Written by Bella | January 6th, 2017

Selepas melahirkan anaknya pada 27.12.2016, pelakon dan pengacara Yasmin Hani baru-baru ini telah berkongsi foto anak keduanya buat tatapan peminat menerusi akaun Instagram miliknya. Yasmin pada masa yang sama turut mendedahkan nama anak lelaki keduanya itu iaitu Eissa Elzander Wong.

Bismillahirahmanirahim.. Announcing our new boy Eissa Elzander Wong. Semoga Allah melindungi dan merahmati ahli baru keluarga kami ini. Moga Allah limpah kurniakan keberkatan, kasih sayang dan kesihatan kepada keluarga kecil kami ini. Welcome to the world son.

Eissa juga mempunyai akaun Instagramnya sendiri dan jumlah pengikutnya kini mencecah lebih daripada 1 ribu orang.

Berikut beberapa lagi foto Eissa Elzander Wong dengan membaca entri ini sepenuhnya.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 responses to (4 FOTO) Eissa Elzander Wong Anak Kedua Yasmin Hani

  1. melati says:

    Amin , sedap nama anak tu..!! Cantik nama secantik Ibu Bapa mereka,…bukan mcm setengah org yg perasan Mak Bapak muka pecah tapi nama anak Daniel ..!!! sian anak tu bila besar nanti org akan kutuk indah nama dr rupa…wakakakkaa

    1
    30
  2. Anonymous says:

    nak tanya..Malaysian ni kalau bagi nama kat baby, tak ikut nama dalam islam ke?

    0
    18
  3. lia says:

    Asalkan maksud nama baik..

    7
    0
  4. MakBonda says:

    nama apa pun tak per la…janji elok makne dan sebutan…. yg penting akhlak dan agama mau cantik…. ini kalau nama Muhamad pun…tapi akhlak cam Syaitonnirajim pun tak guna gak… sekian.

    35
    0
  5. Mat Ronggeng says:

    Assalamualaikum baby Eissa…
    What’s WONG with your dad??

    11
    0
  6. only human says:

    korng ni dok mengata nama anak orang, nama korng dah ckup bagus sngt k? cukup2 la kutuk nama anak orang lain……bukan die makan beras korng pon…dah alim sangat ke korng ni? syaitan je suke mengata ini itu…
    #kepoci#sukaatidialah#panas

    2
    2
  7. Anonymous says:

    Ni dua ekor ni pun pelik juga ni,nama anak pun pelik2 juga macam tak pandai bahasa Melayu je….bangga sangat dengan nama ala2 mat salleh tu…..terkenal sangat ke diorang ni??….

    4
    4
  8. aku says:

    Adoiii memacam lah nama anak retis skrang ni…lagak omputeh sngat lah tu…tapi sebagai seorang yg masih mengakui dirinya islam elok2 lah letak nama yg xmenimbulkan kekeliruan org…huhuhu…memanglah didikan tu penting tapi islam sndiri pun dah ajar suh letak nama2 yg baik dan senang disebut utk anak tu jugak…huhu…so fikir2kahlan kita hidup ni xkemana pun megah sombong berlagak tetap kembali ke tanah jugak…peace yoooooooo!!!

    0
    10
  9. Anonymous says:

    Pening aku komen hangpa semua…dok petikai nama bby ney pla…hbaq hangpa dok petikai2 carut mcm2…bdk tu x tau apa pwon membesaq jgk nanti…fmly depa x kecoh pwon…

    2
    0
  10. Cocopie says:

    Anak2 artis ni esok kalau dikumpulkan dlm 1 kelas…pening cikgu..dhler nama panjang berjela..ejaan plk entah ape2 tah…isa kn senang…ni pi tambah2 konon unik sgt..

    2
    1
  11. Rayna says:

    comelnye anak yasmin :)

    0
    0
  12. I says:

    Eissa tu sebutan untu Isa. Dalam bahasa arab tetap di eja ain ya sin ya sakinah. Ejaan dalam rumi je lain tp nama tersebut tetap mempunyai maksud yang baik. Wong is surname untuk husband beliau. If beliau nak letak nama mat salleh tapi maksudnya baik, why not? Dalam Islam nak letak nama anak kena letak nama orang Melayu je ke? Letak nama mat salleh kata perasan western la sangat, letak nama arab jap lagi kata macam baik sangat. Kang letak nama Melayu kata pilih nama kuno pulak. Typical!

    11
    0
  13. umat nabi says:

    Danial tu nama nabi….sesiapa pun boleh guna…bukan untuk orang lawa saje

    0
    0
    • aaakulahhh says:

      btol nama nabi…tp rata2 mak bapak letak nama daniel sbb nama tu bunyi cam mat saleh…kan kan..time nk aksi alasan jek gunekan alasan nama nabi…niat sebenarnya lain.

      tp kesian la…anak muke jawa totok…or hudoh itam legam ..ko letak nama Ryan la…Duke la..apa jadah ni…sedo la diri sikit..

      1
      0

Leave a Comment

Optional