Written by AbangNara | November 14th, 2012

Ok ini adalah finale untuk gambar-gambar red carpet Anugerah Skrin 2012. Diharap anda dapat enjoice melihat kecantikan, ketampanan, kecomelan dan kecutean selebriti-selebriti Malaysia berposing di malam tersebut.

ask 2012

ASK2012 kali ini agak bagus kerana tiada kontroversi daripada segi pemakaian. Tak ada yang pakai terlampau seksi. Mungkin stok kain di Jalan TAR sudah ditambah. Semoga prestasi sebegini dapat dikekalkan di masa hadapan.

ask

Jadi siapakah yang memakai dress yang paling vogue divas gadebus di pandangan anda? Abang Nara memilih Rita Rudaini. Lagi 31 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook Anugerah Skrin.

ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012

ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

63 responses to (33 GAMBAR)Red Carpet Anugerah Skrin 2012 Part III

  1. Ustazah Rock says:

    Hazabedah sgt. cukup la sgt kain dorang ye abang nara. haha. masalahnya yang dah kategori senja2 pun nk pakai skirt pendek nampak lutut, ape kes?

    ok, mesti abang nara minat emma maembong skrg ni kan? kemain lagi gmbo dia smpai tiga keping. choiih!

    0

    0
    • haha says:

      gambar ke-20 tu sharifah shahora ke?
      awat nampak teruk sangat???
      fashion victim. . .

      0

      0
      • princess tiara says:

        sharifah shahora ke tu…? fashion apakah itu..? dah mcm dalam citer alien vs predator dah sy tgk…yg predator tu sama rambut mcm sharifah shahora…ada jugak yg pakai bju mcm nak mandi..tak ada sifat malu langsung…fashion yg ok bg sy ialah izara n cik ta

        0

        0
      • Mak Mah says:

        Izara Aisyah paling gorjes dan Rita Rudani…

        0

        0
      • takdenama says:

        pandang gambar nadiya nisa.. then, scroll bwh nk tgk gambar lain, terpandang pulak kasut dia.. kasut dia mmg pattern mcmtu or kasut dia kecik sampai jari semua terkeluar? nampak pelikkk.. then tertanya, macamana dia boleh tahan pakai kasut mcm tu berjamjam?

        0

        0
    • Anonymous says:

      emma akma bajet sebaya dengan emma maembong ke??kahkahkah

      0

      0
      • Oopss!! says:

        Haii…yg make up ngalahkan pontianak pun ader,pontianak tgk pun lari terkejut..
        Yg tua budget muda remaja pun ader…agak2la nak pakai 2,pinjam baju adik ker baju anak kak oii.. :-)

        0

        0
    • Kwang Kwang Kwang says:

      NENEK ROZITA CHE WAN- LEHER BERKEDUT !!!! :)

      0

      0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

      kenapalah artis2 ni x fikir perasaan kak Arbaiyah.. kesian dia takut x sempat nak selamatkan rakan2 artis sebelum kiamat tu…berat beban dia tu… jagalah sikit hati Arbaiyah.. dah la dia x di jemput..

      0

      0
  2. cikikaka says:

    kesian betol aku tgk yang terlampau nak ikut tema tapi x menjadi… dah mcm xde cermin nak tgk sebelum kuar rumah….

    0

    0
  3. sayang salmah says:

    RCW kantoi leher berkedut…erra cantik tp xde kontra kaler, zain mcm kapas, norish karman mcm badut sarkas..sekian.

    0

    0
  4. whosebadsinbad says:

    pompuan yg gambar no 1 tu sapa? cantik jugak…ramai yg cantik…tapi ada dah mcm itik…cantik…

    0

    0
    • aku says:

      perempuan tu emma maembong la..yg berlakon dalam drama kau yg terindah

      0

      0
      • whosebadsinbad says:

        maembong…? nama klasik…muka ayu…klau tak keberatan tau tak where can i go look2 c2 drama2 atau filem mlayu ni? site mana? missed alot here…kalu bleh yg legit la…thQ:)

        0

        0
  5. Anonymous says:

    klu artis muda tu cntik la jgk ak tengok.klu da tua2 pn brangan nk jdi cinderella,geli plak ak nengoknye:P

    0

    0
  6. sinderelaelaela says:

    wa.. Neolofa really look macam siderela.. ela.. ela..

    0

    0
  7. didie @ says:

    izara aishah nmpk classy

    0

    0
  8. DIA says:

    chantek didie mlm tuu…. mmg menjadi lee ngan make-up dia. terbaek

    0

    0
  9. Anonymous says:

    haih emma akma ngan che ta…kome ni dah senjakala menjelang ke purba…ce cari identiti lain lak…xabeh2 pasan muda belia..che ta renungan tajam awak buat awak nampak mcm mak2…mmg mak2 pun…lagi mau pakai ala2 princess….korang tu kene cari costume queen!haaa…kan korang pun ngidam nk jd permaisuri kannn!!

    0

    0
  10. LiLiMu says:

    ASTAGHFIRULLAH,, bila la diorang nie nak berubah xtau. nak tguu tua baru nak pakai tudung ke..hmmm. artis oh artis!

    0

    0
  11. LiLiMu says:

    artis oh artis.. jgn terlalu leka dengan duniawi

    0

    0
  12. haha says:

    miera liyana nampak gemuk la..
    ke mata aku yang kero?
    banyak yang tak cukup kain lagi ni.
    baik yang dah bersuami sampailah ke anak dara..
    husband dorg, mak abah tak marah ke pakai camtu?
    motif tunjuk bahu, nak tunjuk collarbone ke??

    0

    0
  13. takeiteasy says:

    pakai baju mcm ni pn nara kta kta pakai baju cukup kain ke????
    ang buta ke pe nara o ang takot nnt depa2 tu kta pa2 kat ang tu yg x cukup kain pn ang kta cukup….
    agak2 la Nara oiiii

    0

    0
  14. noh says:

    yana samsudin n sam…kawen je la. ske tgk korg

    0

    0
  15. veronxav says:

    color baju lopak nampak lusuh la..mcm baju second hand jer.

    0

    0
    • haha says:

      jangan kau, nanti ada yang serang

      0

      0
      • anti neelopa says:

        menatang kipas mati tu mai satgi

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        kalau baju neelofa lusuh ko pertikaikan la perekanya.. neelofa tak bersalah dlm hal baju dia yg ko nampak lusuh itu..

        anti neelofa.. ada aku kisah?

        0

        0
      • Anonymous says:

        Haha mmg menatang kipas mati tu mai la… menatang ni robot belaan lopak ke? Ptg ada yg cuit lopak trus dia menjelma….kahkahkah

        0

        0
    • Anonymous says:

      Si kipas:

      Excuse me?

      Ade ke veronxav ni salahkan lofa? Dia just kata baju lofa nampak lusuh, xde pon ayat myalahkan lofa.. Mata ko kero ke atau ko ni mmg jenis spesies…………

      Dlm2 x kisah tu, masih gigih lagi ko mengomen kt cni ye..

      Cakap x serupa bikin.

      0

      0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        ada aku kisah ko kisah dgn komen aku? aku x minta ko tlg komen kan pun.. dan lg sekali ada aku kata si pengomen tu bersalah? aku kata neelofa tak bersalah jer.. lain kali baca komen dgn telus dan hati yg ikhlas.. mata ko yg kero ko salahkan mata aku.. nampak sgt ko pun gigih juga nak menjawab komen aku kat sini kn? motif???? ahahahaha..

        0

        0
      • Anonymous2 says:

        anonymous..dia cuma ckp neelofa tak bersalah je..ko tak payah la spesies2 kn dia bagai..ko pun sama je spesies dgn dia kn?spesies yg dicipta tuhan..aku pun sama..ckp tak serupa bikin..

        0

        0
      • Azwan Propa Meletopz says:

        wei kipas ko ni penganggur sepenuh masa ya? asyik nama ko jer bosan mak nengok, ko xde kerja meh mak amik ko jd tukang kipas bontot mak, kipas2 ntah2 ko ni admin blog ni x asyik muka ko bertempek, apa pun terima je la hakikat yg makin ramai xsuka neelofakk, diva azwan akan kembali menguasai dunia hiburan malaysia.. pasti meletop mereyan ko..

        0

        0
      • bubu says:

        aku rasa kipas ni Neelofa yg original la.. time2 die xda shooting die baca la kat sini.. die panas hati org komen2 buruk pasal die…

        0

        0
  16. mak jah says:

    yg bawah gamba pelakon adam hawa and atas sheery merlis tu sape?
    apesal buruk benooo baju diio?? takut aku tgk!!!

    disaster ever!

    0

    0
  17. donut_cute says:

    baju emma maembong cantik sesuai ngn usia. emma akma sangat tak sesuai ko ingat ko muda lagi nak pakai cam tu. baju shira ayub tu serabut sangat. lebih kurang baju sherie merlis pun serabut. baju fauziah ghous macam pernah aku nampak, biasa-biasa je. sharifah shahora sungguh menakutkan…

    0

    0
  18. sakurako says:

    Lana Nordin mana? dgr citer bju dia lagi seksi tak ingat

    0

    0
  19. mael lambong says:

    yg pompuan tu pada nama bunyi macam seorang muslim, tp tengok tang pakaian yg dedah aurat tak menggambarkan seorang muslim pun.

    0

    0
    • jimmy says:

      yg ko plak.. nama mcm org muslim tp baca blog gosip apa kejadahnya plak? x mengambarkan org muslim jgk kn?

      0

      0
  20. nurcinderalela says:

    saya pilih rita rudaini, neelofa dan emma maembong. bg hijabista, baju nurkhiriah tu menarik. yang lain..cuba lah buat research and testing depan cermin banyak kali sebelum keluar ke majlis yang disaksikan oleh jutaan rakyat Malaysia ni ;-)

    0

    0
  21. aku bulat says:

    Kak rita rudaini jg paling smart n cantik…
    Aidil tngo mesti terdetik jg dihati menyesal sbb pilih kaca…
    Hahaha….
    Jauh sangat perbezaan antara jue aziz dgn rita rudaini ni…
    Bagai kaca dan permata…
    Kak rita dah beranak pinak pun masih cantik…
    Jue aziz masi dara tp badan mcm anak dah 5-7 org….
    Love u RR…

    0

    0
  22. canti di mata aku says:

    yg cantik aku tgk mlm tu:
    a) Erra Fazira
    b) Izzara Aisyah

    0

    0
  23. ikan emas says:

    Erra klau bergmbar msti control cun mcm senak perut.
    Abg Nara kata rmai yg pkai bju cukup kain..tp rmai stok berkemban mcm nak mndi sungai giteww..aku tgk

    0

    0
  24. ciku says:

    cik ta & kak erra gak yg ok..tp 80% jer..belum cukup lg kainnyer…yg atas xde kain pun…huhuhuhuhuhu….

    0

    0
  25. huhay says:

    bju yg pling cntik (baju saja , bkn org nya ) pd aku ialah …
    1- emma maembong
    2- neelofa
    3- mkcik ta

    bg lelaki pulak , bju yg ok
    awal ashaari ..yg lain biasa2 sja ..

    yg pling worst , weird …
    1- didie , shahora , sherry merlis , foziah ghous dan rmai lg …

    0

    0
  26. i melt u down like icecream says:

    bju yg pling cntik (baju saja , bkn org nya ) pd aku ialah …
    1- emma maembong
    2- neelofa
    3- mkcik ta

    bg lelaki pulak , bju yg ok
    awal ashaari ..yg lain biasa2 sja ..

    yg pling worst , weird …
    1- didie , shahora , sherry merlis , foziah ghous dan rmai lg …

    0

    0
  27. No One says:

    byk2 pic artis ni yg aku paling suka erra & pakaian nye..sgt gojes…. yg lain x berkenan lerrr..

    0

    0
  28. Karina says:

    1. emma maembong comel jek.
    2. baju diana rafar cantik dan sopan :)
    3. ika nabilla tu bahagian atas dah cantik dan sopan, scroll bawah lagi, mak aihh pendeknya skirt.
    4. Yang baju dia ada effect api macam nak rentung tu pula siapa? Hrmm.

    0

    0
  29. verability says:

    meluat tengok! kain tak cukup ke cik kak? tak nak padankan umo ke kak? ke tak takut esok lusa ajal datang xsempat taubat…dah2 la tuu…dunia entertainment tak bawak ke syurga pun..tayang badan kasi org tengok. Allah tak pandang rupa tapi dalaman.

    0

    0
  30. lili says:

    dress paling cantik & artis paling cun goes to Emma anak pak mail!
    dress paling burok & artis paling perasan muda remaja’ goes to makcik Emma Akma!
    Erra masih lg cantik asal bergaya kena dengan usia anda..
    makcik Ta buat pertama kalinya, ko nampak sangat tua’..
    Artis lain yg x glamer tapi cantik pakaiannya adalah diana rafar& artis yg pakai dress putih ada bunga atas kepala tu..(x kenal la..) memang sgt sesuai dgn tema fairytale..
    lain2 artis, anda gagal dlm berfesyen!!!
    tp, poziah gaous cun ya amat sangat & si cantik tp perasan neelofa!

    0

    0
  31. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    yg paling cantek n jambu kt sini neelofa.. izara aishah ..emma embong ..norish karman.. erra ..tapi yg paling meyerlah sekali jambu nye dh tentu la si neelofaaaaa steady lah !!!!!!

    0

    0
  32. :) says:

    bju yg pling cantik adalah TAQWA

    0

    0
  33. komentar says:

    Baju Cik Ta kali ni nampak sopan and menarik :D

    0

    0
  34. mama_meah says:

    ixara nampak stunning, neelofa nampak sweet..cik ta ttp maintain bergaya..mcm biase…

    0

    0
  35. hihi says:

    tgk gambar emma,”alahai cutenyeeeee” skali scroll tgk gmbr bawah dia “………………………kertu mane nih”

    0

    0
  36. hahaha says:

    angpa smua nie bodohh laa…buang msa angpa ja..angpa smua duk kalut kata kt depa..depa duk umah angkat kaki smbil gelak bca komen angpa..hahhahahahahaha….

    0

    0