Written by Bella | September 16th, 2016

Saharul Ridzwan dan Deena Emir sudah sah bergelar isteri pada pagi tadi hanya dengan sekali lafaz. Sebelum ini kami ada menyertakan foto sekitar majlis pernikahan mereka yang berlangsung dengan cukup sederhana.

Kali ini kami sertakan beberapa lagi foto sekitar majlis akad nikah Saharul Ridzwan dan Deena Emir yang lebih berkualiti dan beresolusi tinggi khas buat anda.

Lagi 38 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : AMIR NAUFAL PHOTOGRAPHY

40 responses to (38 FOTO) Resolusi Tinggi Sekitar Majlis Akad Nikah Saharul Ridzwan

  1. shcaaaaaaa says:

    cantiknyaaaaaaaaa …..simple ajee tpi cantik ..moga kekal ke jannah .. :) aminnn yarabalalaminnn .

    0

    0
  2. cool says:

    Sepadan, secocok betul la, meant to be together. Tahniah!

    0

    0
  3. semek_bunga says:

    Santeknye mekap.. Baju pun santek… Sume santek laa.. Suka gambo last.. Moga bahagia hingga ke syurga.. Insyaallah

    0

    0
  4. Anonymous says:

    dia menangis pun lawa… betuah la ko shahrul oiii

    0

    0
  5. Anonymous says:

    cantik sungguh very polite …thaniah semoga kekal hingga jannah..betul2 sweet laa baju sweet, make up sweet semua dalam keaadan sederhana dan sopan ..banyak banyak kahwin artis ini lah paling rare ..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Lebih cantik dari che ta

    0

    0
    • meleisa says:

      alohhh bini dia ni dulu2 takde pun cantik, hitam , gigi pun kedepan je.. lepas dah ubah sikit2 , cucuk bg putih cantik laaa.. che ta tu dr muda dah lawa..

      0

      0
      • Anonymous says:

        ni mesti patah hati dan dengki haha

        0

        0
      • Gigi Hadid says:

        Itu lah .. ayah dia hitam manis anak boleh plak putih melepak. Kalau mak putih sekalipun.. kalau dah campur 2 gen.. anak mesti coklat sikit2 sebab ayah dia hitam manis.

        0

        0
        • cira says:

          memandaiiiii

          0

          0
        • k says:

          pandai2 je ko nk buat combination…..aku ni kulit coklat..bini aku kulit putih..anak2 aku semua ikut kulit bini aku….putih2..smpaikan klu aku bawak anak2 aku p jalan2 ramai yg tny nape hg gelap anak hg putih…senang je jawab aku, rezeki aku Allah bg anak2 ikut kulit mama depa…

          0

          0
      • Farrisha Raisha says:

        Che ta tu dulu tak de lah cerah sangat, mata pun juling air!!! Deena Emir keturunan Arab, sudah tentulah Gorgeous!!!!! Mata, bulu kening cantik asli tak yah yang palsu pun!!!! Senyum pun sweet sangat sangat!!!
        APKAJ! Jangan marah!

        0

        0
  7. kokokrunch says:

    bosannya.. artis kurenggg..next !

    0

    0
  8. i suke says:

    Less is more…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Cantik tp entry yg membosakan..jap lg nara msti upload lg..kompem.. n pasni msti ad entri psal deena xkesah saharul berlakon asalkn jaga batas..or..x merancang utk mendaptkn zuriat…or…deena pndai masak., saharul seorg yg manja…zz?z?zzzzz

    0

    0
  10. huhu says:

    Mcm muka wardina safiyah

    0

    0
  11. Anonymous says:

    CANTIK SGT NIIIIIIIIIIII

    0

    0
  12. salina says:

    Dekat IG dia ada jugak gambar dia pakai bulu mata palsu. Tu biasa lah kan hak masing 2 nak memakainya. Tapi gambar yang ni nampak mekap tebal sgt. Kalau gambar dia tak mekap tebal lagi cantik.

    0

    0
  13. :') says:

    Manusia manusia orang melayu memang tak boleh tengok bangsa sendiri bahagia/senang .. Ada aja nak Kritik ..

    Tangan tangan manusia yg BUSUK HATI ada diatas tuu .. APA pun tahniah pasangan nie .. Pasangan ini serta pasangan nazim dgn bella la yang kita respect sebab majlis SUPER SEDARHANA. :)

    0

    0
  14. kutikura says:

    Dia ni kalau buka mulut…habis semua cantik hilang.serius dia nampak tua mcm faziah robiani….almas ke benda tu.adik beradik dia pun taklah cerah mana…ada sorang lagi cantik sebab ikut muka mak banyak….tak dengki pun just rasa dia tak cantik itu jer.

    0

    0
  15. 49x says:

    Dh knp byk sgt cite yg sm psl dia nikah ni nara oiiii??? Sekali udah lerrrrrr

    0

    0
  16. _ _ says:

    Peliklah… apa masalah nya dia putih ke hitam ke??? dah die mixblood.kenapa pulak kalau hitam bukan manusia ke??!! #pegimeninggal

    0

    0
  17. Reramarerama says:

    Aku rs seronok je tgk dorg ni mnikah..cantik dan nmpk sederhana.sejuk je tgk..
    Semoga kekal bahagia hingga ke jannah..

    0

    0
  18. huhuhu says:

    handsomenyaaa cameraman blkang deena tu kat pic no 32 heheheheeheheheehehe tu yang viral tu kan?

    0

    0
  19. sentap says:

    lawa deena ni…sesuai sgt2…tahniah…hope saharul tak cam fizo mawas yg poyo tu….

    0

    0
  20. Anonymous says:

    aku lagi trtumpu pd cameraman y sblh deena tu..handsome…kalah pengantin lelaki..pic no 7 dri bawah…x caye..tengok

    0

    0
  21. Anonymous says:

    AWAT TAK ADE SERI PENGATIN JER SI DEENA TU…

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Cameraman tu!!

    0

    0
  23. Joyah TI says:

    Tahniah… dan harap2 wedding seterusnya tak tolak ketepi lagi sedara mara. Depa ni, hak sedara mara kampung tolak ke tepi… masa nikah pun, bg makanan bungkus yang portion nya utk budak2 tadika (agaknya sponsored kot), sedangkan org lain yg menikah sama waktu boleh je prepare proper food. Maaf la ye, bukan nak mengata, tapi tak perlu la nak menyombong… kawin dengan celebrity bukan bermaksud standard tu naik sampai ke langit… adik beradik DE ni pun sama berlagak, takde nak salam2 dgn sedara-mara, tegur pun tidak. Apa2 la… cantik macam mana sekali pun, kalau Tuhan nak tarik, anytime je… I’ve known these people since long long time ago, but sadly, they have changed a lot… Moga sentiasa berpijak di bumi nyata…

    0

    0
  24. my blog says:

    Regards for sharing this amazing internet site

    0

    0