Written by Bella | February 23rd, 2017

Terkenal kerana mengamalkan gaya hidup yang sihat, pelakon Sharifah Sakinah tetap aktif bersenam di “gym” meskipun sedang sarat hamil.

Menerusi muat naiknya di Instagram, Sakinah memberitahu beliau bersenam bagi mengelakkan untuk terkena penyakit kencing manis ketika hamil.

Bagaimanapun, beliau tetap menasihatkan ibu-ibu yang sedang hamil diluar sana untuk mendapatkan nasihat doktor sebelum melakukan sebarang senaman ketika hamil. Pastikan juga mereka bersenam dengan kaedah yang betul juga.

Berikut kami sertakan beberapa lagi foto Sakinah yang aktif bersenam dengan membaca entri ini sepenuhnya.

[jetpack-related-posts]

32 responses to (4 FOTO) Sharifah Sakinah Aktif Di Gym Walaupun Sarat Hamil

  1. Anonymous says:

    janganlah bergambar macam tu,rasa cam nak muntah plak aku.

    17

    4
  2. Anonymous says:

    tak salah pun..ok je asalkan senaman tu betul..ikot nasihat doc/pakar.
    jap lagi ade la tu yg tukang kecam..

    27

    0
  3. aih says:

    perghh serious lawa.. perempuan pregnant kalau make love mmg best… feel dia lain…jerit dia lain…
    lawa si sharifah ni..

    0

    31
    • Pregnantgaga says:

      Fetish, disgraceful, disgusting

      19

      2
      • saiful says:

        u pregnant before??..
        Yes : then u know how it feel… u make love with your husband.. what disgraceful and disgusting was that?.. u nak make love ngan orang lain ke kalau dah ngandung?.. dah ngandung tak leh make love?.. fetish?, so what, his wife.. biar la dia.. really pity ur husband if this is ur style.. perempuan melayu kalau reply mmg bangang abadi..

        No: then u go and get pregnant first… u’ll know what i mean…

        1

        16
        • Cindy says:

          you miss the point. he/she meant about attire. it is disgusting to wear something like that. even non -malays know how to dress properly. you have in laws and siblings. where is your manners and class?

          19

          0
        • --------------- says:

          since yr name is saiful, i assume u r Muslim..u should know that in Islam we have hukum and adab in practising the teachings..what u did with yr wife in yr room, u dont shout out loud every single detail to people..we dont want to know either..reading yr comment that sound fetish, disgraceful and disgusting only suggest that u’re a loser who dont get any from yr wife the night before..so, please..learn yr adab in putting up comments and dont expect nice comments if u created one stupid comment like yours.

          5

          0
    • lin says:

      retarded!!

      6

      1
      • back up aih says:

        if retarded make love with ur wife.. then ive got nothing to say..
        statement dia menunjukkan pengalaman dia with preggy women… and he only said.. lawa sharifah ni… sebelom reply, check statement dia dulu,,, sebab ini menunjukkan ur level of IQ is low bottom…

        0

        13
  4. Anonymous says:

    stim abg tgk…

    1

    6
  5. Anonymous says:

    perghhh adore kinah..

    1

    0
  6. kak jah says:

    GDM ketika hamil terjadi apabila terdapat kerintangan Insulin – sejenis hormon yang dihasilkan oleh badan manusia untuk mengawal atur kawalan paras gula di dalam darah, untuk memenuhi keperluan ketika mengandung. Hasilnya, paras gula di dalam darah meningkat. bukan sbb x bersenam. aku jumpa org yg kurus cam dia pun kena GDM masa ngandung. banyak faktor terjadi GDM. kalau famili dia memang ada history kencing manis kemungkinan besar dia akan dapat GDM. setengah org akan dapat GDM hanya ketika mengandung .. tiada GDM bila x ngandung.

    5

    1
  7. Anonymous says:

    memang x salah g ke gym wlupn tgh preggy 2 tp gambar2 cenggini rupenye simpan utk tatapan sndiri je la. x payah la dok masuk IG bagai… Motif gambar mcm ni bg org tengok?????

    13

    0
  8. Anonymous says:

    Bia ke dia lerrr…

    4

    2
  9. renu says:

    sape yang menonggeng dalam gambar 1st tu?

    0

    0
  10. Anonymous says:

    minah senget… :(

    1

    0
    • Anonymous says:

      Senget2 dia pun dah kawin & dah ready nak jd ibu… Ko hado???
      Spesis jenis ko ni pandai mengata je…
      Dah tau masuk blog psl artis – so what do u expect??
      X nak tgk yg senget2, g tgk blog yg ‘suci & murni’ je…
      Hampeh!!!

      3

      0
  11. Anonymous says:

    yukkkks..ssss.s

    0

    0
    • nona says:

      Wat so ‘yukkss’ about it? Ok la tu… x salah pun org pregnant buat semua aktiviti tu.. klu tgk kat kampung2 bini2 yg pregnant ada yg masih turun bendang..kerjakan kebun .. badan sihat…karang nak give birth pun senang… gambar2 dia pun bukan seksi mana.. comel je aku tgk.. dari keluar cerita pregnant nak makan rumput la.. mengidam beg lv la… she shows something very positive here.. boleh d ikut..

      5

      1
  12. sedapnyase says:

    untungla dpt pancut dlm vagina sharifah sakinah..nikmat tu..

    2

    1
  13. Anonymous says:

    Terkenal sangat ke Sharifah Sakinah ni? menyampah aku tengok……macam psy jee….

    5

    1
  14. Ariana says:

    Tak Salah bersenam..biarlah dia dgn dunia dia..kalau kita x suka..jgs stalker ig dia…apa2pun untung sakinah..berdosa tak tutup aurat tapi hakikatnya untung dapat pahala free hasil sumbangan komen2 keyboard warrior..

    2

    0
  15. mimos says:

    ni baru best pregnant jaga badan cantik je.. rajin bersenam.. sihat…ini tak.. betina melayu yg dok yukkss geli muntah segala ni..jns time pregnant bdn mcm badak.. melantak je tahu.. pemalas..ketiak hitam .. puki hitam.. laki main pun pejam mata..pastu dengki kt org jaga bdn.. pastu bising laki cari pmpuan lain…

    1

    0

Leave a Comment

Optional