Written by AbangNara | August 10th, 2011

Abang Nara tak kisah korang nak mengata Abang Nara nie tak habis-habis update gambar kahwin Mizz Nina dan Noh Hujan, macam dah tak ada cerita lain. Abang Nara rela dicemuh oleh korang semua sebab Abang Nara suka sangat-sangat gambar-gambar yang diambil oleh Azim Puch nie. Cantik dia lain macam sikit. Tak gitu?

azim puch

Cantik kan? Mungkin sebab Mizz Nina dan Noh Hujan memang dah sedia cantik, maka gambar yang diambil pun nampak makin cantik. Lagi 31 keping gambar hasil bidikan Azim Puch dengan membaca entri ini sepenuhnya.

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

azim puch

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

56 responses to (32 GAMBAR)Wedding Noh Hujan & Mizz Nina Daripada Azim Puch

  1. abg syg says:

    nice pictures

    0

    0
  2. sweet says:

    sweetnya mesti mizz nina ngan noh hujan habis berauts ribu…………….

    0

    0
    • Zaza Muhammad says:

      Damn straight! tapi atleast xde le diaorg mempublickan berapa nilai seme2 ni sblm majlis…

      0

      0
      • blacktie says:

        mcm memek ngan normangggg.. gelikk.. blom apa2 dah bagi tau kos juta2.. puihhh

        0

        0
        • sweet says:

          dah lew perampas!!!! kesian abby!!! ko ingat memey hidup bahagian nanti!! tidak akan!! aku doakan mereka kahwin selama setahun jew!!

          0

          0
  3. sweet says:

    nak kahwin camne law

    0

    0
  4. aku yg tgk bkn kau says:

    cne ea perasaan msuk dlm hall yg grand2 cmnieh..the ambiance was so good i think..

    vip mmg cool..

    baju si mizz nina ni pun cantik..

    semoga berbahagia n kekal smpi hjung nyawa aminn

    1

    0
  5. petir says:

    suka tgk muka noh yg sgt happy..

    1

    0
  6. ed shokolath says:

    cantik menarik tertarik..

    1

    0
  7. budak qs UM says:

    akhirnye gambar AzimPuch masuk blog nara..good job azim

    0

    0
  8. nurscherazlan says:

    leave a good comment!!

    0

    0
  9. kaki_g0ssip says:

    NOH CKP, MISZ NINA DAH PANDAI MASAK. KACAK !!

    AKU SALUTE PPUAN YG CANTIK & B’KERJAYA YG PANDAI MASAK :)

    1

    0
  10. kaki_g0ssip says:

    NOH CKP ~ MIZZ NINA DAH PANDAI MASAK. KACAK !!

    AKU SALUTE PPUAN CANTIK YG PANDAI MASAK.. :)

    0

    0
  11. Spice says:

    Perhhhh Pelamin tercantik
    Paling2 cantik
    Tahniah

    0

    0
  12. KIM says:

    MIZZ NINA FAMILY is kaya banyak duit, her parents can afford for her daughter luxury Grand wedding !!!

    2

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      ape ni ! asek cakap mak bapak miz nina kayaaaaa je ! orang tau lah family dia kaya ! nanti orang 1 mlysia cakap si noh ni mata duitan pulak ! pada hal si noh ni tk pandang harta duit tu semua ! noh hanya pandang miz nina je…..batol tk noh????????

      1

      0
  13. yaya says:

    mmg cantik sgt nih

    0

    0
  14. papa says:

    tahniah, semoga jodoh berpanjangan.

    0

    0
  15. IENA says:

    aku suka sangat2 tengok both of them..
    happy jek.moga kekal sampai akhir hayat n bahagia dunia n akhirat :)

    0

    0
  16. choki terperanjat sakan.. says:

    picture no.21 tu nampak macam Tun M…

    bole sesiapa bagi pengesahan?

    0

    0
  17. linda says:

    cam xberseri jer nikah klau pengantin pompuan tak pkai inai..huhu

    0

    0
  18. KakLong says:

    Everything, serius cantekk…
    Tak sangka baju mizz nina cover keseluruhan badan kalo nak banding kebiasaan dia slalu pakai seksi2..
    Salute la to u…

    Anyway, congrates n u two make a perfect couple.
    semoga kekal hingga hujung nyawa..

    1

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eh biasa lah ! kn hari wding dia tkan dia nk pakai baju jarang2 n seksi ! mak bapak dia nye kawan orang besar2 kn banyak yg datang ! komen tk pakai otak….

      0

      0
  19. Liz says:

    Cantik tempat bersantap….

    0

    0
  20. mameizan says:

    kaya..kaya

    0

    0
  21. penghuni alam says:

    setakat thn ne…weeding terbaik….bagiku baju pengantin pon Gogeous…x mendedahkan sesangat….wapun Mizz NINA org kaya…….nmpk airmuka pon x sombong. Semoga Berkekalan….Amin!!!!

    1

    0
  22. Fida says:

    Canteknyeeeee….baju pun sopan.. I loiiikeee….

    0

    0
  23. Suri says:

    So sweet…dia tetap nmpk bseri…body pun cantik melentik, kagum la, mgkin sbb pdai jaga diri wlupun genre music dia hip hop Dan mcm moden sgt, mcm elyana dulu..ppuan ni grand ke x, yg penting berseri x kusam mcm yg pnah tjadi dulu, so yg lain tuh amik iktibar le

    0

    0
  24. ferrero rocher says:

    the best thing about noh is dia menjadi diri sendiri.

    bertuah mizznina bersuamikan noh,
    dan bertuah jugak noh beristerikan mizznina.

    sama cantik, sama padan.

    semoga berkekalan sampai bila-bila,
    Amin.

    1

    0
  25. cik m says:

    baju mizz nina ni nmpk elegan, solekan die cantik … ada kelas!!! congratulation ya … semoga bahagia ke akhir hayat

    0

    0
  26. Izza says:

    Cantik sgt lah dorang !!! sweet sangat ! Suka tengok. dan takde publisiti berlebihan :D

    0

    0
  27. haiqal says:

    suka kerusi meja makan dia!macam transparent!

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      ape yg macm transparent haiqal???? dh memang transparent kn !!!!!! boleh nangis minah jambu ngan kau ni lah !!!!

      0

      0
  28. Cik Leha says:

    Bahagianya nengok org kawin..Huhu. Lebih bhagia klu dri sendiri lak kawin nnt. Ohh..Smoga berbahagia Noh dan Nina. Ameen…

    0

    0
  29. Sameon says:

    Tgk diorg ni chill je wedding cun gile..bkn cm memek n normok hakimah tuu

    0

    0
  30. Myra says:

    yang ni baruk best! kepada Noh n Miss Nina…semoga berbahagia…God Bless~~ :D

    0

    0
  31. JejariDompok says:

    Bestnya..nmpk tak bermegah2 mcm wedding Jimmy & Suhaila nun tu haaa…sudah tak kemana..

    Pakaian MizzNina mmg kelass! Takpayah nak seksi bagai mcm Rebecca or Umie Aida…
    Takyah nak berjuta2 bagai mcm Memek & Normiang. At least sendiri punya hokeyyy bkan ditaja..muahahahaha! Tu mcm org takde duit takmampu….:P

    1

    0
  32. Kacang Soya says:

    suke tengok cara dorang pose utk majlis. tak de la tergedik2 & melentik2 x tentu arah mcm si ayu raudhah & laki dia tu. siap angkat2 bagai. nina & noh relax jer. hormat kat tetamu yg dtg. semoga korang kekal bersama hingga abis nafas, jgn jadikan beza usia utk carik pasal.

    1

    0
  33. anon says:

    kesian..jurugambar tak pro mana…kebanyakan gambar biasa2 je….

    0

    0
  34. cik lembut says:

    mak cuma nak cakap satu je..clazzz nyah!!!
    mizz nina xpkai seksi2 pun!mak suka!!

    1

    0
  35. Sue Anna Joe says:

    Grats Noh & Nina, one of the sweetest celebrity couples evaaar. And… wooh go Azim!! Gambar masuk Nara tew. Lol.

    0

    0
  36. chaidan says:

    weeee(^___^)..suke tgk gambar miss nina ngn ujan….mse time dorg kawen tu, abgnara dok sibuk upload gmbr tomok je..busan btl!!!dpt tgk gmbr kawen miss nina pn from my friend y p sne….hhuhuu

    0

    0
  37. kiella says:

    perhhh….chantek2 sesgt… kusi 2 pinjam sat bole?

    1

    0