Written by AbangNara | June 18th, 2013

Masih belum terlambat rasanya untuk Abang Nara mengucapkan jutaan tahniah kepada semua pemenang Anugerah Blokbuster 2 yang telah berlangsung Sabtu lalu. Undian adalah 100% daripada peminat jadi kalau anda tidak mengundi, tak perlu mempertikaikan keputusan yang telah diumumkan.

blk31

Juga masih belum terlambat untuk Abang Nara kongsikan lagi beberapa keping gambar sekitar karpet merah Anugerah Blokbuster 2. Hampir kesemua selebriti-selebriti yang hadir tampil dengan begitu menawan dan kacak sekali. Acara karpet merah ini telah  diacarakan oleh Hanis Zalikha.

blk31

Yang paling mencuri perhatian sudah tentu kehadiran Neelofa ditemani dengan Hans Isaac. Adakah mereka sudah berani mengakui percintaan di antara mereka berdua? Pasti luluh hati jejaka-jejaka di luar sana jika perkara ini adalah benar. Hehehe.
blk31

Kehadiran Bobo juga turut mencuit hati para penonton. Walaupun dikatakan terlalu “over” ketika persembahannya dengan Shae, populariti Bobo tidah boleh dinafikan. Lagi 30 keping gambar sekitar karpet merah Anugerah Blokbuster 2 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Ryaniez Moments Photography.

P.S: Bayaran bulanan Proton Saga SV bermula daripada RM250 sebulan.

blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31blk31

103 responses to (33 GAMBAR)Sekitar Karpet Merah Anugerah Blokbuster 2 Daripada Ryaniez Moments

  1. jojoy says:

    n again.. aku first wehh !!! hahahhaha

    0

    0
    • budak comel.. says:

      poyoss…

      0

      0
    • Mat K says:

      kepala bana kau first.

      0

      0
    • gulahati says:

      tahniah jojoy. nti claim gan abg nara tau.

      paling cantek – HARUSLAH BIRU MERAH ITU JOHOR – YANA SAMS. MUAHHHH CANTEK SANGAT.
      SECOND – EMMA KEMBONG
      THIRD – SYAMSUL YUSUF,.

      K bye.

      knp pembukaan entri HANIS ZALIKA?? mentang2 bestfriend abg Nara kan……

      0

      0
      • maya meira leyana says:

        yeahh gulahati idop johorr,,idop jdtt heheh..jom p stadium tgk jdt kalahkn klate jom…

        0

        0
        • gulahati says:

          xleh la maya miera liyana.. aku ade wedding uma cousin aku.. hehe,. ko g je la kemsalam semua fans Johor.. muauauauahhaha

          0

          0
        • .................. says:

          yehhhhh….kita sokong JDT…..idup JOHOR…

          0

          0
      • memang cantik baju cik yana 2.. tp rata2 retis x ikut tema ke????.. x npk HIP pon.. mcm glamour je.. amacam ni? yg tukang sponser x peke ke? alahaiiii….

        0

        0
    • dior says:

      arghhhhh lariiiiiiii..alien menyerang bumi
      mereka sume adalah alien dari planet mokito!

      0

      0
    • Anonymous says:

      LOPA NAMPAK SANGAT2 MEMBOSAN KAN…SI BOBO TU RASA NAK SUMBAT KAN JE KAT BLOCK2 TULISAN KT BELAKANG TU…

      0

      0
      • Shhh says:

        APA SALAH SI BOBO TU..DIA CUMA MANUSIA BIASA..SHAE SENDIRI PUJI SIKAP BOBO..DIA PUN TK MINTAK DILAHIRKAN MCM TU…KO KUTUK BYK MANAPUN..LAGI BANYAK REZEKI DIA MASUK…AT LEAST DIA TK SEBANGANG SHILA AMZAH…MANUSIA NORMAL DOK TAYANG DADA..MENCARUTLAH…WAT PE..BERHIJAB PLAK TU..NK CKP TK PANDAI..CERDIK JUGAK..TPI TK FIKIR KESANNYA…

        0

        0
        • ok jerrr says:

          elok sgt la tu mrh org kutuk bobo..tp ko kata kt shila tu pe hal plk..dorg juz manusia biasakn slalu bt slh..so bila kita ada otak..bila kita dah bt slh..blja2 la brubh ke arah kbaikn..

          sestgah org bukan mpertikaikn bobo di lahirkn cmtu..dahtu nsib dia..tu takdir diakn..redha la kn..yg jd mslhnya..dah tau lembut..knape di lembutkn lagi prngai tu..di gedik2 kn lg sifat tu..tkepi2 cm pompuan..yg peminat plk bg sokongan..snok sgt plk bila tgelek2 cmtuuu..d galak2 kn lg prngai tuuu..ya tu rezeki dia..tp berkat ke rezeki cmtu..dah sah2 dlm agama kita bnda2 cmtu x bolehkn..

          lau ramai org yg berckp seperti awak..’ya la dia d lahirkn cmtu..nk bt cmner kn..makanya mkin rmai la lelaki lembut yg nk jd pompuan..pompuan yg keras nk jd lelaki..sekian terima ksih..!

          0

          0
        • aku laaa tu says:

          xkan la shae nk kutuk bobo tu dpn2… agak2 la ko…mane tau shae kutuk dlm ati sorang2..hahahaha

          0

          0
        • Anonymous says:

          ORG MCM BOBO TU PERLUKAN KESEDARAN PERLU KE BERKELAKUAN SEPERTI ITU MENGELINJAN MCM POMPUAN HANYA KERANA NAK CARI REZEKI ?? SBBKAN SPISES MCM BOBO NI LA BUATKAN RAMAI ADEK2 YG AKAN JDKAN DIA IDOL DIORANG DAN AKAN BERFIKIR KALAU BOBO BOLEH KENAPA AK X BOLEH ?? KAU NAK KEE LAMBAKAN BAKAT2 BOBO WUJUD DLM INDUSTRI NI ? JGN INGAT KALAU ORG X SUKE BOBO ORG ITU NAK MENGUTUK DIA ATAU MMBENCI KAT DIA…

          0

          0
        • tak ok jerr says:

          wahai “ok jerr”…agama kita benda anugerah semua ni pun tak boleh.jgn single out kan bobo sorang je.the whole industry is a maksiat.kita yang dok bertenggek kat blog nara ni pun sedikit sebanyak subahat menyumbang kpd industri maksiat ni.jom la semua bertaubat,jgn dok tazkirah pungpangpungpang salah orang nampak.salah sendiri?

          0

          0
        • ok jerrr says:

          cuba phmkn btl2 en/cik ‘tak ok jerr’..sy komen bls apa yg en/cik ‘Shhh’ tu ckp..dah kita bckp psl bobo..bobo la tajuknya..yg klakarnya dia marah org kutuk bobo..yg dia p kutuk shila tu nape..apa bezanya bobo gn shila..sme2 manusia biasa.. x lari dr slh silap..tp msing2 ada akal..lau thu diri tu x sempurna..cuba lah utk prbaiki diri..jd lbh baik..bkn lbh jahanam..

          lg pon ada ke sy ckp artis lain yg dok mlompat2..seksi bgai smua tu x dosa..peminat yg dok btempik bgai tu x dosa..sy cuma nyatakn knapa org mengata/menegur si bobo tu..kdg2 diri kita sndri yg mbuat kn org nk mgata kita..mgutuk kita..cuba kita bperngai elok..dok diam2..ada org nk mengata/mngur..lau kita bt bnda elok..elok la org terima..lau kita bt x elok..caci maki la yg kita dpt..
          tu lumrah..ok
          dan…….
          sy tegur sbb sy rasa pemint skrg dah pelik sesgt2..bnda yg slh pon d puja..d sokong..tpulg pd awak nk ckp sy bdosa ke apa..sbb niat sy baik..mngur slgi bnda tu bnr..lau dia x bce pon skurgnya org yg mgalakn dia bce..ok

          0

          0
        • bobo says:

          ada aku kesah ngan komen korang semua???

          0

          0
    • lolilopstar says:

      yg makin tua mkin xsedor diri. mcm maria tongku sabri tu — harap dia tak saman aku RM 5.5juta krn berkata begini >.<

      0

      0
    • ayam jepun says:

      ANUGRAH DRESS TERBURUK PEMENANGNYA ADALAH ………….. ALMY NADIA !!!! JAHIT SENDIRI KEW ???? HOHOHO

      0

      0
    • d says:

      yahoo…neelofa menang…memang patut pun..

      0

      0
  2. Mirai Suenaga says:

    biasa jer, tak de yang menarik pun.
    dengan Yana punya baju siaran ulangan
    geli aku tgk Bobo tu

    0

    0
    • Amoi Comel says:

      BOBO = BAPUK TAK SEDAR DIRI…
      Rosak generasi akan datang disebabkan sorang bapuk ni dah berjaya masuk industri hiburan. Get ready u oals industri hiburan kita akan dibanjiri bapuk2 junior

      0

      0
  3. noknokgorgeous says:

    first? ke 3rd? yeayy thanks abam naraaaaaa

    0

    0
  4. ddd says:

    ramainye yang…. hmm..ntah sape2.. hahaha

    aku tak mengundi so i dont bother at all…

    0

    0
  5. budak comel says:

    apsal fesyen sume mcm hape j??
    pelik gile..ngan mekap pon xkena..
    @_@

    0

    0
  6. Mat K says:

    bobo. hehh kamon la…

    0

    0
  7. cleopatra says:

    hensem samsul yusof…

    0

    0
  8. bobob says:

    alololo cian dak neh teruje dpt komen 1st…..g claim lolipop kat nara eh….

    0

    0
  9. Anonymous says:

    mana gmbr Izzue Islam?

    0

    0
  10. makcik jual sayur says:

    semua pic muka yg sama jerr… tgk kat tv mcm penuh tpt ngan retis2 ni… x puas makck tgk…

    0

    0
  11. Anonymous says:

    uiiiiihhhh retissss pmpuan smua nmpak betisssss….eah2 jap betis ke kayu balak tuh??
    heheheeee…
    urmmm law xsilap la kan dulu aku prnh bc yg tasha shila kate die xsuke pkai skirt seksi seksa g2…nii kembar tasha shila ke hapeee???fenin dowh..
    yg sorg tuh leklok kain labuh p buat carik2…yg lg 1 leklok kain labuh p pilih yg jarang pulah..ni msti pereka fesyrn pilih kain tgh blackout nieh…
    yg tu pulah meleret2 kain smpai clean n clear lntai d sapunye…derma la ckt pada yg xcukup kain tuh..yag tu pulak mop nenek kebayan melayang melekat parking terbaik ats pale…hihiii…mcm2 laaa korang ni..

    0

    0
  12. poyo says:

    Geli tgk seluo hans isaac n fesyen didi alias… iyarkk!

    0

    0
  13. .................... says:

    banyak pic y mcm badot aku tengok…si bobo tu aku dh x leh ckp ap..lantak ko la..si lofa tu knpa nmpk pic dia x cantik….

    0

    0
  14. shrek says:

    neelofa bajet bajet cleopatra

    0

    0
  15. shrek says:

    neelofa bajet bajet cleopatra.heh

    0

    0
    • eh? says:

      la..bajet cleopatra ke? kalau kau tak ckap cm tu, mmg tak perasn dia nak tru stai cleopatra, mcm selekeh je..

      0

      0
  16. kejadahko says:

    R.I.P industri seni Malaysia. Semoga bahagia dan aman hendaknya

    0

    0
  17. ace says:

    Tiada yang natural beauty… btw lelaki sekarang mmg suka pakai seluar ketat ehhh??

    0

    0
  18. maktiri says:

    boleh nak ambik shamsul yusof sebagai menantu mak tak

    0

    0
  19. miss s says:

    buruk bobo…

    0

    0
  20. Lady Gagap says:

    First: Xsuka Tasha Shila di red Carpet , jerit-jerit ko igt ko g tgk mahali jasuli main bola apa .. puiiiii laaaa
    Second : Neelofa Xlayak menang berlaokon kayu @ koyak pasni diva lagi la ko kan . Aku x mnt tgk NONA sbb ko ada membuat kan muak n nak muntah (Miahahahahaa)

    Nota : Stacy congrats , ko nak sexy pun ko bkn islam so lantak ko la nak pakai apaaaakan.boegl pun xpe
    * Izzue Islam tahniah n selamat pengantin baru walaupun hati aku rempuk :)
    * Jac & dayang best siott aku sukaaaa sgt
    * I rs schaa xnyanyi live waktu pembukaan sebab nmpk x ikut muzik :)
    * Ac sgt membosankannnnnnn
    * Keseluruhan anugerah thn ini agak bosan , semak & menyampah …..

    I tulis sekadar penkongsian cerita , I ni mnt jugak dunia hiburan artis tp kebelakangan ni artis zmn skrg Xbest masing2 ala2 diva,divot sgt xbest … Jgn marah2 ye u olsss

    0

    0
    • Lola says:

      Yup betul…Nealofa memang X LAYAK. Ape la…sebaik neelopa diumumkan menang terus aku tukar channel ke TV2 tengok titanic lagi baik la. Nona pun ade die lagi x best…dan meletop pun, aku nk sangat tgk tp disebabkan ade neelopa aku terpaksa thn je la tgk sehinggala pengarah ade usaha nk tukr pengacara pompuan yg konon retis tu pada suatu hari nanti….titik.

      0

      0
      • gulahati says:

        sebok ko tulis nak titik jugak. btw, aku xde astro. titik. dok kampung ada itik. titik.

        0

        0
        • Lola says:

          jap gi aku nk tulis noktah pulak la…dan ko gulahati jgn lupe reply msg aku guna noktah noktah noktah tahtahtahtahtah…pulak yer.

          0

          0
        • gulahati says:

          ok la lola (noktah) kau menang la lola(noktah) ape2 jela anugerah ni kan lola (noktah) penat la mangkok.!

          0

          0
      • mak c kina says:

        kan…mcmne tv bleh amik dia jd pengacara,dah la xbes,xde org minat plak tu…

        0

        0
  21. apa daaa says:

    aku x leh blar btol peminat si pengacara wanita mlm tuu..mentang2 la minat giler..pakai kain tebelah nmpk peha pon x tegur..x ckp seksi..malah kt dlm instagram..siap bley puji lg..cantik la..ayu la..meletop la..sorg pon x tegur artis ksyngn dorg tu seksi mlm anugerah tu..aku nk tgur kn..nt x psl2 plk aku kne boo gn pemint fanatik dia..ya la org skrg mana bley kita tgur artis favrt dorg..lau artis yg kita x minat kita suh btaubat..suh jge prngai..tp bila artis kita suka bt bnda x elok..kita wt bodoh jer kn..siap bg sokongan lg..bodoh thap gaban tol..
    sbor je laa..
    (dah la kain tu dah pendek..p belah lg..elok sgt la tu mak ayah tgok anak pkai cmtu msuk tv..

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Geli nengok reti jual biskut tayang ketiak sokmo

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Geli nengok retis jual biskut tayang ketiak sokmo..

    0

    0
  24. Lola says:

    ada sape2 leh gitau tak gambar artis di atas gambar maria tunku sabri tu sape?…cantik betul. Macam artis2 mat salleh je..dan baju pun ok..ade style dan class gitu.

    0

    0
    • ape2ajerla~ says:

      emma maembong

      0

      0
      • Lola says:

        oii Emma Maembong…sori la x knl sgt artis, masuk nara pun sb fb dan utube kna block kat opis..huhu. Xder bende lain masuk aku masuk sini la…just sekadar baca jer. Skali aku lihat gaya Emma tu mcm Natalie Portman jer, dgn baju cmtu..huhu. Nice.

        0

        0
  25. Kaki kentut says:

    Suke tgok didie alias… ada identiti sendiri. x mcm artis lain tu x brani ambik cbrn… suke tgok artis seksi2.. nampak gergous sgt..Tahniah stacy.. dpt anugera we chat..tp aku x suke neelopak… x bez.. blakon mcm tiang lampu. Kalau tgok tian lmpu lg bez..

    0

    0
  26. pah bedah says:

    semua pakat nk telanjang law boley

    0

    0
  27. ramona says:

    hodoh btl lelaki-lelaki ni pakai seluar ketat d bawah meluat betul..nak tiru gaya kpop tak sesuai langsung..sedarlah sikit..

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Seluar Hans x sesuai langsung! nmpk pelik sgt

    0

    0
  29. dira says:

    kebanyakan macam pisang masak kena bungks plastik haha

    0

    0
  30. halim says:

    erm tolongla neelofa tegur hans tu seluar ketat tak sesuai meluat..

    0

    0
  31. dayang senandung says:

    Didie Alias – Nauzubillah Min Zaalik. !!!

    0

    0
  32. yang benar says:

    sapa retis yg pakai sluar pendek tu..ewww lutut berkarat…

    0

    0
  33. fira says:

    meluat meluat meluatttttt didi alias ko nak g mana,hans ko pa hal pakai gitu,zizan rambut ko poyo btl,eric ko cam nak g pasar haha..hanis n stacy ja yg ok huhu

    0

    0
  34. fina says:

    hanis da ok da..tp yg lain semua buruk bosan dan tak sesuai adoii buang masa je tengok

    0

    0
    • MAK JEMAH says:

      ok benda..ko x nmpk dia duduk kain tebelah tepi..adoiii minat pon agak2 la..lau seksi..seksi la jgak..dah elok tutup ats..ada jgk nk belah2..artis..artis..wekkk

      0

      0
  35. kaka says:

    didi alias jugalah yang mencuit hati macam nak g planet kiara nak ikut c wan hehe

    0

    0
  36. kila says:

    enot tadaka nasib baik tada kalau tak pakai tudung cupcake haha

    0

    0
  37. the adams says:

    brape umur hans eh? apasal aku nmpk mcm tua2 keladi kat situ.. pakaian tak sesuai dengan umur..

    0

    0
  38. BUNKFACE NO.1 says:

    neelofa kopek jatuh lah, ke mata aku yg KO??

    0

    0
  39. BiarBetul says:

    over r tasha shila ne.

    0

    0
  40. lara says:

    Emma maembong paling cantek… Anugerah Allah kecantikan yg die ada…

    0

    0
    • Anonymous says:

      bagi aku dia tak cantik, satu lagi dia hopikrit..baik depan peminat jer tu

      0

      0
    • pic kiss kiss masa saya 14 tahun says:

      cantik ke ?? biasa je aku tgk, aku tak berapa suka dia tu sebab dia pura2 baik..aku bukan dengki ke apa, aku boleh nampak dia berlagak baik sebab nak jaga hati peminat..padahal dia tu plastic bertopengkan muka innocent, tak suka org mcm tu

      0

      0
  41. pulut panggang says:

    berkarat gak lutut stacy..katenyeee ambik ubat putih mcm adira tuuu :P

    0

    0
  42. deja says:

    AMBOIHH SEMUA NAK HINA FIZIKAL ORANG. KORANG TU CANTIK AND PERFECT SANGAT KE? NTAH2 MUKA CAM JAMBAN . DAH LA MUKA HODOH, PERANGAI PUN HODOH NAK HINA ORANG LAIN. PUIKKK!

    0

    0
  43. TENGAH TEPI says:

    hensemnya syamsul..yg lain tu mmg baju ala hollywood,..seksi…tp pesal retis laki suar sumer ketat jer..mmg style eh?mcm x kne jer..

    0

    0
  44. msu says:

    sthu ak si tunang sj ni amek bachelor in medical sc jer bkn amek mbbs pun…. teruk2 msu ade gak mara antr budak die wat mbbs kat sini….

    0

    0
  45. Anonymous says:

    Gambar first: Hanis Zulaika – oklah… nice look & not bad…
    2. Han & Neelofa – Baju Han tak padan dgn usia…wekksss… Neelofa – mcm baju recycle. Mcm pernah tengok dia pakai baju tu pada acara lepas lepas tapi lupa dia mana ya…
    3: Bobo – bapuk dari mana ni??…cheh… artis batu ais. Bukan suam suam kuku tu… Cari glamer ntahapapapantah…
    Yg paling buruk…Didie Alias… hadoi….. badut.

    0

    0
  46. dik non says:

    btw rambut zizan mcm tampok nenas lol

    0

    0
  47. Lelaki Teruna says:

    Dalam banyak-banyak gambar artis dalam ni, x jumpa satu pun artis perempuan yang BERTUDUNG! hEHEHE…

    0

    0
  48. tumpanglalu says:

    Ermh, ramainye yg menghine ciptaan tuhan..

    0

    0
  49. dhia says:

    wow!kumpulan sarkas dr malaysia,ek!

    0

    0
  50. salih says:

    ngee macam tu pilak dr indon ja semua ni..hancuss…

    0

    0
  51. Leaves says:

    Didi Alias dah serupa cam “Sesame Street” aku tengok.

    0

    0
  52. bubu??? tak suka die macm ape jeh

    0

    0
  53. […] (33 GAMBAR)Sekitar Karpet Merah Anugerah Blokbuster 2 Daripada Ryaniez Moments (101) […]

    0

    0
  54. […] (33 GAMBAR)Sekitar Karpet Merah Anugerah Blokbuster 2 Daripada Ryaniez Moments (102) […]

    0

    0