Written by AbangNara | April 9th, 2013

Yeah ~~~ Tiba masanya untuk anda melihat fesyen selebriti-selebriti yang telah hadir ke ABPBH2012 baru-baru ini. Secara keseluruhan, kebanyakan mereka tampil sopan dan menawan. Tidak terlalu seksi kali ini. Mungkin kontroversi yang timbul sebelum ini telah dijadikan pengajaran buat diri masing-masing.

nad

Abang Nara suka sangat dengan fesyen pasangan suami isteri Scha dan Awal ini. Mereka memang nampak sepadan dan jelas terserlah kebahagiaan. Semoga kebahagiaan ini kekal sehingga bila-bila dan semoga cepat dapat menimang cahaya mata. Tak sabar Abang Nara nak menengok Scha dan Awal junior.

scha awal

Namun begitu, kemunculan Rozita Che Wan ketika menyampaikan anugerah telah pun menimbulkan kontroversi akibat bajunya yang tersingkap di bahagian bawah. Abang Nara pasti Zain Saidin pun sudah tidak sabar untuk bergelar suami Che Ta apabila melihat keseksiannya. Confirm geram punya.

nad

Apa pun diucapkan jutaan tahniah buat semua pemenang terutamanya Nabila Huda yang pertama kali membawa pulang trofi ABPBH. Semoga dengan kemenangan ini prestasi anda semua akan dipertingkatkan. Lagi 34 keping gambar sekitar malam ABPBH2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Ryaniez Moments Photography.

P.S: Gua seakan kisah dongeng di Siberia

nad

P.S: Nak Lihat Testimoni Pengguna SkinRich Orang Melayu? KLIK GAMBAR INI

nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad
nad

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

207 responses to (37 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Di ABPBH2012 Part I

  1. chenta says:

    adira,, dia punya putih tu menakutkan :O

    0

    0
    • missa says:

      artis2 sendu punya gambar takde?? cam izz sulaini, amanda imani…dior… nk tengok jugak gambar diorang… ni gambar smua dah tengok.. boring….

      0

      0
      • mutiara says:

        fesyen ntah ape2..
        yg lelaki suka sgt nak pakai suar senteng tu….cm kelakar..dah la xberstokin..

        0

        0
        • Anonymous says:

          ko yg xreti berfesyen …

          0

          0
        • didie @ says:

          kesian dgn org yg x tahu psl fesyen. tahukah anda akan kewujudan NO SHOW SOCKS? x tahu? google la ye? x kuasa aku nk explain

          0

          0
        • mutiara says:

          haha..didi ngokss, ko la kesian ade ke tak pakai sock..cm ko la kaki berbau..
          kan ke buruk nmpknye tu..kalau cmtu baek pakai short je..
          ko ingat aku tak tau ke, zaman dolu2 pun dah ade, charlie chaplin pun pakai, tp retis mesia neh, cm buruk je..tak kena lah !
          g majlis cmtu..ish2..yg pompuan pakai melekap2..tu fesyen neraka !

          0

          0
        • No says:

          Adira putih dia nampak macam tak sihat/kurang vitamin …eueeeewwwwww !!!!!

          0

          0
        • Kaka says:

          Adira dah ter overdose …ngeri tengok muka dia la.

          0

          0
        • Papagomol says:

          betul2. adira puteh tapi tak berseri.
          ..tak mou la aku cam tu. geliiii …

          0

          0
        • Mata Kero says:

          Nora Danish..kenapa lengan macam bodybuilder..angkat besi kah???? Kah kah kah

          0

          0
        • DESPERADOS says:

          ROZITA CHE WAN NAMPAK—–TERDESAK ! Zzz

          0

          0
        • Anonymous says:

          alahai, bile abg nara buat entry pasal artis sendu ade yg marah. tp bile xd, termintak2 pulak kua kn gmba artis sendu.

          0

          0
        • Anonymous says:

          che ta suke sgt bnde palsu..bulu mata palsu,rmbut palsu ntah2 nenen pn palsu kot..

          0

          0
        • Teruknya UMNO says:

          Inikah contoh pemimpin2 kita….patutla artis2 pun samer…

          0

          0
        • Jangan Jadi Balaci Umno says:

          wang peternak2 lembu rm256 juta…lesap…tol tak pernah turun…

          0

          0
        • missa says:

          nak post artis sendu ni bukan ape… sebab bila tengok diorang menyemak kat majlis anugerah camni….khas untuk majlis anugerah je… bukan gosip artis sendu…. baru best nak melahar…hehehe…

          0

          0
        • apa nak diherankan. zaman Saloma pun dah berfesyen begini. tiada yg barunya.

          0

          0
        • JAGAX2 says:

          ADIRA, KO TAK TAKUT KENA KANSER PAYUDARA/RAHIM/USUS DAN PERUT KE MAKAN SERBUK PEMUTIH????????

          0

          0
        • Linzy Longkang says:

          Kalau pakai no show socks tu bawah sluar kene lipat sekali jadi cuff skit baru betul ni senteng nampak mcm capri pants sangat tak betul tuh, bodohnya designer nak tiru hollywood tapi tak tau

          0

          0
        • Zlepore says:

          Tu bukan Adira la tapi tu Patung Lilin dia. Wakaka….

          0

          0
        • sinar says:

          bersangka baik.. kot2 dorg nk slow2 ikut sunnah avoid dr ‘isbal’….=p hehe
          “Apa yang terjulur (labuh) ke bawah melebihi kedua mata kaki (buku lali), maka ia di neraka.” (Shahih al-Bukhari, no. 5787)

          0

          0
        • nini says:

          baru perasan yg gaun nabila tu bukan aje terbelah belakang tp jarang sampai takat peha kot..bukan maen sedap posing menempel ngan ‘LAKI’ dier..INGAT ORANG X NAMPAK!!!! Brape banyak bahagian tubuh ko yg nak dedahkan wahai nabila huda..sedarlah..dunia ni dah x lama..ntah esok lusa bila nyawa dah kna cabut, x sempat nk bertobat..

          0

          0
      • yUyU says:

        Macam tercekik je baju Ezlynn tu, tak rimas eh???

        0

        0
      • insanbiasa says:

        a’ah.. balik2 dorang je.. artis menang award astis stylo xda k? xcited nak tengok dress dia.

        0

        0
        • HODOH LA WEIII says:

          ADIRA JU ONN !!!!!!!!!!!!!!

          0

          0
        • Hemma Ikan Kembong says:

          Camera ashik focus kt satu laki yg duduk sebelah kumpulan search , siapa dia tu ? Whatever it is Hanes Seraya mmg cantek !!

          0

          0
      • Nurul says:

        alah sendu2 die pun artis..nty klu kuar artis sendu pun bosan jgk..xphm btl laa..

        0

        0
    • joyah.. says:

      overall ok la semua, ok2 jek, just nice..
      cuma gambar yg no. 2 tu, che ta nampak macam ‘perempuan dangdut indon murahan’ yang sesat di bumi malaysia ini..

      0

      0
      • adira hantu dari kayangan says:

        perlu eh artis2 yang nak ambil gmbar tonggek tunjuk bontot gitu?
        nora danish n KF tu..keja nak tonggek je…malu la sikitt

        0

        0
    • chef wan abah ko says:

      adira ko da mcm mayat yg kne sedut keluar habis darah… tlalu pucat utk kau pkai bju warne mcm tu…
      che ta buh jambul palsu sbb kpala da botak atas.. pkaian che ta merepek as usual..
      thn ni ok xde seksi melampau dedah sana juz ketat je la..(kcuali che ta muke ketat )

      0

      0
    • hijau says:

      baju tasha shilla cantik. kalau bhgian dada dia yg kat ats tu lagi nmpak sopan

      0

      0
      • Lina Lopez says:

        Adira – Mayat hidup aka vampire
        Nabila – Cantik tpi baju biasa2 jer, kaler pudar
        Ziana Zain – Terbaik tercantik
        Ezlyn – Tempat sebenar, sarkas
        scha & nora danish – simple but nice
        ayu – baju nmpak murah
        che ta – cantik tp mcm wanita keberet

        0

        0
    • kakak neelofa says:

      Nara, nanti ko buat satu post khas utk neelofa ngan fazura ek….

      0

      0
      • anti neelopak says:

        x payah nara. LOPAK tu menyemak je.dah la kalah. baju nampak lurah plak tu. memang murang betol la ko LOPAK

        0

        0
        • anti neelopak says:

          x payah nara. LOPAK tu menyemak je.dah la kalah. baju nampak lurah plak tu. memang murah betol la ko LOPAK

          0

          0
      • harcore fan says:

        mane gambar Izara Aishah?????? bosan ahhhh tgk gambar yg same je nie..nara so pilih kasih

        0

        0
    • sunse says:

      adira nak jd hantu opera cina kee?seram nokss kalau tgh2 mlm jumpa dekat parking lot..eeee
      kesian nenek ta kan..kertu tak sedar diri…last skali dia yg mcm indon penari tiang dangdut.

      0

      0
      • mak c kina says:

        kaler baju dgn skin tone dah same kaler…putih sgt la…xcntk..tp klu dia pakai bju kaler terang mcm oren o merah,mgkn cntk…

        0

        0
    • yellowhood says:

      Kak ziana kita..mcm JLo siott…

      0

      0
    • kak timah says:

      ZIANA SEBIJIK MACAM JLO

      0

      0
    • kak timah says:

      NABILA TUNJUK GAMBAR PEMANDANGAN BELAKANG YANG BERKERAK

      0

      0
    • cella says:

      yg kate adira mnakutkan tu, sbnarnya DENGKI..hahahaha..
      sebb korang pon berkerak..

      0

      0
      • ZZ says:

        biar muka berkerak..hati mau bersih !

        0

        0
      • cella says:

        bersih je hati?? bace komen nukilan hati uolls kt nara ni pon masing2 mcm busuk je..kehkeh..ade je nk kutuk kondem org.. artis tu kenal korg pon x..huhu

        0

        0
        • Lol says:

          yup,btul,hern aq,asl lawa lg nak kondem,asl btudug plk kondem bju,asl yg baik nk cari kburukn tuk dkeji,puas htilah 2 dgn kondem org,cer tgk yg tukg kondem tuh,perfect ker,asl tgk kjyaan org len x puas hti,nk ini nak itu lah haihhh

          0

          0
        • cella says:

          tu mbuktikan org melayu msia busuk hati.. brape percnt je yg baik hati.. boleh dikira dgn komen2 kat sni..huhu.. klau komen ade humor xpe.. ni komen nk mjatuhkan org..

          0

          0
    • gia says:

      wehhhhhh..IZARA AISHAH maneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee… Nara biassssssss laaaa

      0

      0
    • Anonymous says:

      adira tu bt bleaching satuu bdn bkn sbb dia mkn beautskin tu,putih asli bkn camtu rupa dia putih asli cam ND..

      0

      0
    • kak timah says:

      NAPE AARON GAYAH PAKAI SUAR ADIK DIA?????

      0

      0
    • abg says:

      ASYIK GAMBAR KILAFAIRY DGN NORA DANISH TONGGEK JE????????GAMBAR NEELOFA TONGGEK XDE KE NARA??????NAK TGOK NI

      0

      0
    • angel says:

      adira mkin x cntk smnjk jd puth mlepk,ingt puth tuhh cntk kah…
      bagi jk la produk sne tuhh kat ayu oiam,bg kat org yg mmg dah puth wt ape

      0

      0
    • Anonymous says:

      Dia mandi clorox tiap tiap hari

      0

      0
    • shaz says:

      betul…putih mcm mayat la si adira…dia sedar ke tak sedar putih dia bukan putih segar tapi putih gerunnnnnn…hahaha

      0

      0
    • Anonymous says:

      boleh stop makan collegen dah kot

      0

      0
    • Anonymous says:

      mcm opera cina jerk…

      0

      0
  2. feyus says:

    ushhh, dasyat betul pakaian artis zaman sekarang..
    Daftar Streamyx & UniFi Di Sini

    0

    0
  3. lopaq says:

    putihnya Adira. mcm pelik plak

    0

    0
    • mayat adira says:

      dgr2 dia mkn pil utk putih kan badan

      0

      0
      • amoi says:

        Stuju…putih dia pelik smpkan mcm cik Ponti plak aku tgk…putih melampau..bila mekap pun jd x cun..sedangkan cam Scha, putih jgk..xde lah melepak teruk sgt mcm adira..mebi scha sebelum tu mmg dah putih kot..2 2 tu amik BE n SNE jgk…

        0

        0
        • Adora says:

          dah macam mayat aku tengok Adira.

          0

          0
        • fizah says:

          adira ni mcm kwn aku masa sekolah…kawan aku tu putih dia semacam…mmg kulit dia mcm tu..putih tp pucat

          0

          0
        • shaz says:

          ko rasa ko lawa tak adira bila putih overdos. putih mcm mayat …takut tgk. nak sgt terlebih putih jadi lain mcm…kening pun pelik hehehe

          0

          0
      • kepohcie says:

        rsnya btol..sbb kulit dia x seputih ni time dia dlm af dlu..lgpn thun lps, dia sndri mengaku cucuk vitamin c..

        0

        0
        • Anonymous says:

          cucuk vit c mana leh putih mcm ni.. dah mcm michael jackson dah ni

          0

          0
        • xoxome says:

          Adira dah terlebeh sukatan collogen… macam pelakon opera cina.

          0

          0
        • Anonymous says:

          dia bt bleaching satu bdn semggu skali,aku keje salon aku tau la,ramai org nak putihkn satu badan bt bende ni,mmg nmpk ketara putih tp putih pucat…

          0

          0
        • layla says:

          adira putih sbb makan beutskin la.. aku pon makan beutskin.. dah setahun aku makan, baru leh putih cm adira.. team SNE marketing je tau sahih.. org lain xtau , boleh la ckp cucuk , vit c la.. try cucuk badan, tgk jd ke x.. mkn vit c 10 botol, meh tgk jd ke x..hahahah

          0

          0
    • amilie says:

      putih semacam jer kulit dia. x takut ke jadi macam arwah micheal jackson, gara2 nak cerahkan kulit dpt macam2 penyakit plak. takut tengok warna kulit adira sekarang ni. dulu lagi elok warna kulit dia.

      0

      0
  4. miss mong says:

    wahh almy dh kurus ckit.makin cantikkk.scha pon cantik.sopan pakai..

    0

    0
  5. suka Sabree Abu says:

    isk. . xsuke la posing si nabila huda tu. . .
    gediks semacam je, lagi2 dengan bf dia tu..bf je kottt..
    pastu gambar dengan award tu, macam tak pernah menang..
    iskkkk. . . ni muncung2 bibir bagai..ewww..suka sgt cmtu.

    0

    0
  6. HOOREY says:

    cik ta kita je yg seksi kot, yg lin mcm ok je smua…

    0

    0
    • liawanis lagi seksi says:

      LIAWANIS YG BUAT PERSEMBAHAN LAGU SAYANG TU LAGI SEKSI> SKIRT PENDEK. BAJU TAK BERLENGAN. UDAH LA SKIRT TU PENDEK TAKAT PEHA, SIAP ADA BELAHAN LAGI KAT BAHAGIAN DEPAN SKIRT. SENYUM LEBAR SARDIN2 KAT BAWAH TU TENGOK

      0

      0
      • Anonymous says:

        liawanis tu sape ek…artis sendu ke..nape aku tak kenal..siap boleh buat psembahan kat ABP lagi…dengan baju hazab sangatttttttttt……

        0

        0
      • missa says:

        liawanis tu sape? penyanyi ke?

        0

        0
        • kepohcie says:

          liawanis…pnyanyi br nk up..ex bintang idol brta harian..kcian dkat dia..dh trdesak nk popular smp sanggup pkai bj x ckup kain..apa daa..

          0

          0
        • anun says:

          xkenal artis sendu ni..rupa xleh jual, suara pon xbrape nk leh jual, so terpaksa la pakai mcm harummm… tu pon body xbrape nk leh jual.. kejap je ni.. pasni senyap la tu duk rumah..

          0

          0
    • meluat aku tgk! says:

      suka la jantan2 kat bwh tu dok usha si liawanis..
      ntah sape ntah.. x penah kenal pon!
      skirt belah kat dpn plak tu.. dah mcm stripper!

      0

      0
  7. peminat says:

    Pesal ak rase tkut tgk mke adira..yg len pown putih jgk,npk bese je..adira pnye npk laen

    0

    0
  8. saya ok jer!! says:

    hmm. rasa geometri macam tak sesuai nak buat tema. buruk je rasa baju2 yang mereka pakai tu. sorry to say.. OPSSS. lalalala :)

    0

    0
  9. Anonymous says:

    adira punye putih macam tak normal dah aku tengok…scaryyyy….

    0

    0
    • huhihuhi says:

      btol la. macam hantu.. nak putih sangat sampai dah tak berseri.kesian dia. haha

      0

      0
      • missa says:

        kalau bagi watak hantu air dalam filem… fuhh… memang menjadi watak dia nanti…. pastu buat rambut panjang kedepan..merangkak rangkak…seram siott…

        0

        0
  10. minahmurai says:

    aku nmpk baju yg cantik n tak serabut juz tasha shila n kila fairy je..
    adira mcm hantu jepun

    0

    0
  11. n says:

    Adira putih gebu..nampak lain sangat muka Adira..

    0

    0
  12. der says:

    tahniah… smua nmpak putih gebuu…

    0

    0
  13. comey says:

    Kesian jugak tgk Adira tu….putih melepak sangat. Overdose makan SNE kot…

    0

    0
  14. starshine says:

    kulit adira tu terlalu putih..putih pucat..menakutkan..mcm org sakit pun ada..

    0

    0
  15. mayat adira says:

    cik ta da mcm bapok da aku tgk…geli la!

    0

    0
  16. sesekali aku komen... says:

    suka scha tp bila pakai baju tu leper je bhgn depan …ingat bahagian belakang tadi….pls la awal..jgn buas sgt…runtuh sangatttttt!!!

    0

    0
  17. liawanis lagi seksi says:

    LIAWANIS YG BUAT PERSEMBAHAN LAGU SAYANG TU LAGI SEKSI> SKIRT PENDEK. BAJU TAK BERLENGAN. UDAH LA SKIRT TU PENDEK TAKAT PEHA, SIAP ADA BELAHAN LAGI KAT BAHAGIAN DEPAN SKIRT. SENYUM LEBAR SARDIN2 KAT BAWAH TU TENGOK

    0

    0
  18. Anonymous says:

    adira mcm ponti.. lotongnya muka

    0

    0
  19. DEAR.. says:

    AS SALAM..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Cantik scha…antara tercantik n sopan suka pakaian scha…maya Karin pun cantik n sopan tk terdedah sana sini… ni mungkin bukan setakat mkn BE je kot …Putih mcm tak natural je…Bahagian mata agak menakutkan…ezlyn mcm tak selesa je dgn bunga2 kat Leher tu

    0

    0
  21. Anonymous says:

    waaa nora danish dh ala-ala cik ta nmpak…

    0

    0
  22. Anonymous says:

    sgt mengerikan la keputihan adira tu.. seblom ni masa af kulit dia ok dan cantik.. ni mcm kulit sakit jew

    0

    0
  23. Anonymous says:

    putih tu cantik bersih.. tp klu dh putih sgat, dh mcm penyakit kulit (albino) takut lak tgok rupa adira, lain mcm putih nye..

    0

    0
  24. snowisntcold says:

    alhamdulillah.. tangan2 panjang tu ada gak perubahan.. skirt2 labuh… nt kurangkan jarang2 dan lobang2 k.

    0

    0
  25. doremon says:

    sume bajet tayang tetek n bontot hahahah adira da macam mayat je puteh selepukk takot tgk..

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Antara semua artis paling tak sedar diri ialah Che ta…tak tau malu langsung perasan cantik mcm dia ratu…

    0

    0
  27. sall says:

    paling berkenan ngn baju fafau.. simple, cantik n sopan..

    0

    0
    • kepohcie says:

      tp aku kurang berkenan bj putih yg last dia pakai tu..sdkit seksi..x sukalh fafau seksi.

      0

      0
      • me says:

        aku pn x berkenan… ade ke lubang lengan kt depan… mcm nak kuarkan tut..je

        0

        0
      • der says:

        sape lah designer baju tu.. buruk gila kot..
        ke aku nie buta fashion?
        hahaha..
        fafau pls la… jgn main pakai je ape org sponsor..
        terok bebenor..

        0

        0
  28. lola loli says:

    Adira dah macam hantu cina je aku tgk,serammmm…

    0

    0
  29. jingga says:

    Nape seluar Aaron Aziz tue? Tak cukup kain agaknya kan..

    0

    0
  30. Anonymous says:

    rambot depan che tah mcm kena jilat kucing jer ghupenyer…opsss

    0

    0
  31. ciku says:

    Rasanya Adira boleh dah kurangkan atau stop makan pil pemutih tu…dah terlampau putih…jadi tak menarik.

    Pandangan ikhlas saya.

    0

    0
  32. tacacila says:

    adira pakaikan lipstik merah terus jadi geisha….sesuwai

    0

    0
  33. Amoi Comel says:

    Apesal banyak sangat gambar Nabila Huda dengan so called boypren dia tu…
    Abang Nara minat Nabila Huda ek…

    0

    0
  34. Jemah Jematon Jr says:

    Ziana Zain Paling Meletop!..Best Dress of The Night..very high fashion…Retis Lain mcm kampong sgt berfesyen ko terutama sekali Salina Saibi n Ezlynn tu.

    0

    0
  35. kesian dia says:

    i think baju kilafairy sangatt cantik.seriously.ade tastee..

    0

    0
  36. lollyta says:

    UDOH2 LER TU ADIRA, JANGANLER MAKAN UBAT TU LAGI.. STOP!! STOP!! STOP!! TAKUT NANTI BAGI KESAN TOKSIK PADA HATI DAH BUAH PINGGANG PULAK. DAH TUA SAKIT TERUK BARU TAU. SKANG NI MUDA MEMANGLAH TAK NAMPAK KESAN PADA KESIHATAN LAGI. JANGAN MENYESAL KEMUDIAN HARI SUDAH.

    BY THE WAY, BANYAK JURNAL MENYATAKAN HERBALIFE ITU MENYEBABKAN TOKSIK PADA HATI DAN MENYEBABKAN PENYAKIT KEROSAKAN HATI. BE DAN SNE NI TAKDE ORANG BUAT KAJIAN LAGI, JADI BERHATI-HATILAH ANDA, SETIAP UBAT ATAU HERBA PASTI ADA KESAN PADA KESIHATAN TUBUH.

    0

    0
    • NaYA says:

      parents aku mkn herbalife alhamdulillah okay jer….. doc yang suggest. so??? xyah nak cite produk lak kat cnie… depend on individu. klu kategori x mampu beli HERBALIFE dok jer diam2 xyah nak kutuk.

      0

      0
      • noying says:

        kau jual herbalife ke smpi nak sentap2 nii…. biarlah dia bagi infor je kot terpulang pada individu lain nak guna ke tak…

        0

        0
    • NaYA says:

      parents aku mkn herbalife alhamdulillah okay jer…doc yang suggest coz ubat kt klinik tue kebanyakannya leh effect buah pinggang. so??? xyah nak cite hal produk kat cni. actually ubat2 ni depend on individu. klu rase kategori x mampu beli herbalife dok jer diam2 xyah nak kutuk k.

      0

      0
  37. lollyta says:

    NABILA HUDA TAK NAK TRY KER BE DAN SNE. BOLEH JADI PUETH MACAM ADIRA. HAHAHHAHAHA.. NAK SANGAT TUNJUK BADAN KANNNN

    0

    0
  38. Mat K says:

    bangga betul tunjuk bentuk badan. :(

    0

    0
  39. yaya says:

    Baju Fafau memang dah cantik tapi eksesori banyak sangat r. Lagi 1, baju last yg fafau pakai malam 2, nmpak pelik r. (my own opinion je..) =P

    0

    0
  40. saya says:

    adira dah macam ju-onn

    0

    0
  41. Silent Reader says:

    Aku sarankan tahun depan ABPBH ni buat tema ‘Menutup Aurat” pulak..Teringin jugak nk tengok berapa ramai artis yang attend & macam mana cara dress up..

    0

    0
  42. papa cudin cygku says:

    paling hot n trbaik ziana n yana… meletop..!!!!

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Kebanyak lelaki malam tu, dress macam badut, kut iye pun baju sponsor, no say ka?

    0

    0
  44. Pilih kasih says:

    ishhh…aku tengok adira dh mcm hantu cina jer…kalau trlalu putih sgt pn dh x lawo..mcm mayat idup pn ada….pd sy baju y sy suka adalah y d palai oleh kila…y lain tu sorry la…lagi2 baju ziana..ezlin n ayu…x lawo langsung….

    0

    0
  45. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    pakaian lelaki sorang je yg i salute…si nas-T tuh…yg lain2 mcm jakun baru keluar gua je….yg pompuan xpayah cerita lah, almost all mcm khinzir terlepas kandang….

    0

    0
    • Anonymous says:

      kurang aja btl mulut ko

      0

      0
      • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

        BABI mana pulak yg menyalak bukit nih… kau hadap sgt ke dgn artis nih…artis aje pun… xde apa yg boleh dibangga dan dijadikan idola….

        kot2 kau yg babi nih pun ada hati nak jadi retis tue yg sentap mcm khinzir tersepit

        0

        0
  46. Anonymous says:

    cantik..sume cantik..

    0

    0
  47. Menyampah says:

    dah kenapa kila peri tuh nk tayang bontot mcm tuh,xlawa mne pon…mnyampah org tgk lg ada..

    0

    0
  48. AKUU says:

    fahrin gak hensem..
    adira mcm antu cina

    0

    0
  49. aku says:

    fesyen2 jgk tp buruk je laki seluar mcm tu…

    0

    0
  50. huhuhu says:

    kenapa semua org asik bercakap psl perasaan bini2 lelaki yg kena peluk tu?
    korang pn sama mcm kurang cerdik jer…hihihi..
    Skg ni mslhnye bukan psl lelaki tu dh ada bini ke tidak…kalau lelaki yg dipeluk Nabila tu bujang sekalipun tetap hukumnya dosa.
    Dimana adab cik puan Nabila huda ni ek? Dlu bikin kontroversi psl baju seksa azab..
    thn ni dia buat hal lagi psl laga pipi dgn lelaki. Hish mcm2 hal NH ni….
    Mmg kita akui bakat anda sbg pelakon yg hebat, tp sampai bila kte nk pejamkn mata dgn sikap buruk anda spt berada dizaman jahiliyah tu.
    Seseorang ketua/pemimpin kalau bagus dlm etika kerja, pengurusan dan tugasan sekalipun tapi kerana sikap kaki perempuan, kaki clubbing etc…akhirnya boleh merosakkan juga. Org akan bosan dan hilang kepercayaan nti. Maka belajarlah utk berubah kearah kebaikan secara perlahan2…
    Teguran ikhlas utk NH,rakan2 dan sy sendiri.

    0

    0
  51. chacha says:

    kecian…aku tgk dah mcm kuala memasing……
    melayuuuu jugakkkk….cian2

    0

    0
  52. embunpagi says:

    adira baik tkar nama jadi Ju On la engkau..da putih thp ponti noks.. x cntik serius x cntik bkn nk kte ape la kan tp betul da thp parah putih kau,lngsung xnmpk darah da mcm kna sedut da drh kau olh ubt kau ambik 2 baik kau berenti ambik ubt 2.tau la kau artis da skg nk nmpk cntik tp klu cntik da mmudarat kn ksihtan kau smpai org pun prasan mcm terdesak sngt kau.dlu htam2 msa af cntik ape tgok nabila..klu ptih mcm kulit lisa surihani ke scha ke emma maembong ke atw nora danish..dorg thp putih ape siot!. so kesian kau adira jgn terdesak sngt nk cntik ye -.- tmbah kna lighting2 thp terang cnfirm pengsan mak jemah atw kak Ton =)

    0

    0
  53. Betik says:

    sakit btul mata aku bila tgk Rozita Che Wan pakai skirt pendek masa penyampaian award tu.. seolah2 nak tunjuk pada dunia yang dia x kesah langsung apa org nk kata walaupun dah dinasihat sebaik2nya oleh Dr Harlina …

    0

    0
  54. loli says:

    eiiiii…adira mcm mayat..takot giler…puteh smacam..aku plik nape la org2 mlayu ni sbuk nk putih..kalo da putih mcm ni seram tgk..baju yg pling i suke baju kak ziana..ala2 jlo gitu..cntik badan kilafIry tu..muke n bdn menggiurkn..che ta ksian btl baju dia..sarat sgt.tp mmg che ta sk fashion yg sarat2 ni kn..ezlyn lg la…ksian aku tgk..sapela designer bj tu..

    0

    0
  55. ursila says:

    putih adira tu dh mcm pelakon opera cina.kalau mcm tu la kesan mkn BE & SNE,baik x payah..dh mcm org kena sedut darah plak.tapi produk ni mmg tgh femes la sgt skang ni..harap pihak kementerian kesihatan mengkaji tahap keselamatan produk BE & SNE.kita sepatutnya bersyukur dgn pemberian Allah.x payah nk ubah2 kulit tuh.Allah dh bagi yg terbaik utk setiap umat-Nya

    0

    0
  56. elsalina says:

    u olls…knp suar Aaron aziz cam tu ek? mmg style ke ape?

    0

    0
    • pink says:

      pesen skrg mmg suar kecik,pendek xpakai stokin…mmg janggal la bg aku…sori to say la ek,bkn aku xup 2 date,tp bg aku mcm xsiap…mgkn ada org2 yg suai kot…bkn sume blh pakai mcm tu..tgk fahrin n hafiz…smart je…

      0

      0
  57. Safiyyah Hanzalah says:

    bagi aku stail cm aaron dgn awal ashaari memang out.. especially awal dgn coat stripes mcm tu.. eww.. ni FIRST TIME la aku tengok fesyen lelaki yg tak cukup kain.. that is not coll okay?

    hafiz & fahrin memg cool dgn penampilan lengkap

    RCW… masih tak boelh terima teguran
    yana samsudin & adira nampak sweet sgt (aku suka baju adira..hik2)

    walaupun nara ckp kbanyakan berpakaian sopan.. for me.. nope.. especially Enot, Didie Alias, & RCW…

    sorry..just my opinion.. HAK BERSUARA HAK KAMI

    0

    0
  58. Fiza says:

    Ezlyn tu dah kenapa baju dia mcm biawak mengkarung yg ada tengkuk dia blh kembang mcm discovery channel je..sedihhh! Tukang buat baju pun nan hado

    0

    0
  59. takutnyer says:

    Hey adira,, hantu cina pun takut tengok wajahmu.. manusia apatah lagi… seram.. pucat sgt…

    0

    0
  60. ja says:

    yalah seluar aaron aziz senteng. apa2 pun nampak pelik

    0

    0
  61. fanatik Anzalna says:

    Mana gmbr anzalna?? please… nak tgok anzalna jugak…

    0

    0
  62. Anonymous says:

    Baju Ziana Zain memang high class taste ala Hollywood. Tapi tak sesuai utk org Islam.

    0

    0
    • mak c kina says:

      aku setuju dgn kau…bju cntk,org nye pn cntk…tp aku rse dia mgkn blh pakai bju yg lebih tertutup …

      *ps:aku tertanya-tanya la…mcmne dorg ni pakai bju ketat2 tp blh duduk selesa tanpa bju o kain dorg koyak…bkn ke klu duduk figure kita akan berubah skit…

      0

      0
  63. Anonymous says:

    adira….putihnyer…dah mcm micheal jackson…don’t tell me that yr original skin….

    0

    0
  64. rr says:

    adira nk kn kulit mcm artis korea,,,aku tgok da mcm hntu cina…

    0

    0
  65. matahari says:

    nape aku tgk tang gmbo sisi nabila tu jarang smpai dekat b****t die?ke mate aku yang silap nampak ni???/

    0

    0
  66. nor says:

    #Kami mahu Bantuan Kain 1 Malaysia (BK1M) kepada golongan artis popular kerana pakaian mereka tak cukup kain~
    Like kalau setuju

    0

    0
  67. bolradhabol says:

    mana gambor siti salehaaaaaaa

    0

    0
  68. Leylla Zaara says:

    Ee takut tgok keputihan adira! xcantiklah putih2 sgt!
    Sejak tgok drama Bertamu di Abu Dhabi, minat plak dgn Tasha Shilla. Cantek sgt Tasha bkai gaun ni.. :-)

    0

    0
  69. lololo says:

    seksi nya nabila.. nampak betis belakang die.. btw !! congrats mmg die patut menang pun.. ^^

    0

    0
  70. wooppp says:

    giler arrr adira….dah mcm HANTU. eeeeeeee menakutkan, sedar2 lah adira oiii

    0

    0
  71. Anonymous says:

    kila plg cun..body lentik!!!

    0

    0
  72. D says:

    awal what is wrong with ur outfit?

    0

    0
  73. Joyah says:

    Adira…paling failed…dah la kulit putih …pakai baju warna lembut…lagi nampak pucat

    0

    0
  74. kek cokelat kesukaan aku says:

    Cuba lah mana2 anugerah pihak penganjur buat tema baju kebaya/baju kurung. Ni entah apa yg diledakkan xtau….

    0

    0
  75. ikan masini says:

    Orang banyak duit apa pun boleh buat,putih sexy buta fesyen itu semua hak dorang la…Artis mmang macam tu…kalau kamu jadi artis kamu jga terlibat sama,buta fesyen la juga..yg kamu tahu gosip sja hahaha

    0

    0
  76. KIREI says:

    apa kata tahun depan ABPBH buat tema Islamik pulak…semua diwajibkan berpakaian sopan dan bertutup…takda salahnya kan..sbb menutup aurat sudah menjadi kewajipan untuk semua umat ISLAM..kalau ada artis yg tak setuju maknaya mereka cuma keturunan melayu je kot..dan kenapa tahun ni xda ANUGERAH KUMPULAN NASYID..?

    0

    0
    • K Bye says:

      sebab…UMNO masih memerintah.

      0

      0
      • lolo says:

        tak payah nk berpolitik sgt derr….habis tu kenapa negeri yg PAS merintah duk ada juga pompuan yg x tutup aurat..???jgn duk politik kan agama….

        0

        0
  77. gosip 24 jam says:

    Mulut celupar……

    0

    0
  78. Sakit Mata says:

    Awal Ashaari failed juger…bunga biru sekumtum kat baju…..hahahahahahahahahahahaa

    0

    0
  79. Anonymous says:

    aku risau adira jadik cam arwah micheal jackson je…huuhuh

    0

    0
  80. lalana says:

    alolololo…kesian ko nara..banyak mane lah dose ko dapat cz siarkan gambar2 ni….

    0

    0
  81. axx says:

    ARGHH..STILL SUKE BAJU ELLA..NAMPAK MANISS JE..

    0

    0
    • Zain Sardin says:

      Adira dok mkn pil pemuteh ker rupanya…..
      ZZ dan Ella memang ada class simple tapi nampak peeve zaman dorang dgn retis2 lain yg kemaruk nak popular, tolonglah belajar dari mereka berdua- legends

      0

      0
  82. Linzy Longkang says:

    Hansem gak Nas T tu ekk mcm jimmy fallon pon ada sket, untung nabila Huda dpt pakwe lebeh hansome dari ex dia muke nan hado dulu tuh

    0

    0
  83. Hehehe says:

    I LIKE TO THE MAX BAJU ZIANA ZAIN…..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  84. shaz says:

    ko rasa ko lawa tak adira bila putih overdos. putih mcm mayat …takut tgk. nak sgt terlebih putih jadi lain mcm…kening pun pelik hehehe

    0

    0
  85. dodo says:

    Aron tolonglah seluar ko. Pegi anta potong petama complex ke?
    Nk buat jpr style x jadi. Cam suar penan aku tgk.

    0

    0
  86. shaz says:

    adira sedar ke tak yng putih dia dah jadikan dia mcm albino heheh.. putih tak bermakna lawa bah…org lain pun putih jugak tapi tak pelik mcm adira…

    0

    0
  87. Anonymous says:

    kila fairy tu dok mengonggek… rasa nak sula je bontot dia biar dia rasa… murahan

    0

    0
  88. key Pop says:

    Adira : macam snow white..tapi putih dia KETERLAMPAUAN putihnya sehingga kelihatan pelik.

    Kila Fairy : fesyen baju dia tiap kali ada anugerah..macam² gitu jugak la..x ubah banyak…adeh~

    Fafau : tertutup..tp da macam baju dracula pulak..

    Artis² lelaki pakai suar senteng : well, itu trend KOREA.. ntah la..kalau aku nengok lee min ho pakai ok je..bila arti kita pakai..pelik² jugak la aku nampak..haha

    0

    0
  89. Anonymous says:

    adira tu cam opera cina plak aku tgk…

    0

    0
  90. anonymous says:

    liawanis dh macam zombie mabuk..mympah !

    0

    0
  91. lia says:

    mana gambar liawanis? yang mana? tak nampak pun…

    0

    0
  92. muhammad says:

    aku harap abng Nara stop boh gambar2 sebegini…IGT DOSA DAN HARI KEMATIAN

    0

    0
    • arjuna says:

      Kak nabila…syukur mnang..jika nak menang lagi..tolong janji tak berpeluk dgn bukan muhrim…adeh…kami yang vote…kena tanggung dosa…sbb u berpeluk….hope cpat kahwin…klau sayang suami..x nak suami msuk neraka..kna tutup aurat…skang blum kahwin..ayah..yg tanggung dosa…n diri sndiri….smoga..rmai yg tutup aurat…amin..umo msing2..dh bpe…skolah rndah n menngah..cikgu dah ajar kan..psal aurat..so bleh fkir sndiri…x yah sebul psal hipokrit…kesian awak..nnti kena bkar..adek..hipokrit x de kena mengena dgn semua nie….cerita tanah kubur itu benar …selalu lar tgok..jgn tkar channel lain.

      0

      0
  93. akakkk lg hari ni... says:

    prasan x? cekta ni semua pakai baju yg mcm ‘old fashion’.. gaun kembang gitu la.. pakai la gaun yg moden sikit.. kata body tu lawa sgt.. kat primadona pon pakai bj yg ‘old2’ gitu.. x cantik langsung!!

    0

    0
  94. huhuhu says:

    pakai seluar x pakai stokin umpama pakai jeans xpakai spender…
    konon style la tue..pdhl huduh jer….
    FA & Hafiz bagus…jaga imej.
    FA ni sentese segak la. smart,kemas dan bersih.

    0

    0
  95. ketiak wangi says:

    ni semua dunia..

    0

    0
  96. intan says:

    sluar senteng tu sunnah sebnarnya. pakai sluar atas dr buku lali..

    0

    0
  97. Anonymous says:

    UJAN RINTIK RINTIK…TUMBUH POKOK LALANG…
    ZIANA ZAIN SANGAT CANTIK……BANYAK ORANG SAYANG….pantun versi hagemaru
    peace yooooo…………………..B>

    0

    0
  98. Very informative article post.Really looking forward to read more. Really Great.

    0

    0
  99. Anonymous says:

    Kesian Che Ta,perasan cantik..semua palsu..
    Bulu mata palsu,
    rambut palsu,
    kecantikan palsu…

    0

    0
  100. Anonymous says:

    tkowtlar tgok muke adira tu…melepak sangat,,,apsal tak letak pic emma maembong

    0

    0
  101. nurul azira says:

    adira punye putih macam hantu jepon dah ! DAAA…

    0

    0