Written by AbangNara | October 9th, 2012

Di tepi pantai yang indah ~~~~ Aku duduk bersama Leuniey ~~ Suasanaa ~~~ Amboi… Ternyanyi pulak Abang Nara apabila meliaht gambar Khairul Fahmi (Apek) dan Leuniey bercuti di tepi pantai. Romantika sungguh. Pasti ramai yang cemburu.

apek dan leuniey bercuti

Jangan risau kerana mereka bukan pergi bercuti berdua. Ramai lagi yang menemani mereka. Semoga Apek dan Leuniey terus bahagia di samping diri masing-masing. 3 lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

blouse

P.S: Blouse bersulam kini kembali lagi. Cerita banyak tak guna. Dapatkannya sekarang sebelum terlambat. Klik di sini untuk melihat lebih banyak pilihan sebelum anda membeli.

apek dan leuniey bercuti
apek dan leuniey bercuti
apek dan leuniey bercuti

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

99 responses to (4 GAMBAR)Apek Dan Leuniey Bercuti Di Tepi Pantai, Romantis Sungguh

  1. boooooooooo says:

    assalam…kawin la cepat cepat…elak dosa dan elak maksiat…tq =)

    0

    0
    • gong says:

      alahaiiiiii.. belum apa2 dh pergi bercuti.. kang kalau x jadi malunya diri..

      0

      0
    • azwani alinyah lembot says:

      alahaaai statement cover cuti ramai ramai. padahal dah kene jolok si leuniey pejadah nama kau tu! HAHAHA

      0

      0
      • minah mangga duk mengadap macbook siang malam says:

        Suka2 kalau kena jolok…. rasa nikmat sgt….. apatah lagi kalau batang tu batang Apek.. mesti terangkat punya.. :-)

        0

        0
      • kukukakiliuneypakaicatmerah says:

        kuku kaki liuney pkai pewarna…

        0

        0
    • lulu says:

      aku sokong kau boooooooooo….kawen terus la…org pon x meluat tgk….nk pelok ka hapa ka sukati kau la kalo dh halal….

      0

      0
    • mamee monsters says:

      alahai leuniey…kalu yer pun nak bergaya…takan kasut cenggitu di pakainyer ke pantai….kalau di baling ke penyu mampos xsempat nk bertelur…

      0

      0
      • pisces says:

        hhahaha.. lawak la ko ni mamee monsters… hahaha

        0

        0
      • burpppppppp says:

        mamee… bwahahahahaha…. org pegi pantai kaki ayam je kot, ni pakai kasut ohmakkawwww….

        0

        0
      • mamee best says:

        keh3 kna la kasott meletop mcm tu..kalo x…duduk sama rendah..berdiri seorang pendekk…

        0

        0
      • Anonymous says:

        lawak la hahaha cian penyu dah la sedia pupus dibalingnya kasut leuniey ni lg pupus dibuatnya..

        0

        0
      • memey says:

        aku sokongg ko mamee monster… kasutt tebal gila kot… glabah… siott je pkai ksut cmtu tpi pntaiii… ksian penyuu x psal2 kna bling dgn kasut launiey yang berkale kuku itu…. ahhahahahahahahahhaha

        0

        0
      • luniey gewe apek says:

        biar lah..luniey kan pendek..sian kat luniey..muke luniey bole ubah..ketinggian x boleh…hukhuk

        0

        0
    • peah says:

      yang pompuan ni nak bg sama tinggi dgn si jejaka bergigi jaws ni sb tu pakai kasut tinggi sejengkal… dulu pon si jejari runceng & dahlia penah merasa moment2 seperti ini… so xheran la moment yg sama seperti ini diulangi oleh si gigi jaws tp bersama perempuan yg berbeda ya… ape2 pon huntong la kpd tukang peneman2 yg boleh join berkaki2 utk kaber line pasangan yg x seberapa ini. gittew :)

      0

      0
    • Miss Propaganza says:

      Apek… kau ni asyik tukar2 pasangan tak takut AIDS ke?

      0

      0
    • bestnya dapat ramas. hmmmmmmmmmmmmmm

      0

      0
    • kakakakaka says:

      fesyen baru ke lepak pantai pakai wedges?

      taktahan mata mak memandang…mcm tergantung je kaki…

      neelofa yg katik pun x sekatik ini…

      hahahha

      0

      0
    • sempit atau luas says:

      dulu AbbaS + Hisham + aPex.. ni dinamakan
      rezeki & tuah, permulaan boypen cinta monyet
      yang umur sebaya dan tiada halatuju berpindah
      kepada boyren yang dilindungi dengan keluarga
      orang kenamaan seterusnya berboyprenkan
      jejaka profesional yg tiptop lg brkemampuan
      kaya lg macho!! populor gitu!! luniey my idola!!
      ni la org pngil memilih hala tuju yg cerah bak
      lampu jalan tnb dicelah bangunan SoGo K/lumpur
      hihi”””-” cerah sgt2!! smpai bertaikk mata org
      lihat” haks8

      0

      0
  2. kin says:

    ok….moga bahagia…

    0

    0
  3. Anonymous says:

    tengah imaginekan family apex kat kelantan tu..apex..oo apex..ko tengah top ni bleh laaa…

    0

    0
  4. lovelime says:

    Hurmmm dah muak sebenarnya dgn cite apek nie, bkn handsome mane pun cuma famous sebab goal keeper yg bagus. apa2 pun i wish both of the best, MATANGKAN DIRI & FIKIRAN dulu baru boleh buat statement nak tunang/kawen & belajar daripada kesalahan lepas k.

    0

    0
  5. kakikucinghitam says:

    kasanova

    0

    0
  6. lina says:

    mak leuniey pun ada skali tu..kawen cepat2 le kalau dh dpt restu..

    0

    0
  7. Xtaule says:

    sungguh x hensem apek ni. xfaham aku nape org suka sngt =_=

    0

    0
  8. siti says:

    Ooo…

    0

    0
  9. redcarpet says:

    bowwww .. jemu la citer apex n d aweks ..

    0

    0
  10. AlisyA says:

    selebriti skrg klo nk bercuti kne ade gmbr or snap gmbr ramai²..sbg bukti mereka xpergi berdua..klo idak naik mcm² gosip lak lepas blk bercuti..btw, diorg cute! sgt sepadan..didoakan cepat kahwin n bahagia ke akhir hayat~

    0

    0
  11. nora says:

    sama padan…sama kelantan

    0

    0
  12. suka hatilh.....asal bahagia.... says:

    tengah hangat bercintalh katakn…suka hatilhkn….asalkn hang berdua bahagia dn gombiraa………

    0

    0
  13. sharbinee says:

    untung ar apek dapat leuniey
    mantap tu

    0

    0
    • suka hati akula.. says:

      bra span tajam kot..haha… xde prempuan buah dada cam tu….cer buka..kendur…hahhaaa

      0

      0
    • tepung gandum says:

      hahahaha mata kau dah tertipu la dow.. mantap sbb effect bra je pun. push up & thick padded type of bra hokey! lelaki asal tengok terbonjol je terus cakap mantap ahahahahaha xleh beza ke mana fake mana ori. kalo bukak, lendut tu lololololololol aku assume ko laki teheee

      0

      0
  14. boooooooooo says:

    kan lebih manis kalau pergi bercuti macam ni lepas nikah…tq =)

    0

    0
    • sakit perut says:

      Kn mak ayah leuniey ade skali tu n rase nye diorg bukan bcuti pun..
      Beriadah petang kt pantai kelantan je tu..
      Mmm moga cepat kawen

      0

      0
  15. Bekas apex says:

    dasar buaya kau apex…sekor2 ko nk telan…elok kena HIV ko ni…hahahahahaaaa

    0

    0
    • seksadiakhirattaksiapatau says:

      Sayangnye tengok manusia berlumba2 membuat dosa dengan mengutuk, mencaci, menghina…apex dosa sntuh2 ngn awek die..hangpa semua dosa sbb tngan dan mulut…ish3…nasihatlah cara berhemah..p umah apex…hangpa duk mengata buat apa…bukan dpt ubh dia pon….kalau xda duit, hang berdoa je la…ksah la artis mn2 pn selain apex…hang nk kecam pn, guna la cr berhemah…cara islam…

      0

      0
  16. jarum mas says:

    tengok renungan mata apek mcm JANTAN BUAS!!!!

    0

    0
  17. Nur Kaisah says:

    Dah tak minat kat Apex ni.. semakin menjadi2 gosip dia ni.. perhatian saya beralih arah kepada Safee Sali… he he

    0

    0
    • takeiteasy says:

      la si safee sali pn kuar gosip dgn julia hana (pelakon)
      pemain bola sepak malaysia banyak sosial dari berlatih kalau dah kalah baru nak menaggis la baru terhegeh2 nak minta maaf kat rakyat emmmmmm x tak tau nak kata laaaaa
      kalau nak jadi pemain bola sepak jadi la macam messi atleast bagus gak si messi tu ni ramai pemain malaysia gosip bercerai n main cinta 2 ja tau main hampeh

      0

      0
  18. takeiteasy says:

    Nasihat untuk Apek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    apek mayb seorang penjaga gol yang handal so keep up the good work n bawa la nama Pasukan Bola Sepak Malaysia ke satu lavel yang bagus dari ang dok top n famous dengan gosip sal awek n apa2 hal peribadi tapi main bola hampeh baik stop main bola n wat kerja lain
    Pasukan Bola Sepak Luar negara memang ada gosip n sosial but atleast depa pandai main bola sepak n boleh harumkan nama negara berkali2 ini takat sekali bagi harum then dok keluar gosip putus tunang la bercinta la p bercuti la baik jangan jadi pemain bola sepak n memalukan negara tolong la apek kami rakyat malaysia da rimas baca gosip2 murah ang niiiiiii

    0

    0
  19. anggerik says:

    pantai apa nie? macam best je.

    0

    0
  20. Prince Noob says:

    tak cemburu pun. pergi berlatih bola la apek, prestasi ko dah menurun sekarang ni

    0

    0
  21. Alahai says:

    Apek..apek..
    Jgn karang dah kawin ko bertukar2 bini pulak…
    Takdok hok jurus sket nak amik..

    0

    0
  22. Menyampah says:

    dh x ada cite lain ke abg nara..bosan la cite dia ni..

    0

    0
  23. nenek lanjut usia says:

    lantak ko la apekk.. nek mls nk amek tau!.dr nek baca cita psal ko baik nek cabut uban atok yg mkin hari maki semak nenek tgk!!!! tua sgttttttttttttttttttttt!!

    0

    0
  24. bungakejora :) says:

    dh kata playbola dh mcmtu gayanya..harap2 jng b’tukar lagi la gf tkt nnt gf lama2 benci n sumpah apek nie…kita doakan la apek nie naik pelamin cepat2..:)

    0

    0
  25. Next Generation says:

    Sapa la yang akan muncul sebagi the next girlprend dia ni haaa selepas Liuney ..

    0

    0
  26. Rooney says:

    Main la tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..

    hamboi dah pandai dah………………………………..

    0

    0
  27. redeyemonster says:

    lg cntek yg pkai tudung tu..sweetttt gilerrrr!!

    0

    0
  28. Johnjeninz says:

    pompuan ni memang cantik…..tapi bile dah terlebih expose rasa cam gedik plak aku tgk….

    0

    0
  29. Mia says:

    Ni pemain bola ke pemain wanita?

    0

    0
  30. Leylla says:

    bosan la dgr citer psl die ni..xensem pown… :-)

    0

    0
  31. lim siew wah says:

    Harap2 elok yg ini dari bekas tunangnya. I pernah jumpa bekas tunangnya, teruk lah perangai & memang xpadan ngan Apek.

    0

    0
    • Rooney says:

      Hey

      Aku rasa nasib baik lah Ex tunang dia tu Si jejari manis tu putus tunang dengan Apek.

      Apek ni kaki perempuan.

      Hello, sejarah pemain bola sepak malaysia semua nya kaki perempuan. Tambah apek ni. Perempuan ni si Leuniey (which i don’t know how to pronounce sebab kafir kut) GF no berapa?

      Hang habaq mai kat aku. La ni masa belum kahwin boleh la dok tukar girlfriend sat gi masa dah kahwin hang ingat boleh tukar GF lagi ke? Tukar GF senyap senyap la.

      Ini contoh lelaki yang kau katakan tak sepadan dengan si Jejari Manis tu? EXCUSE ME Apekyang tak sesuai dengan si Jejari Manis tu OK.

      At least Jejari Manis tu dah bertunang dengan BF baru, Apek ni? Masih terkapai-kapai di lautan yang sesat.

      0

      0
      • beauty as always says:

        rooney ni mesy jejari debab tu kn?
        xpn kakak dia yg bajet cun + hot tu.
        heheheheee!
        tp aku ase ni kakak dia ni….
        korg kan mmg kaki stalk apek.
        diri senirik pn x betul. bepeluk sakan ngn BF dkt public.
        mcm tu bagus sgt ke?
        mmg patut pn jejari debab tu kena dumb!
        melenting x hengat baca komen org. smpai terpksa bekap diri senirik.
        EXCUSE ME tu yg x tahan tu. hahahahaaa!
        kesian. L0SER~

        0

        0
      • Rooney says:

        Aku impikan syurga. Bukan neraka :)

        0

        0
    • eh eh says:

      haha… ni mesti leuniey ni. standard ah, da kebas laki org, pastuh wat la statement cmni.. :P

      0

      0
      • Rooney says:

        Aku ni dah komen kat Forum Nara ni bertahun dah.

        Kau je baru nak bertatih.

        0

        0
      • nabila huda lepak minum dekat mamak bukit bintang says:

        bkn sb leuniey nyer statment dh kebas laki org ke ape

        tp pragai jejariruncing mmg truk.. kong2 apek n fmly apek..

        lps je ptus tunang die canang nyer keburukan fmly apek kat media..

        n jgn x tau ade wartawan ckp si jejari n kakak die siap bg info kat wartawan lg suh publish.. tp sayaaaaaaaaaaaaaaaaaanggg~~~~~~ wartawan sikit pun x layan.. sb surat khabar pun kene jage line baik dgn apek.. apek ni penjaga goal malaysia.. n due ekor hazabedah tu sape?? cume rakyat malaysia yg sbuk sgt dgn cerita apek ni…

        gi buat krafttangan kau tu jela dik! jage laki kau tu.. dah la laki kau tu askar kang trikut jejak papa kang! satu aapa ang x dpt nnt..

        0

        0
    • nabila huda lepak minum dekat mamak bukit bintang says:

      lim siew wah :

      i setuju dgn u sgt2.. jgn la terpedaya dgn tudung jejariruncing tu.. hakikatnyer satu fmly hazab tau x.. berdendam dgn apek smpai mati ok!

      tgk la kakak die si hering tu even dh kwin pun sbuk nk amik tahu psl apek nih.. wic is mmg la die kenal apek mcm mne kan.. tp apek n adik die yg mcm bgus tu dh over dah xde pape.. lupekan jela si apek ni wahai fmly AIMIE oi!!!!!!!!!!!
      ko nk ke anak ko jd mcm mak ko jgak.. BERMADU !!! ops!!!!!!!!!!!! hahahahaha
      lantak la apek nk jd ape ke. mak leuniey ke, leuniey nk pkai wedges ke.. mmg dh xde kene mgene lg dah dgn ko…

      cube tgk dalia/shida diam jek………… xde pun nk hazabedah mcm fmly jejariruncing niiiii……

      aku kwn rpt dgn mak si jejariruncing ni.. dri sekolah lg, n mak jejariruncing ni pun mmg mulut hazab jgak!

      ok la. bai

      0

      0
      • Lols says:

        nabila huda lepak minum dekat mamak bukit bintang:
        eiii tak malu talam dua muka. Konon kawan rapat ngan mak aimie tapi kat internet kutuk bukan main lagi. Gross!

        0

        0
  32. beauty as always says:

    nara!
    ni pantai kat kelantan laaaa!
    boley x buat research dulu seblm publish!
    x pasal2 org sangka buruk kat dorg ni.
    klau salah maklumat, boleh jatuh fitnah ok? ;)

    0

    0
    • apekbongok says:

      woit..takde pun abg nara tulis statement kt mana pantai ni..ko tak tau baca ke? bongok!!!

      0

      0
    • farridah sandhat says:

      Habis ko nak sgt tayang gambo ko tu…rasakan lah…fitnah tu dtg dari org yg upload gambo tu…kalu tak nak difitnah, dikutuk, tak payah la jaja cerita cinta korunk ni…korunk yg carik hal…terima jelah…dah tahu cerita pasal korunk nitgh hangat lagi buat cemgitu…nampak sgt mmg sengaja nak menunjuk muka korunk tu kan???muka korunk ni dah takde value…bersepah sgt sane sini…tak ada keunikan…..tak gitewwww darrrlllsssss…..gedik nye minah kelate ni…nama naik pun sebab bf ko apek..kalu bf ko apex jual spare part rim je kat kelate tu………..mesti ko tak berangan lebih2 kan????okla “darlssss” I nok pegi make budu jak..nok follow???

      0

      0
    • nida says:

      macam pantai teluk batik je? rumah api putih tu macam familiar..

      0

      0
  33. Anonymous says:

    ttt

    0

    0
  34. poyo says:

    tah pape

    0

    0
  35. benci apek says:

    apek playboy suka tukar2x pasangan baget hensem giteww..dahla lidah tergeliat sbb bahasa baku, ade hati mau jadi duta produk..balik jaga gol sudahlahhhhh

    0

    0
  36. Menyampah says:

    mak leuniey lgi cantik dari leuniey….

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Alaa diorg nak kawin hujung bln 12 ni. DAh confirm semua dah. Baju and tempat kawin pon dah confirm

    0

    0
  38. J says:

    Alaa diorg nak kawin hujung bln 12 ni. DAh confirm semua dah. Baju and tempat kawin pon dah confirm

    0

    0
  39. abg nara says:

    alahai apex..da makin dibenci plak skang ni kan..tuh la..playboy sgt.gua tgk performance dia skang pom da down..g la berlatih..jgn asyik dok berkepit je..

    0

    0
  40. awek tudung says:

    ntah nak tujukan pada siapa…tp ad terbaca comment kat atas…..bawak2 lah bertaubat…bukan untuk apex saja….tapi untuk semua……

    0

    0
  41. dunia nk kiamat says:

    Ya setuju awek tudung..biarlah semua bertaubat..jgn suruh apek shj tp semua kita..kalau mengkritik gunalah ayat yg membina dn x mengaibkn org..lagi stu klau x der bukti jgn cuba2 buat fitnah..jgn pdg rendah pada fitnah..kita nie dh seolah2 bertepuk tgn bila melihat kekhilafan saudara kita(islam)..melonjak riang menuding jari..semua suka klau org buat silap..sekali diorg buat silap kita akn hukum smpai ke hujung nyawa dia..Astaghfirullah..cth kes Apek ni dh terang2 dia ckp bercuti dgn family tp rmai yg x mahu menerima hakikat..mcm2 alasan nk bg bukti bhw Apex ni jahat dn silap.

    klau ya pun dia silam kita sama manusia semuany jahil sbb tu digalakkn ingat mengingati tp bukn kutuk dn menokok tmbah..berckp ttg dosa pahala tp mengapa menuding jari sebegitu rupa? Kesian sye tgok manusia2 yg jd mangsa..ingat anda semua termasuk hidup kita berhari..hari ini hri dia esok lusa klau bkn kita mungkin anak cucu kita lagi yg akn diduga..klau percaya pd tuhan percaya juga pd balasan..sudah2 lah..klau mengkritik jgn keterlaluan..selalu ingat pd diri sendiri.kita hanyalh penghujah disebalik avatar yg tak tahu identiti sbnr..kita kata diorg jahat, berdosa, x ingat tuhan dn mcm tp kita hanya meraih dosa melalui papan kekunci dn keypad..fitnah itu ini..melaungkn keaiban saudara seislam..

    boleh tak klau kita menasihati dgn cara yg lebih praktikal dn bertolak ansur?klau kita mengutuk org benci.apa yg kita nasihat x sampai.gunalah cara membina.tanam rasa syg dn ambil berat terhadap sesama islam..org islam tuduh menuduh..pijak memijak..org kafir ketawa tepuk tgn..terkabul sdah hajat mrk..jgn jd ketam mengajr org tp diri sendiri jln mengereng..renung2kn..sya hnya tlong menyampai krn Allah s.w.t..demi tuhan tiada rasa riak dn prasangka..hidup islam!!

    0

    0
  42. Rin says:

    bleeerrgghhh …. x kuasa! x ngaku x ngaku.. akhirnyaaa?

    0

    0
  43. Sis.MaA says:

    To Apek & Leuniey, hope korang kekal hingga ke jinjang pelamin. Peduli apa org nak kata pasal korang. Nt dorang penat nt dorang b’hentilah sendiri. Mulut org kan manalah kita boleh tutup. x gitu?? Sabar je. Dorg boleh cakap apa saje dorg nk ckp, tp hidup apek bkn dorg yg tentukan. So xya nk tgugatlah dgn apa yg dorg ckp kan. Hope korg bahagia. Korang mmg sweet!!

    0

    0
  44. ni dorang pergi bbq laa yg tokey tia amelia tu organize. tak silap ni umah hinggap si tokey tia amelia tuh da..pepandai je bercuti..huhhu

    0

    0
  45. ninamarina_99@yahoo.com says:

    Kalau ya pun tak yah ler nak pakai wedges tinggi tu kat pantai…kelakor doh!kalau dah rendah tu terima je lah hakikat….bersyukur…..

    0

    0
  46. anasville says:

    eh..bercuti ke cenggini??nampak mcm tgh berkelah di tepi pantai je….

    0

    0
  47. ayam goreng KFC says:

    Org ckp kalau org jealous maknenye dia dengki…tp saye xdengki apatah lagi jealous…cuma meluat je..boley tak cenggitu??selamat bercinta pasni kalau dgr tukar2 lagi aku rase baik awak bunuh diri je apek..lunie comel tapi mcm bajet2 je..

    0

    0
  48. memey says:

    ape je lah apek nih… kjp pmpn kjp pmpn nih….

    0

    0
  49. faezah mengilai-ngilai says:

    aku nak komen yang nabila huda lepak mamak bukit bintang tue..Ya Allah teruknya ko..cakap kwn rapat mak jejari runcing at the same time kutuk dalam nie…pastue bukak cerita yang org tak tahu..ko telah mengaibkan org tau…Aku harap Tuhan ampunkan kau yer..

    0

    0
  50. cik tun rempeyek says:

    Dah kahwin baru cerita la brader….skrg tak pyh cite lg kalau asyik tukar2 awek..menyampah nak dgar…..

    0

    0
  51. oooolaaaalaaa says:

    aku menyampah jugak tgk gambo adi putra dgn nora danish ni…udah2 la tu….xke nti anak branak adi putra ni sodih

    0

    0
  52. nida says:

    menyampah pulak tengok muke apex ni.

    0

    0
  53. sempoibuddies says:

    Setiap orang bila wt salah selalu dikutuk dan dikeji…kenapa xdinasihatkan dengan cara baik?walhal mereka wt salah didepan mata skalipun tp kutukan dan hinaan tu bkn caranya yg betul utk kita katakn kpd mereka…kerana kita sendiri pun sama saja,pernah buat salah dan silap,cuma cara yg berbeza…jika kita baik,pasti xakan ada kutukan dan kejian pada orang yg dah wt salah tu..sebab orang baik xkan mengata tapi mendoakan mereka yg wt salah tu supaya nanti sama2 peroleh hidayah ALLAH…kita sebagai saudara sesama ISLAM..doakanlah yag terbaik buat saudara kita yg lain…xrugi pun…sama2 kita muhasabah diri…wassalam…

    0

    0
  54. cintan cintun says:

    xpayah la nk menunjuk yg korang ni bercinta sakan…org lain pun meluat tgk kisah korang berdua ni…kejap xpernah kenal la dalih2 terus bercinta…pooooodahhhhh……

    0

    0
  55. Anonymous says:

    mulut korang nie ..
    x pndai nk jaga ..
    pduli la apek and leuniey ..
    korank pla yg lbih’lbih kata org nie ..
    alahai ! ksiannyee !
    xde krja lain dah nak d buat ..

    0

    0