Written by Bella | July 23rd, 2016

Tiba-tiba sahaj nama pelakon Ruhainies popular dalam sekelip mata dek kerana isu beliau kantoi bermesra bersama suami Adira, Dato Red baru-baru ini. Walaubagaimanapun, Ruhainies mendakwa dirinya diperangkap.

Terbaru, kami ada menerima satu kiriman e-mail yang mendedahkan Ruhainies sebenarnya sudah mempunyai teman lelaki yang dikenali sebagai Syed Nadim.

Syed Nadim merupakan anak orang berada dan dikatakan sudah menjalinkan hubungan dengan Ruhainies sejak empat tahun lepas.

Menguatkan lagi dakwaan sumber berkenaan,  Ruhainies nampaknya pernah memuat naik foto beliau bersama Syed Nadim sebelum ini.

Berdasarkan foto-foto berkenaan, memang gaya mereka seperti pasangan kekasih yang cukup mesra.

Berikut beberapa lagi foto Ruhainies dan kekasihnya itu :-



Emmmh…boleh tahan kacak juga teman lelaki Ruhainies dan berduit juga orangnya . Kalau benar sudah ada kekasih kan lebih baik Ruhainies mengaku sahaja.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to (4 FOTO) Inikah Teman Lelaki Ruhainies?

  1. Kiah Lemau says:

    Lantak ko la dek oii.. Kemaruk nk blaki, pi kawin cepat2.

    0

    0
    • kentut padu di rumah terbuka says:

      aq kentut padu tau malam ni…
      yey !!!!!

      0

      0
      • Orang Cerdik says:

        Oh Rozana

        Sudah puas kau memakan bisjut?
        Sudah puas kau memakan royi?
        Sudah puas kau memainkan hatiku?
        Sudah merasa puaskah kau?

        Oh Rozana

        Apakah kau tak berfikir
        Mengenai bisjut & royi
        Hati yang tulus berikan bisjut & royi untukmu
        Namun akhirnya hanya dibohongi oleh bangla

        Oh Rozana

        Cukup bisjut & royi aku rasakan semua ini
        Semua yang berakhir dengan sesal dalam hati
        Memilih dirimu dalam hidupku
        Kini bisjut & royi sudah tak berarti lagi untukku

        Oh Rozana
        Semua kata MAAF kau ucapkan
        Semua kata MAAF kau lontarkan
        Namun aku tak peduli
        Kerna kau telah sakiti hati ini
        Hanya satu perkataan dikau belum katakan lagi

        Nak bisjut?

        0

        0
    • Zasss says:

      Gambar first tu ingat ke Yasin Senario.

      0

      0
    • enot says:

      Ramai sungguh yang dah “merasa” minah ni. Hanya dipergunakan sebagai tempat memancut sahaja oleh lelaki berduit.

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Ala dah kantoi kna la cri kmbing hitam utk cover kn yg pegang2 peluk2 tu… mcm org bodo je…

    0

    0
    • kentut padu di rumah terbuka says:

      nak ajak aq pergi rumah terbuka x ?????
      rasa nak kentut padu di rumah terbuka laaaa

      0

      0
  3. Anonymous says:

    Halah…tu gmbo taun 2015 skg dh 2016…dlm setaun mcm2 bleh jadi….ntah dh putus ke hape..cehhh

    0

    0
    • kentut padu di rumah terbuka lagi says:

      malam ni kentut padu tau !!!!!
      awwwww …

      0

      0
    • BukanPeminatRuhainies says:

      I think they are still together. I’m following that guy’s instagram :)

      0

      0
      • Bukan siapa siapa says:

        Apa instagram laki tu..nak stalk alang2 cuti ni ?

        0

        0
      • Bbycumil says:

        Kat mynewshub ade psl bf dia..pelakon baru nama apa ntah..aku rase laki ni ex dia la

        0

        0
        • el says:

          pelakon lelaki azriel ismail , yang belakon drama syurga nur dengan janna nick, dan drama menantu ting tong same si ruhaienis lah, cinte lokasi kot

          0

          0
  4. plastik says:

    hahahaha siapa yg kirim? ruhainies sendiri ker? kekekeke

    0

    0
  5. plastik says:

    hahahahaha siapa yg kirim email? ruhainiess sendirik kerr. nk cover ler tuu

    0

    0
  6. datin red says:

    HAHAHAHAHAHAH…tak kira ler sape yg kirim…yg penting si DATO RED yg perasaan tu sah2 syok sendiri…hahahahhaahahahahah…padan muka…kasi ajar sikit jantan yg perasan bagus tu…poyo sangat….

    0

    0
  7. melati says:

    Aduiiii ..Ruhainies…..kenapa lah taste awak semua Mamat2 muka yg pakai Myvi kuning tayar terkankang……!!!!! cari lah yg mcm Dato Shiekh Muzzafar , baru ader class…..hmmmmmmm entah lew….!!!!!!!!

    0

    0
  8. dontevercomehere says:

    mihirr perasan noradanishh!! lacur… bruneian hates u. bye ~

    0

    0
    • Diva says:

      inda jua payah kau sabut kau bruneian kali? memalukan saja baik pulang kau jadi urang durang nda ketara. talur

      0

      0
      • dontevercomehere says:

        kau lagi talur, mengoment pakai bahasa brunei tau jua orang kau pun orang brunei, doesnt make any difference? tell you what beautifulnara readers, BRUNEIAN HATES U RUHAINESE.. and what u gonna do about it Diva? hahahah go find other thing to argue about

        0

        0
        • DIva says:

          sekali jadinya aku kan pakai bahasa standard? nampak talur mu ah! aku menagur sesama org brunei mestilah ku cakap brunei! jadinya kau mau aku buat “dik, tak perlu lah mention bruneian bagai.. tau lah semua orang kat sini awak tu bruneian yang cukup bangga mengata mereka tu pelacur”

          tek tek lor! nanti jadi panjang tu kana ucap org tani nada adab! perkauman tau kau perkauman?!

          0

          0
  9. dontevercomehere says:

    anyway just to be clear bruneian hates u cos u bitxh with our all time fav sweetheart Janna Nick.. such a two faced girl!! sorry not sorry

    0

    0
  10. Red hantu tetek says:

    Ruhani tetek besar. Body mantap
    SiRed tak tahan tengok
    Adira tu kecik je tetek dia.

    0

    0
    • Tetek kecik laaaa…
      Poen je warna merah2 sbb putih ngekkk…
      Prasan x Bini2 n awek Dato Red suma putih melepakk…
      Sbb Dato Red minat poennnnn MERAHHHHH

      0

      0
  11. #najibresign says:

    Berlakon kayu muka pinggan. Ni semua publisiti murahan je

    0

    0
  12. a says:

    apasal nama macam Nedim gak.. kembar ND sangat lah XD

    0

    0
  13. Anonymous says:

    tak paham org bercinta upload gambar cam tu sambil berdoa.. fuhhh…

    0

    0
  14. Cetek says:

    Agak2 la weiii..nk cover mlu pn..smpi amik org bngla.klakar tul retis msia ni,ntah jntan mne dia kbas.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Mcm bangla ja pwon..sesuai la hehe

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Mana 1 bf dia ney..sorg nu ngaku gf dia si bdk ney x da pa2 ngan si red ney gmbo org lain pulok..ko na cover ka..atau mmg gila jantan bdk oi..rabak banti b^&!t ko..hahaha..

    0

    0
  17. Mak Langkawi says:

    That guy is anak somebody la. Good looking has style, pandai and all. Tapi kalau dia nak ruhanies tu maybe dia tak berapa bijak la.

    0

    0
  18. Jijah says:

    Ni ig laki tu, anak somebody..mmg kaya raya, nama dia Syed Armani
    http://instagram.com/syed_armani

    0

    0
  19. bijan says:

    geram pulak aku.gambar x semenggah..tapi berdoa ya Allah bagai..ha..kang ada la cakap at liz dia berdoa jugak utk kesejahteraan laki tu..ehmm..nyampah pulak aku pmpn ni.padan la berlakon citer menantu ting tong.memang ting tong pon

    0

    0
  20. mawar says:

    sian nya mr good guy dpt pompuan jalang….

    0

    0
  21. Haniza says:

    Bukan minahh ni ada bf nama izrel ke..pelakon baru tu..

    0

    0
  22. Peminatmelati says:

    Kahkahkahkakah..gelak guling3

    0

    0
  23. X says:

    Lembu!

    0

    0
  24. Anonymous says:

    La pompuan ni pun sama miangnye…dkt page mane ntah dgn pelakon baru arel ke ape ntah..ni dh nama syed pulak…ha mmg elok benar lh dgn dato red tu sama miangnye..tkyah nk cover line ada bf la haih

    0

    0
  25. dr K says:

    Muhasabah diri la Ruhanies dan Red oi dah diaibkan begini. Allah tu maha pengampun

    0

    0
  26. bodopiang says:

    menggelabah btol perempuan nih..
    mcm2 cerita dah keluar ..
    kah kah kah ..
    malas nak komen lebih2 .. rugi..
    ahhahahaa

    0

    0
  27. mendouza hangat says:

    apsal aku search ig syed nadim suma klua muka mamat bangla ?

    0

    0
  28. Anonymous says:

    jualan murahhh….

    0

    0
  29. sentap says:

    ingat taliban mana tadi

    0

    0
  30. noname says:

    yg gambar first tu muka mcm Yassin senario je..huhu

    0

    0
  31. m.o.two says:

    jamban je pompuan ni

    0

    0
  32. Bosan says:

    Tgk sume pic 2015 je… If 2016 kukuh ckit bukti. Bosan sumenye psl gosip murahan daro red dgn pempuan gediks…

    0

    0
  33. Charley says:

    If you are interested in topic: can you make money drawing cartoons – you should read about Bucksflooder first

    0

    0