Written by serenity | September 21st, 2013

Filem aksi Dampak yang dilakonkan Aaron Aziz kini sedang ditayangkan di pawagam seluruh negara sejak Khamis lepas, tetapi tawaran lakonan untuk Aaron Aziz tidak pernah putus. Baru-baru ini Aaron telah menghabiskan penggambaran untuk filem ‘Tembus’ yang diarahkan oleh Ahmad Idham. Filem ini menampilkan Aaron, Nur Fazura, Luna Maya dan Mia Sara Nasuha sebagai pelakon utama.

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Filem Tembus ialah filem kesebelas Aaron, dan ia bergenre psiko-thriller. Tambahnya filem ini bukan seperti filem thriller yang biasa kerana pengakhirannya sukar untuk diduga. Ia berkisar tentang pasangan suami isteri bekerjaya dan cukup berjaya dalam hidup mereka, namun semuanya berubah apabila anak tunggal kesayangan mereka hilang.

Pemilihan Luna Maya untuk melakonkan watak dalam filem ini diibaratkan melengkapkan gandingan tiga negara iaitu Aaron mewakili Singapura, Fazura mewakili Malaysia dan Luna mewakili Indonesia.

Turut berlakon dalam filem ini ialah Khir Rahman dan Eizlan Yusof. Kredit gambar Facebook filem Tembus. Lagi 35 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

72 responses to (37 GAMBAR)Gandingan Aaron Aziz, Nur Fazura Dan Luna Maya Dalam Filem ‘Tembus’

  1. ayang says:

    like this 3 person

    0

    0
  2. east woman says:

    cam menarik jerk..

    0

    0
  3. BUNKFACE NO.1 says:

    cantik nya fazura. fazura lebih cantik dari luna maya

    0

    0
  4. pergh..mantap tu fazura bergabung dgn luna..hu3..best r abam aaron

    0

    0
  5. Remy says:

    abg aar0n jgn t’skandal ngn luna ae…dik pesan awal2..hehe

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Apa perasaan isteri aaron ye? Dpt laki hensem tapi digilai ramai pompuan..

    0

    0
    • minah jambu merah biru kire ok says:

      bini dia paling spotingggggg babtu keluarga Aaron bahgiaaaaaa …bini dia tk cemburu buta macm bini pelakon Malaysia yg lain tu ! Singaporean memang spoting n hepening…lov u dayanaaaaaaaaaaa….

      0

      0
      • mona fendi says:

        Aku benci sungguh la dengan ko ni minah jambu..ko bukan orang malaysia kan?dah kalau asyik nak membahan org malaysia je tak yah duk menempel kt sinilah..boosannnn!

        0

        0
        • minah jambu the ori says:

          hek elehhh….emosi lebih lak. ko terasa pe hal? mesti ko queen kontrol laki ko sampai fed up tengok muka ko kat umah kan? oh well..

          0

          0
      • leha says:

        hahahahaha.. bini aaron tu org malaysia bukan singapore.. ape la.. haha

        0

        0
  7. […] baru ini Aaron telah menghabiskan penggambaran untuk filem Tembus yang diarahkan oleh Ahmad Idham Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Aaron, Aziz, Dalam, Fazura, Filem, […]

    0

    0
  8. lunu says:

    Ternampak2 tetek Luna kne nyonyot ngan Ariel… Perghhh…

    0

    0
  9. Shh says:

    sepatutnya masa filem ombak rindu aku lbh suka fazura berlakon ngan aaron aziz…tpi nak bt mcm na..maya terpilih..its ok..dh lama sgt nak tgk balik lakonan faz ngan aaron…kali terakhir dlm filem pisau cukur…mesti meletop….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Sepatutnya filem Ombak Rindu Nadiya Nisaa jadi Izzah kat Malaysia ni Nadiya Nisaa satu-satunya heroin paling cantik jelita,paling hebat dan paling popular sekali yg layak jadi heroin Aaron Aziz…….

      0

      0
  10. fiza says:

    Honestly fazura lebih cantik dari luna maya!

    0

    0
    • minah jambu merah biru kire ok says:

      dua2 pon cantek lah ! Aaron pon hensem ! lan yusof pon hensem ! adek mia tu pon cantek cute je ! minah jambu suka ngan semua pelakon ni ..semoga sakses semua Nye lov uuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!

      0

      0
    • neelopeh says:

      Persamaan antara fazura and luna maya ni ialah 2-2 dah “tembus”…

      sesuai sangat berlakon tajuk cerita ni.. lalalalalaaaa

      0

      0
  11. maria says:

    suka abg aaron… hensem… auwwww

    0

    0
  12. adli says:

    heroin filem tembus patutnya nadiya nisaa….kan nadiya nisaa heroin paling cantik jelta sekali kat malaysia barulah jadi filem pecah panggung akan dpt kutipan 20 juta.

    0

    0
  13. Eeeuuww says:

    Aaron Aziz and 2 porn stars… Haha. Sesuai sgt la 2 minah tu digandingkan bersama. Cumanya ada sikit perbezaan. Si luna cantik ori, si fazura plastik.

    0

    0
  14. Shhh says:

    Aik.. Si fazura ckp nak kurang berlakon sbb hormati permintaan mak dan nak fokus kt bisnes katanye.. Tp byk je muka dia kuar tv sampai muak melihat. Berlakon sentuh2 ngan lelaki pun tak nak katanye lagi. Apa sudah jd? Ludah telan balik ke? Pls la tingkatkan mutu lakonan ko fazura. Dah bertaun berlakon pun kayu lagi. Baikla pelakon baru mcm si senrose plak ada la jugak nampak keberkesanan lakonan.

    0

    0
  15. Unagi No Sushi says:

    Cantiknya luna maya… Serius cantik <3

    0

    0
  16. mak kepoh says:

    Sapa kata nadiya nisaa cntik, honestly sy x suka nadiya nisa.. lakonan dia pn i x minat.

    0

    0
  17. Tukar says:

    Tenggelam le fazura sbb luna maya hehe.. Patutnye kalo nk sesama hot patut amik maya karin atau lisa surihani.

    0

    0
  18. akma says:

    Lawanya luna maya dengan fazuraaa. tp aku suka fazura lg hehehe

    0

    0
  19. hanari says:

    canti-cantik….

    0

    0
  20. anon says:

    Bila ramai pelakon lawa2 ni teringin jugak nak tengok. Masa zaman Rosyam Nor jadi hero dulu, aku langsung tak tengok. Muka mcm Rosyam tu patut jadi samseng je. Tak hensem langsung…eeeuuww… Mcm lah jugak Shah Rukh, tak lawa langsung tapi jadi hero. Sakit mata ,memandang. Patutnya jadi samseng jugak…

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Anon.. mata ko tak boleh samakan dgn mata org lain. Pada aku masa zaman rosyam nor, lakonan dan wajah dia package. Handsome dan berbakat. Sekarang ni zaman aaron pula. Keduanya ada keluarga bahagia yg bagi full support.

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Luna maya! Cantik dan tingginye..

    0

    0
  23. […] Pemilihan Luna Maya untuk melakonkan watak dalam filem ini diibaratkan melengkapkan gandingan tiga negara iaitu Aaron mewakili Singapura, Fazura mewakili Malaysia dan Luna mewakili Indonesia. Turut berlakon dalam filem ini ialah Khir Rahman dan Eizlan Yusof. – BEAUTIFULNARA […]

    0

    0
  24. ... says:

    toksah la berduyun sgt p tgk sbb ada porn star.. patut boikot jer.. (selemah2 imah cegah la dengan hati)

    0

    0
  25. Mak Senah AKA Radio karat says:

    Alahaiii… si Luna tu Mak Senah tengok dah macam muka Color Pencil dah, kalau xmekap, xder lawanyapun… Fazura lagi lawa, kelas Fazura, manis jer mukanya, kalaulah Mak Senah ada anak lelaki yang belum nikah, nak ajer Mak Senah amek dia jadi menantu MS, hak hak hak… amboi mulut korang, sesuka sesuki hati mengata Nadya Nissa, rasanya dia xder kna mngena dalam ini ceritapun, haiyoooo…. xpasal2 korang dapat dosa kering dok mengumpat dia, muka dia kampung ke, urban ke.. semua itu ciptaan Allah, walaupun dia kampung, dia popular kowtt…. brlakon filem, blakon drama.. ko hader? xyh arr dok cari dosa ngn org yg x spatotnya… MS x suker tau…. hak hak hak

    0

    0
  26. anti rambut karat pajura says:

    Alahai.. Yg puji pajura dpt byk like.. Kalau puji luna dpt byk dislike.. Tak heran pon sbb empunya diri pun bleh like komen yg dia suka.. Sendiri like ke pajura? Wakakakakkkkk

    0

    0
  27. beruang says:

    woi,ko ckp nadiya nissa kurus kering,jonggang…tp dia dpt gak berlakon,ko aderrr???dgn AA lg berlakonnn

    0

    0
  28. lara_hati says:

    Harap2 citer ni tak da la adaptasi film English man of fire atau Bollywood ek ajnabee tu hehe…harap2 idea orginal…:)

    0

    0
  29. jali says:

    Luna maya tu dah nampak kertu. Teruk sangat kena bantai dengan si ariel tu. Seri gadis tu hilang terus! Fazura pulak memang cun giler. Manis sangat! Mai sini ah faz kat abang!

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Sy bukan melayu but sy suka sgt tgk fazura…dia mempunyai wajah tulen wanita melayu yg sgt ayu n Jelita Serta mempunyai senyuman yg sgt manis…izara aishah pun sgt ayu…Rita rudaini pun sgt cantik…n lg 1 sy perhatikan fazura mcm Ada nilai xclusive mcm juga maya Karin…mrk mcm jarang muncul kan diri n make them self look xclusive

    0

    0
  31. Never_Forget_What_Indon_Did_To_Us says:

    Buat apalah ambik si luna maya tu berlakon. Pelakon malaysia ni banyak lagi cun dari dia. Nak tanya sikit…kita buat baik dengan indon ambik pelakon dia ada… ke dia nak tayang filem ni kat sana??…of course takde. Sudah2 lah. Tak guna dibuat kawan pon…..

    0

    0