Written by Bella | January 26th, 2016

Hari Ahad minggu lepas, Anugerah Juara Lagu Ke 30 berlangsung dengan cukup meriah di Stadium Melawati, Shah Alam. Seperti yang dijangkakan, Akim and The Majistret telah berjaya menjadi juara pada malam tersebut menerusi lagi  Potret.

Manakala tempat kedua dimenangi oleh Faizal Tahir dengan lagu Assalamualaikum dan Caliph Buskers ditempat ketiga menerusi lagu Hanya Namamu.

Vokal terbaik sekali lagi menjadi milik Dayang Nur Faizah dan Persembahan Terbaik juga milik Akim and The Majistret.

Keputusan penuh AJL 30 kita sudah tahu, jom layan pula gaya selebriti sekitar karpet merah jambu AJL 30 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Siapa agaknya yang tampak sungguh cantik serta kacak dan siapa pula fesyennya agak kureng?

Kredit Foto: Instagram Selebriti Online & Instagram Hot FM

51 responses to (35 FOTO) Selebriti Di Sekitar Karpet Merah Jambu AJL 30

  1. Aku says:

    Macam sama je kasut Arja dengan Dafi

    0

    0
  2. neutral says:

    aiya..tiada gambar artis yg saya mau…gambar single stacy mana?…gambar stacy dan akim berdua tak ada kah….sekiranya ada..tolong siarkan wahai beautiful nara..

    0

    0
  3. Shhh says:

    nasib tak da yg over..tpi ifa raziah..boring tgk dress mcm tu…dh basi..next time cuba lgi..wah dato vida angkut semua famili..oh jdi nilah suami dia…sb msa gegar vaganza lelaki tu selalu da..aku ngtkn suami dia yg warak tu je..tak sngka dia kahwin lgi..sbb aku terfkir…dia kan selalu over shadow..dgn bibir dia yg muncung tu..suami dia tak tegur ke..dulu Dato Vida tk lah femes mana…nth mcm nak setahun dua ni nama dia naik…dulu dia tak popular sbb apa ye…sbb ex husband dia ke..

    0

    0
  4. Tia says:

    Gambar pilihan saya adlh,

    CALIPH BUSKER
    EPUL DRAMABAND & WIFE (LEEZ ROSLI)

    terbaikkkkk!!!

    0

    0
  5. Anonymous says:

    kasut dafi sama dgn arja lee.. kasut hazami sama dgn joe flizzow

    0

    0
  6. Anonymous says:

    kasut dafi sama dgn arja lee..kasut hazami sama dgn joe flizzow :p

    0

    0
  7. Lara says:

    Takder yang semengah except Caliph Buskers, hat lain semua haprak. Apa tema sebenarnya ni? Dengan jantan pakai suar pendeknya… arja tu kenapa tak pakai seluar dalam jer?

    0

    0
  8. Anonymous says:

    walaupun kentut busuk hati kena wangi .. kentut itu nikmat Allah

    0

    0
  9. Anonymous says:

    caliph busker & nash terbaikk

    0

    0
  10. ayoooo says:

    OMG…Dafi gayah. LOL

    0

    0
  11. rizalmah says:

    ayam belanda mana..ayam belanda?

    0

    0
  12. AKU says:

    AURAT….AURAT

    0

    0
  13. kutu says:

    dafi tu pakai baju ke karung guni? teruk sangat fesyen ko dik..
    ifa raziah tu tak leh sendat lagi ke? nk meletup dah baju tu.

    0

    0
  14. sue cantik says:

    stylenya kasut dafi…nak kasut cmtu jgk!!!!!!!!!

    0

    0
  15. hiks says:

    berkenan lah kaler baju maria tunku sabri.
    nk cari baju raya kaler kuning ah..

    0

    0
  16. Anonymous says:

    dafi sis…kenaper camtu>>???

    0

    0
  17. bunga says:

    Hahahaha awat larr jdi mcm tu dafi..ya allahh baju mcm wayang jepun dh..awat pelek sangat…

    0

    0
  18. Mashimashi says:

    Nk tny. Anis al Idrus tu artis celah mana? Ada menyanyi ke?

    0

    0
  19. Anonymous says:

    huduh2 la wei.

    0

    0
  20. Anonymous says:

    opsss sangat dafi. eurgh..

    0

    0
  21. lutsinar says:

    pompuan baju putih rambut 4 segi & handbag putih panjang sedepa sape yer?…fesyen baju hazab…kembang kembung kat belakang. ke aku yg tak pandai nilai fesyen…huhuhu

    0

    0
  22. ain suzana says:

    ifa raziah mcm sarung nangka.duit byk tapi taste out.

    0

    0
  23. Pengkritik Engko says:

    #AJL tahun ni boring Opssss sory . mcm tade tema

    0

    0