Written by AbangNara | July 26th, 2011

Alalalala tomeinya budak 2 orang nie. Noh Hujan dan Mizz Nina nie memang tersangatlah sempoi dan sweet sangat. Amik gambar kahwin pun selamba badak gitu. Memang otak gila-gila betul 2 orang ini. Lagi sekali marilah kita doakan kebahagian mereka berdua sehingga ke akhir hayat.

kawin mizz nina

Lagi 38 keping gambar majlis resepsi perkahwinan Mizz Nina dan Noh Hujan dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada FadManaf dan Amirul Kareem.

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

kawin mizz nina

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to (39 GAMBAR)Majlis Resepsi Noh Hujan & Mizz Nina

  1. gila says:

    aku 1sttt

    0

    0
  2. gila says:

    aku 1sttttt

    0

    0
  3. aku la 2 says:

    nape aku tgk pic dorang x lawa?sape phtographer dorang?pngantin dh comel…gmbar plak x lawa..huhuhuh

    0

    0
    • azrianna says:

      Fad Manaf is one of the best wedding photographer in Malaysia, I’ve seen and adore his works since 2 years back and tiada satu gambar pun bagi saya mencacatkan.
      Cuma kualiti gambar yang di post on this website yang sudah kurang and as you can see all the photos posted here are all pixelated, so jangan lah nak condemn kan.
      Pls tgk dkt his own website, cun habis k.

      Thank you. :)

      0

      0
    • tasyaXS says:

      bute seni btol ko ni…

      0

      0
  4. has says:

    bertuahnya noh, dapat isterikan mizz nina

    0

    0
  5. Sue says:

    X habis2 lg ke bab gambo kawen ….

    0

    0
  6. langkah mayatnya dulu!!! says:

    aku suka rmbut mzz nina….x la mcm rmbut memey (semak bak belukar). mizz nina ni mmg cntik dlm gmbr, mdh2an berkekalan ya hngga k ank cucu, amin ;-)

    0

    0
  7. fyzaamil says:

    semoga berbahagia nohnina! cantik….

    0

    0
  8. Mieyza says:

    Cantik and cute!

    0

    0
  9. BlackBerry00 says:

    congrates…romantiknyer….

    0

    0
  10. kema says:

    romantik tu gmbr 3rd last tu….

    0

    0
  11. moumo says:

    eh,noh ne tindik ke?

    0

    0
  12. SENGAL.... says:

    i likeeeeeeeeeeesssssssssssss………….

    0

    0
  13. KANCAN says:

    first…haha

    0

    0
  14. anilda says:

    alahai comel :D

    0

    0
  15. bunga says:

    hahah..comel je tgk dorang nih..noh cam budak2 je ..padahal dah jdi suami org kan

    0

    0
  16. lala says:

    iyeuhhhh….ape kiss2 mulut

    0

    0
    • leyla says:

      “iyeeeeuuuw” alahai…diorang dah kawen lantak la nak kiss2 pun… n btw picture tu tak kiss pun… either camera trick or saje pose je… “iyeeeuw iyeeuw iyeeeuw”…

      0

      0
  17. isk says:

    x cantikkk

    0

    0
  18. jue says:

    congrates… nang best torg duak tok..

    0

    0
  19. fido says:

    muka noh mcm membe aku..

    0

    0
  20. julianizaidi says:

    so sweet korang. mizz nina lawa gila sihh, baju sopan je. gudjob! love u guys. noh untung dpt nina :)

    0

    0
  21. gila says:

    knape noh buat muka comel?!
    kenapa?!!
    ??

    0

    0
  22. Aku Apis says:

    wohohohoho am i???

    0

    0
  23. Hanie... says:

    SO SWEET>>>>>>>

    0

    0
  24. cute says:

    sma2 cntik…. :-)

    0

    0
  25. gugugu says:

    dah macam nak bercium molot plak aku tgk kat gmba2 ni…..

    0

    0
  26. stefany says:

    pergh ! gambar last yg x tahan 2 ..

    0

    0
  27. stefany says:

    pergh ! gambaq last yg tak tahan tuh .. (^_^)

    0

    0
  28. dayang says:

    cantik,simple, elegen n superb!!!!

    0

    0
  29. lyka says:

    laaa…fad ke yg amik photo die…aku knal mamat ni..dia amik pix cun..hehehee:)

    0

    0
  30. cikocoki says:

    alololo…tomeinye + sweet + sempoiiii++++
    moga b’kekalan hgga keakhir hyt~~

    0

    0
  31. muahaha says:

    aksi sempoii dari noh

    0

    0
  32. meyamira says:

    mereka kissing ka tu??

    0

    0
  33. chipsmore says:

    MMG CANTIK, PADAN…SUPERRRBB!!!

    0

    0
  34. kaka says:

    bagus.. x seksi miss nina ni,sopan.. kwin x la mcm ada artis tu belum kawin dah gempak berjuta2.. ermm..

    0

    0
  35. Anil Lutaze says:

    bukan Amirul kareem
    tetapi amrul Kareem

    0

    0
  36. EMI says:

    NAPE DORANG TAK PAKAI INAI EH?

    0

    0
  37. iris says:

    sweet couple….nina ni anak jutawan tp sempoi jer tak la mcm si artis anak felda yg disponsor kawin berjuta2 tu, dah kena tangkap khalwat jadi weeding of the year kunun, emmmm…kawin grand2 lps tu cerai lah…anyway congrate to noh & nina

    0

    0
  38. fotografer_picisan says:

    Pembetulan untuk owner blog:

    Nama fotografer lagi satu tu AMRUL KAREEM.bukan AMIRUL.

    0

    0
  39. raja says:

    untung ah noh,,,dpat nina kaye gile,,,! lawa gile,,tp respect kt nina anak tansri,,,x demand hantaran..11k jek,!!

    0

    0
  40. Ok je! says:

    Nina ni nmpak lebih tua dri Noh lah..memang lebih tua ke? Org kawen gempak berjuta2 sbb mak bapak mrk masing2 redha dgn perkahwenan itu..yg kurang gempak adalah sebabnye..

    0

    0