Written by AbangNara | March 1st, 2013

Hari ini sudah masuk bulan ketiga di dalam tahun 2013. Pantas sungguh masa berlalu. Seiring dengan itu, tidak lama lagi akan berlangsung malam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012. Pasti ramai yang tidak sabar apatah lagi pengacara bagi malam tersebut ialah Fara Fauzana dan Zizan.

fara fauzana dan zizan

Kelmarin telah berlangsung sidang media untuk mengumumkan para artis yang bakal membuat persembahan dan juga penyampai trofi. Antara persembahan yang menarik ialah gabungan vokalis kumpulan “oldschool” seperti Zarul Umbrella, Amir Ukays dan ramai lagi. Confirm feeling punya nanti.
fara fauzana dan zizanAgak-agaknya siapakah yang bakal membawa pulang trofi Bintang Paling Popular ABPBH2012? Fuh ~~ Pasti calon-calon yang terlibat semuanya berdebar-debar. Lagi 30 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

P.S: Stand up comedy Harith Iskandar

fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan
fara fauzana dan zizan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

165 responses to (32 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Di Sidang Media ABPBH2012 Yang Ketiga

  1. bulat says:

    first!!! suke tgk org bergaye..

    0
    0
    • kakak neelofa says:

      knp face expression julia ziegler mcm tu?

      Hang xabih marah sharifah sakinah lagi ka?

      0
      0
      • Mira says:

        Bersama-sama Pakatan Rakyat mengubah Malaysia!!!

        0
        0
      • suka Sabree Abu says:

        fesyen ape yang fida tu pakai?ketat melekat je..
        tah hape2, bertudung pakai cmtu..
        didie alias pakai push up bra ek, kedepan smcm je tu..
        sbb rasanya dia kuruih kan?
        fathia, klu tunduk tu kompem nmpk lurah..
        che ta, amboi singkat..tau la dapat bf muda…
        julia, ekspresi muka yg sgt truk..x mnarik..
        bju pn x cntik, pasai cutting body x cntik kot?
        najwa latif, ok laa..beli ktne ek tudung tu?
        fafau mekap x cantik..
        yg lain2 ok laa

        -sekian-

        0
        0
      • Anonymous says:

        cik ta, mengalah anak dara ni. elok soo wincci tu sikit dari yg lain tu

        0
        0
        • Anonymous says:

          makcik tak ni sejak nak dpt anak teruna makin singkat skirt dia.. tak molek la makcik pkai sendat singkat ni… malu la kat najwa latif yg masih remaja tu…

          0
          0
        • CIK JAH says:

          cabut sajalah sarang tebuan awak tu fida. lagi satu julia ziegler nampak berisi dlm gambar. cuba tgk dia in person… kurus je!

          0
          0
        • keledek si mulut puaka says:

          artis malaysia kebanyakkan mangsa fesyen. yg bertudung bawal jugak la yg sedap mata memandang. yg berbalut kepala tu mcm baru pulang operation tempurung kepala daa….

          0
          0
      • sunshine says:

        zizan nampak tembam ckit, fafau nmpak slim plak… :)

        0
        0
        • Anonymous says:

          Hambikkk kauuu si didie alias pakai Push Up bra!!!! Kau hado? LOL
          Najwa latif pakai baju pesen ape tuuuu??? Aku kecewa tngk pesen Najwa L ni. :'(

          0
          0
      • amor says:

        cantik cek ta..seri janda nak jadi pengantin baru tak lama lagiii..
        peliknya muka fafau..fida mcm tayah pakai baju la senang..

        0
        0
        • anak sedara pah bedah says:

          fida nmpk cm kembang semacam jer…sama je paten dgn sepupu dia tuuuu…..

          0
          0
        • cik yah sempoi.. boikot nnek taa.. says:

          cntik ke? mcam nnek aku dkat kmpung jer,,
          boikot nenek ta dgn lady gagap..

          0
          0
      • Anukhilafairy says:

        KF..gmbar 1st mcm ada anu jeeee??jantanzzz ke ko ni?

        0
        0
      • kepochi says:

        Hodohnyer Rafidah Ibrahim… Bertudung tp telanjang

        0
        0
      • Anonymous says:

        lips oii bg ok k pa najwa pakai mcm tu..biar buruk di mata manusia mcm ko tp x buruk pd ALLAH…

        0
        0
    • cik salina says:

      julia ziegler? popular ke?

      0
      0
    • Obe Gemuk says:

      Lawanya baju Nelydia Senrose. Najwa Latif nampak makin pandai berfesyen.. cantik. Yang Fafau nape nampak berisi sangat?

      0
      0
    • enw says:

      fida 2 sruh dok umah bleh x? menyemak! menyemak! menyemak!!!!!

      0
      0
      • Sweet minah jambu merah biru says:

        fida ni kenape pakaian dia macm tu ????? tutop aurat tapi seksi nk mampos walau pon pakaian dia tk terdedah tapi menampak kn bentok bontot n ponggong kire2 seksi la tu kannnnnnnnnn ! tu laaaaaaaaaaaaa kalau lm iklas bertudongggggggg jangan lah bertudonggggggggggggggg ! kalau maseh nk seksi pakai la rambot palsu ! tengok macm ck ta jambuuuuuuuuuuuuuuuu aje dengan pakaian dia pasal dia tk hipokritttttttttttttttttt ! cuma banding kn fida ngan ck ta sape yg lebih seksi ?????????????? dh tentu la jawapan nye si fidaaaaaaaaaaaa tutuop aurat tapi seksi n seksa emmmmmmmmmmmmm ape kate peminat2 ??????????………hahahahaiiiii !!

        0
        0
      • cik yah sempoi ,, boikot nenek taa says:

        fida tu baik dok umah jer.. pkaian tu x senonoh..

        0
        0
    • Anonymous says:

      terkejut makkk nengok muka didie alias cenggitu

      0
      0
    • kak timah says:

      yg fathia tu bkn ketiak basah lah tp edit sebab tu nmpk mcm tu . .xtgok ke kt bhgian lain kan nmpk mcm basah tu kesan edit je

      0
      0
    • Olga says:

      kilafairy tu cover kat tu die lah tu sape suruh pakai seluar ketat sgt

      0
      0
    • kak timah says:

      najwa latiff jugak yg nmpak sopan . .yg lain tua xsedar diri

      0
      0
    • bbycumil says:

      omg makcik ta..bju stalista hbs r..tp mcm ade yg x kene..sbb makcik2 yg pkai kot?hmm

      0
      0
    • Anonymous says:

      takot makkk nak nengok muka didi alias noksss

      0
      0
    • Akak Z says:

      Najwa.. mangsa fesyen.. mcm makcik2..
      Fida.. uweeekk. huduh!

      0
      0
    • kak timah says:

      biarlah org nak cakap kt najwa tu fesyen kampung ke zaman batu ke yg penting tutup aurat tu kan lebih baik

      0
      0
    • sweet minah jambu merah biru says:

      macam janda anak empat pulak minah jambu tengok si julia ni

      0
      0
    • Anonymous says:

      oh my kaki RCW…bekudis

      0
      0
    • syyy says:

      hmmm,fafau n zizan jd pgcra?
      sah depa xmenang…
      tp,xkan lofa menang kot…ceh!

      0
      0
  2. Cik Rini says:

    menutup aurat ,tp masih lg menarik-najwa latif

    0
    0
  3. kakak neelofa says:

    kadang2 ahkak slalu terfikir, how will che ta looks minus the fake eyebrow, push up bra , make up, pastu so called corset…..

    Rasa2 mcm mana rupanya?

    0
    0
  4. sembotok says:

    1st..
    ker..??

    0
    0
  5. Sha says:

    ketiak basah!

    0
    0
  6. ddd says:

    sape yg cina tu? nape yg cina tu pakai lagi labuh dari yg melayu ni?
    -fida fesyen kau selalu merepek!
    -gambar fafau yg second last tu siyes mok2

    #pilih baju biar kene ngan orgnye..just saying

    0
    0
  7. Sofea says:

    sy sggh malu tgk pakaian Fida tu. kenapa jadi sampai mcm tu..

    0
    0
  8. anok says:

    errr….no komen..

    0
    0
  9. noknok gorgeous says:

    hensemnya nubhan, iqram dinzly, hairul hazreen,

    rozita che wan ngan didie alias agak la wei, umo da berapa nak pakai cenggitu, xbaik tau,

    buruk la baju julia ziegler

    kan cantik, pesen simple macamtu Fida :) sweet je ..

    hehehehe

    0
    0
    • sara says:

      x kira tua atau muda..nama je muslim WAJIB TUTUP AURAT.
      mati x kira tua atau muda, anytime.
      TUTUP aurat bukan BALUT aurat.
      kna paham moleh hok tu…. :-)

      0
      0
  10. dedaun says:

    yg cina skirt labuh.. yang islam skirt pendek.. sangat memalukan..

    0
    0
  11. anon says:

    terus terang aku cakap kila nampak sgt bentuk c****p die…errrkhhh….

    0
    0
  12. ac n mizal says:

    gambar second last tu mcm ada yg tak kena je…harap best la bila zizan n fafau mengacara…mesti kelakar juga..

    0
    0
  13. Markonah says:

    AMBOI ROZITA KEMAIN TAYANG PAHA! UMUR DAH BERAPA ? LOL

    0
    0
  14. Anonymous says:

    first hahaha

    0
    0
  15. org kpg says:

    awat muke julia zigler semcm??hg ni che ta oii,sopan kn lg cntik.da mcm mona pendi kami tgok.perlu ke tnjuk betis selalu?

    0
    0
  16. seorang pembace setia says:

    Wow…fidottt makin berani skang..
    dulu tudung, skang legging..pasnie ape ekk?..

    0
    0
  17. apakah says:

    fida cm minah rempit baru nk up je..hahahhah

    0
    0
  18. Adieq says:

    POYO

    0
    0
  19. kikikikih says:

    najwa latif & cina tu…sweett..yg lain? opssss!

    0
    0
  20. Anonymous says:

    fafau tetek labuh..mcm orang dah beranak..

    0
    0
  21. najajah says:

    FIDA, KILAFAIRY, JULIA, DIDIE ALIAS SGT HANCUSS………………………..

    LAGI2 FIDA…

    FAFAU CANTEKKKKKKKKKKKK…

    0
    0
  22. to kila fairy says:

    kila fairy..next time klu pkai sluar mcm tu..baju bg labuh skit eh..:)

    0
    0
  23. LESONG says:

    FIDA – MCM TU KE ARTIS MUSLIMAH KLAU BERTUDUNG TP PKAI KETAT2??? KLAU TUTUP, TUTUP TERUS. KLAU BOGEL, BOGEL TERUS..! KAN SENANG..!

    ROZITA – JANDA TUA TAK SEDAR DIRI. NK KAWIN DGN TERUNA, MAKIN MELAMPAU-LAMPAU SEKSINYE…!! MENYAMPAH AKU!

    #APE2 PUN..SOO WIN CI LAGI CANTEEEEEEEEEEEKKKKK!!!!!~ KELASSSS KAU JAH..!

    0
    0
  24. anak pAk Din says:

    suke tengok gambar nelyidia and hairul…. teringat cite SETIA HUJUNG NYAWA… best……

    0
    0
  25. prihatin says:

    ketiak fathia basah gunala deodorant cap kering hohohooooo

    0
    0
  26. Saya Jujur says:

    erkk fatia ketiak mu basah dohhh!!
    huhu didie alias kira oky la gak kalo x lg over ala2 lady gagah gituuuu!!
    fafau yg ku syg makin berisi ye..xpe sihat..hehe

    0
    0
    • Anonymous says:

      br perasan gambar fathia time ajl pn ketiak basah jgk..ahak..ce kaorg google cr fathia ketiak basah..smua blog tnjuk dia pnya ketiak basah..apa daa..

      0
      0
  27. retis says:

    my comment :

    fida : pasaipa la fesyen ang tu?bukak je la tudung kalau tak ikhlas nak pakai

    che ta : awat makin lama makin muka bapok?

    anak derhaka a.k.a najwa latif : awat petak sgt bahagian bawah?too makcik sangat

    0
    0
    • TahApa2Entah says:

      amboiii..sedap ko kata najwa tu anak derhaka ye..ko tau ke kisah sebenar dlm hidup dia tu..klu tak betul dah jadi fitnha n dosa tau..ingat salah dgn Allah boleh bertaubat..salah dgn manusia ko kena jumpa manusia tu minta maaf sendiri hokayyy…

      0
      0
    • Anonymous says:

      biar nmpk mcm makcik asalkan die tutup aurat dgn sempurna..

      0
      0
  28. suriabajahitam says:

    mummy didi lagi cunnnn dari fafau si anak dara…:P

    0
    0
  29. ROMBAU says:

    PAKAIAN SUME HANCUSSSS… BAIK YG CINA TU (SOO WINCHI KA??) & NAJWA, WALAUPUN BAHAGIAN KAIN NAJWA PELIK.. CAM MAK2, TAPI TUTUP AURAT TAK CAM SI PIDA TU.. ATAS TUTUP BAWAH.. PARAHHH…

    0
    0
  30. doremon says:

    najwa paling mude tp die paling sopan menutup aurat … yang lain ntah papeee …fida harap brtudung tapi ketat yg amat ..ok la baiii hhahaha papepun fathia cantikkk suke tgk muker diaa..

    0
    0
  31. hulahop says:

    orang muda tak payah nak mekap tebal2 still cantik…tapi yg tua tu kesian mekap cam wayang cina….konon nak nampak muda tapi macam lagi tua ada…rozita tu awat muka cam jantan….tak manis langsung….perempuan ngan hairul tu cantik….muda la katakan…didi..pakaian masyaallah. lagi tua lagi merapu.

    0
    0
  32. zuragone says:

    Bj fida mcm selalu nampak..
    .ade jual kat times square…
    harga x silap rm25…retis pon manusia biasa
    Pakai bj murah2 jew…

    0
    0
    • diyana says:

      yg kt times square tu inpired zara..yg die pakai ni maybe original kot… maybe mahal sket la..tp tetap x kena ngan pemakai nye!

      0
      0
  33. hoi says:

    gmbr fathia yg first tu mcm something wrong je.photoshop ke?

    0
    0
  34. loli says:

    tlg la fida tu.xkuasa.mnoggek sna sni.ingt la ko tu btudung.dress up mcm clown sgt…julia ziegler lak mcm pmpuan psycho.didie alias mcm pmpuan gile.xsdr dr da da tua…

    0
    0
  35. ye saye says:

    eh…nape terbalik?yg terdedah-dedah tuh kn ISLAM…yg non-muslim lak tutup2….heeee…:)

    0
    0
  36. Mok CiQ says:

    Aww!!!

    Merahnyerrr d lipstic of Che Ta….

    0
    0
  37. mata juling says:

    paling okay..iqram dinzly je… sedap mata memandang..caler tak blocking.. kena dgn dia… yg lain ntah apa2…

    0
    0
  38. kiah spy cerita vongok says:

    kenapa la si fida tu pakai mcm tu? bertudung tu dah bagus..tapi bila nak tutup aurat pulak? dengan seluar ketat..baju ketat (sampai kan kain antara butang di dada tu terlopong dan boleh menampakkan bahagian dalam baju)..hmm..malulah sikit..artist2 Msia ni makin tua makin menjadi sengal diorang ni..che ta tu tak reti2 la nak pakai sopan sikit..awak tu dah lanjut che ta oii..sedar2 la sikit diri tu..anak2 awak pun dah bujang2..fashion didie alias pun boleh sakit jantung tgk..dah mcm badut sarkis..jgn pakai mcm tu kalau ke hospital lawat org kena serangan jantung ye didie..takut yg sakit terus jalan..yg budak perempuan seluar ketat bibir suntik tu sapa nama ah? bibir dah mcm mulut rimau aje..fashion kau tu sesuai ke disco dik oi..tak reti2 nak pakai senonoh sikit? haishhh..sengal la artist Msia ni..

    0
    0
  39. aku says:

    che ta…terbaik dr ladang!

    0
    0
  40. siooott says:

    Hohohohoho… didi alias nii makin lama makin teruk aku tgok.. tayang tali bra.. budget hot le tew.. che ta pon.. saja nk tayang paha waakakaka..
    paling pangkah FIDAAAA.. seyes aku jd meluat ngn dia sakang.. pelan lama.. pelan terukk.. dulu teriak bagai gmba x pakai tudung tesebar.. padahai hati tu mmg dah nak tayang pon.. betoi hipokkrit.. bukak je la sarang tebuan tu.. sama ja dosa dapat pakai ngan dak..
    upss…

    0
    0
  41. Anonymous says:

    paling buruk d mata aku tengok fida n julia…..najwa aku tengik dh pandai bergaya…nmpk cantik…iqram nmpk ensem…y paling comei soo winci…cantik la….

    0
    0
  42. mimi says:

    Ya ampun, scary gilerr muka che ta..cube la make up ala2 sweet2..soft2 gitu…awak tu kan da berusia..da mcm arbok aku tgk.. a.k.a bapok,pondan,shemale…hehehe

    0
    0
    • Anonymous says:

      aku tengok dia cantik je..korang yg kata cik ta mcm pondan jeles ke ape pon aku xpaham……..
      kalu umur korang sebaya dia confirm ke boleh maintain mcm dia…..
      aku salute dia pandai jaga badan…..bab lain lantak dia lah…kita xtau 1 hari nnt orang boleh berubah..kita doakan kebaikan sudah….

      0
      0
  43. mulut celupar says:

    yang lain aku xnak komen,cuma fathia..ketiak basah.hahahahhh..xtahan gelak aku.entah fathia ni pernah p supermarket tak, cuba lah beli rexona spray.lawak giler

    0
    0
  44. Pelik says:

    yg ok…
    soo winci..neldiya…najwa..fathia n iqram….
    yg kelakar n buruk gila…
    fidaaaaa n julia…..
    yg lain tu boleh la….

    0
    0
  45. lala says:

    che ta yg tak tercalon pun nak interframe

    0
    0
  46. bini zed zaidi says:

    fatiya ketiak basah woiiiii

    0
    0
  47. Lalola says:

    Sebenarnya, dah lame nak bersuara.. Kenapa artis Malaysia yang tak masuk top 5 OVER sangat dress up..? Macam beria lebih depan kamera je.. Perlu ke diorang ni ade..? Patut nya, fokus kan artis yang masuk top 5 je.. Macam rozita che wan tu termasuk dlm list kategori mane satu ye..? Dah la pakaian tak cukup kain.. Hmm..

    0
    0
  48. cheq ta*k says:

    kami memmmanga suka pakai singkat..lagi singkat lagi kami suka…berangin ja masuk kot bawah…

    0
    0
  49. saya says:

    baju rozita sebijik Kim Kadarshian..tpi Kim K pakai kaler putih

    0
    0
  50. Lindun says:

    Yg pakai baju biru b4 didie tu sape..sopan je tgk..nice

    Fafau..please wear push up sket..blajar dr che ta, sian tgk..anak dara tapiii hmmm

    0
    0
  51. fathia says:

    geli ahh tgk fathia ni. Dah tau ketiak tu jenis basah, tolong la pakai baju yang bukan plain.

    0
    0
  52. tok anjang hang says:

    mantops betul che ta! untung la zein…

    0
    0
  53. tok anjang hang says:

    zein, kalau tak tahan lama.. gi la urut… jgn la guna krim central market

    0
    0
  54. AKU says:

    BAIK NAJWA LATIFLAH PAKAI CAMTU SEKURANG2NYA ADA NIAT NK TUTUP AURAT DARI ARTIS YG KORANG PUJA2 TAPI PAKAI MENGALAHKAN ORG KAFIR XDE IMAN…

    0
    0
  55. Nyah Rozi says:

    Rozita ni tak tahu kot..lagi tebal mekap dia..lagi nampak cam pondan je dia.. bukan wooww dah yg menengoknya…gerun ada.. snap dgn flash camera yelah nampak ok..cuba tgk live. ..tebal woo… mmg buleh kikis mekap…

    0
    0
  56. Semut Merah says:

    Abang Nara, apesal gambo2 sume ni nampak pendek jer??… yang tinggi nampak nak kemetot, yang kurus nampak montel jer… mate Semut Merah tengok pun rase lebar jugak le… hee hee hee…

    0
    0
  57. Aak says:

    Soo winci baju biru lace

    0
    0
  58. den la ni says:

    bkn nk mngutuk tp ak rase ni realiti..
    1)rafidah ibrahim..bek kau buang je la serkup kt kpla kau 2..nk bwk imej muslimah(dh bgs) tp mslhnye kau 2 bungkus aurat bkn tutup aurat..semak plak mata ak tgk..
    2)rozita che wan..adoi..bwk2 la berubah..bkn cntk sgt pn kau pkai dress pendek cm 2..rambut 2 npk sgt fake!!
    ~ak suggest bek rozita n rafidah ni tiru najwa latif..wlupn org slalu kutuk die sbb xpndai berfesyen,tp sekurang2nya dia msh mnutup aurat..xslh kn blaja dri adk2 yg bwh cara menutup aurat..lakukanlah perubahan..

    0
    0
  59. Anonymous says:

    Pantun Tentang Aurat

    Baju nipis nampak bayang
    Peha gebu saja ditayang
    Lebih baik tak pakai baju senang
    Dah tentu boleh tunjuk terang-terang

    Baju ketat seluar sendat
    Pakai tudung just ikat-ikat
    Dari mula memang bukan adat
    Disudut agama pun gaya tak berkat

    Tudung jarang baju nipis
    Pakai sikit boleh nampak ‘garis’
    Mata orang terbeliak, kita membengis
    Bila kena kutuk, kenapa menangis

    Lengan pendek blaus gantung
    Jeans ketat melekat dipunggung
    Jadi orang Islam ni sebenarnya beruntung
    Agama tak suruh berbungkus macam pocong

    Kebaya ketat, kain terbelah
    Ikat tudung macam tak sudah
    Nak ikut suruhan agama memang tak mudah
    Tapi Islam sebenarnya indah

    Dah kalau mula minat nak bertudung
    Cubalah sesuaikan apa yang disarung
    Kalau masih rasa jiwa tu ‘mendung’
    Maknanya nafsu tu belum dapat dibendung

    Bertudung itu bukan satu paksaan
    Ianya lebih kepada keinsafan
    Selalunya nafsu masih dikuasai syaitan
    Itu la pasal fesyen pun yang bukan-bukan

    Asal menutup aurat itu tuntutan
    Kalau dianggap susah, tu sebab bosan
    Yang ye nya hati tak berkenan
    Tu yang berjela-jela mencipta alasan

    Menutup aurat satu syariat
    Kepada agama kita taat
    Hidup berkat pahala berlipat-lipat
    Didunia selamat, di akhirat hebat

    Maniskan Iman, Maniskan Senyuman. ^_^

    0
    0
  60. Anonymous says:

    1 retis satu gmbo udah ler….

    0
    0
  61. huhhu says:

    MASING2 BAJU NAK OVER..
    CARA DRESSING ARTIS2 KITE SAME SEMPIT MCM PIKIRAN DORANG GAK..
    MINTA2 MLM ABPH NNTI DRESSING BIOR ‘LESS IS MORE’..
    SIMPLE TP CLASS GITEW!!

    0
    0
  62. baby_cinta says:

    rozita che wan kalau ambil gambar muka mesti org tengah tahan kentut… yg kila tu plak pakai seluar sampai berbekas miss v.. eee memalukan betul

    0
    0
  63. teah cun says:

    tayang peha pun orang tak terliuq la cik ta oiii. peha orang tua,,zain sorang ja kot teringin,,

    0
    0
  64. wawa says:

    paling suka tgk nelydia dengan fathia!!!

    0
    0
  65. hohoi says:

    FAFAU SILA TANYA DENGAN DIDIE N CHE TA KATNE BOLEH BELI PUSH UP BRA!
    KETEK KO SANGAT MAKCIK2 OKEH!

    0
    0
  66. Anonymous says:

    Saya perhatikan bentuk wajah kilafairy memang betul2 berubah..paling ketara adalah hidung Dan juga dagunya..nampak tidak kena dengan usianya yg masih muda..diharapkan semuanya adalah secara semula jadi..

    0
    0
  67. Anonymous says:

    Design baju fara fauzana,rozita Dan juga wanita yg memakai baju biru seakan sama..

    0
    0
  68. Anonymous says:

    Nur fathia ketiak basah la… kuat peluh nih… korang nmpk?

    0
    0
  69. Anonymous says:

    same je fida fesyen ko dgn dide alias….

    0
    0
  70. Sweet minah jambu merah biru says:

    kenapeeeeeeeeeeee lah rambot farah fzana tu leperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jeeeeee eeeeeeeeeeeeee tk bekenan betol minah jambu lah !!! tk cantek nye rambot u niiiiiiiiiiiiii eeeeeeeeeeeeeeeee benot nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! ape2 pon cik ta bakal bini zain ni yg champion mengalah kn semua artis yg ada kt dlm gambar ni lov u cik taaaaaaaaaaaaaaaaa………..

    0
    0
  71. SHARNAZ GILA KENTANG says:

    Che Ta, mcm opera cina punya penari je aku tengok… kah3! Msti Zain cair meleleh tgok kaki gebu che Ta.

    0
    0
  72. Hullahoop says:

    Najwa kalau pakai skirt panjang blank & colour sama dgn tudung mesti lagi cantik. Muka Julia dah macam muka Azean Irdawati masa muda2 dulu.. Baju & rambut Cik Ta memang lawa..

    0
    0
  73. Anonymous says:

    apa la hazab no rupa celebs mesia ni…
    baju lagi la hazab..

    0
    0
  74. emma mengelembong says:

    yg sebelom didie takde kelas tu mila jirin lah…cantek nampak mila!
    fafau nye rambut alahai nan hado. kat nona pon mmg rambut dia pesyen mcm nyonya2!

    0
    0
  75. Lena Hangit says:

    Yang lain lain tu ok ok jekkk, Cik Ta gak yg paling cantik, pesal fesyen si najwa tu macam makcik makcik aku tengok, kene cari designer yg bagus najwa nih, kesian dorang bagi dia pakai macam tuh.

    0
    0
  76. Sha says:

    Amboi, fida seksi nohh. Baek bukak je tudung.

    0
    0
  77. TAK SUKA TAK SUKA...... says:

    korg nie ada je lh nk komen artis2…korg je lh jdi juru mekap artis..entah2 lg teruk..hahaha

    0
    0
  78. we says:

    kenape che ta mesti nk tunjuk dia punya peha yg errkkk tu…org lain elok je xtunjuk

    0
    0
  79. Anonymous says:

    najwa latif jugak yg sedap mata memandang..biarla dia x pandai berfesyen pun..janji sedap mata memandang..xde nk bukak2 sana sini..harap truskan la berfesyen dengan sopan macam ni..xpyh nk pakai2 tudung gaya serbantu..huduh..tak rasa cam benggali kew??

    0
    0
  80. Lagubestbest says:

    Najwa patut pakai baju loose.. fashion designer tempatan ni asyik nak potong baju ikut shape badan je sampai terlupa, ada gak style loose yang boleh buat pemakai nampak ‘sweet & innocence’.

    0
    0
  81. oct1883 says:

    melaramnye.. macam dah malam anugerah plak..

    0
    0
  82. qaqa says:

    hanya fara yang x meng cover cantik bagai.
    yang lain semua poyo…..
    HIDUP FARA!!!

    0
    0
  83. attention says:

    Walaupun aku selalu rasa NAJWA LATIFF ni mcm makcik2 kampung, tak pandai lgsg berfesyen, tapi sekurang2nya dia tetap sopan dan nmpk manis.
    Biarlh apepun org kutuk dia tak lawa ke, tak pandai bergaya,body x cun ke, tapi najwa latiff tetap menjaga dan menutup aurat sbg seorang gadis muslimah.

    FIDA – ko ni makin lama makin cultured shock jer!!!
    KILA – tak payah perasan mcm hollywood la.
    DIDIE – alahai si kering ni umo dh brape agaknye.
    CHE TA – wahhh che ta, segokkknya hangg..cek nak tnya sat la…che ta umo brape skg noooo…gaya baju macam umo’ 22tahun…mcm anak da’e…hang sedar diri dak nie.

    0
    0
  84. cecilia says:

    fathia cantik..tapi ketiak basah..

    0
    0
  85. Anonymous says:

    Dlm byk2 artis kt sidang meia ni, Fathia yg paling cantik.. Najwa latif wlaupon gaya cam kampung but still sweet.. Yg lain 2 over je lebih!!

    0
    0