Written by AbangNara | September 30th, 2013

Cantik, meriah, gorgeous, menawan, kacak dan memang sepadan. Itulah yang Abang Nara mampu katakan apabila melihat gambar-gambar sekitar majlis resepsi perkahwinan Fouziah Gous dan Zhafran yang telah berlangsung di Marriott Putrajaya semalam. Memang terserlah kebahagiaan yang sedang dikecapi oleh mereka berdua.

gambar resepsi fouziah gous

Comel kan pasangan ini? 31 lagi gambar sekitar majlis perkahwinan mereka dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Nantikan bahagian kedua tidak lama lagi. Kredit gambar Instagram CST Production & Instagram Fouziah Gous.

P.S: Toyota Prius C hanya guna minyak RM50 sebulan?

gambar resepsi fouziah gous

gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous

40 responses to (32 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Fouziah Ghous & Zhafran Part I

  1. kobesmunger says:

    nice.. nampak bahagia.. tahniah…

  2. rika sumanto says:

    laki dia macam ala2 anuar zain jer.hmm

  3. cik says:

    ikram tak di jemput ke ?

    • Cik_Erin says:

      band saya main utk majlis ni smlm.. iqram dinzly pon ada smlm.. kalo nk tau majlis kawen FG ni sama ngan tarikh hari lahir iqram.. hehehe.. pilu kan? huhu.. dorg siap request lagu poco2 sbb nk joget ramai2 dgn iqram.. iqram nmpk mcm hepi je smlm.. tp dlm hati sape yg tau kan.. :)

  4. FAKKA says:

    CANTIK NYA… BANYAKNYA DUIT KO POJIAH.. GRAND NAK MAMP..

  5. fara says:

    alhamdulillah, tahniah.. :)

  6. miss mong says:

    cantik..ni bru part 1.brape part lg abg nara oii

  7. Whiteboardmarkermerah says:

    Lagi lawa dari nikah haritu makeup dia. Natural sket nampak. Lipsticks nude pink memang sesuai dengan dia.

    Posing Zhafran amik gambar Fauziah, sesuatu sangat. hahaha

    Semoga cepat dikurniakan zuriat~ :D

  8. Anonymous says:

    pengantin kerang busuk….menyeringai j tahunya….

  9. kiki Lala says:

    pakai la tudung… biasa ja perkahwinan diorang ~ lebih baik adam n fiza :)

  10. adnan semput says:

    gigi zhafran nmpk lagi besar dari gigi pojiah.

  11. adnan semput says:

    eh baru perasan kepala zhafran tgh2 kurang rambut….

  12. Sirap Limau says:

    sungguh comel kedua-dua mempelai… semoga berbahagia hingga ke akhir hayat ^__^

  13. Mate Keroo says:

    Dah kenape mate aku ni tengok c mak andamnye macam sepul apek yer??

  14. markonah says:

    laki dia macm ya aaa awwww

  15. Pak Andaman says:

    Air muka Zafran dah hilang seri teruna…

  16. yanto says:

    Smp botak jdnye si zhafran ni…

  17. akubukandiva says:

    pengantin menyeringai

  18. akubukandiva says:

    pengantin menyeringaiii abad ni

  19. kakikucinghitam says:

    handbouquet sedehhhhh!!!

  20. mg says:

    menyeringai tu ape?

  21. cili padi says:

    memang kebanyakan artis dah berpakaian dan make-up nampak cantik tapi cuba tengok 2nd photo muka die tanpa make-up (reserve my comments)……almost all her smiles and expressions look fake! macam di buat2!!!

  22. pinggan corelle says:

    amboi pojiah punye senyum..lebar menyeringai kemain lagi..org tua2 slalu pesan senyum time kawen tu biar kasi malu2 cket barulah nmpk menawan..suami lagi rendah murah rezeki tu..hehehe..papepon baju cantik n sopan..selamat brbahgia pojiah n zhafran~

  23. lily says:

    ramai tul mak andam,kaki kritik,PHD pun ramai kat sini..nampak sgt api cemburu tu..doakan yang baik-baik sudahlah..nanti korang kawin buat lebih baik dr ni..jangan pandai cakap je.

    anyway to zhafou congrates dear..selamat pengantin baru =)

  24. kasabian says:

    tak berapa manis..cover skit senyum tu…

  25. Zain Sardin says:

    Tetap tunggu majlis Cik Ta bertambahlah grand nyer….

  26. […] di Marriott Putrajaya semalam Memang terserlah kebahagiaan yang sedang dikecapi oleh mereka Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Fouziah, GAMBARSekitar, Ghous, Majlis, Part, […]

  27. meow says:

    tahniah, baju anda sgt comel dan sopan FG , smoga kekal bhgia ke akhir hayat :)

  28. takdemoodbuatkerja says:

    comel budak fauziah ni..husband nya pun comel..tahniah!!
    *bincang elok2 dalam rumahtangga, insyaAllah kekal bahagia…
    *rasanya husband dia akan jadi botak sikit masa lagi..nampak di gambar yg rambut atasnya nipis/kurang. tapi kalau dah cinta, tak kesah la kan, hehe

  29. […] (32 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Fouziah Ghous & Zhafran Part I (39) […]