Written by AbangNara | January 6th, 2014

Bukan mudah untuk membuatkan seorang yang gemar membelot dan mengkhianati rakan-rakannya di dalam Running Man untuk menangis, namun itulah yang berjaya dilakukan oleh peminat-peminat Lee Kwang Soo di Malaysia. Si tinggi lampai (zirafah) ini dilihat sebak dan mengalirkan air mata ketika melihat video kompilasi aksinya yang disediakan oleh para peminatnya ketika sesi bertemu peminat Malaysia Sabtu lalu. Memang daebak sungguh!!!

lee kwang soo di Malaysia

Walaupun kehadirannya di Malaysia sangat singkat, namun banyak aktiviti menarik yang telah dilakukan ketika bersama peminat-peminatnya. Antara yang menarik ialah sesi bermesra bersama peminat bertuah di atas pentas, sesi soal jawab yang lucu dan paling best, sesi Lee Kwang Soo menyanyikan lagu “I Believe” khas buat para peminatnya.

lee kwang soo di Malaysia

Abang Nara pasti para peminat Lee Kwang Soo mendapat seribu kenangan indah selepas selesai sesi bertemu peminat ini. Diharap si pembelot dapat meyakinkan rakan-rakannya untuk hadir ke Malaysia sama ada untuk membuat penggambaran atau menghadiri sesi bertemu peminat dengan lengkap tanpa ketinggalan satu pun ahli Running Man. Pasti kebaboom dan meletup punya.
lee kwang soo di Malaysia

Lagi beberapa keping gambar Lee Kwang Soo ketika sesi bertemu peminat dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada TianChad. Lebih banyak gambar boleh dilihat di Facebook TianChad.

P.S: 4 ekor lembu disumbatkan dalam Proton Wira

lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia

lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

105 responses to (31 GAMBAR)Lee Kwang Soo Menangis Kerana Peminat Malaysia

  1. Gumiho says:

    Me likeyy!!!!!!

    1

    0
    • fatonah says:

      haiyoooooo

      aku pelik la pompuan2 kt meleis nih, muka mcm cina bukit ni pun korg minat smpai mengelupur? seyes mamat ni muka mcm apek jual getah sekerap yg busuk melantong2 tuh. puiiihh haktuih!

      0

      0
      • Anonymous says:

        ajaran sesat!

        0

        0
        • ish says:

          agak2 berapa byk duit kerajaan abis bawa si mamat ni dtg malaysia?

          0

          0
        • Jaja says:

          Kerajaan Malaysia tak keluarkan duit pun la nak bawa Lee Kwang Soo ni datang Malaysia.. Dia bukan macam si Gangnam Style tu. Ni sesi bertemu peminat. Peminat bayar tiket. Bukan free show..

          0

          0
        • ikan says:

          at least tak de la sehodoh PSY tu.. lg pun dia dia bawa bkn utk majlis anjuran kerajaan. ada penaja dr private sector..
          dia humble.. dari raut wajah nmpak ikhlas dgn peminat.. bkn belagak diva mcm sesetengah artis..
          He deserved it.

          0

          0
        • Pencetus Ummah says:

          wah.. ramainya peminat dia.. jom semua kita meramaikan program pencetus Ummah akhir nanti… kalau blh seramai dan ramai lagi dari yg hadir masa Lee Kwang Sooo ni dtg Malaysia.. Jom!

          0

          0
        • budak pandai says:

          Bodohnya kau ish. Dah sah2 ni FAN MEETING! Anjuran private company, bukan kerajaan la siakk. Kau tu kalau bodoh sangat, jangan nak serkap jarang boleh tak?

          0

          0
        • ikan says:

          wuddehel?? apsal ade ikan menyamar ikan ni? gth ikan tipu!

          0

          0
        • Anonymous says:

          antara tanda2 org kafir mengkafirkan org islam… move on semua!

          0

          1
        • k says:

          @anon 5:51
          apa bendanya yg mengkafirkan ? aku x nampak pun benda yg tak baik, Running Man ni kelakar ok, abis tu kau masuk blog gosip mengata mengutuk TANDA apa pulak ??

          1

          0
        • baby girl says:

          ko bodoh ke apa ni,mana benda yg menampakkan tu ajaran sesat . .
          dah sah2 bodoh . . .kalau tak minat tngk jangan tngk . .kekau jeles tngk kwang soo lebih famous dr kau . . takde kerja lain selain nak jeles kat org . .get a life laa people . . typicall malay sikit2 nak cemburu kat org . .benda yg takde kat sana pun you ckap . .weiii malu lah ,aku pun melayu tak juga mcm korang tu yang sikit2 nak jeles kat org !!

          1

          0
      • Anonymous says:

        Hello? Ingat semua orang superficial macam kau keeee cik Tonah?! Walaupun muka cina bukit sekalipun, bakat tu lagi penting. Kalau takat muka handsome bagai nak rak, tapi talent ke laut, baik tak payah.

        0

        0
        • fatonah says:

          poyola ko, gi mampos ngn cina bukit bulu ketiak meragas ko nih..xyah nk talent2 sgt lah, meluat aku ehhh.tuihh!

          0

          0
        • joyah dot dot dot says:

          Ape kejadah tgk talent ?! -,- org tgk keperibadian untuk di jadikan role model bijak.. Ko tak malu ke kalau2 lah pasangan kau mcm ni tayang2 aib, tunjuk2 bontot, kelakuan kuarang menyenangkan depan org ? akai tarak ka ? alahai meleisseeeee….

          0

          0
        • cermin dri~ says:

          fatonah 4.43 n joyah 4.46 yg dkt bwh ni…
          biar xda rupa at least ad talent DARIPADA ad rupa, talent x kemana..
          ko check bulu ketiak dia k?..
          then, pasal keperibadian pulak….ko xknal die wei…ko bkn sdara die…ko xleh nk judge die just dr ap yg ko tgk dr luaran..die tnjuk buntut tu sbb itu tread mark dia dlm RM..ko xtau sbb ko xtgk RM…sbb if org tu tau, dia akn anggap its just a joke yg dia slalu buat dlm RM…

          0

          0
      • lynn says:

        kau jgn nak hina dia sgt. hensem apa kwangsoo ni. kalau kau belum kawin, nanti kau dpt laki lagi huduh baru kau tau. tapi aku taknak lah doakan yg tak baik utk kau. semoga kau mendapat jodoh yg baik yg dpt membimbing kau ke jalan yg lurus, tak mengata org habis2an :)

        0

        0
      • chigusa says:

        CUBA KO TGK DULU RANCANGAN DIA..BARU KO TAU KENAPA MEREKA MENGELUPUR..JGN MAIN SEDAP MULUT JE CKP!! BUKAN SEBAB MUKA, TAPI KAREKTOR DIA DALAM RANCANGAN TU……PHUIIIIIIII PHUIIIIII….

        0

        0
        • skrillex says:

          tau takpe.. walaupun aku bukan fans KPOP, tp kalau part running man, aku surrender beb.

          0

          0
        • vanilla says:

          kelakar la si jirapah ni…..i loike coz die sgt spontan xde cover2…mmg gelak gile2 pny..hahahaha
          husband aku yg anti ngn cte korea n k pop pn leh terjebak ngn running man ni…..
          kte ni kdg2 perlukan hiburan n ketawa utk hilgkn stress…xslh berhibur tp berpada2…
          lgpn running man ni hjg mgu je..tgh mlm lak tu…xde kacau waktu solat pun….so what?pe yg melalaikan n mengkafirkan?tell me!!!!!!!

          0

          0
    • Olga says:

      APSAL LA BLOG NI BERSEPAH NGN RETIS CINA BUKIT,LAIN KALI KO TUKAR LA BLOG NI JADI BEAUTIFUL KOREA PLASTIC CINA BUKIT YE NARA!

      0

      0
      • LOL says:

        aku bet mak cik ni keturunan lembu bodo hahahaaha LOLLL,
        aku lagi suka kalau blog ni bertukar jd blog korea, cina Sepet kau kata ?? cina memang sepet sapa kata cina bulat…oh lupa ko keturunan lembu bodo post komen memang mcm tu LMOA hahahahahhaha

        0

        0
    • Olga says:

      APASAL LA SPECIAL SGT JANTAN NI,AKU TGOK MCM X MANDI SEBULAN JE,DAH MCM APEK JUAL IKAN JE LA SEMAK

      0

      0
      • Anonymous says:

        Nak tau special ke tak kenala tengok running man.lepas tgk confirm tau kenapa dia special.sorry,org mcm u memang tak pernah special. ler

        0

        0
        • LOL says:

          keturunan lembu bodo mana pandai tengok running man…dia pandai tgk keturunan lembu bodo dia jer hahahahha

          0

          0
      • RM fans says:

        da tao semak ta pyh la tgok whai si olga yang bebal!!!!!!
        g men jejauh…
        syuuhh..syuuhhh…

        0

        0
      • lynn says:

        si olga ni agaknye takde astro takde internet kat rumah, sebab tu tak tau running man. hahaha. kesian dgn org dengki ni. hampeh.

        0

        0
        • LOL says:

          olga spesis mak cik mana layan running man…dia layan drama airmata tv1 jer, makcik olgak tu ketinggalan zaman x tahu hal semasa, yg dia tahu ckp cina sepet…mangkuk tu berani hina ciptaan Allah, terbalik kat dia baru tahu.

          0

          0
        • herm says:

          Ko ckp yang dia hina lee kwang soo habes yang ko gi hina ciptaan Allah tu apa kes? Apa kau ingat haters ni takde ke Kat dunia? Aku suka runningman Dan aku bemci haters macam orang yang bagi comment negatof tapi kalaupun nak tgur, tegur elok eook lah jangan jadi macam ‘orang tu’ kalau tak kau sama je macam diorang cuma yang bezanya ko benci orang yang tak berapa nak popular. Ini bukan je untuk orang yang mencaci orang yang bagi comment negatif, ininjuga untuk orang yang bagi comment negatif.
          Sekian tazkirah hari ini.

          0

          0
    • hello says:

      ahhhh…le kwang sooo…

      hope sgt pasnie RM wat pgmbaraan kt mesia..

      0

      0
  2. adaakukesah says:

    kekekeke kwangsoo oppa oiii ! tgk muka hang pun dah tak tahan nak gelak !
    hope you enjoyed your time being here in malaysia !
    please come again next time ! with all your RM hyungs & noona ~ ^_^

    0

    0
  3. kim tan gf says:

    SUPER LIKEEEEEEEE

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Ermm, ok.

    0

    0
  5. girin says:

    i was there!! haha kwangsoo nangis sbb dia terharu dgn malaysia’s fans then dia kata dia akan bagitahu running man members yg peminat malaysia ni GREAT!!! kwangsoo daebak!!

    0

    0
  6. Burit gatai says:

    Si mamat korea ni menangis sebab gembira la..!!
    Ialah apa tak gembiranya , dapat duit  sponsor banyak sangat bila dtg pat malaysia ni .

    0

    0
  7. tak minat korea says:

    langsung tak minat … uhhhh

    0

    0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      dah tahu x minat RM…yg kau gatal klik entry ni kenapa .?

      0

      0
      • oliga says:

        suka ati aku la… na skip tang mamat korea ni mmg x bole, da nara masukkan.. ko knp na angin 1 badan lak ni bodo ???? na mampos ke pe ha???????

        0

        0
        • LOL says:

          @oliga
          yg ko sakit hati sgt naper…hati ko dipenuhi plastik surgery ke ? hahahaha,
          tok nenek kau lah bodo spesis lembu…kau nak mampos aku sarankan kau mampos dalam kandang babi…najis lah kau ni, yucks !!!!

          0

          0
        • LOL says:

          oliga keturunan lembu bodo LIKE KOMEN SENDIRI hahahaha.

          0

          0
      • LOL says:

        dia gatal nak mampos kot…hahahahah, yg macam gitu bodo spesis lembu hahahahahhaha LOL

        0

        0
        • mz keluarga says:

          Ermm… Apsal ngan korang nieh? Kite ni kan 1Malaysia,jnganlah suke 2 kte orang bodoh, st lgi diri sendiri yg Keane!!kan bru tau nsib bye…….

          0

          0
  8. kwangsoo..!! says:

    perghh…..jeles..!..love u kwangsoo..

    0

    0
  9. saya.. says:

    sape ni?siyes xknal..
    lantakla korg nk ckp aku ktinggalan pon..
    ntah pape j..

    0

    0
  10. JaeD says:

    X minat SUDAH!!! muahaha

    0

    0
  11. mak jemah says:

    xsenonohnya lee kwang soo ni…bhaha..tpi cute mute..mak jemah kasi 4 bintang

    0

    0
  12. Anonymous says:

    x minat langsung le mamat poyo ni…muka mcm baru bangun tido n muka mcm x mandi jerrrr…

    0

    0
  13. cina bukit says:

    Gamba no.13 ada pisang tersembunyi!!AUWWWWWWWWWWWW!!!!!wawawawawawwwwwwww!!

    0

    0
    • Mak Jemah says:

      hahaha.. komen paling bangang abad ini.. ke situ pulak yang kau tengok ye.. org lain tak perasan, kau sorang je yg perasan pisang tersembunyi tu.. hahahaha…

      0

      0
      • cina bukit says:

        Ala, x perasan pon tgk gak balik gambar tu kaaannnnnnnnnnnnnnnnnn……lg dahshat…x perasan tp ada hati gak nk tgk..lg vangang…hak8…lbh baik perasan sekali jek tp x tgk lg….:P

        0

        0
  14. kiah sari says:

    dah tak suka tu x yahlah smpi nk mengutuk org lain.

    0

    0
  15. shamnamekkamek says:

    Lg better amek kwang soo dr fatah amin dlm citer PISA tu

    0

    0
  16. jejai says:

    Org yg tak tengok RUNNING MAN mmg la bg komen tak membina jer cuba kalau korang tgk mau tercabut tali perut korang GELAK, anyway aku suka sbb mamat ni MENCERIAKAN HIDUP AKU selepas penat seharian berkerja….sama la macam Maharaja Lawak Mega klu tak tgk smua ckp lawak bodo, cuba klu tgk baru korang sedar rancangan mcm ni mmg buat kite hilang STRESS…..

    0

    0
  17. anonymous says:

    salam.
    tak baik cakap orang tak hensem la, muke macam cina bukit la.
    jangan lupa, muka teruk mcm mana pun,
    Allah juga yg cipta.
    kafir ke islam ke, Allah juga yg cipta.

    0

    0
  18. Anti KPop says:

    Bangang betul peminat K-pop nie. Dah ah dia tunjuk bontot kat korang. Pastu terkinja-kinja macam beruk. Macam xde maruah. Puiiii!!!!

    0

    0
  19. anon says:

    sape yg x tgk running man mmg xkan kenal la mamat ni, even k pop haters pun tgk RM! ckp benci k pop tapi tgk RM haha, bukan rupa yg org tgk tapi personalitinya, org suka dia sbb dia kelakar ^^ so sape x suka blah je la, senang ^^v

    0

    0
    • fan tegar LKS says:

      aku sokong anon 5:14 pm ni.. aku pon meluat ngan k-pop tp sejak tgk rm, aku dah kurang meluat sikit.. rncngn rm ni lain drpd yg lain, bkn sbb rupa atau apa tp sbb ahli2 rm tu sendiri, ngan keperibadian depa, sifat kelakar depa.. everyone, either u gives ur support, or just leave him alone.. jgn buang masa nak tgk benda yg anda tak suka, dan komen benda yg mendapatkan anda dosa.. senang, kan?

      0

      0
  20. didi says:

    dulu aku tak minat langsung kpop ni. tapi lepas tengok runningman, habis semua filem/drama korea aku download weh. benda yg paling aku respect bila tengok runningman ni, cara si kwangsoo dengan semua junior hormat betul pada org yg lagi tua. adab tu jaga betul. beza betul dengan org melayu-islam dekat malaysia ni. so, siapa2 yg dok kutuk kpop tu kejadah apa, tengok lah sendiri. daripada korang dok agong2 kan barat sangat, apa kata sesekali pandang balik ke timur yg lebih sopan. tak gitu?

    0

    0
    • Anti KPop says:

      1) Dia tayang bontot kat penonton macam gambar kat atas tu. Apa yang adat timurnya dengan perbuatan macam tu?

      2) Dia menyebabkan penonton especially wanita terlompat2, terkinja2. Adat ketimuran mana tu?

      0

      0
      • Anonymous says:

        TO Anti KPop
        abis tu kau ni suci sgt lah….masuk blog ni mengata kat non muslim. mana adat melayu yg sopan santun ?? lagi satu aku kesian kat kau…duk anti kpop padahala running man bukan kpop, ke tak tahu maksud kpop ?

        0

        0
        • yuri says:

          @Anti KPop
          kau tahu tak kenapa dia tunjuk bontot ??? kwangsoo ni dlm running man ialah zirafah, zirafah kan tinggi…jadi dia terpaksa tundukkan diri, mungkin masa pic tu di ambil…dia tengah buat kelakar. dalam running man dia ni kelakar giler2, so relax tak payah emo2 nanti cepat tua

          0

          0
      • xminatkpoptptgkRM says:

        ermmmm sian tgk antiKPop ni nape la mentaliti sesetengah org malaysia ni sempit sangat.. cuba bukak minda tu sikit.. jgn tertutup saje..
        aku rase drama korea lg better dari kau tgk drama or cita melayu. pakaian dorang lg sopan. AntiKpop ade tgk ke cite2 Korea ni.. kalau x de tengok dulu baru judge. yg baik ikut yg x sejajar dengan agama kita x payah la ikut. So, open ur mind.. x payah nak anti sangat,,,

        0

        0
      • gd says:

        lol…
        to anti kpop why so serious??
        haha…

        0

        0
    • Anonymous says:

      @didi
      lagu barat omputih tu ada unsur tak senonoh, ada jugak unsur puji paderi dorang, yg tu lah gamaknya haters duk puji melambung artis barat, lifestyle artis barat pun liar, pakaian tak senonoh, ada tatu. hanya sorang dua jer artis barat yg boleh buat contoh

      0

      0
  21. dianza says:

    to fatonah…hebat sangat ke awak sampai nak kutuk ciptaan Allah swt?sedar lah diri tu skit..awak tu manusia biasa je..tak payah nak bongkak sgt,,

    0

    0
  22. BUNKFACE NO.1 says:

    dulu aku benci giler dgn kpop/ korea…bila aku tgk Running Man jemput artis kpop, aku rasa tak adalah teruk sgt korea ni, dorang lebih baik dari artis Malaysia yg pura2 alim padahal hipokrit, Malaysia patut buat variety show yg macam ni…tengok pun terhibur, ni tak asyik2 program nyanyi suruh undi..memang cekik darah lah, org korea ni kreatif…di samping buat variety show..pada masa sama promote negara dorang…kita ???? duk promote lagu PATI indon, puuiihhh !!!

    0

    0
  23. Togel says:

    Org korea ni kegemaran dia makan KHINZIR tau.

    Masa aku g sana susah sangat nk cari makanan halal.

    Nasib baik la ada restoran mamak.

    0

    0
    • mamma miaaa says:

      gi lah kat area Itaewon…byk kedai makan halal kat situ OR singgah kat Restoran Mentari di Seoul….Restoran Mentari ni ada makanan melayu, OR tanya tourist guide kau…dia mesti tahu, pak saudara aku gi sana jalan2 ada tourist guide, dia yg tunjuk…masa balik tu kat airport korea pun ramai gak pelancong dari Malaysia.

      0

      0
  24. syeela says:

    aku pon lgsg x minat kpop terkinja sana sini, tp minat running man je hehe. anyways x sokong sape2 pon. aku just suka dan x fanatik pon :D

    0

    0
  25. ana says:

    nmpk humble sgt. kwangsoo oppa daebak!! <3

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Eh eh mcm kledek pun ada ..
    Mcm pisang pun ada .. Hahha

    0

    0
  27. Melati kl says:

    Ntah manis atau rasa mcm kimchi pisang tu agaknya???
    Mmmmmmm

    0

    0
  28. anti-RM says:

    ape yang hensem sangat mamat ni??? seriusly aku tak faham
    runningman????? blergh!

    0

    0
    • LOL says:

      ader aku kisah….kau keturunan lembu bodo tak tengok running man, kau tengok keturnan lembu bodo kau turun padang berlari hahahahahah

      0

      0
      • Tiqa says:

        Tahulah ko marah, tpi x yahlah sampai kluar p’kataan yg x elok.. Apa-apapun kita ni org Malaysia.. Islam lagi, tunjuklah perangai yg sptotnya

        0

        0
  29. ye saye says:

    korg2 nih gado salm mamat korea nih dapt duit ke..die kenal ke korg..ahaha..pelik2 betol..gadoh sesama sendirik..padahal mamat korea nih x kenl pon korg..ahahaha..A.P.T.B

    0

    0
    • Anonymous says:

      haters tu sebenarnya busuk hati seolah2 mamat ni buat jahat kat keluarga dorang…padahal mamat ni tak kenal pun sape haters tu….nak tgk muka haters pun x sudi.

      0

      0
  30. minah jambu merah biru says:

    huh ! minah jambu tk berape minat lah ngan jantan korea korea ni nyampah ! kalau makanan korea minah jambu minat..terima khaseh aje lah ye thank uuu..

    0

    0
  31. Kawan says:

    Negara pelbagai kaum. jadi, biarlah ada yang minat kwang soo ni, tak semestinya yang minat dia melayu islam saja, mungkin ada cina dan india jugak. sesekali artis mereka datang, tak apa lah. lagipun Fans meeting ni pun guna duit mereka. Gambar ni dikongsi untuk sesiapa yang tak dapat pergi. Siapa yang nak tengok, tengok lah. Siapa yang taknak, terus je scroll cerita lain. ye kawan-kawan? masing-masing ada hak, ada wajah sendiri yang cukup sempurna. so jangan banding bandingkan wajah sesiapa, buruk ke tidak ke. kot tuhan tarik balik nikmat, dah terlambat nak sedar pun. kalau tak ada benda yang elok nak cakap, lebih baik diam. kan? peace!

    0

    0
  32. fan says:

    wah seronoknya dapat jumpa kwang soo… si pengkhinat

    0

    0
  33. kai EXO says:

    pelik dgn org yg kutuk2 ni….dgn variety show yg buat org gelak pun nak dengki ker, cmon lah bersihkan hati kau yg busuk tu, kalau benda ni bawa keburukan…tak kan lah seluruh dunia boleh tgk running man, tak paham aku dgn spesies yg suka mengutuk benda KELAKAR…aku agak yg kutuk2 ni typical lonely forever alone. spesies ni dia ada penyakit tak boleh tgk org ramai hidup happy.

    0

    0
  34. Miang says:

    Abg Nara kenapa la GAMBAR NAMPAK PISANG TANDUK tu dikecik kan ..,

    Apala potong gian kita aje la..
    Kita nk jgk .. Nk jgk , nk jgk nk jgk tengok….!!!

    0

    0
  35. lu tun siang malam says:

    Pengacara lelaki tu Melayu ke? Haram buat rambut ukir-ukir gitu. Hmm…

    0

    0
  36. kim na na says:

    comel dia ni.. klu time bercakap smp kembang kempis idung..huhu. suke nengok die berlakon. kelako n x control macho pon. salute ! ^_^

    0

    0
  37. RoroYeoja says:

    Yang tak suka, main jauh2. Tu je jalan penyelesaiannya. Komen2 negatif korang tu tak diperlukan langsung. Otak sempit.

    0

    0
  38. Mirai Suenaga says:

    Apa yang aku boleh nampak, dia ni steady jer.
    Aku suka gambar yg dia peluk budak pakai baju kuning tu.

    Ikhlas dari bukan fans RM

    0

    0
  39. kertu says:

    kesimpulannya:
    kwang soo muke mmg macam cine bukit tapiiiiiiiiiiiiiiii…
    1) die mmg fun even tgh stress , boleh ilang tension
    2) die x macam pelawak2 bodoh yg kuat bahan org kat malaysia ni ( ditujukan khas maharaja lawak mega 2013)
    3) bodo2 die dalam RM pon , otak die kadang2 boleh pakai , somehow kite blaja strategy care betol2 usehe nak menang n jgn give up.
    4) kepada yg xlayan RM aku syorkan korang layan RM ni coz ni bukan drama2 bodoh , bukan kesah2 cinta yg tahpape yg buat org tido coz die fun n ade msg die
    5) hadiah2 RM bukan macam kita, dapat beratos ribu, hadiah game dorg paleng sempoi sumhow cume daging, sendok la apela, but kalaw nasib baik dapatla emas..
    6) korg jgn taw ngutok je appearance or physical org lain , cermin diri tu dlu.. cermin.. cermin.. cermin.. cermin.. cermin………………………….
    7) Kwangsoo memg the best :)

    0

    0
  40. nokia cap bulu kaki says:

    Meh sini ibu beranak 3 umo 35 thn nak komen..aku dah sah2 bkn peminat kpop..tgk artis2 kpop, dgn fesyen,rambut kaler2, yg ppuan, seksi hamat..mmg x lah kan..contoh yg x baik buat anak2 aku n diri aku sndiri yg cuba berubah ni..artis barat, mmg aku reject lama..tp aku selalu dgr psl running man, selalu org puji2..aku ingatkan drama..siap ada watak masing2..so aku nak tgk, hebat sgt ke running man ni..eleh, tgk laa, ntah2 x best kot, x kena dgn selera aku..so boleh la aku lupakan..
    Rupa2nya…game show yg sgt best…unik..perah otak, perah tenaga, perah otot perut mereka sbb asyik gelak je..perah kekuatan mental mrk..mrk sgt sporting, apa saja tugasan, yg ngeri ke, yg leceh, yg susah, semua diorg buat..tetamu jemputan, mrk sgt hormat..perasaan nak menang sesuatu cabaran tu, mrk tolak tepi..yg penting, mrk beri hiburan pd penonton..mrk promosi kwsn mereka, building mrk, negeri mereka, tapak pelancongan malah makanan2 mereka…aku cuma tgk running man je, tp knowledge aku psl makanan diorg, mak ai…seolah2 aku dah pergi sana..knp malaysia x buat mcm ni eh?
    Rancangan ni buat aku happy, semua x tipu, semua bukan hipokrit..gelagat mrk buat aku terbahak2..malah menonton rancangan ni mcm menonton national geographic or travel n living channel..tp versi hiburan…of cos la seronok kan? kepada yg anti2 sgt tu, x payahla kutuk kalau x suka pun….tp yg pasti, kau x pernah menonton running man..kesian, hilang nikmat nak bergelak..mungkin mengutuk bg kau lebih nikmat..mmg ada sestengah org mcmtu..kesian..
    Akhir kata, x kenal maka x cinta..sekian..

    0

    0
  41. miss A says:

    sape yg kutuk2 tu sebenrnyer x tengok running man~ x de astro la tu! kwang soo best!!!!!

    0

    0
  42. mizz says:

    bdk2 zaman skgni klu artis pojaan kn kutuk ckit tegur ckit dah melenting…
    tgklah sepuas2nya minatlah diorg ikut suka koorg tapi jgn sampai melalaikan sudah…

    0

    0
  43. themightydingdong says:

    100x gande lagi chumell, talented, humble dari retis melesis okei

    0

    0
  44. mimi says:

    juz nk gtw..ak ni xpnh tw pasl rung man sblm ni tp nk di jdkn cte,ak da lme ad astro tp xpnh nk tukr siaran korea tp ad 1ari time ujung thun 2011 ak teralih channel 393..kuar gme show rung man ni,time tu drunk men gme ep princess,ak pn tgk jela..srius fun,smuenyer kbtulan,lau ak xtukr siarn tu..mst smpi skrg ak xtw kwujdn rung man ni..sjk tu ak ngn famly ak tmasuk la mak ayh ak tgk cte ni..cte ni xdla smpi melalaikn,hny tok gelk tp srius mmg fun gme2 y drunk wt..ayh ak y asek sius memanjg pn le gelk2 tgk cre drunk men gme..ni slh 1 gmeshow y kitaorg tgk sme2,glk sme2..

    0

    0
  45. Shiolbu says:

    KAMU SEMUA GILA! Kwang Soo datang Malaysia pun nak kecoh. bangang abis. matii la!

    0

    0
  46. gary says:

    Lee kwang soo handsome :) kalau Gary ada lagi best !!!!!

    0

    0
  47. jika namakalajahagafadasaqawaearatayauaiaoapazasaxadacafavagabahanajamakala,a

    0

    0
  48. RM says:

    kwang soo menceriakan RM. kalau takde dia tak best…

    0

    0
  49. Hanya Aku says:

    Bestnye spe yg gi sane.. tapi kan yg aku pelik kenapa ramai sgt yg nk ngutuk lks ni ha?? ko kate dia itulah inilah..x de keje lain ea??dia tu makhluk ALLAH..so tak pyh ckp dia tu cina bukit la..mata sepet la..tu maknyenye korg ni x sedar siapa yg cipta lks ni..drpd korg ngutuk dia..ckp bende2 yg x sptotnye..baek korg komen yg elok2 je..walaupon bkn peminat kpop or rm.. and aku ade nampak org komen ‘ajaran sesat’ ..ape yg ‘ajaran sesat’nye kat situ??.dia ade buat bende2 yg boleh menyesatkan islam ke?? Please la..malulah wei..kita islam..tunjukkan keperibadian org islam..

    0

    0
  50. […] (31 GAMBAR)Lee Kwang Soo Menangis Kerana Peminat Malaysia (103) […]

    0

    0
  51. […] (31 GAMBAR)Lee Kwang Soo Menangis Kerana Peminat Malaysia (104) […]

    0

    0