Written by Bella | April 27th, 2015

Semalam, Sam Bunkface telah selamat bergelar suami kepada Aida Azira dalam satu majlis yang diadakan di Dewan Sapura Building, The Mines  hanya dengan sekali lafaz.

Pasangan ini telah dinikahkan oleh Penolong Pendaftar Nikah, Masjid Al-Islam Serdang Jaya, Ustaz Mohd Ramizi. Pengantin lelaki menyerahkan tiga dulang hantaran berbalas jumlah yang sama daripada pihak pengantin perempuan.

Aida telah menerima mas kahwin berjumlah RM 1000, senaskah Al-Quran, sebentuk cincin, sehelai sejadah dan sepasang set telekung. Pihak lelaki pula dibalas dengan sebentuk cincin,snaskah Al-Quran dan sehelai sejadah.

Selepas sahaja selesai acara akad nikah, majlis resepsi pihak lelaki telah diadakan semalam di tempat yang sama. Bagi majlis resepsi pihak perempuan pula akan diadakan tanggal 2 Meri depan di Masjid Tanah, Melaka.

Pasangan ini memilih untuk berbulan madu di Koh Tao, Thailand selama lima hari kerana mereka sememangnya  mencintai suasana pantai dan melancong.

Kami di BeautifulNara mengucapkan tahniah kepada Sam dan Aida. Semoga kekal sehingga akhir hayat dan dilimpahi rezeki serta kebahagiaan dengan lebih lagi.

Lagi beberapa foto majlis akad nikah serta resepsi Sam Bunkface dan Aida dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Kredit Foto: Instagram Sam Bunkface

34 responses to (33 FOTO) Sekitar Majlis Perkahwinan Sam Bunkface & Aida

  1. Peah Ronggeng aka PR says:

    Tahniah Sam ngan Aida..Hensem plak Sam tunduk terpejam mata masa berdoa tue..hehe..jambangan bunga ros yang aida pegang tue lawa laa..

    0

    0
    • mutiara says:

      muka sam macam budak2 ok..kiut
      btw congrats..
      simple tapi nampak best

      0

      0
      • Bunkface forever says:

        padan muka fans kpop, suruh layan Bunkface tak nak… asyik layan kpop gay lembik, sekarang tengok handsome kan Sam. Kpop bodoh tu still dicerca dihina oleh rakyat Malaysia, padan muka booooooooooooo.

        1

        0
        • anti pondan nyah says:

          ya setuju bro. so kpoper sekalian, jangan terhegeh-hegeh nak makan nasi minyak sam, korang semua tidak dijemput. Kalau muka x malu, sila lah datang, makan dekat jamban.

          1

          0
        • k-pop vavi says:

          @Bunkface forever
          bila kpop balik sekolah, mesti dorang dislike komen kau.
          sambil dislike sambil kangkang layan kpop wakakakakka.
          kalau awek tudung jangan cakap lah, bogel terus depan kpop.

          0

          0
        • eeww jijik says:

          berani ker beruk kpop tu datang majlis sam ???????????
          belum sempat duduk , dekat gate aku lempar najis lembuu

          0

          0
      • ex gf sam says:

        akhirnya kaki disko kawen jugak. tahniah lah. harap dah kawen ni insaf lah.

        0

        0
        • ada aku kesah says:

          de, wa pompuan bunkers jgk dulu zmn2 indie.
          tp skrg wa lyn kpop dah tp wa bkn bdk skola wa da 25 de.
          tp wa start nyampah si kaki disko ni since dia bash kpop.
          apa masalah org minat kpop weh ? mana ko tau dorg lembik ?
          aku rasa ko lagi lembik doh hahahahahha
          dah pahal. dah la bajet poyo. kaki disko. toksah nak bash org sgt la.
          siap baling sampah2 kat dak2 kpop tuh pe masalah ? mental ?
          bunkface pun buat tour smpi luar kan, ada ke org baling smph bagai ?
          biadap namanya ! kutuk la puas2 ye. rasa2 dah byk sgt ye pahala tu
          SAMPAH MELAYU !

          0

          0
  2. Anonymous says:

    lawa la bini dia pakai tudung.. moga diberikan hidayah untuk terus berhijab amin

    0

    0
  3. Juada says:

    cam terbalik lak….resepsi belah lelaki…baru buat belah perempuan…
    tapi takde apa…tuh adat je…
    selamat pengantin baru kedua2nya!

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Siot, bukan muka aida je berseri-seri, Sam pun!!! Sejuk matmemandang. Semoga sam dan isteri bahagia ke anak cucu. :D

    0

    0
  5. damai says:

    sam really baby face, cute.

    1

    0
  6. ila says:

    cantiknya greek headpiece dia! :D

    0

    0
  7. nok gebuzzz says:

    sam handsome lagi2 pas potong rambut npk lain,lagi npk muka bdk…btw korang berdua sepadan,tahniah

    1

    0
  8. ensem bak ang says:

    tahniah sam & aida…

    0

    0
  9. matahari says:

    Ada rupa isteri TMJ..

    0

    0
  10. anon says:

    Anak2 mix ni mmg beruntung sngt2, kulit puteh melepak hidung mancung….mmg comel. Jealousnya…

    0

    0
  11. adudu says:

    serious talk. gambar gambar yang ditangkap cun, perfect, lawa !! fuhh. tahniah untuk sam dan isteri.

    0

    0
  12. Nora Majidin says:

    Tahniah utk sam & aida! Dua2 berseri..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    aida macam bodoh je muka, xsesuai dengan sam yang handsome sangat. sam boleh dapat yang lagi baik

    0

    0
  14. Anonymous says:

    ni girl yg dia bwk pi bercuti kt pulau dulu tu kan…jd bini akhirnye

    0

    0
  15. minah jambu sayang nenek says:

    Sori tk minat..terima khaseh aje lah ye thank u..

    0

    0
  16. Beautiful Bara says:

    Mesti bini Sam ni kaya kan?

    0

    0
    • Anonymous says:

      kaye abende..aida ni bdk kg je..dak mlaka..tp smpat skolah kat kepong..bapak da ninggal..mak duk sengsorang kat kg..die duk kepong ngn abg n adik die..pakai myvi je pon..skang die keje ngn astro..dulu pengacara,skang da up jd penerbit.sam xde nk kejar harta pompuan la..

      0

      0
  17. Anonymous says:

    wow..details….macam mane taw..

    0

    0
  18. Anonymous says:

    sam sudah… kini giliran ahli2 bunkface plak akan temui jodoh suatu hari nanti

    0

    0