Written by AbangNara | November 14th, 2012

Masih ramai lagi yang tidak puas melihat gambar-gambar sekitar malam Anugerah Skrin 2012. Abang Nara faham. Ramai yang takjub melihat betapa cantiknya selebriti Malaysia berpakaian mengikut tema “fairytale” ASK2012 kali ini. Abang Nara pun takjub jugak.

didie alias

Bagi Abang Nara, Didie Aliaslah wajar mendapat best dress untuk ASK2012 kali ini. Memang menjadi betul pakaian yang dipakainya. Naik seriau Abang Nara melihatnya. Lagi-lagi kalau tengok close up kat muka.

didie alias

Cool kan? Lagi 31 gambar sekitar red carpet Anugerah Skrin 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Anugerah Skrin.

didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie aliasv
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

78 responses to (33 GAMBAR)Red Carpet Anugerah Skrin 2012 Part II

  1. Anonymous says:

    TENTH..

    0

    0
    • No Need says:

      Fida Ibrahim dh gy cm kartun Megamind dh..

      0

      0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

      anjat ka cam tengok kak kismah johari! bukan ke dia bile ebrlakon dlm tv pakai tudung? even nak tidur pun pakai tudung? aik dh terbang ke tudungnya? alahai.. kesian lah sikit kat kak arbaiyah tu. dia takut kalau x sempat nak selamatkan rakan2 artis sebelum kiamat..

      0

      0
      • LALAAAA says:

        dia mmg x btudung pun kt luar..slalu je jmpa dia kt area opis aku nih, sbb kt cni ad production house.

        0

        0
      • Rita vs Ayu says:

        Kita patot ucap tahniah kat Nabila Huda yg dah mula ubah imej dia dr bukak sana sini tunjuk kulit dia yg xberapa nak gebu tu kepada pakaian yg ‘agak sopan’ mcm diatas tu…. May be serik kena kutukan maut peminat dia kot…

        0

        0
  2. Cik Rini says:

    makcik yang pakai baju kurung hitam bawak handbeg krim tu jugaklah yg paling sedap mata memandang.ringkas dan sempoi.

    0

    0
  3. jojet says:

    cool apenyee didie tuuu…cam hantuu mental je aku nampakkk….

    0

    0
    • oct1883 says:

      didie alias cool cos mengikut tema.. dah macam mak tiri jahat dalam fairytale selalu.. kaer sangat hensem… nurkhiriah cantek hoccay.. yang gamba last skali tu sape eh?? diorang pun cool gak tau cos ikut tema!

      0

      0
    • peperrr says:

      come back ti tema plissss….

      0

      0
  4. Diri Ini says:

    Baju rita rudaini lawa…

    0

    0
    • Mak Jemah nak masuk Juara Lagu dgn lagu barunya Cak Cak Pong says:

      fesyen Rizman Ruzaini lah tu kalo si Rita Rudaini pakai..sbb tgk design pun dh tahu..boring asik benda yg sama dn ulang tayang..come on lah designer buatlah sesuatu yg different dn jgn asik sama..muak mak jemah tgk…

      0

      0
      • bibik says:

        untuk pengetahuan anda baju rita rudaini tu, hatta dolmat yang buat ye..kalau tak tau baik senyap je, sekian..*penat2 org lain buat, org lain pulak yg dapat nama*

        0

        0
  5. aku jer says:

    ada yg cantik ade yg terlebey sudah.. yg plg comey kak rita

    0

    0
  6. Diri Ini says:

    Baju rita lawa…khiriah pun lawa…brlah terselit fesyen pelakon emas…kalau x asik2lah pelakon muda je..

    0

    0
  7. cikikaka says:

    bagi aku rita rudaini paling gojesss!!

    0

    0
  8. Anonymous says:

    siapa yg last sekali tuh?

    0

    0
  9. halimah jongang says:

    majlis ANUGERAH aka majlis tayang badan.

    0

    0
  10. Mak Encik says:

    What happen to you fida?

    0

    0
  11. kobis says:

    manisnya nor khiriah

    0

    0
  12. anti zalif says:

    fida n zalif….dislike…..
    zalif tu tang mana lawak????mcm budak bodo je

    0

    0
  13. tasya says:

    suke tgk izara ngan noorkhiriah..cantek..

    0

    0
  14. sesapa says:

    yg last skali tu si fazrin kan ngan wife dia..pelakon spa Q tu..skarang ni berlakon dlm akasia yg ptg2 tu..apa ke nama drama tu..

    0

    0
  15. miss wawa says:

    Yg pic number 4 tu sape eh?mcm pernah tgk je gaya..fesyen cover bahu dgn rambut..Zalif tu apa kena ngan cekak mickey mouse dia tu,nk action cute kape..fida fesyen ntah apa2..amyza sekali pandang mcm fauziah latiff muka dia,lawa..

    0

    0
    • noname says:

      yg pic no4 tu fiza kadir..plakon bru MIG… dlm PE3 ade x silap..pic no5 tu fadilah mansor ke yg jd mak sopia cte julia aritu??kalo bet0l npk berisi plak..x pakai tdung plak..dlm cte tu x buka tdung lgsung..tp rase cm bukan..hoho

      0

      0
      • mak c kina says:

        tu la ku pn rse mcm fadilah mansor..tp nape xpakai tudung?..ke dlm cite ‘julia’ je pakai tudung?..tp nk kte sbb watak je,xkot sbb tgk baju dia pakai mcm dia mmg bertudung…

        yg dgn darling tu sape?…kecik2 dah pakai baju xcukup kain…

        0

        0
      • haha says:

        pic no 4 fadilah mansor ke?
        aku rasa tak..
        ada iras2 Kat mentor versi berisi + juliza azlizan la..

        0

        0
  16. Anonymous says:

    fazren n bininye sangat sporting ikut tema..menutup aurat lagi..baguihh

    0

    0
  17. bella says:

    Bju rita set cantek,,

    0

    0
  18. Anonymous says:

    fida telah membawa mickey mouse-nya yang agak comel pada malam itewwww~

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Walopon makcik kismah ngan normah damanhuri mcm tak ikut tema,sekurang2nya deme ni sedo diri dgn penampilan deme tak macam artis lain yg dh menopos pun masih nak bergaya bajet howt!

    0

    0
  20. LiLiMu says:

    aku doakan semoga ALLAH memberi hidayah dekat depa semua nie. dah xingat akhirat dah aku tgok!

    0

    0
  21. . says:

    terkedu n terkejut aku tengok gmbr rosnah n didie…dh mcm hantu jer aku tengok…norkhiriah nmpk cantik..si zalif tu plk konon2nya nk wat comei la ngan mickey mouse dia tu..tpi x comei pn..kelakar ada la..fida plk enth ap fesyen…sesuai sungguh la kalau dia ngan zalif..

    0

    0
  22. Karl says:

    Baju Didie Elias mmg sesuai dan mengikut tema. Cuma harap2 kucing tu tidak dimakan.

    0

    0
  23. Takumiyaki says:

    Ya Allah didie elias & Rosnah Mat Aris… bawa2 la insaf x malu ke dekat yang muda2 yg dah bertudung litup kau org yg tua pulak jadi mcm nie.. Insaf la.. pakaian x melambangkan usia langsung, tanda2 akhir zaman.. peringatan utk semua termasuk la diri yg sedang manaip nie.

    0

    0
  24. dia says:

    ixara aisyah mmg simple tp chantek.

    0

    0
  25. wow says:

    sendat , mendat , ketat …

    0

    0
  26. napster says:

    tiap2 tahun buat anugerah, tema kebanyakkan yg membawa kearah maksiat & dosa. yg pakai berdosa, yg melihat berdosa, yg mengutuk mengata pun berdosa..termasuklah saya.. :). apa kata pihak penganjur utk sekali, ubah tema, tema kearah Islam. artis perempuan yg tak bertudung, boleh kenakan selandang. kan cantik dan manis. baru betul, artis bukan setakat berlakon poyo2, tapi menyebar dakwah dan menjadi contoh artis yg berlandaskan Islam. bagi yg bukan Islam, boleh kenakan pakaian yang bersesuaian..

    0

    0
  27. Anonymous says:

    hensemnyer kaer..huhuhu

    0

    0
  28. wowo jenal says:

    contohi laa kavita sidhu ..sggup pkai tdung sbb nk hormat fesyen islamik .. nara tknk post ke gmbar kavita sidhu msa acara fesyen islamik tu ??? amboii .. gmbr retis seksi suka pulak ek ?

    0

    0
  29. lili says:

    aku gi dinner kompeni pun sarung dress chanel’..jgn marah ye artis malaysia!
    nape x mampu ker beli dress dior? chanel & seangkatan dengannya??
    sungguh xde taste dlm berfesyen la korang nih!

    0

    0
  30. aku says:

    mak aih didi elias..terkejut aku tgk..pitam dibuatnya..

    0

    0
  31. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    yg paling jambu kt sini rita n izara aishah aje yg lain biasa2 aje….

    0

    0
  32. mat says:

    tuanya muka c izara aishah.tua sebelum usia dia ni.

    0

    0
  33. Anonymous says:

    makin tua, makin tak berapa nak sedar diri cara dressingnya

    0

    0
  34. Vanine says:

    Yg sebelah Normah Damanhuri tu anak dia eh..?~ Hensemnye..(^_^) Cair tengok..?? Hehe.. ;p

    0

    0
  35. aku says:

    rmai yg cun….rita,izara,khiriah..
    meluat aku tgok rozita,sedor dirila makcik oi…tetekje bosar,otak kosong

    0

    0
  36. Zalif bajet cute ke..nak muntah mak says:

    Ape kes la dorang ni..bdk kecik tgk pun boleh mengigau malam..

    0

    0
  37. cottonfacialsquares says:

    terpaksa setuju yg artis malaysia ni kebanyakannya xde fashion sense…. kengkonon org sponsor main sarung je… especially yg pakai tudung mak aii hazab sungguh nak Islamic tapi konon stylo. contoh tebaiknya ialah fida…sangat buruk rupa awak. abg nara lenkali tolong boh nama retis siap2, ahkak x kenal!

    0

    0
  38. purple girl says:

    rita sgt cantik mlm 2.mesti ramai yg nak jd puteri anastasia…ruginye aidil..gojes..

    0

    0
  39. gegel says:

    mengucap panjang tengok rosnah mat aris

    0

    0
  40. oldmanstyle says:

    Didie Alias aku tgk macam dah nk jadi Dajjal..tanda2 kiamat…nauzubillah..

    0

    0
  41. oiii says:

    izara gorgeous,rita beautiful,khiriah sweet :)

    0

    0
  42. Anonymous says:

    bagi artis mekayu yg koya/hampeh tlg jgn menjengkelkan maruah wanita dgn berpakaian spt bertelanjang ………… jgn hanya islam d mulut tapi d hati !!!

    0

    0
  43. Anonymous says:

    kucing tu cam kucing betul plak..

    0

    0