Written by serenity | April 5th, 2015

Semalam telah berlangsung majlis resepsi perkahwinan antara pelakon dan jurulatih kecergasan, Sharifah Sakinah dengan pilihan hatinya Aliff Adha, seorang juruterbang di sebuah dewan di Kementerian Pertahanan (MINDEF).


 photo 11138014_976543292370689_256914982_n.jpg
Untuk majlis resepsi ini, Sakinah telah menggunakan khidmat jurusolek terkenal, Saidatul Nisa.

Lagi 35 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Sharifah Sakinah.

JEMPUTAN ORANG RAMAI KE PROGRAM MERAKYATKAN SENI 2015Ohhhaaaa!!!…..Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara ( JKKN…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Wednesday, 1 April 2015


 photo 11137604_770419826411483_1665255694_n.jpg
 photo 11123808_462984160520976_1969433353_n.jpg
 photo 11117118_845379752175028_2103022987_n.jpg
 photo 11117043_411325295695351_293690552_n.jpg
 photo 11116692_355910407946757_930829365_n.jpg
 photo 11116637_1615410055369030_963037266_n.jpg
 photo 11111328_909637135725262_2099012997_n.jpg
 photo 11111396_1623830004513337_90672494_n.jpg
 photo 11098431_363762823818512_1176082608_n.jpg
 photo 11098348_1021059581257466_1769959389_n.jpg
 photo 11093004_694153324041465_922894181_n.jpg
 photo 11085211_1413593612289726_521963132_n.jpg
 photo 11093075_675667242560327_138378840_n.jpg
 photo 11085155_1375952496066553_1294308623_n.jpg
 photo 11085141_340645732795627_747105343_n.jpg
 photo 11085092_419375544902665_1244037120_n.jpg
 photo 11084908_689485681178410_1910754563_n.jpg
 photo 11085058_708291802616582_119325994_n.jpg
 photo 11078901_1096265740400226_1680768946_n.jpg
 photo 11077963_583265275143967_1269766022_n.jpg
 photo 11078676_1565640117028436_583179277_n.jpg
 photo 11015586_374567359412701_860668894_n.jpg
 photo 11055787_454235558066054_977314880_n.jpg
 photo 11055916_957880427563725_227725336_n.jpg
 photo 11055622_488514184630921_1985673630_n.jpg
 photo 11055590_1587434418207135_947229216_n.jpg
 photo 11049352_1556941297906878_692598399_n.jpg
 photo 11055785_1632768543612474_1880172438_n.jpg
 photo 11055753_1558373377748706_576793748_n.jpg
 photo 11024163_838118462931376_1462456887_n.jpg
 photo 11005059_601698696598568_939498670_n.jpg
 photo 10731706_791102670970628_1075112665_n.jpg
 photo 10654887_1557883727806225_1926268640_n.jpg
 photo 1527623_1420491888257132_1598114143_n.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 responses to (36 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Sharifah Sakinah dan Aliff Adha

  1. cik piNgu says:

    ntah la ape silapnya.. semua gmbr kinah start dr berinai, mjlis kat taman n resepsi kat dewan mindef ni, semua tak cantik make up nya..maaf sape yg lahar ak, tp itu lah yg aku nampak..

    0

    0
    • senget sangat kannnn says:

      bukan makeup x cantik…sbb tuan die x berapa cantik…
      apa boleh buek…nak jadi retis harap populariti ngan kes bra bodo and akak2 die jek…

      0

      0
      • Anonymous says:

        Si otak mereng ni akhirnya kawin juga ya.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Okay jer aku tengok.

          0

          0
        • i hate GST says:

          Kalau jd pemimpin nk menyusahkan rakyat baik letak jawatan..macainya pu n elok ikut sekali….sbb ada menteri tp bodoh dlm membangunkan negara asyik bg idea bangang lbih baik undur diri….

          0

          0
    • ais blended says:

      pengantin lelaki tu asyik senyum memanjang jer…. ni mesti dah DAPAT ni.

      0

      0
      • aku suka lelaki bulu says:

        Handsome laki dia, kumis kena leher, naik nafsu ku gitu!

        0

        0
      • rara says:

        Laaa mesti la senyum. Bahagia dpt bini. Da seminggu da halal nikah. So dpt ke tak ke semua dah halal.

        0

        0
    • KO CANTIK KE? says:

      Aku pown xtaw apa masalhnya, ko ni cantik sgt ke?????

      0

      0
  2. kinot says:

    Ketat sgt ke baju tu smpi duduk pon nmpak xselesa. Tkot terkoyak ke hape

    0

    0
    • raff says:

      Kaaan…aku igt aku sorg je nmpak camtu

      0

      0
    • nur kaseh says:

      Ha ah..baju tu nampak tak selesa langsung. Sampai leher aku pun skit dok nengok leher pengantin lurus je. Sape lah pilih baju ni,tak chantek langsong.

      0

      0
  3. sotong hitam says:

    Maaf ckp, tk nampak serinye….dari baju hingga ke make-up…cabaran buat si tukang make-up tu!! Cume credit sbb walau pun baju tak lawa tapi tak terdedah cume terlajak ketat jer…

    0

    0
  4. NALIYA says:

    adoyaiii body! cam dak lom cukup umo jer.. x cntik bl pkai terlalu ketat. ntah mane punggung ntah mane dada. sebaris jer…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Anzalna…where are you ?

    0

    0
  6. Anonymous says:

    dia nak buat style princess inggeris ler tu.. err sorry princess mana ya?

    0

    0
  7. dotdot says:

    die dirikn msjid pon korg kutuk….doa baik2 moga dpt hdayah suda la,bkn main hentam ja…amal jariah korg sume pahala dpt ke kinah…igt skit,cantik@hodoh tu ciptaan tuhan..yg korg kutuk sume ciptaan tuhan..amin

    0

    0
  8. sophea loren says:

    Lemas aku tgk leher baju, sendat baju Kinah ni. Di lehernya macam pakai neck guard, gaya mcm baru patah tengkuk. Bajunya pulak terlalu ketat, sampai time duduk bergambar pun lain macam kepitnya. Kinah dah tinggi, tak payah pakai baju ikut badan. Dah jadi mcm palang kayu bergerak. Sorry ey Kinah…

    0

    0
    • mak lampir says:

      udah baju cover atas bawah terlebih kain pon uols xsuke
      satg baju x cukup kain nampak dada belah sampai ke peha ko tuding2 jugak..

      mesti cik shopea loren anak dara tua ni

      0

      0
  9. Lala says:

    Lawa je baju makeup sume.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Majlis ni semua di taja oleh pihak lelaki, sebab tu bnyk sedara mara belah pompuan x di jemput

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Media pun x di jemput … sebab x sempat nk layan masa wedding ……

    0

    0
  12. anonym says:

    dlm hlive masa interview sakinah ckp mcm apa tah…tak dak ‘class’ langsung.husband pun muka semacam jer,husband ni kerja pilot kan,family husband cam vip…ubah lah kinah attitude n personality you…bikin ‘class’ n high profile skit…her sis yg kwin dato sri tu pun nmpak takdak ‘class’ sorry to say babe its reality!!

    0

    0