Written by AbangNara | September 2nd, 2016

29 Ogos lalu, drama Lara Aishah telah pun mula ditayangkan menerusi saluran Astro Prima dan Maya HD pada jam 6 petang dan ulangan pada jam 12 malam. Drama 100 episod ini adalah adaptasi daripada telenovela Mexico, La Coba yang sangat popular. Lara Aishah dibintangi oleh Fasha Sandha, Nazim Othman, asmin Hamid, Dayana Roza, Shahrizal Jaszle, Afzan A.Rahman, Maria Farida, Eizlan Yusof, Ainul Aishah, Adam Lee, Dian P.Ramlee dan ramai lagi.

lara aishah

Sudah tentu drama Lara Aishah ini akan mengubati rindu para peminat Fasha Sandha. Abang Nara percaya pasti ramai yang akan mengikut drama Lara Aishah ini. Jom kita layan beberapa gambar ketika majlis pelancaran drama Lara Aishah baru-baru ini.
lara

Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

lara aishah

P.S: Cantik-cantiknya jubah sutera, jubah cotton dan kain sutera crepe daripada The Online Batik ini. Terus terasa nak beli untuk wife tercinta sebagai hadiah. Korang pun cepat-cepat Whatsapp ke 019-3618-718, follow Instagram @theonlinebatik dan LIKE Facebook The Online Batik untuk melihat lebih banyak koleksi yang disediakan.

lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara
lara

lara

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 responses to (35 GAMBAR)Fasha Sandha Bintangi Drama Lara Aishah, Adaptasi Dari Telenovela Mexico, La Loba

  1. Pekerja Gomen says:

    Tak selera aku tengok hero dia.. carila hero yang sado, charming dan nampak kelakian sikit.

    Jasmin bakul buah anda terlalu overshadow keseluruhan penampilan anda

    0

    0
    • aku says:

      bakul buah da kena upgrade tu..kih3

      0

      0
    • Anonymous says:

      Makin lama tengok makin tak suka tengok hero yg macam ‘wanita’ tu. Ni kan adaptasi dari telenovela, pelakon lelaki utama dorang semua yg nampak ‘jantan-jantan’. rasa malu plak nanti bila cerita di pasarkan di peringkat antarabangsa tapi hero ‘macam’ tu pulak…haish

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Malu aku tgk pakaian si nenek Jasmin..

    0

    0
  3. gentle says:

    relevan lg ke fasha sendat ni jd heroin? aku rse mcm dh kene bwk watak mak mak je dh die ni??

    0

    0
  4. Anonymous says:

    asmin hamid pon boleh laa abg nara..2×5 je dgn bella

    0

    0
  5. See a far.... says:

    title… combine nama 2 budak kecik to ke…
    atau
    mencritakan betapa laranya kehidupan si Aishah..
    takde ke title yg lebih cocok dgn jalan crita…

    0

    0
  6. tengok je says:

    Fasha Sandha – maintain elegant & sentiasa win walau bawa apa sekalipun watak.
    Nazim Othman – mcm tak sesuai sgt jadi hero bergandingan dgn Fasha. Dia mcm kena overshadow dgn Fasha.
    Jasmin Hamid – maintain vogue walaupun dah berumur. Pakaian pun tak sarat mcm pokok krismas. Sedap mata memandang. Berlakon jgn cakap…memang steady.
    Eizlan Yusof – bapak anak 3, duda hot & educated idaman Malaya.
    Dian P.Ramlee – org lama… tak payah cakap kalau berlakon. Superb..

    1

    0
    • mama says:

      hmm, hero dan heroin tak ngam.. I prefer tengok pelakon baru dari fasha nie.. aku tak ingat drama apa yg fasha nie berlakon dulu hahaha sorry

      0

      0
    • Ida says:

      Perlu pilih heroin lbih muda baru sesuai dgn nazim.amyra rosli lbih sesuai cntik dn remaja.

      1

      0
  7. Anonymous says:

    dah habis adaptasi novel. adaptasi drama mexico pulak. xde idea sendiri ke pembuat cerita kat malaysia ni. dah mcm bwg putih bwg merah dah smpai 100 episode. awal2 bolehla tgk. bila dah lama2 nye xberpenghujung xkuasa nak tgk dah.

    0

    0
  8. kihkih says:

    Baby anak eizlan yusof dalam cite lara aisyah ni btul ke anak dia(dalam cerita)… ada konflik lagi ke? sebab lain je warna kulit… atok dia gelap kot. hahahahhahhaha

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Aduhhhh… Jasmin Hamid, kalo ko nk pakai camtu, kasi kurus dulu sikit bdn tu… kasi kurus byk sebenarnye. Ketat gelemap aku tgk..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    drama ni tayang hari apa bang nara???

    0

    0
    • Sabri Ali @ Nick says:

      Isnin hingga Jumaat, jam 6.00 petang. Tayangan serentak di Astro Prima (CH105) dan Maya HD (CH135).

      0

      0
  11. pokemonGo says:

    fasha sandha, kau pakai baju ke pakai kelambu?? awat buruk sgt baju tu???? buah jasmin hamid sgt berat disituewww

    0

    0
  12. mak jenab says:

    btol la..hero and heroin xbrp nak kena la dlm cite ni. ingt aku je yg prasan.

    0

    0
  13. aih says:

    buah dada jasmine… nyum2… untung dapat buah dada besar.. suami ramas ngan hati gembira..
    fasha cam biasa… look hot and gorgeous.. ..

    0

    0
  14. biarbetik says:

    Satu je nak ckp…pakaian smua obit kiak…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Paling steady kat situ… Jasmin Hamid. Badan dia…fuh…solid. Sedap tu diramas ramas.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    hilang selera tengok kalau ada Fasha, Adi, Ashraf Muslim,bini si Sam, dan sengakatan dengan nya….. cerita bagus pun terus tukar chanel

    0

    0
  17. jemah says:

    cba perhatikan gmbr jasmin hamid yg dlu2..xde pn.breast dia membuak mcmtu
    .skg ni je ..myb dia.nk.jd.mcm che ta..nk.lawan body dgn che ta kot..heheh..tp aku suka.lakonan dia ..real
    .

    0

    0
  18. Bolradhabol says:

    Fasha dah yesterday. Kena bg heroin org lain kot. Dahla 100 episod. X kose aku nk follow cite lelama gini. Drama 16 epi pun resah je aku nk follow smpai abis
    Hero. Aduhai. Xpadan lgsung. Kelaut. Sape yg pilih plakon ni. Gndingan xnmpak kimia lgsung

    0

    0
  19. lol says:

    fasha muka masih cantik tapi badan dah mak orang nampak besar badannya tak sesuai jadi heroin nampak tua and hero sgtlah tak hero sooo aauuwww btw tetek jasmin sgt beerrrraaaatttttttt

    0

    0
  20. kiki lala says:

    Ok juga tgk gandingan FS & NO ni. Look forward to watch it!

    0

    0
  21. kutikura says:

    Aku lagi rela tengok lakonan fasha sandha daripada pelakon baru kejong mcm kayu…

    0

    0
    • Lavender says:

      Pelakon skrg nk blakon satu drama pastu bajet ade org kaya, anak org kaya, datok org kaya dtg melamar.. Lg 1 byk pelakon baru yg control ayu depan tv. Sambil aku tgok tv sambil mgutuk pelakon. Baik tutup.

      0

      0
  22. A says:

    Fasha still ada aura supermodel dalam beberapa pose yg diberikan. Tapi memang dia cantik pun. Macam bintang Bollywood, tak pun Latina.

    0

    0
  23. anon says:

    Sapa lah yg pilih hero Kakak Pon ni ??? …. xde selera nk tngk tv …
    Tapi FS and JH memang 1st Class …. kipidap ..

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Aaaaaaaaaaa

    0

    0
  25. nana says:

    bape size bra jasmin hamid, lemas aku tengok

    0

    0
  26. Anonymous says:

    fasha sandha tak releven jadi heroin…hero pun tak best…boring…

    0

    0
  27. Lara lara says:

    Terbaik lakonan fasha dan jasmine, suke tgok lakonan dua aktres ni, hidup dan real, fasha masih muda mmg layak sgt jadi heroin walau dh 40 tahun pn, ada muka fasha drama semua best, tkde yg tk best

    1

    0
  28. X says:

    Drama kemaruk celah kangkang.Pengalak pembuangan bayi.Perosah generasi.Dari pelakon akhir zaman dan pengarah lembam.Otak penuh lendir maksiat.kejadahnya kemaruk bu red tak kesudah.

    0

    0
  29. Momo says:

    Adakah nama cerita ni dari nama anak Awal dan Rozita Che Wan?

    1

    0
  30. Anonymous says:

    Siapa casting director nih? Heronya takkk sesuai langsung….fasha pula nampak tua….watak lain i rasa sesuai…takde ker heroin yang muda sikit…dan hero yang manly untuk drama ni?????

    0

    0
  31. Anonymous says:

    setakat heroin muda lakonan kayu jati pun x guna..tetap kena kena kutuk gak..
    tp hero mmg x sesuai…
    teringat lakonan Fasha & Aiman Hakim dlm drama Selamat Pengantin Madu..

    1

    0
  32. mak jenab says:

    mak jenab rasa…zara zya sesuai kot pat heroin tu. pastu yang heronya..mcm nan hado je hero2 skrg.

    1

    0
  33. Anonymous says:

    kenape cite ni mcm standard2 cite spektra?? serba x kena je… harap pelakon je semua power2.. tp mcm cite spektra.. serious…

    0

    0
  34. Peminat drama melayu says:

    Aku tengok ok je cerita nie. Best je. Depa professional. Pengarah of coz da pilih the best untuk drama dia.

    0

    0