Written by Bella | February 25th, 2016

Rasanya semua peminat tegar Hanis Zalikha sudah tahu bahawa beliau sedang mengandung anak pertamanya bersama Hairul Azreen. Malah, usia kandungan beliau kini sudah enam bulan.

Menerusi beberapa foto yang dimuat naik oleh Hanis menerusi akaun Instagramnya, baby bump beliau sudah jelas kelihatan.

Peminat  juga cukup teruja dengan kehamilan Hanis dan mendoakan agar segala proses bersalin nanti berjalan dengan lancar.

Jom lihat beberapa lagi foto baby bump Hanis Zalikha yang semakin terserlah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

18 responses to (4 FOTO) Baby Bump Hanis Zalikha Yang Kini Hamil 5 Bulan

  1. ngah says:

    shomell sangat

    0

    0
  2. kaki tabur says:

    hambar…kesian

    0

    0
  3. bungaa says:

    ape yang hambar nye kaki tabur. kau dengki ke ape ?

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Oh..baru masuk 5 bulan..Sbb kat instagram dia da cakap dia dah x larat sangat sebab dah sarat.. Ingatkan da dekat nak bersalin..

    0

    0
    • Anonymous says:

      baru lima bulan ke kak? tp bersepah kat ig caption kononnya sarat sgt dah. pepoyo je la kakak ni. org lain mengandung gak kak. 9 bulan pun gagah lagi buat keja sana sini. apadaaa

      0

      0
      • Anonymous says:

        lain orang lain feelnya..sedangkan anak pertama dan anak kedua pada ibu yang sama pun belum tentu rasanya sama

        0

        0
  5. poyos la says:

    xsuke dgn keknis sbb bile org komen lebih sikt dia akn block … mcm bagus jer ..

    0

    0
  6. nandong says:

    adoiii..x bp nk bez laa bile org ckp “org len pon pegnen gak…tp xde cmtu..xde cmni…” org nandong ni mcm2 yg dirase…wpon dh ngdong 88x pon…tiap2 kali ngdong..tiap2 kali bsalin..tiap2 pgalaman tu bbeza cik kak oiii…

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul sangat..agaknya yang cakap tu belum merasa pregnant..tapi kalau yang dah pregnant & xde rasa2 tu syukur alhamdulih..murah rezki anda

      to keknis..bersabar le..orang cakap kalu masa pregnant banyak masalah masa melahirkan lancar..insyaallah..amin

      0

      0
  7. Anonymous says:

    Mcm ni pn nk jd headline. Lps ni mula la kluar gmbr baby bump isteri syukri yahya pulak.. adeii..

    0

    0
  8. Che ta's generation says:

    Ni che ta nombor 2. Laki bini gila show off. mak dia che ta nombor 3. Acah islamik dlm masa yg sama show off harta

    0

    0
  9. Anonymous says:

    aku rasa yang cakap ” orang lain pregnant gak” ni , dia tak pregnant lagi. so ko diam2 dah la . ko tunggu la ko pregnant nanti.

    0

    0
  10. Nina Rahim says:

    SO WHAT? KESAHHHHH PULAK AKU!

    0

    0
  11. Tak suka keknis fake bajet comel says:

    Laki bini lidah pendek ni lagi.. Menyampah bace caption kau keknis oiii. Caption jenis mengumpan pujian konon bajet comel sangat lah. Bajet humble mintak dipuji puihhhhhhh lidah pendek ckp mcm org semput!

    0

    0
  12. lini says:

    rasa besar dah kot kandungan dia..perut pun besar je..sy ngandg 7bln kecik dr ni perut..rasa lama dah dia ngandg..

    0

    0