Written by serenity | November 13th, 2015

Hazlin Hussain ialah seorang pengacara untuk rancangan 999 dan pembaca berita untuk Buletin Utama di TV3. Mac lepas, Hazlin telah melangsungkan pertunangan dengan Mior Abdul Malek Raiyani yang juga bekas penolong penerbit dan pembaca berita TV3.
 photo 12244253_1064259113604955_1220383561102308621_o.jpg
Pasangan ini akan bernikah pada di 12 Disember ini dan akan berbulan madu di Eropah.

Gambar-gambar pra-perkahwinan mereka ialah hasil bidikan Sixuca Wedding Photography.

Lagi 32 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Jom saksikan bangsawan "Sumpahan Nujum Perawan" pada 13, 14, dan 15 November ini di Auditorium DBKL, Kuala Lumpur mulai…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Tuesday, 10 November 2015


 photo 12244441_1064258456938354_6475588176873868039_o.jpg
 photo 12244554_1064259426938257_3588624814587750195_o.jpg
 photo 12244506_1064258733604993_7713510676596016477_o.jpg
 photo 12244637_1064259283604938_6136974203484647573_o.jpg
 photo 12241047_1064258653605001_6488766864613291768_o.jpg
 photo 12244555_1064258743604992_3562390068204426471_o.jpg
 photo 12244271_1064259083604958_8459291548128962191_o.jpg
 photo 12240928_1064259580271575_5107263127203287588_o.jpg
 photo 12240829_1064259743604892_6936910257007529459_o.jpg
 photo 12240829_1064259740271559_3479502922830928387_o.jpg
 photo 12240449_1064259226938277_5434408320727292741_o.jpg
 photo 12240217_1064258956938304_3641147509710506570_o.jpg
 photo 12240388_1064258946938305_546252507672428140_o.jpg
 photo 12238289_1064258566938343_6834767504160697348_o.jpg
 photo 12240194_1064259326938267_5742280225936130847_o.jpg
 photo 12239347_1064259263604940_8366065322983737462_o.jpg
 photo 12238179_1064258706938329_4942860824955826321_o.jpg
 photo 12240306_1064259010271632_8088657080016737354_o.jpg
 photo 12238328_1064258786938321_8851320166672215600_o.jpg
 photo 12238154_1064259706938229_1500121518136239732_o.jpg
 photo 12232874_1064258606938339_3142291036582866447_o.jpg
 photo 12194929_1064258443605022_6661629387338765894_o.jpg
 photo 906032_1064259826938217_8189355223707073949_o.jpg
 photo 12194925_1064258593605007_4787830536145132284_o.jpg
 photo 12188066_1064259606938239_5551015258836803626_o.jpg
 photo 12189440_1064259186938281_2886600729027313954_o.jpg
 photo 11016955_1064259576938242_5321751780353895568_o.jpg
 photo 12188059_1064259100271623_7800723810038547259_o.jpg
 photo 11242993_1064259436938256_1328090057288114382_o.jpg
 photo 12186438_1064259463604920_4071664848757726816_o.jpg
 photo 11250204_1064258446938355_8766837160448257912_o.jpg
 photo 11051802_1064258926938307_7174469168745418678_o.jpg

36 responses to (33 GAMBAR)Pra-Perkahwinan Pengacara Dan Pembaca Berita TV3, Hazlin Hussain

  1. Anonymous says:

    cantik.tahniah

    1

    0
    • Anonymous says:

      tp mcm biasa je..nothing special..

      0

      0
      • Cilipadi says:

        Cantik, segak, sopan keduanya. Cuma pakaian kurang menampakkan mood pre-wed shoot tu. Lebih kepada pakaian mcm diorang pergi buat liputan berita. Prop sikit pun takde.

        0

        0
      • Anonymous says:

        Hasil shot mcm ni serius adik beradik sendiri pun bole ambik. Sgt amateur. Kesian la kalau keluar duit poket sendiri dapat hasil camni. Tapi kalau disponsor, layan je lah.

        0

        0
    • Pekerja Gomen says:

      Sepang Goldcoast kan?
      Elok je gambar pre-wedding takde laga2 dada…
      Pegang2 tangan… peluk2…
      Nampak elok je..
      Nak tunjuk kat anak cucu pun tak malu…

      0

      0
      • Si Penonton says:

        Whatever la..dia nak buat kat sepang ke, nak pegang tangan ke..dia punya pasal la..ko pekerja gomen mampu??

        0

        0
        • Pekerja Gomen says:

          Si Penonton,
          Aku bukan org yang sama yg bertekak ngan ko kat Hello Mr Perfect. Sila refer avatar next time… aku punya avatar.. hijo2 pucuk pisang macam aku pucuk muda juga…
          Hahaha…

          0

          0
      • Anonymous says:

        Avani Sepang

        0

        0
    • katija haron says:

      bonjol

      0

      0
  2. nok gebuzzz says:

    suka tgk hazlin ni,simple n nice jer pra perkahwinan dyorg…tahniah

    0

    0
  3. ex-smkdary says:

    yeayyy, ketua pengawas ai dah tunang…

    0

    0
  4. mr indonesia says:

    Tanpa harus berkepat kepit atau berpelukan membuat poto pre wed seperti ini pun terlihat cantik dan mesra suka sekali akan temanya yang eederhana tapi berkesan ceria..

    0

    0
  5. cantik says:

    tnpa bersentuhan…tanpa prop yang melampau..hasilyang sangat cantik..

    0

    0
  6. nyonya says:

    ntah haper2xlah prewedding bagai… yg maken gemuk photographer lah…

    0

    0
  7. cik teratai says:

    malek pun pembaca berita TV3..

    psst..nara x kenal eh??

    0

    0
  8. kak anon says:

    Cantik!.Tahniah.
    Pre wedding, belum nikah jadi mmg tak perlu sentuhan.Jadi yg -ve sila abaikan, sbb kita hanya perlu jaga hati Allahswt sahaja.

    0

    0
  9. Love says:

    so sweet …candid and casual memang cantik! i love the idea how they look loving together without any touching-touching gitu …. Congrats Hazlin!

    0

    0
  10. Cool says:

    Dua2 x knal sbb x penah tgk tv3 pngampu dn kki bodek.anything,thniah yek

    0

    0
  11. FOPU says:

    Tak fofoular. So tak payahlah postkan abg nara oi.

    0

    0
  12. melati says:

    Ader lagi ker penonton TV3suku ni…???

    0

    0
  13. miss kepah says:

    sebelum ni artis wat pre-wed shoot smua bangkang sbb lam islam tak suruh buat pun…tp pre-wed dia ni nampaknya smua sokong je….jd ksimpulannya, org bukan marah buat pre-wed shoot, org marah kalau pre-wed shoot ada pegang2 je..hahaha

    0

    0
  14. jarang2 singgah komen says:

    aku sokong gambo pre – wed diorg nie.. sweet jer, takderlaa macam sesetgah tu.. terang2 pre wed, belum sah.. tapi posingnya.. sabor jerlah..

    0

    0
  15. Lara says:

    Maaf tumpang tanya, sebenarnya apa motif gambar pre wedding ye? Saya betul2 tanya ni tau, bukan sarkastik or perli ok… mmg saya tak tau, tak kesah la nak kata saya kuno or kampung whatsoever. Mohon pencerahan.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Suka! Simple and nampak sweet. Not that over, just nice. Sy suka lighting mcm ni, taste kta sama :D

    0

    0
  17. datinmaimon says:

    sy dulu 1 kolej dgn hazlin ni… dia mmg very humble… tk sombong lnsg.. jumpa junior pun senyum je.. tabikkkk dgn hazlin!! tahniah smoga bahagia hingga syurgaa

    0

    0
    • kiki says:

      aku mmg suka tgk dia dr zaman free hair smpai btdg.. comel je muka… baby-face beauty.. plg suka tgk dia mengacara 999. Tahniah Hazlin and Mior

      0

      0
  18. Anonymous says:

    kenapa melayu sekarang mesti ada gambar sebelum kahwin ya?

    0

    0
  19. anon says:

    Tak pernah dengar tapi Kene diet dulu sb gemok, kan tak muat baju pengantin…

    0

    0
  20. Anonymous says:

    hazlin is my junior kt UUM dlu. both of them mmg close since kt uni. xsangka berjodoh diorg ni, congrats both of u.

    0

    0
  21. kona says:

    Apasal aku nampak bonjol je ni..Adeeyy (sambil gosok mate)

    0

    0
  22. siapaje says:

    maaf nak cakap hasil photografer student sekolah pun bleh buat ….
    takkan guna camera biasa …..
    yg paling sya suka pre-wedding yg sungguh simple tak perlu nak over2 sangat ….

    0

    0