Written by AbangNara | September 30th, 2013

Cantik, meriah, gorgeous, menawan, kacak dan memang sepadan. Itulah yang Abang Nara mampu katakan apabila melihat gambar-gambar sekitar majlis resepsi perkahwinan Fouziah Gous dan Zhafran yang telah berlangsung di Marriott Putrajaya semalam. Memang terserlah kebahagiaan yang sedang dikecapi oleh mereka berdua.

gambar resepsi fouziah gous

Comel kan pasangan ini? 31 lagi gambar sekitar majlis perkahwinan mereka dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Nantikan bahagian kedua tidak lama lagi. Kredit gambar Instagram CST Production & Instagram Fouziah Gous.

P.S: Toyota Prius C hanya guna minyak RM50 sebulan?

gambar resepsi fouziah gous

gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous

40 responses to (32 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Fouziah Ghous & Zhafran Part I

  1. kobesmunger says:

    nice.. nampak bahagia.. tahniah…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  2. rika sumanto says:

    laki dia macam ala2 anuar zain jer.hmm

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  3. cik says:

    ikram tak di jemput ke ?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
    • Cik_Erin says:

      band saya main utk majlis ni smlm.. iqram dinzly pon ada smlm.. kalo nk tau majlis kawen FG ni sama ngan tarikh hari lahir iqram.. hehehe.. pilu kan? huhu.. dorg siap request lagu poco2 sbb nk joget ramai2 dgn iqram.. iqram nmpk mcm hepi je smlm.. tp dlm hati sape yg tau kan.. :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  4. FAKKA says:

    CANTIK NYA… BANYAKNYA DUIT KO POJIAH.. GRAND NAK MAMP..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 4
  5. fara says:

    alhamdulillah, tahniah.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  6. miss mong says:

    cantik..ni bru part 1.brape part lg abg nara oii

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  7. Whiteboardmarkermerah says:

    Lagi lawa dari nikah haritu makeup dia. Natural sket nampak. Lipsticks nude pink memang sesuai dengan dia.

    Posing Zhafran amik gambar Fauziah, sesuatu sangat. hahaha

    Semoga cepat dikurniakan zuriat~ :D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 0
  8. Anonymous says:

    pengantin kerang busuk….menyeringai j tahunya….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 6
    • kaksemah says:

      menyeringai arrrrrrrrrrrrr dah dapat pisang memalam… x paham2 lagi..?? hakhakhakhakkk

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 9
  9. kiki Lala says:

    pakai la tudung… biasa ja perkahwinan diorang ~ lebih baik adam n fiza :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 4
  10. adnan semput says:

    gigi zhafran nmpk lagi besar dari gigi pojiah.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
  11. adnan semput says:

    eh baru perasan kepala zhafran tgh2 kurang rambut….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
  12. Sirap Limau says:

    sungguh comel kedua-dua mempelai… semoga berbahagia hingga ke akhir hayat ^__^

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  13. Mate Keroo says:

    Dah kenape mate aku ni tengok c mak andamnye macam sepul apek yer??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  14. markonah says:

    laki dia macm ya aaa awwww

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  15. Pak Andaman says:

    Air muka Zafran dah hilang seri teruna…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  16. yanto says:

    Smp botak jdnye si zhafran ni…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  17. akubukandiva says:

    pengantin menyeringai

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  18. akubukandiva says:

    pengantin menyeringaiii abad ni

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  19. kakikucinghitam says:

    handbouquet sedehhhhh!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  20. mg says:

    menyeringai tu ape?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  21. cili padi says:

    memang kebanyakan artis dah berpakaian dan make-up nampak cantik tapi cuba tengok 2nd photo muka die tanpa make-up (reserve my comments)……almost all her smiles and expressions look fake! macam di buat2!!!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  22. pinggan corelle says:

    amboi pojiah punye senyum..lebar menyeringai kemain lagi..org tua2 slalu pesan senyum time kawen tu biar kasi malu2 cket barulah nmpk menawan..suami lagi rendah murah rezeki tu..hehehe..papepon baju cantik n sopan..selamat brbahgia pojiah n zhafran~

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  23. lily says:

    ramai tul mak andam,kaki kritik,PHD pun ramai kat sini..nampak sgt api cemburu tu..doakan yang baik-baik sudahlah..nanti korang kawin buat lebih baik dr ni..jangan pandai cakap je.

    anyway to zhafou congrates dear..selamat pengantin baru =)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
  24. kasabian says:

    tak berapa manis..cover skit senyum tu…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  25. Zain Sardin says:

    Tetap tunggu majlis Cik Ta bertambahlah grand nyer….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  26. […] di Marriott Putrajaya semalam Memang terserlah kebahagiaan yang sedang dikecapi oleh mereka Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Fouziah, GAMBARSekitar, Ghous, Majlis, Part, […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. meow says:

    tahniah, baju anda sgt comel dan sopan FG , smoga kekal bhgia ke akhir hayat :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. takdemoodbuatkerja says:

    comel budak fauziah ni..husband nya pun comel..tahniah!!
    *bincang elok2 dalam rumahtangga, insyaAllah kekal bahagia…
    *rasanya husband dia akan jadi botak sikit masa lagi..nampak di gambar yg rambut atasnya nipis/kurang. tapi kalau dah cinta, tak kesah la kan, hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. […] (32 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Fouziah Ghous & Zhafran Part I (39) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0