Written by AbangNara | August 8th, 2011

Hmmm. Dari dulu lagi Abang Nara tertanya-tanya kenapa ramai pembaca yang gemar menghantar gambar dan cerita mengenai Rita Rudaini, Aidil dan anak-anaknya. Mungkinkah anda melihat mereka sekeluarga sebagai idola?

rita dan aidl

Namun sesungguhnya Abang Nara respek kepada ketabahan suami isteri ini yang begitu cekal menghadapi dugaan rumah tangga. Ternyata pengorbanan mereka sangat berbaloi dan kini tampak bahagia di samping anak-anak tercinta.

Lagi 29 keping gambar keluarga bahagia Rita Rudaini dan Aidil dengan membaca entri ini sepenuhnya.

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

147 responses to (30 GAMBAR)Keluarga Bahagia Rita Rudaini & Aidil

  1. nana says:

    semoga berbahagia……

    0
    0
  2. siti says:

    alhamdulillah dah baik depa laki bini ni

    0
    0
  3. ila says:

    alhamdulillah..semoga semua kita ini sentiasa diberkati Allah.Berbahagia di dunia dan akhirat.

    0
    0
  4. sue says:

    nak korang kekal hingga ke akhir hayat~!!!!

    0
    0
    • nana says:

      hey!! siapa yg dislike ni?? jahat!!

      0
      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        yg dislike tu orang2 kau jugak la sapa lagi !! jangan heran lah kalau orang2 dislike ! kau tengok minah jambu nye komen KAYA ngan dislike minah jambu tk heran lah ! apeeeeeeeeee ada pada dislike ….tkda benda lah !!!

        0
        0
  5. Gincu says:

    The happy family!

    0
    0
  6. elis says:

    pergh rita,kagum kagum,lepas beranak,body still cun!

    0
    0
  7. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    1st hahahahahahahaha !!!!! hahahahahahahahaha 1st hahahahahahahahaha !!!! selamat berpuasa semua !!

    0
    0
    • awex gaban says:

      xhabes2 la ko!

      0
      0
    • oRang Pose says:

      gilo ke ape ko nih??

      0
      0
    • Tengku Zawyah says:

      Hey minah!! malu jew lah u ni…hahaha
      minah2, cantek sluar kontot u tu…:)

      0
      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        betol TZ ! masa minah jambu bukak pg ni belom ada pengomen lain masok ! bab tu minah jambu tarok 1st kt ruangan komen ni …..buat ape minah jambu nk cakap bohong………minah jambu dh kena main ngan bang nara…..bang nara ooooooooo bang naraaaaaa bang nara !!!!!!!!! nanti kau bang naraaaaaaa bang nara!!!!!!!!

        0
        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          TZ bekenan ngan seluar kontot minah jambu? minah jambu beli bukan nye jaoh sampai kt US or ISRAEL…minah jambu beli kt kelantan dekat kn?????

          0
          0
        • Tengku Zawyah says:

          eh2 minah!! u kawan ngan Dahlia Teck Heck tu senyap2 jew eyh? mesti u BFF die kan kan kan??!! u curang ngan i..!!! si Teck tu blum jd femes mcm kita g tau, i dengar die nak tubuhkan kerusi wanita seluar kontot tau, u nak join ker??!! i da tarik diri awal2 dah!!! haha

          Minah2, Raya t u dah tempah baju kebaya berseluar kontot ker??! woo, fesyen terbaru tu..!!! mesti jambu!!!

          Btw, weekend ni kita attact si Teck tu k..!!!!

          0
          0
    • nana says:

      perasan jew minah jambu ni…. i’m 1st ok….. hahaha

      0
      0
  8. mschubby says:

    cute la dorang ni.. berbaloi segala ujian yg dorang rintangi.. May Allah bless your marriage.

    0
    0
  9. saye says:

    rita sgt gojes
    aidil sgt kacak
    rayyan sgt hensem
    qaqa sgt cute!!!

    smoge kebahagiaan mereka sekelaurga berkekalan hendaknya..amin

    0
    0
  10. awex gaban says:

    SWEETNYAAAA….

    0
    0
  11. isabella says:

    cute nye ank2 Rita & Aidil :))

    0
    0
  12. Honey Bee says:

    Tahniah…semoga rumahtangga kekal bahagia…

    nak tunggu gambar ayu raudhah ngan laki dia plak pasni…ngan anak2…hehehe…

    0
    0
  13. gojesh says:

    So many things da diorang berdua neyh harungi but still strong together.. neyh baru dinamakan pasangan contoh, walau apepon dugaan, diorang masih kekal bersama.. harap smpai ke akhir hayat!

    0
    0
  14. ida says:

    Semoga kebahagiaan Rita & keluarga berpanjangan selama2 nya…termasukla hubungan dgn keluarga Aidil sekali.

    Rasanya mmg ramai org lain pun turut sama rasa happy bila tgk keluarga diorang ni kembali aman damai…

    0
    0
    • alex adriana says:

      mereka berdua sama-sama sabar dengan apa je dugaan rumahtangga. sebab tu boleh kekal, now ada dua hero dah. Alhamdulillah.

      Aidil n Rita sangat sepadan, moga bahagia selamanya.

      0
      0
  15. maria says:

    aku suka korang! semoga bahagia!!

    0
    0
  16. Kancilbiru says:

    comelnya anak2 depa…semoga terus bahagia hingga akhir hayat…amin…

    0
    0
  17. ira says:

    semoga berbahagia……suka tgk korang…

    0
    0
  18. Cik Azz says:

    Alhamdulillah… syukur dorang dah berbaik2.. Semoga rumahtangga dorang akan terus bahagia dan berkekalan..

    Seronok tengok keluarga artis yang hepi2 macam ni… :-)

    0
    0
  19. gadissopan says:

    kacaknya bapak bayi…slurpp..hahahaa

    0
    0
  20. leeSeul says:

    hehe..ak ske bace komen korg..sume positif..hrp2 diorg nie akn berkekalan smpi akhir hayat..amin..n semoga setiap mslh dpt dipermudahkan..

    0
    0
  21. student bandung says:

    weyh rita!! kalau hang baca ni..mana hang dpt baju me and daddy support MU tu haa? aku nak bg abg aku n anak baru lahir die since abg aku die hard fan MU..hahaha..that wud be the perfect gift!! please sesape tau?

    0
    0
    • student malaysia says:

      baju tu sy pnah nmpk dkat giant shah alam :)
      kt booth2 luar tu

      0
      0
      • SudiMembantu says:

        kt online pun ade…dlm fb especially melambak jer yg jual… google try keyword “manchester united baby romper” … kalo fb search under nama ni ‘Ress-Gorgeous Collections’ …

        0
        0
    • kirana says:

      ko mesti de fb kan?…lam fb ramai yg jual bju 2 on9….kt giant pn byk gerai kt kuar 2 jual bj 2,bkn bju 2 jer,mcm2 ada…

      0
      0
  22. saya says:

    anak sulung sebijik aidil..anak kedua sebijik rita!
    super-duper cute!moga ikatan suci terus utuh dan teguh sehingga ke hujung nyawa.

    0
    0
  23. rita fan says:

    dorang nie mmg sesuai walaupun jauh jarak umur, arap2 x delah anasir luar yang ganggu mereka terutama ipar duai yg mulut laser tu. anak dorang mesti ensem bila besar

    0
    0
  24. raisin says:

    beautiful family

    0
    0
  25. ain says:

    ni lah namanya jodoh…usia bukan halangan…walau macamana rintangan yang datang pun, mereka tetap bersama…semoga Allah panjangkan usia rumahtangga mereka…anak2 kamu sangat comel!

    0
    0
  26. sukehatiaku says:

    aku ni sampaikan ape yg aku tau…dulu ustaz aku ade cakap klu letak nama anak atas gabungan nama suami isteri cth si Airit ni, haram jadi nyer…dia dh besar nnt kena tukar nama….so korg2 yg bakal kawen 2 igt la bnda ni, jgn wat anak korg terseksa ngan nama yg korg bg…atas alasan nk tunjuk sehati sejiwa, xperlu deh, dh la kawen xde restu mak ayah…ape pun xblh…

    0
    0
    • confius says:

      kenape haram??? leh terang dgn lebih lanjut x?

      0
      0
    • azrams says:

      cmner plak klu azra…gabungan nama me n hubby gak tp ader maksudnyer..Azra=Dara…kena tukar gak ker…rasanyer x salah if gabungan nama tersebut ader maksudnyer kn..

      0
      0
    • ERMMM says:

      x haram la der…cuma x berapa sesuai je..x dapat dosa pun..selagi Al-Quran x mention pasal benda ni, jangan cakap haram, terseksa bagai..x pasal2 ko plak yg berdosa…dulu je xde restu..skrg mereka dah direstui sebab ada cucu2 yg comel..

      0
      0
    • ERMMM says:

      x haram la der…cuma x berapa sesuai je..x dapat dosa pun..selagi Al-Quran x mention pasal benda ni, jangan cakap haram, terseksa bagai..x pasal2 ko plak yg berdosa…dulu je xde restu..skrg mereka dah direstui sebab ada cucu2 yg comel…

      0
      0
    • ERMMM says:

      x haram la der…cuma x berapa sesuai je..x dapat dosa pun..selagi Al-Quran x mention pasal benda ni, jangan cakap haram, terseksa bagai..x pasal2 ko plak yg berdosa…dulu je xde restu..skrg mereka dah direstui sebab ada cucu2 yg comel….

      0
      0
    • sm says:

      dari apa yg aku dgr pulak, kalau kau belum kahwin (tgh bcinta cintun), tp kau dh gatal2 combine nama dgn psgn kau, tu baru haram. klu dh kawen, i think there should be no problem sbb dh halal. nak2 lg klu ade maksud elok dlm islam

      ni smpai kene tukar2 nama ni, ber-do’oh sgt la der. lol!

      0
      0
      • fit says:

        yup yang saya tahu pon kalau tengah bercintunn tapi sibok nak combine nama dikira zina kecil,,, kalau dah kahwin takdelah pulak dengar haram

        0
        0
    • apepuntakboleh says:

      islam itu mudah..x payah laa nk complicated kan nyer… jgn gabungkan nama smpai bwk maksud yg x baik…contoh nama laki fauzi, nama bini hana… nama anak letak zina plak… itu mmg di tegah lahh… just seelok2nyer bg nama anak yg ade makna..dlm kes adil n rita ni..nama anak dier still ade makna utk rayyan tu…

      0
      0
      • penapatah says:

        maaf mencelah, tp x de dadil yg menyebut haram menggabungkan nama suami isteri utk anak2 mereka. tp, mmg ade hadith rasulullah yg menyuruh kite utk meletakkan name yg baik.

        Sesungguhnya kamu pada hari kiamat akan dipanggil dengan nama kamu dan nama bapa-bapa kamu, maka perelokkanlah nama kamu” (dikeluarkan oleh Abu Daud 4948)

        0
        0
    • cik juju says:

      Yg belum kawin tu haram..ustad ko tgh ajar ko tido kejap kot..yg penting nama anak tu ada maksud yang baik supaya kita panggil tu satu doa untuk dia..tak salah anak nama gabungan kita..

      0
      0
    • huk oloh says:

      aku pn pernah dgr. katenye zina kecil. wallahualam.

      0
      0
  27. AREYOU CAYO says:

    semoga rita dan aidil bahagia keakhir hayat….amin

    0
    0
  28. Student manchester says:

    Studentbandung, baju me and daddy support man utd tu, selalu orang beli kat old trafford.. Kalau u ade kawan2 study kat manchester bole la kirim.. Selain kat sane, susah la nak jumpe mcm2 product man utd ni.. Kalau kat sini bnyk jersey2 je jual.. Sori kalau tak membantu.. =) btw, tersangat hepi tgk rita hepi.. anak2 pon hensem dan comel.. Sgt suke rita dr dulu lagi.. =)

    0
    0
    • sudiMembantu says:

      kt online pun ade…dlm fb especially melambak jer yg jual… google try keyword “manchester united baby romper” … kalo fb search under nama ni ‘Ress-Gorgeous Collections’ … dier ade jual.

      0
      0
  29. nur says:

    sweet sgt…smg berbahagia selalu..

    0
    0
  30. syara ~~ says:

    suke tgk david beckham n family ~~ berbahagialah kalian,rita n aidil… semoga rahmat ALLAH melimpah2 kedalam hidup kalian sekeluarga… Amiiiiin Ya Rab ~~

    0
    0
  31. Syima says:

    tembamnya anak kedua die ..semoga berbhagia n takde gaduh2 ye ..doakan sma2 ..

    0
    0
  32. suka.hati says:

    bagusnya 1st time baca komen2 kat sini xde komen mengutuk. baru best!:D
    anyway semoga Aidil n Rita kekal bahagia :)

    0
    0
  33. Cik Norfa says:

    oh aidil!! ensem nooo….
    Rita pun menten cun slim lagi tau..jeles ni. apa rahsianya? hehe…

    smoga berbahagia hingga akhir hayat.

    0
    0
  34. Siti Fatimah says:

    biarlah diorg berbahagia. kawin mmg cmtu ada jatuh bgn…. mmg ada masa gaduh, ada masa ok.. normal la kn……

    rita, aidil..bertahan ok!

    0
    0
  35. kaki_g0ssip says:

    WHAT A HAPPY FAMILY !!

    I ADORE U RITA. RITA JAUH LBH CANTIK + SLIM DR AYU RAUDAH.. HUHUHU.

    0
    0
    • akulafirstlady says:

      setuju!!…dia lbh cantik dr ayu…even umo dia tua tp still mantain cantik biar pon dh 2 org ank…gojes!

      0
      0
      • kimi says:

        saye setuju…rita ni xdela nak seksi2 sgt…pakai2 skirt pendek….tp ayu tu…suka pkai baju seksi n skirt pndek tayang betis gebu kononnyer..

        0
        0
  36. mamaaish says:

    alhamdullillah…aku suka sgt tgk korang bahgia mcm ni,aku nak wish happy birthday kat aidil coz dia pya birthday sama ngan aku 3hb august,aku doakan uols bahagia hingga akhir hayat AMIN…

    0
    0
  37. aunty says:

    alhamdulillah..
    semoga bahagia ke akhir hayat..

    0
    0
  38. zaza says:

    suka AIDIT & RITA sampai bila2!!!!!!

    0
    0
  39. zaza says:

    suka AIDIT & RITA sampai bila2!!!!!!
    semoga bahagia sampai akhir hayat!!!

    0
    0
  40. cikrosewangi says:

    aritu jumpe aidil n rita kt cameron…mase tu park kete sebelah kete ferrari pe ntah….pastu dlm hati ckp bestnye klu dpt kete ni…tgk2 kite tu owner die rita n aidil…ngn anak2 dorg skali..sweet je….tgk org lain duk tgkap gmbr ngn dorg….very friendly….hope dorg bahagia sampai akhir hayat….amin

    0
    0
  41. ctkus says:

    mcm ni la agaknya angan2 si jejari runceng tu…

    0
    0
  42. aliyah says:

    yang besar ikut ayah yg kecik ikut mak..comel sgt!

    0
    0
  43. unggunapi says:

    cute kids + lovely couple = 1 hppy family…moga allah kekalkan umah tgg downg n…mmg den follow je pkmbgn rita…tgk downg kat majalah harmoni,alahai….sesuai sgt2…mdh2an smuanya baik…

    0
    0
  44. gyulee gyuri says:

    walaupun anak dah dua tetap mantain…wajah tanpa make-up..natural beauty..sangat cantek…..hope lepas ni dapat baby girl plak…heheheh

    0
    0
  45. cik dhia says:

    wah! Alhamdullilah… sweet ye! bahagia sangat… seronk sgt tgk diorang ni.. 1 happy family…. semoga bahagia hingga ke akhir hayat..

    0
    0
  46. cucu adam says:

    rita look gorgeous..! beruntung aidil dpt wife mcm ni

    0
    0
  47. reader says:

    i like d 2nd baby….bulatzzz…hehehe…

    0
    0
  48. akulahpompuanittew says:

    Like!Like!Like!1000x like!!moga hangpa kekai aman bahagia selama-lamanya!!aminnnnnnnnnnnnnnnnn yaa rabb!!

    0
    0
  49. lavinaVee says:

    sntiasa mnghrpkn family mereka hdp kekal bsma wlaupn da pihak yg lg suka mereka bpecah belah..kasihan ank2 mereka masih kecil..yg blalu biarkn blalu..buka buku br..moga bhgia slmanya..:)

    0
    0
  50. hana says:

    suka sangat ngn dorang ni..
    x mo la gaduh2 lagi ye..
    semoga kekal smpai akhrnya…
    =D

    0
    0
  51. huk oloh says:

    anak yg 1st mcm sebijik muke bapak die. yg 2nd lak muke mak. anak mummy+daddy yg gojes+hensem.

    0
    0
  52. tumpang bahagia says:

    alhamdulillah..
    keluarga bahagia..
    happy family for aidil & rita!

    aidil ; jgn sibuk sgt..kesian rita.
    rita ; tahniah atas ketabahan & kesabaran anda

    semoga berkekalan ke akhirnya..

    0
    0
  53. tumpang bahagia says:

    rita ni ak tgk low profile je..
    xseksi..sejuk mata memandang..
    x mcm setengah org tuh..

    walaupun ada pihak yg cuba meruntuhkan rumahtangga diorg,tp diorg berjaya kekalkan.

    tahniah utk aidil & rita!!!
    ak soakan kebahagiaan korang dunia akhirat.amin~

    0
    0
  54. entahler says:

    yg dislike ni ayu raudhah ke
    stress ak tgk
    salahke tgk org lain happy kak oi

    0
    0
  55. rita cantik says:

    cantik rita ni. muka eksotik. mata dia yg juling air ala kate moss tu jadikan dia nampak lagi “misteri”. mcm ala2 gadis eksotik siam pun ada. kalau belakon jadi mahsuri mmng sgt sesuai. tah2 mmng ada keturunan mahsuri sbb rupa dia mcm sama pesen dgn keturunan mahsuri dr thailand yg bwk masuk ke kedah hari tu.. apatah nama dia

    0
    0
  56. rita cantik says:

    aduh apasal komen tak kuar ni! ni saya copy paste balik apa sy ckp td. tolongla bang nara oi kasi kuar komen saya !

    cantik rita ni. muka eksotik. mata dia yg juling air ala kate moss tu jadikan dia nampak lagi “misteri”. mcm ala2 gadis eksotik siam pun ada. kalau belakon jadi mahsuri mmng sgt sesuai. tah2 mmng ada keturunan mahsuri sbb rupa dia mcm sama pesen dgn keturunan mahsuri dr thailand yg bwk masuk ke kedah hari tu.. apatah nama dia

    0
    0
  57. akuih says:

    aishah kot

    0
    0
  58. toblerone says:

    Suka sgt tgk fam rita n aidil…hope long lasting 4ever.Kagum dgn rita dan aidil yg tabah menghadapi ujian rumah tangga…Smg anak2 mereka mjadi anak yg soleh..Amin…

    0
    0
  59. Uminajib says:

    Sweetnyer…. nampak sangat Aidil sorg daddy yg bertanggungjawab… Rita & Aidil antara artis yg nampak sangat Romantik walaupun mcm2 dugaan dtg

    0
    0
  60. hajimaru says:

    mungkin juga doa2 peminat nya semua di blog nara yg menyebabkan dorg kembali balik..so pasni x yah la kita ngutuk2 lg..doakan je yg terbaek utk semua org..

    0
    0
  61. CSI says:

    Pic 18 paling chomeyyyyyyyyyyyyyyyyy….

    0
    0
  62. awandania says:

    alhamdulillah,…
    sgt sonok family nie,..moga aku pon akan dpt bby yg tomey2 mcm dorg gak..hehehe

    0
    0
  63. katak pisang says:

    bgs lah begini…semoga tabah menghadapi dugaan….

    0
    0
  64. kita says:

    hi….saya suka tgk rita & aidil….harap mereka kekal sepanjang hayat,,,sedih jg kalu dgr cerita yg nak runtuhkan rumahtangga mereka….xsuka,,,,rita & aidil jaga & pelihara lah rumahtangga anda ^_^

    0
    0
  65. RHEA says:

    Doa kalian di bulan Ramadhan alMubaraq..
    Alhamdulillah, semuanya memohon yang baik-baik belaka..
    Semoga rumahtangga Aidil dan Rita diberkati Allah dan kekal bahagia sehingga ke syurga..
    Amein Ya Rabbal Alamein.

    0
    0
  66. AKU SUKA says:

    sgt hepi family..suke!!moga kekal n ukuh hbgn perkahwinan antara rita & aidil..Moga kebahgian, kegembiraan, keberkatan, mengiringi perjalanan idup rita & family..suke sgt tgk rita & aidil..Rita gojes n aidil hensem..ditambah pulak dgn telatah putera puteri yg cute2…

    0
    0
  67. MARIE says:

    Saya baru mendapat bayi jadi saya seronok melihat gambar bayi Rita & Aidil, anak-anak mereka memang cute. pakaian-pakaian bayinya juga cute-cute, pemilihan warna-warna pakaian yang menarik & semua baby stuff juga cantik. Harap mereka dapat update pembaca dengan gambar-gambar baby mereka lagi. Tks

    0
    0
  68. yuhuuu says:

    mcm ala2 backham la…syok syok

    0
    0
  69. niza says:

    rita ni bagus , kat twitter die rajin layan peminat x macam artis lain. lepas ni kelurkan lagi gambar rita n aidil sebab dorang nie sepadan jer

    0
    0
  70. Ezora says:

    So Sweeeeeeeeettttttt Rita,,,,,,,,,, Cantik Sangat……… Hope Berbahagia 4 EvEr… Truskan berlakon……….

    0
    0
  71. AnyzCL says:

    omg!! comelnya nak dorunk niey..
    hope happy ever after k..
    x mo gadoh2 da.. suka tgk korunk dua.. loving couple..
    adore both of u!

    0
    0
  72. Suri says:

    Pnah tgk Rita kat langkawi, sgt cantik… Selalu klu kawen beza umur byk kena kutuk, tp diaorg ni siyes sepadan sgt..mgkin aidil pun nmpk matang Rita sweet, aku suka Rita sbb dr dulu dia blakon mana Ada xpose lebih2, aku rs kes Rita lg dahsyat sbb x dpt restu tp bole btahan..hrp Jimmy dpt baik jgak sbb mmg dag dpt restu, klu isteri dpt mengalah mesti pengakhiran yg sgt manis

    0
    0
  73. erah says:

    wahh…..comey2 anak mereka….
    semoga berbahagia hendak nyer…

    0
    0
  74. hana sama says:

    rita makin cantik…
    aidil makin nsem..
    anak2 makin cute…
    sgtt suke… :)

    0
    0
  75. fasz says:

    comel giler anak-anak diorg nih……nampak sgt bahagia…..begina la hidup sbg artis……cite bahagia+sedih di kongsi smua…..

    0
    0
  76. chempaka says:

    suka2…
    1: aidil kenalh kuat.jgn dgr ckp org .utmakan famili sdri.awk tu dh jd bapak org tau! bkn budak2.sikit hal lari kat mak bapak.tak mahu handle sdri.tu tk matang dn dewasa namanya
    2.rita-ttp cntik dn slim .suka dgn lakonan rita.

    0
    0
  77. nurul comey says:

    semoga bahagia & dpat anak2 yg comey2….
    nice pic….

    0
    0
  78. azimah says:

    comel sangat pasangan nie walaupun perbezaan umur. tapi rita still nampak muda dari aidil. aidil pun nampak matang, anak-2 dieorang sume comel-2. hope dapat anak perempuan. rita rudaini pun low profile je, takde seksi-2.

    0
    0
  79. meeradriana says:

    walaupun kontrolversi tapi aq mmg suka dorang ni..
    sama cantik sama padan..
    anak pun cute²..

    0
    0
  80. uui says:

    acctually aku ske psg rita n aidil neh…so sweet lar…..anak diorg dua2 sangat cute lar…
    hope rita n aidil bersama selamanye..amin

    0
    0
  81. saya nak cantik jugak says:

    waaaa rita masih cantik wlaupun anak dua…
    sukkaaaa nyaaaa ngeeeee….. =))

    0
    0
  82. lin says:

    diam tak diam, 2 dah anak dia…cepat tol masa berlalu…

    0
    0
  83. tabik says:

    tabik spring lah kat rita. tak payah jadi duta mana2 pusat kecantikan ke pelangsingan ke.. dah mmng pandai jaga body sendiri. respek ! siapa bilang gadis melayu tak menawan.. hihi

    0
    0
  84. umie says:

    alhamdulillah…dr dulu sy meminati Rita…Segala yang pahit tu berakhir dgn kemanisan..Smoga kebahagia bersama Rita sekeluarga..

    0
    0
  85. diam says:

    gila cun rita dan anak2 yg cumel. kalo cerai aritu, rugi besar aidil & keluarga. rita dan keluarganya yg terbaik dan sudah tentu besan yg lebih baik berbanding famili rhodoh yg sombong…

    0
    0
  86. tabik says:

    nasib baik, kalo tak kesian anak, lenkali kalau ada masalah, benci macamana pun bertahan jerlah, tanggungjawab dan anak saja yg penting. cinta tu kalau ada bagus, kalau xder cuba adakan, kalau xleh jugak biar jerla ianya akan ada sendiri dgn berlalu nya masa dan jika tetap pertahankan hubungan, hidup sementara nak tunggu mati jer, perasaan cinta xsepenting perasaan anak2. dan jgn lagi rujuk mak bapak sebab dah tau effectnya camana kan…

    0
    0
  87. happy says:

    senang hati tengok diorang ni. Time ramai yang putus tunang, cerai berai.
    Respek diorang sebab walau ape jadi pun, still kuat and pertahankan segalanya.

    Semoga berbahagia selamanya ;)

    0
    0
  88. regina imran ismail says:

    rita cantek, dh anak dua tetap maintain, moga mereka kekal bahagia… dengan 2anak yg sgt comel, suke tgk…

    0
    0
  89. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu cuma suka tengok aidil je pasal dia hemsem yg lain minah jambu tk minat lah ! lov u ritaaaaaaaaaa semoga rumah tangga rita dn suami aidil akan berkekalan serta dapat ank2 yg hensem lagi manja…..

    0
    0
  90. lyn92 says:

    moge bahagie milik aidil n rita selamenye..jgn la rumah tangge dyeorg diduge lg..da pnt nak bace kisah dyeorg

    0
    0
  91. Reena says:

    Suwiiit sangat..rita mmg comel la..janda2 pun anak dah dua..alhamdulillah..rezeki..tembam tul hero no 2 tu.. geramz..nak picit2 jer pipi yg bak pau kaya..

    0
    0
  92. nama bayi says:

    My brother suggested I may like this web site. He was entirely right. This publish actually made my day. You can not consider simply how so much time I had spent for this information! Thank you!

    0
    0