Written by AbangNara | January 15th, 2016

Lakonan Aiman Hakim Ridza dan Ayda Jebat dalam drama-drama mereka sebelum ini seringkali mewujudkan fenomena di kalangan para pencinta drama Melayu. Itu yang Abang Nara apabila mereka berdua bergandingan untuk drama “Sesal Separuh Nyawa”, yang bakal ditayangkan secara ekslusif menerusi HyppTV. Tak sabar rasanya nak melihat chemistry di antara Aiman dan Ayda.

ayda aiman

sekali tengok macam pinang dibelah dua pulak

Sesal Separuh Nyawa yang diarahkan oleh Michael Ang ini menceritakan tentang 2 orang sahabat baik iaitu Fara (Ayda Jebat) dan Razlan (Aiman Hakim Ridza) yang mempunyai hubungan suka dan kadangkala benci antara satu sama lain. Konflik berlaku apabila fara mengesyaki kakak tiri Razlan, Melissa (Nina Nadira) cuba untuk menggodanya. Sementara itu marah akibat lamaran cintanya ditolak Fara, Fendi (Aidit Noh) telah menyerang Melissa sebagai tindakan untuk membalas dendam.

aidit noh

hensem gak si Aidit Noh nie

Abang Nara dapat rasakan drama ini bakal mempopularkan nama Aidit Noh. Aidit mempunyai kualiti lakonan yang bagus dengan pakej yang cukup lengkap. Dengan watak yang agak penting di dalam drama Sesal Separuh Nyawa ini, pastinya nama Aidit akan melonjak naik.

aidit noh

Turut menjalani penggambaran di Amsterdam, sila pastikan anda tidak terlepas menonton drama Sesal Separuh Nyawa yang akan ke udara sebanyak 30 episod ini di saluran HyppSensasi HD (HyppTV saluran 116) bermula 18 Januari, setiap hari Isnin dan Selasa pada jam 9 malam. Abang Nara berani jamin korang akan jatuh cinta dengan drama ini. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

aidit noh

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 responses to (31 GAMBAR)Aiman Hakim Ridza, Ayda Jebat & Aidit Noh Dalam Drama Sesal Separuh Nyawa

  1. FIEY says:

    Sape aidit noh ni? tapi dimple dia sweet sangat :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      Heroinnya Ayda Jebat? Adusssssss maaf je la yeee….
      Nina tu lawa kat tv tapi kat gambar tak fotogenik pulak…

      0

      0
    • Nabilah says:

      Sgt bias. Byk drama baru yg meletup and sgt bagus tak pula nara kluakan.
      Anakku diva tu patut dpt exposure mcm ni! Plan cinta tak jadi pun sweet tapi takde kecoh kat blog lgsg.
      Yg cite ruhainies ngan fattah amin tu lakonan hanco kecoh klua sana sini. Agaknya drama malay nowadays kena ambik pelakon teruk and lakonan teruk baru dpt exposure ek?

      0

      0
      • yuna says:

        tau xpe. nara xpenah cte pasal aku kau kita. padahal janna nick berlakon best gila kot

        0

        0
      • Anonymous says:

        buat masa sekarang, citer cinta si wedding planner tu best, aku pilih kamu pun best, anakku diva pun best, tapi citer sha & shah tak best jika compare dgn tuan anas mikhail dan suka tanpa sengaja…..

        0

        0
  2. Anonymous says:

    kembang je haku negok ayda neh..baju dah kembang keras kejung..mcm xkena je

    0

    0
  3. Anonymous says:

    ayda pasni jgn sedap peluk2 hero dlm cite tu x pasal2 cite ko klua berabad2 smpai muak kmi mnbacanya.. alya fesyen apa la tudungnya tu.. gaya bibik2 aku tgk..

    0

    0
  4. temah says:

    ya ampun! apa fesyen si alya ni? buruk bebeno temah tengok! dah macam hetty kos endang. lagi satu siapa pmp yg pakai serba putih tue? menakutkan tgk make up nya. sesuai blakon cita vampire

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Lagi cun pompuan yg berseluar panjang tu. Sape dia tu? Ayda jebat ni pada pandangan mata aku TAK CANTIK. Itu pada pandangan aku. She is OK only. Menarik tapi bukan kategori cantik. And sorry to say, baju dia pun kurang lawa. Nampak kaku dan lifeless. Kasut dah OK.

    0

    0
  6. #eh says:

    makin menggeletis la si ayda tu nanti. hm

    0

    0
  7. Anonymous says:

    pastu buat drama tu masuk ranking buat ceta2 cinta cinlok cinta kat lokasi..hahaha dah hafal skrip dlm drama n realty..idup artis

    0

    0
  8. Kipochi says:

    Pesen tudung alya main tangkap muat je. Dh title datin tu, proper ler skit pakai tudung. Ni kalau bukak butik tudung mesti susah nak jual.

    0

    0
  9. botoi ayaq says:

    lawaknya fesyen alya tu..

    0

    0
  10. yuna says:

    dulu2 heroin semua bukan saja berbakat tapi jugak muka cantik2 tinggi lampai dan langsing mcm erra fazira rita rudaini, sekarang tak perlu pun tu semua asalkan banyak kontroversi.

    0

    0
  11. anon says:

    Hensemnya aidit noh. Untung aida dpt berlakon hero2 yg hensem. Hero lama m’sia yg paling tak hensem ialah rosyam noor. Muka mcm tu pun amik jadi hero. Mmg tak selera langsung nak tengok…. Tapi si aiman & aidit ni mmg lawa…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    drama sha & sa tak best perempuan telalu tua….. makeupnya terlalu tebal muka putih tangan gelap

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Balik2 komen ayda x cantik, Ayda gedik. Itu je la modalnye pon….

    0

    0
  14. Anonymous says:

    ayda cantik

    0

    0