Written by Bella | May 2nd, 2017

Semalam, selebriti Hafiz Hamidun sudah selamat bergelar suami kepada pengasas  MERVE Cosmetics, Joy Revfa hanya dengan sekali lafaz. Majlis mereka berlangsung secara sederhana di Dewan Masjid Negeri, Shah Alam.

Difahamkan, pasangan pengantin baru ini bakal berbulan madu di Taiwan sekitar minggu depan dan merencana untuk menunaikan ibadah umrah bersama.

Ini adalah perkahwinan yang pertama buat Hafiz . Joy pula sebelum ini pernah berkahwin dan dikurniakan seorang anak lelaki, Arryan Firdaus.

Berikut kami sertakan beberapa lagi foto sekitar majlis akad nkah Hafiz dan Joy dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Ai Photography / MANGOTOUCH

46 responses to (33 FOTO) Sekitar Majlis Akad Nikah Hafiz Hamidun Dan Joy Revfa

  1. Anonymous says:

    ok lah tu…takda lah nganga cam che ta…

    3

    3
    • Anonymous says:

      apasal ambik gambar joy asyik mereng tepi jer dah macam style che ta. Tak pernah senyum nampak gigi. Cara seorang pompan yg berjaya

      37

      0
      • Anonymous says:

        baik aku layan juliana evans and suami punya wedding. ko sape?

        26

        3
        • amoi says:

          aku seram tgk cara pandangan joy kat camera…hahahaa…

          45

          0
        • Anonymous says:

          Boleh tahan katik gak hafiz hamidun ni bila berdiri ramai ramai dgn kengkawan lelaki dia eh. Katik dari wak doyok adoiiii!

          12

          0
      • Anonymous says:

        macam perempuan perasan hot aje.majlis kahwin kau tak payah la nak buat sultry or sexy look bila ambik gambar tu.bukan kahwin dengan kerabat pun!

        38

        2
        • che tat says:

          Uiishh..mcm sesuatu je pompuan ni..yg sorang suka kernyeh…yg sorang muka ketat susah nk senyum..boringnyerr..

          10

          0
        • Anonyyyy says:

          Korang tengok lah apa jadi kalau dia senyum dalam pic tunang, pipi naik gebu.bila orang tegur yg dia tu sebenarnya chubby,tak kurus macam dlm ig,terus up caption kononnya ada org puji body dia still baikkkk gittew.tu yg kalini dia control.

          5

          0
  2. Anonymous says:

    wak doyok smart!

    14

    0
  3. Anonymous says:

    awat muke joy cam susah nak senyum ni..cam terpaksa senyum pun ade..sume x npk gigi .gmba sume pandang ke bawah..dah knp….alaaa i ni gg kapak..ok jerk senyum tayang gg…heheheh

    26

    0
    • aku tetap aku says:

      gigi pelesu lah. tu lah payah nak senyum. apesal gambar joy lebih flawless dr gmbr sini? ke before upload gmbr edit sana sini dulu

      9

      0
  4. jay says:

    kenapa dia suka amek gambo pandang sisi..nak cover badan gemok eh..muka dia ada iras pelaon yg selalu dalam drama jadi mak2..muka hitam maniss..alaaaa lupa larrr nama dia..

    11

    0
  5. chichi says:

    actually ,teringin sagt nak tengok rupa joy ni without mekap …macam mane lah agak nya

    17

    0
    • anon says:

      nak tengok muka tanpa makeup tebal seincii ko tengok je lah muka mak n kakak dia tu …sama jeee paternya …ngee

      11

      0
  6. anon says:

    apasal pengantin pompuan ni ambik pic memek muka sama jee
    gigi dia x lawa ke apa ?
    hahaha ….

    13

    0
  7. Anonymous says:

    aha…aku pun rs pelik style dia bergambar tu. mcm control plak. bersangka baik ja lah.tudung ketat sangat kot lilit di tepi n dagu tu..hehe. apapun, bdn mcm ank dara.

    2

    2
  8. Pe2 je la says:

    Knp style skrg ank tdung lain yek.x cntik dohh.mcm faye prampas pki tu nmpk murah gler

    10

    1
    • Anonymous says:

      dia kan indonesia..begitu la fesyen orang2 belah sana..kalo berkerawang memang orang belah sane je suke ..x percaya g google tgk orang indon khwin tudung diorang cmne..hehehhe..

      7

      0
  9. si doyok ni pkai sut putih mcm pengantin. mcm nk menikah ngn mak si joy dah ak tgk. huhu

    28

    0
  10. Nyampah says:

    Aiyooo kata nk nikah majlis ala2 islamik tp pebendenyeeee pak ostad?? Inai tu hiasan utk perempuan tp ko kan pak ostad xkan x tau..dh mcm pondan aku tgk lelaki nk nikah pakai inai hadoiii.repah x pakai stokin..kata nikah dgn pak ostad.aku tgk sejak hh ni nk nikah dgn repah ni mengeletisnya hh ni semacam.gema vaganza mcm over je.nyampasss

    13

    0
  11. Anonymous says:

    wak doyok bila lagi??? Semoga cepat bertemu jodoh…

    5

    0
  12. tina fazlita says:

    lah pendekny nya hafiz……………………..mak joy padan ngan wak doyok!!!!

    5

    0
  13. Anonymous says:

    betul lor sama dgn mak andak hahaha

    3

    0
  14. Fidot says:

    Aku geli tgk muke laki ni. haha…forever poyo.

    13

    0
  15. melati says:

    Sanggup pompuan tu Mengawan dgn Org Hutan…..!!! eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Geli nya…

    3

    7
  16. melati says:

    Bagi pandangan saya , baik pompuan ni kawin dgn Katak dari Spesis ni..!!! eeeeeee

    3

    5
  17. kiah pekasan says:

    muka x da senyum gigi rongak gak nya

    2

    0
  18. Anonymous says:

    horribly ugly midget groom so yuckss!!!

    2

    0
  19. Joyyyyy says:

    Mcm seram pon ade tgk pengantin pompuan gitu..

    2

    0
  20. Hairan dengan orang sekarang... says:

    Ada je tak puas hati dengan majlis orang…ntah apa2….tahniah krn selamat bernikah. Moga berkekalan ke akhir hayat…

    8

    0
  21. minah says:

    pompuan hari2 minta sponsor kat ig untuk doorgift … hahahahhaa

    6

    0
  22. apedaaaa says:

    xde seri..pengantin pompuan mcm tahan nafas xlepas2..huhuhuhu sorry mase sanding kena senyum baru muka ada happy..

    6

    0
  23. Anonymous says:

    Baagi aku ikhlas aku cakap dia ni tak sesuai langsung dengan Hafiz, Hafiz sepatutnya bertemu
    dengan orang yang lebih baik!!….tapi walau apa pun doa yang terbaik buat mereka berdua.

    2

    2
  24. la la land says:

    smart wak doyok… pd aku laa jenis2 bdn / muka mcm wak doyok je kot yg sesuai pakai baju melayu cutting2 gini..

    2

    0
  25. aaakulahhh says:

    sbb pn perangai hafiz hamidun ni semacam jek sejak dulu…sejak nama naik kenkonon berjaya ada empayer peniagaan bagai..
    mmg aku perasan yg org jenis katik terlebih ni, kalau berjaya skit…fuhh…dia punye Bajet bagus die…mmg setinggi langit lah…kalau borak pn…semua bende nk tunjuk die paling UP…

    n dia lebih katik dr wak doyok yg mmg perasan nk mampus tu…so ko tau tau la ego si hafiz hamidun ni tinggi mana…

    3

    0
  26. Miss Anon says:

    Sesuai ke tak sesuai ke sape kita utk mengata mereka.Lebih2 lagi semua ni ketentuan dr Allah. Sudah ditakdirkan. Doa yang baik2 In Shaa Allah kita akn dpt yg baik2 juga.

    4

    0
  27. qasha says:

    dapat bantal kental tembam tu,untung lah piss.

    0

    0
  28. Mak Jemah says:

    Perempuan ni patung ke? asal cam sepesen je muka dia dalam semua gambar? tak tau gembira ke tak.

    2

    0
  29. kentang.bulat says:

    tidak tahukah hafiz hamidun inai untuk perhiasan wanita semata2. lelaki diharamkan pakai kecuali atas sebab penyembuhan sakit. aku bersangka baik kuku dye cagu sampai 3 jari. tu pakai inai

    0

    0
  30. AAK says:

    Just asking.. Hafiz Hamidun kahwin dengan pelacur ke? Baguslah membimbing yang tersesat, jangan pulak yang sebenarnya dua² sebenarnya ke laut. Sandiwara sahaja. PPPhhhuuuuiiii!

    0

    1

Leave a Comment

Optional