Written by serenity | December 29th, 2015

Kalau semalam kami telah mengongsi gambar-gambar majlis pernikahan pengacara Malaysia Hari Ini (MHI) TV3 iaitu Zaim Helmi Zaini dengan isteri, Nur Damia Mohamed Nasir, kali ini apa kata kita lihat gambar-gambar dari majlis resepsi yang berlangsung pada malam 25 Disember, juga di De Palma, Ampang.


 photo NAZ_8065.jpg

Khabarnya, Zaim melamar Damia selepas tempoh perkenalan yang singkat disebabkan pernah kecewa dalam percintaan sebelum ini. Antara tetamu majlis ialah sanak saudara sebelah Zaim dari Brunei dan sanak saudara Damia dari Kelantan dan Indonesia. Bersama kita doakan perkahwinan mereka berkekalan hingga ke akhir hayat. Gambar-gambar ini ialah hasil buah tangan Sixuca Wedding Photography.

Lagi 31 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


 photo NAZ_7952.jpg
 photo DSC_0481.jpg
 photo DSC_0471.jpg
 photo DSC_0374.jpg
 photo DSC_0357.jpg
 photo DSC_0345.jpg
 photo DSC_0330.jpg
 photo DSC_0328.jpg
 photo DSC_0316.jpg
 photo DSC_0293.jpg
 photo DSC_0258.jpg
 photo DSC_0223.jpg
 photo DSC_0202.jpg
 photo DSC_0177.jpg
 photo DSC_0168.jpg
 photo DSC_0156.jpg
 photo DSC_0149.jpg
 photo DSC_0135.jpg
 photo DSC_0130.jpg
 photo DSC_0126.jpg
 photo DSC_0117.jpg
 photo DSC_0110.jpg
 photo DSC_0088.jpg
 photo DSC_0085.jpg
 photo DSC_0079.jpg
 photo DSC_0077.jpg
 photo DSC_0068.jpg
 photo DSC_0064.jpg
 photo DSC_0052.jpg
 photo DSC_0050.jpg
 photo DSC_0044.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

22 responses to (32 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Pengacara Malaysia Hari Ini, Zaim Helmi Zaini

  1. jiran sebelah says:

    ingatkan bertudung tadi

    0

    0
  2. Cik says:

    OK…

    0

    0
  3. Cik says:

    errmmmm….errm…. ermmm.. hehehe

    0

    0
  4. kaki tabur says:

    sponsor ke???

    0

    0
  5. Anonymous says:

    cute nyer pengantin lelaki tetapi senyuman pengantin perempuan menakutkan pulak…dh mcm senyuman patung annabelle

    0

    0
  6. cik ta kiah ikan pekasam says:

    ok bole la padan jg..

    0

    0
  7. Pomms says:

    Sesuai nya macam siblings dah muka!

    0

    0
  8. Anonymous says:

    CANTIK

    0

    0
  9. AKU says:

    edit terlebih nak jadi warna purple dah…. sakit pulak mate ni…

    0

    0
  10. Rooney says:

    sumpah tak kenal

    0

    0
  11. kek lapis says:

    pening

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Muke same la diorang!!

    0

    0
  13. jemah says:

    Aku ingat kan bro ni gay.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    cantik baju bride….

    0

    0
  15. Anonymous says:

    sweet sangat sangat.

    0

    0
  16. A says:

    Handsomenyaa. Nasib baik laki org. Haha #jk

    0

    0
  17. gadis pening says:

    pengapit lelaki dia tuu macam senior aku jer..
    abg syazwan kan?

    0

    0
  18. che ton says:

    asal hakak tgok pantin pompuan tu mcm dh senja jer???

    0

    0
  19. Shamil says:

    macam kwang soo kawen ngan kwang jaa
    #runningman

    0

    0
  20. ssssss says:

    muka sama……tahniah

    0

    0