a big mistake in her life by marrying this ugly “FROG” and this B…..too

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  96. adik propa says:

    nikoh2 la..serabut ginjal dh ak tngk b@#%$% 2 ekor nie…ak hrap perkahwinan diorg tk bhagia…..amin…..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  97. brooklynady says:

    tangan fasha dah ade muscle baiiii!!!1

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  98. iman says:

    Assalamualaikum….. Selagi ADA nyawa… Yg baik kita jadikan tauladan… Yg buruk pula kita jadikan sempadan… Moga kalian bahagia…Ingat… ALLAH SENTIASA MENERIMA AMPUN DARI UMAT NYA… Tetapi… Jika ia benar2 bertaubat, Dan meninggalkan segala larangannya… Tuk Fasha… Ubahlah cara pakaian tu… API neraka lagi panas dari API lilin yg ditiup… Sekadar mengingatkan sesama insan… Dunia dah akhir zaman… Moga buka minda Baca komen nie… Amar Makruf Nahi Mungkar… Salam Ukhwah tuk semua…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  99. peminat artis korea je says:

    fasha sandha x pakai losyen mustajab.sebab tula body die cmtu…..apedaaaaaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  100. yanaskull says:

    aq rse fasha ni dh ngadong ler…tgok btul2 prut dye n lengan dye mcm nenek dh de cucu 10…lwa g nora danish

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  101. mail lambung says:

    besarnya lengan fasha..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  102. Anggerik Biru says:

    Huduhnye kek dia..money really cannot buy taste.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  103. ak punye suke says:

    fasha ni kalo pakai baju xpenah ckup kainnya.ade je nak dedah2 hihi..kang tuhan tarik nikmat tu tahu plak nak tutup2

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  104. Anonymous says:

    semue org menyampah tgk korang berdua. jejai kaya pun sbb makan wang rakyat perak.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  105. hehehe says:

    aku nak komen sikit kat sini aku tgk muka fs nie tak seri pun mcm org mengandung ada lar…meak up pulak buruk benor…mcm tepek sekilo tepung…tang tangan yg gedebih tu pun usah ckp lar…tp yg peliknya fs nie tak nampak ke tangan dia gedebih mcm tu…perut tu pun nampak mcm buncit tak tau la kot2 gandung atau kalo org minum byk air arak aka air syaitan perut pun jd buncit…n si jejai nie pun anak sendiri tak dilyn baik2 lyn ganaz2 si pempuan mcm nie konon lyn mcm tuan puteri…ko jejai esok2 anak dah besar tak ingt ko sebagai bapak br tau mn tau kot2 ko ms tu dah pakinson or dah strok…nanti anak ko sebelah mata tak pandang pun br tau…kalo nak dibandingkan body nd gan fs nie jauh lebih comel nd coz dia badan kecik n blh dikira pandai jg bdn walaupun dah beranak…apa2 pun aku sian tgk kek tu sorry la mmg btl2 hodoh…bl kat mn pun tak tau la…aku buat kek lg cantik…apa2 pun aku amat2 kesian kat anak nd gan jejai nih…bapak sibuk bercinta sampai birthday anak pun tak blh nak manage…dah la lyn anak kasar nak mampus…aku plg tak sk bl lelaki lyn anak dgn kasar tu menunjukkan ko tak sygkan zuriat ko hanya pentingkan B**** ko yg gatal nak merodok c**** pempuan…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
  106. nyampah tgk neelopak says:

    SESUAI SGT!!!!!! Nora pon xberminat da ngn Jejai coz rmbut mkin byk gugur…sesuai la ngn fasha sendut yg mkin sendat! hmm…so motif Fasha upload pic ni xberjaye wat ND nangis..coz Jejai tu pon sisa ND je..hahahaha…boooo…so kipas2 susah nk mati Fasha ni, sila kipas ketiak die kuat skit..peluh2 da tu, masam da…uwekkk…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
  107. @@? says:

    happy birthday fasha…..semoga Allah melindungi anda….berdua.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  108. no name says:

    apsal c pasa muke mcm tepong gomak je..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  109. nz says:

    mak ai lengan dah mcm ahli bina bdn dah..hehe fasha dah gemuk mcm org pregnt.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  110. comel comel says:

    propa derrrrr…kawennnnn leeerrrr cpt2…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  111. xxxx says:

    sume kutuk pasha..sian dy…………peace!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  112. huhuhuhu says:

    uihh pasah…apasal badan ko mcm dah beranak 6? aku yang dah beranak2 dan sedang mengandung ni pun lagi slim la dari ko hahahaha kata celebriti dan nak kawin dengan org kaya..badan tu kena la jaga dik oii.. aku ni lg tua dari ko tapi tak de la badan mcm tafufa mcm ko uih uih uih… awak tu baru 28..jagalah badan tu..kata ‘anak dara’ kan? tapi dua kali pandang mcm gemuk mengandung pun ada gak? huhuhu..tak tau la wallahualam.. mintak mintak tak la kan…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  113. xsuke fasha says:

    aku nmpak tangan jejai kat ponggong fasha.. baraiii… wakakakakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  114. bila larut malam says:

    cer teka..dimanakah tgn kanan jejai

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  115. ANTI VIOLET says:

    AKU TAU VIOLET NI SAPA???DIA PEMINAT SETIA FASHA SANDHA..KALAU TENGOK SEMUA GAMBAR FASHA..POST FASHA MESTI DIA ADA..MESTI DIA NI PEMINTA TEGAR.WKWKWKWW

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  116. Mek nak Komen jugak says:

    Penat aku scroll down nak taip. Punya la panjang.. hahaha
    Biarlah tangan dia gelebeh pun. Nanti dia jaga la..Eh perut dia ok per.. kempis je.
    Kesimpulannya dia masih slim.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  117. nenoneno says:

    ADE AKU KISAH NOK????

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  118. lovely says:

    uwekkkk…uwekkkkk…termuntah plak atas kek ko pasyah…sori la.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  119. …haha lemak sane sini…tutup2 la cket derrrrr…peace yo!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  120. fAshA bEkAs TuppeRwAre hAns IsAns says:

    SerOnoK bAce kOmen2 bElebAr2 di Atas..wow..! AmaziiinG..! HAHAHAA.. gEleber kEr..Ape kEr..ade aKu kiSah..? lalalalaaaa.. jAnji bkn koRang bAgi Aku mAkaN..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  121. aduh says:

    elok laa dua dua muke K.G.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. Ayin says:

    Dulu rmai org yg kagum ngn kecantikan and bodyline fasha sandha, but now…menggeleber…Nora Danish jauuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhh lbh cantik n b’getah drpd fasha.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  123. peminat nora says:

    kesian nora~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  124. Kamilia says:

    Muka Jejai hancus! ‘Sib baik banyak duit…!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  125. si juleng says:

    jejai juling..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  126. abang ponte says:

    Ya Allah lindungilah kami dari fitnah akhir zaman..amin..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  127. fasha sandha says:

    terima kasih semua..doakan yang terbaik untuk saya.
    saya sayang peminat saya semuanya.
    alhamdullilah banyak pahala yang saya kumpul free hari ini…dan saya sedih kurang pulak pahala ramai orang dekat sini…
    terima kasih saya sangat bahagia sekarang ini.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
    • bukan nak belah sapa2 says:

      xpe..saba je…
      bile awak dh kawen nnti, senyap la smua tu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • DaYanG says:

      banyak ke kalau dah berpakaian selalu tak cukop kain? runtuhkan rumahtangga org time org pregnen tu kumpul paha ke dosa? ko takde malu ke pasa oiiii kami semua dah meluat tengok muka ko tuh ….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  128. AKU SUKA SGT NORA DANISH.TAPI AKU TAK BENCI PUN FASHA NI.SEMOGA MEREKA BERDUA BAHAGIA DENGAN KEHIDUPAN MASING2.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  129. Sendat says:

    Sendat nyawa ku nanga….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  130. dia bahagia. kamu merana. bahahaha, sebab tu la komen page nara ni. bodow.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  131. Chanteq says:

    mcm majlis birthday budak sekolah jek.. hehe kek pun semacam.. lucu pulak..

    im sorry.. ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  132. nana nera says:

    kek bnyak krim…tambah lagi lemak kat lengan tu…. sy syg nora danish! heehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  133. Anonymous says:

    saya dh jumpe fasha depan mata, orgnyer kurus jek…kulit bersih, tinggi lampai…bukan nak memuji tapi dh tgk sendiri kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  134. aku says:

    kalau insaf xpe la..tapi perangai camni nk bini?? moga2 mereka dan kita semua insaf.. amin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  135. mariana says:

    ala, mula2 di layan bab puteri ler, lpas 2 di terajang bak bola… hahahhahaha……….nora danish yg cun pon di ceraikan… ini kan pulak pasha sendat…hurmmmmmmmm…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  136. belang says:

    ble nk kawin minah ni??..kecoh bertahun2…awl thn mesti gempak kesah dia..nak kawin..putus..pastu nak kawin pulak…x kawin2 jugak…kawin tiada restu begitulah padahnya

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  137. bukan peminat says:

    dh bosan la dgn depe ni… kawen xgak. bdan dh mcm branak pinak.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  138. Joyah Jenab says:

    hai hello3..nak kopi ke nak milo?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  139. fashagedik says:

    korang sume sebnrnya jeles kan?kan?kan?kan? ye la pompuan mne xnak kwin jejai vip muda yg kaya raya…? even Nora dulu pun kawin jejai ats sebab yg sama! korang bayangkan kita dpt keta kancil/ kapcai boy je,,FS dpt helikopter! bertuah idup!!! lagipun they love each other, sma2 enjoy life! best..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  140. ifa raziah says:

    love nora…hate fasha ditebuk tupai jntan jejai muka buruk playboy mlaya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  141. Anonymous says:

    kesian

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  142. keri juniye says:

    kek londeh….hahah xde slere wa nk mkn..utk tuan puteri ledang blh ar…hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  143. sukaati aku la nk letak nama ape says:

    apsal burok sgt aku nengok mamat ni.. hidung besau je dah mcm zizan.. tp at least zizan tuh sdp la gak mata memandang.. yg ni hadooo…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  144. miss rara says:

    aku menyampah betul tengok Fasha dgn Jejai nie, dah laa Fasha tu rampas suami orang , kau tgk laa , one day orang lain pulal yg rampas Jejai kau nie . baru padan muka kau . kesian Nora Danish…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  145. ina says:

    ai blum kwin dh ngambr tgn kt bontot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  146. hantu biru says:

    pa sgtla yg ada ngan c jejai ne pasha nakkan sgt..
    muka da la x lawa,,
    badan pun lgsg x mcm korean star yg ada 6 pack tu…
    adeh,,,,badan pasha yg nak jdi wrestler ada la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  147. mak inang says:

    muka xde seri langsung.. ne la akibatnya kalo muka tue susah sgt disucikan dgn wuduk….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  148. It’s amazing to pay a visit this website and reading the views of all friends about this post, while I am also keen of getting familiarity.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0