Written by AbangNara | August 8th, 2011

Hmmm. Dari dulu lagi Abang Nara tertanya-tanya kenapa ramai pembaca yang gemar menghantar gambar dan cerita mengenai Rita Rudaini, Aidil dan anak-anaknya. Mungkinkah anda melihat mereka sekeluarga sebagai idola?

rita dan aidl

Namun sesungguhnya Abang Nara respek kepada ketabahan suami isteri ini yang begitu cekal menghadapi dugaan rumah tangga. Ternyata pengorbanan mereka sangat berbaloi dan kini tampak bahagia di samping anak-anak tercinta.

Lagi 29 keping gambar keluarga bahagia Rita Rudaini dan Aidil dengan membaca entri ini sepenuhnya.

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

147 responses to (30 GAMBAR)Keluarga Bahagia Rita Rudaini & Aidil

  1. nana says:

    semoga berbahagia……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 210 Thumb down 4
    • cik nurul says:

      comeinya anak2 dia
      semoga berbahagia hendaknya hingga ke anak cucu
      amin, amin :)
      tp, kes sejarah kawin dia jangan diikut ye,
      paling penting restu dari ibubapa!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 188 Thumb down 11
    • cikgu midah, kota kecil kota tinggi says:

      suka :)
      bahagia nya tengok anak beranak ni
      semoga berkekalan hingga ke akhir hayat

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 96 Thumb down 1
    • Liyana Lunia says:

      sorg muka rita, sorg muka aidil :D comellllllllllllll !

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 101 Thumb down 2
      • anabobo says:

        aku pon ikut senyum tgk gambar dorang ni.mmg sma lawa sama cantik !

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 98 Thumb down 0
        • N.I.A says:

          haha..tu la pasal..aku pn dok senyum depan komputer tengok pic dorg..semoga berbahagia…;)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 0
        • yume says:

          aku pon! sebak pun ada! moga rumah tangga mereka diberkati dan kekal sehingga akhir hayat. ^_^

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
    • semoga terus happy :D

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  2. siti says:

    alhamdulillah dah baik depa laki bini ni

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 91 Thumb down 1
  3. ila says:

    alhamdulillah..semoga semua kita ini sentiasa diberkati Allah.Berbahagia di dunia dan akhirat.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 1
  4. sue says:

    nak korang kekal hingga ke akhir hayat~!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 97 Thumb down 3
    • nana says:

      hey!! siapa yg dislike ni?? jahat!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 4
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 51
  5. Gincu says:

    The happy family!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 2
  6. elis says:

    pergh rita,kagum kagum,lepas beranak,body still cun!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 147 Thumb down 3
  7. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 103
    • awex gaban says:

      xhabes2 la ko!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
    • oRang Pose says:

      gilo ke ape ko nih??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
      • anti-nak 1st jer says:

        hahaha, tak 1st pon ko nih, tak abis2 lar nk 1st…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
    • Tengku Zawyah says:

      Hey minah!! malu jew lah u ni…hahaha
      minah2, cantek sluar kontot u tu…:)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 17
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          TZ bekenan ngan seluar kontot minah jambu? minah jambu beli bukan nye jaoh sampai kt US or ISRAEL…minah jambu beli kt kelantan dekat kn?????

          Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 11
        • Tengku Zawyah says:

          eh2 minah!! u kawan ngan Dahlia Teck Heck tu senyap2 jew eyh? mesti u BFF die kan kan kan??!! u curang ngan i..!!! si Teck tu blum jd femes mcm kita g tau, i dengar die nak tubuhkan kerusi wanita seluar kontot tau, u nak join ker??!! i da tarik diri awal2 dah!!! haha

          Minah2, Raya t u dah tempah baju kebaya berseluar kontot ker??! woo, fesyen terbaru tu..!!! mesti jambu!!!

          Btw, weekend ni kita attact si Teck tu k..!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
    • nana says:

      perasan jew minah jambu ni…. i’m 1st ok….. hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. mschubby says:

    cute la dorang ni.. berbaloi segala ujian yg dorang rintangi.. May Allah bless your marriage.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 1
  9. saye says:

    rita sgt gojes
    aidil sgt kacak
    rayyan sgt hensem
    qaqa sgt cute!!!

    smoge kebahagiaan mereka sekelaurga berkekalan hendaknya..amin

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 135 Thumb down 1
  10. awex gaban says:

    SWEETNYAAAA….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 2
  11. isabella says:

    cute nye ank2 Rita & Aidil :))

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 1
  12. Honey Bee says:

    Tahniah…semoga rumahtangga kekal bahagia…

    nak tunggu gambar ayu raudhah ngan laki dia plak pasni…ngan anak2…hehehe…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 1
  13. gojesh says:

    So many things da diorang berdua neyh harungi but still strong together.. neyh baru dinamakan pasangan contoh, walau apepon dugaan, diorang masih kekal bersama.. harap smpai ke akhir hayat!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 83 Thumb down 1
  14. ida says:

    Semoga kebahagiaan Rita & keluarga berpanjangan selama2 nya…termasukla hubungan dgn keluarga Aidil sekali.

    Rasanya mmg ramai org lain pun turut sama rasa happy bila tgk keluarga diorang ni kembali aman damai…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 1
    • alex adriana says:

      mereka berdua sama-sama sabar dengan apa je dugaan rumahtangga. sebab tu boleh kekal, now ada dua hero dah. Alhamdulillah.

      Aidil n Rita sangat sepadan, moga bahagia selamanya.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  15. maria says:

    aku suka korang! semoga bahagia!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 1
  16. Kancilbiru says:

    comelnya anak2 depa…semoga terus bahagia hingga akhir hayat…amin…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 2
  17. ira says:

    semoga berbahagia……suka tgk korang…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
  18. Cik Azz says:

    Alhamdulillah… syukur dorang dah berbaik2.. Semoga rumahtangga dorang akan terus bahagia dan berkekalan..

    Seronok tengok keluarga artis yang hepi2 macam ni… :-)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 1
  19. gadissopan says:

    kacaknya bapak bayi…slurpp..hahahaa

    Hot debate. What do you think? Thumb up 25 Thumb down 16
  20. leeSeul says:

    hehe..ak ske bace komen korg..sume positif..hrp2 diorg nie akn berkekalan smpi akhir hayat..amin..n semoga setiap mslh dpt dipermudahkan..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 2
  21. student bandung says:

    weyh rita!! kalau hang baca ni..mana hang dpt baju me and daddy support MU tu haa? aku nak bg abg aku n anak baru lahir die since abg aku die hard fan MU..hahaha..that wud be the perfect gift!! please sesape tau?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
    • student malaysia says:

      baju tu sy pnah nmpk dkat giant shah alam :)
      kt booth2 luar tu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
      • SudiMembantu says:

        kt online pun ade…dlm fb especially melambak jer yg jual… google try keyword “manchester united baby romper” … kalo fb search under nama ni ‘Ress-Gorgeous Collections’ …

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • kirana says:

      ko mesti de fb kan?…lam fb ramai yg jual bju 2 on9….kt giant pn byk gerai kt kuar 2 jual bj 2,bkn bju 2 jer,mcm2 ada…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. saya says:

    anak sulung sebijik aidil..anak kedua sebijik rita!
    super-duper cute!moga ikatan suci terus utuh dan teguh sehingga ke hujung nyawa.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 1
  23. rita fan says:

    dorang nie mmg sesuai walaupun jauh jarak umur, arap2 x delah anasir luar yang ganggu mereka terutama ipar duai yg mulut laser tu. anak dorang mesti ensem bila besar

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 1
  24. raisin says:

    beautiful family

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 1
  25. ain says:

    ni lah namanya jodoh…usia bukan halangan…walau macamana rintangan yang datang pun, mereka tetap bersama…semoga Allah panjangkan usia rumahtangga mereka…anak2 kamu sangat comel!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 1
  26. sukehatiaku says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 52
    • confius says:

      kenape haram??? leh terang dgn lebih lanjut x?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
    • azrams says:

      cmner plak klu azra…gabungan nama me n hubby gak tp ader maksudnyer..Azra=Dara…kena tukar gak ker…rasanyer x salah if gabungan nama tersebut ader maksudnyer kn..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
    • ERMMM says:

      x haram la der…cuma x berapa sesuai je..x dapat dosa pun..selagi Al-Quran x mention pasal benda ni, jangan cakap haram, terseksa bagai..x pasal2 ko plak yg berdosa…dulu je xde restu..skrg mereka dah direstui sebab ada cucu2 yg comel..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 0
    • ERMMM says:

      x haram la der…cuma x berapa sesuai je..x dapat dosa pun..selagi Al-Quran x mention pasal benda ni, jangan cakap haram, terseksa bagai..x pasal2 ko plak yg berdosa…dulu je xde restu..skrg mereka dah direstui sebab ada cucu2 yg comel…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • ERMMM says:

      x haram la der…cuma x berapa sesuai je..x dapat dosa pun..selagi Al-Quran x mention pasal benda ni, jangan cakap haram, terseksa bagai..x pasal2 ko plak yg berdosa…dulu je xde restu..skrg mereka dah direstui sebab ada cucu2 yg comel….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • sm says:

      dari apa yg aku dgr pulak, kalau kau belum kahwin (tgh bcinta cintun), tp kau dh gatal2 combine nama dgn psgn kau, tu baru haram. klu dh kawen, i think there should be no problem sbb dh halal. nak2 lg klu ade maksud elok dlm islam

      ni smpai kene tukar2 nama ni, ber-do’oh sgt la der. lol!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 0
      • fit says:

        yup yang saya tahu pon kalau tengah bercintunn tapi sibok nak combine nama dikira zina kecil,,, kalau dah kahwin takdelah pulak dengar haram

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • apepuntakboleh says:

      islam itu mudah..x payah laa nk complicated kan nyer… jgn gabungkan nama smpai bwk maksud yg x baik…contoh nama laki fauzi, nama bini hana… nama anak letak zina plak… itu mmg di tegah lahh… just seelok2nyer bg nama anak yg ade makna..dlm kes adil n rita ni..nama anak dier still ade makna utk rayyan tu…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
      • penapatah says:

        maaf mencelah, tp x de dadil yg menyebut haram menggabungkan nama suami isteri utk anak2 mereka. tp, mmg ade hadith rasulullah yg menyuruh kite utk meletakkan name yg baik.

        Sesungguhnya kamu pada hari kiamat akan dipanggil dengan nama kamu dan nama bapa-bapa kamu, maka perelokkanlah nama kamu” (dikeluarkan oleh Abu Daud 4948)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • cik juju says:

      Yg belum kawin tu haram..ustad ko tgh ajar ko tido kejap kot..yg penting nama anak tu ada maksud yang baik supaya kita panggil tu satu doa untuk dia..tak salah anak nama gabungan kita..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • huk oloh says:

      aku pn pernah dgr. katenye zina kecil. wallahualam.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  27. AREYOU CAYO says:

    semoga rita dan aidil bahagia keakhir hayat….amin

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  28. Student manchester says:

    Studentbandung, baju me and daddy support man utd tu, selalu orang beli kat old trafford.. Kalau u ade kawan2 study kat manchester bole la kirim.. Selain kat sane, susah la nak jumpe mcm2 product man utd ni.. Kalau kat sini bnyk jersey2 je jual.. Sori kalau tak membantu.. =) btw, tersangat hepi tgk rita hepi.. anak2 pon hensem dan comel.. Sgt suke rita dr dulu lagi.. =)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
    • sudiMembantu says:

      kt online pun ade…dlm fb especially melambak jer yg jual… google try keyword “manchester united baby romper” … kalo fb search under nama ni ‘Ress-Gorgeous Collections’ … dier ade jual.

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  29. nur says:

    sweet sgt…smg berbahagia selalu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  30. syara ~~ says:

    suke tgk david beckham n family ~~ berbahagialah kalian,rita n aidil… semoga rahmat ALLAH melimpah2 kedalam hidup kalian sekeluarga… Amiiiiin Ya Rab ~~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 1
  31. Syima says:

    tembamnya anak kedua die ..semoga berbhagia n takde gaduh2 ye ..doakan sma2 ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
  32. suka.hati says:

    bagusnya 1st time baca komen2 kat sini xde komen mengutuk. baru best!:D
    anyway semoga Aidil n Rita kekal bahagia :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 1
  33. Cik Norfa says:

    oh aidil!! ensem nooo….
    Rita pun menten cun slim lagi tau..jeles ni. apa rahsianya? hehe…

    smoga berbahagia hingga akhir hayat.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
  34. Siti Fatimah says:

    biarlah diorg berbahagia. kawin mmg cmtu ada jatuh bgn…. mmg ada masa gaduh, ada masa ok.. normal la kn……

    rita, aidil..bertahan ok!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  35. kaki_g0ssip says:

    WHAT A HAPPY FAMILY !!

    I ADORE U RITA. RITA JAUH LBH CANTIK + SLIM DR AYU RAUDAH.. HUHUHU.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 1
    • akulafirstlady says:

      setuju!!…dia lbh cantik dr ayu…even umo dia tua tp still mantain cantik biar pon dh 2 org ank…gojes!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 0
      • kimi says:

        saye setuju…rita ni xdela nak seksi2 sgt…pakai2 skirt pendek….tp ayu tu…suka pkai baju seksi n skirt pndek tayang betis gebu kononnyer..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 0
  36. mamaaish says:

    alhamdullillah…aku suka sgt tgk korang bahgia mcm ni,aku nak wish happy birthday kat aidil coz dia pya birthday sama ngan aku 3hb august,aku doakan uols bahagia hingga akhir hayat AMIN…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  37. aunty says:

    alhamdulillah..
    semoga bahagia ke akhir hayat..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  38. zaza says:

    suka AIDIT & RITA sampai bila2!!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  39. zaza says:

    suka AIDIT & RITA sampai bila2!!!!!!
    semoga bahagia sampai akhir hayat!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  40. cikrosewangi says:

    aritu jumpe aidil n rita kt cameron…mase tu park kete sebelah kete ferrari pe ntah….pastu dlm hati ckp bestnye klu dpt kete ni…tgk2 kite tu owner die rita n aidil…ngn anak2 dorg skali..sweet je….tgk org lain duk tgkap gmbr ngn dorg….very friendly….hope dorg bahagia sampai akhir hayat….amin

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 1
  41. ctkus says:

    mcm ni la agaknya angan2 si jejari runceng tu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 5
    • sue says:

      kesian kan pade jejari runcing tu..simpati sgt..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 2
      • nina says:

        taknak cakap pasal jejariruncing. boring b nyampah..nk layan aidil n rita..wah bahgia nyer..

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  42. aliyah says:

    yang besar ikut ayah yg kecik ikut mak..comel sgt!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  43. unggunapi says:

    cute kids + lovely couple = 1 hppy family…moga allah kekalkan umah tgg downg n…mmg den follow je pkmbgn rita…tgk downg kat majalah harmoni,alahai….sesuai sgt2…mdh2an smuanya baik…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
  44. gyulee gyuri says:

    walaupun anak dah dua tetap mantain…wajah tanpa make-up..natural beauty..sangat cantek…..hope lepas ni dapat baby girl plak…heheheh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 1
  45. cik dhia says:

    wah! Alhamdullilah… sweet ye! bahagia sangat… seronk sgt tgk diorang ni.. 1 happy family…. semoga bahagia hingga ke akhir hayat..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  46. cucu adam says:

    rita look gorgeous..! beruntung aidil dpt wife mcm ni

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  47. reader says:

    i like d 2nd baby….bulatzzz…hehehe…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • Norashikin says:

      GUD LUCK N ALL THE BEST DUNIA AKHIRAT TO RITA N UR FAMILY

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  48. akulahpompuanittew says:

    Like!Like!Like!1000x like!!moga hangpa kekai aman bahagia selama-lamanya!!aminnnnnnnnnnnnnnnnn yaa rabb!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  49. lavinaVee says:

    sntiasa mnghrpkn family mereka hdp kekal bsma wlaupn da pihak yg lg suka mereka bpecah belah..kasihan ank2 mereka masih kecil..yg blalu biarkn blalu..buka buku br..moga bhgia slmanya..:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  50. hana says:

    suka sangat ngn dorang ni..
    x mo la gaduh2 lagi ye..
    semoga kekal smpai akhrnya…
    =D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  51. huk oloh says:

    anak yg 1st mcm sebijik muke bapak die. yg 2nd lak muke mak. anak mummy+daddy yg gojes+hensem.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  52. tumpang bahagia says:

    alhamdulillah..
    keluarga bahagia..
    happy family for aidil & rita!

    aidil ; jgn sibuk sgt..kesian rita.
    rita ; tahniah atas ketabahan & kesabaran anda

    semoga berkekalan ke akhirnya..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  53. tumpang bahagia says:

    rita ni ak tgk low profile je..
    xseksi..sejuk mata memandang..
    x mcm setengah org tuh..

    walaupun ada pihak yg cuba meruntuhkan rumahtangga diorg,tp diorg berjaya kekalkan.

    tahniah utk aidil & rita!!!
    ak soakan kebahagiaan korang dunia akhirat.amin~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 0
  54. entahler says:

    yg dislike ni ayu raudhah ke
    stress ak tgk
    salahke tgk org lain happy kak oi

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 2
  55. rita cantik says:

    cantik rita ni. muka eksotik. mata dia yg juling air ala kate moss tu jadikan dia nampak lagi “misteri”. mcm ala2 gadis eksotik siam pun ada. kalau belakon jadi mahsuri mmng sgt sesuai. tah2 mmng ada keturunan mahsuri sbb rupa dia mcm sama pesen dgn keturunan mahsuri dr thailand yg bwk masuk ke kedah hari tu.. apatah nama dia

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  56. rita cantik says:

    aduh apasal komen tak kuar ni! ni saya copy paste balik apa sy ckp td. tolongla bang nara oi kasi kuar komen saya !

    cantik rita ni. muka eksotik. mata dia yg juling air ala kate moss tu jadikan dia nampak lagi “misteri”. mcm ala2 gadis eksotik siam pun ada. kalau belakon jadi mahsuri mmng sgt sesuai. tah2 mmng ada keturunan mahsuri sbb rupa dia mcm sama pesen dgn keturunan mahsuri dr thailand yg bwk masuk ke kedah hari tu.. apatah nama dia

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  57. akuih says:

    aishah kot

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  58. toblerone says:

    Suka sgt tgk fam rita n aidil…hope long lasting 4ever.Kagum dgn rita dan aidil yg tabah menghadapi ujian rumah tangga…Smg anak2 mereka mjadi anak yg soleh..Amin…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  59. Uminajib says:

    Sweetnyer…. nampak sangat Aidil sorg daddy yg bertanggungjawab… Rita & Aidil antara artis yg nampak sangat Romantik walaupun mcm2 dugaan dtg

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  60. hajimaru says:

    mungkin juga doa2 peminat nya semua di blog nara yg menyebabkan dorg kembali balik..so pasni x yah la kita ngutuk2 lg..doakan je yg terbaek utk semua org..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  61. CSI says:

    Pic 18 paling chomeyyyyyyyyyyyyyyyyy….

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  62. awandania says:

    alhamdulillah,…
    sgt sonok family nie,..moga aku pon akan dpt bby yg tomey2 mcm dorg gak..hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  63. katak pisang says:

    bgs lah begini…semoga tabah menghadapi dugaan….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  64. kita says:

    hi….saya suka tgk rita & aidil….harap mereka kekal sepanjang hayat,,,sedih jg kalu dgr cerita yg nak runtuhkan rumahtangga mereka….xsuka,,,,rita & aidil jaga & pelihara lah rumahtangga anda ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  65. RHEA says:

    Doa kalian di bulan Ramadhan alMubaraq..
    Alhamdulillah, semuanya memohon yang baik-baik belaka..
    Semoga rumahtangga Aidil dan Rita diberkati Allah dan kekal bahagia sehingga ke syurga..
    Amein Ya Rabbal Alamein.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  66. AKU SUKA says:

    sgt hepi family..suke!!moga kekal n ukuh hbgn perkahwinan antara rita & aidil..Moga kebahgian, kegembiraan, keberkatan, mengiringi perjalanan idup rita & family..suke sgt tgk rita & aidil..Rita gojes n aidil hensem..ditambah pulak dgn telatah putera puteri yg cute2…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  67. MARIE says:

    Saya baru mendapat bayi jadi saya seronok melihat gambar bayi Rita & Aidil, anak-anak mereka memang cute. pakaian-pakaian bayinya juga cute-cute, pemilihan warna-warna pakaian yang menarik & semua baby stuff juga cantik. Harap mereka dapat update pembaca dengan gambar-gambar baby mereka lagi. Tks

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  68. yuhuuu says:

    mcm ala2 backham la…syok syok

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  69. niza says:

    rita ni bagus , kat twitter die rajin layan peminat x macam artis lain. lepas ni kelurkan lagi gambar rita n aidil sebab dorang nie sepadan jer

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  70. Ezora says:

    So Sweeeeeeeeettttttt Rita,,,,,,,,,, Cantik Sangat……… Hope Berbahagia 4 EvEr… Truskan berlakon……….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  71. AnyzCL says:

    omg!! comelnya nak dorunk niey..
    hope happy ever after k..
    x mo gadoh2 da.. suka tgk korunk dua.. loving couple..
    adore both of u!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  72. Suri says:

    Pnah tgk Rita kat langkawi, sgt cantik… Selalu klu kawen beza umur byk kena kutuk, tp diaorg ni siyes sepadan sgt..mgkin aidil pun nmpk matang Rita sweet, aku suka Rita sbb dr dulu dia blakon mana Ada xpose lebih2, aku rs kes Rita lg dahsyat sbb x dpt restu tp bole btahan..hrp Jimmy dpt baik jgak sbb mmg dag dpt restu, klu isteri dpt mengalah mesti pengakhiran yg sgt manis

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  73. erah says:

    wahh…..comey2 anak mereka….
    semoga berbahagia hendak nyer…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  74. hana sama says:

    rita makin cantik…
    aidil makin nsem..
    anak2 makin cute…
    sgtt suke… :)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  75. fasz says:

    comel giler anak-anak diorg nih……nampak sgt bahagia…..begina la hidup sbg artis……cite bahagia+sedih di kongsi smua…..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  76. chempaka says:

    suka2…
    1: aidil kenalh kuat.jgn dgr ckp org .utmakan famili sdri.awk tu dh jd bapak org tau! bkn budak2.sikit hal lari kat mak bapak.tak mahu handle sdri.tu tk matang dn dewasa namanya
    2.rita-ttp cntik dn slim .suka dgn lakonan rita.

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  77. nurul comey says:

    semoga bahagia & dpat anak2 yg comey2….
    nice pic….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  78. azimah says:

    comel sangat pasangan nie walaupun perbezaan umur. tapi rita still nampak muda dari aidil. aidil pun nampak matang, anak-2 dieorang sume comel-2. hope dapat anak perempuan. rita rudaini pun low profile je, takde seksi-2.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  79. meeradriana says:

    walaupun kontrolversi tapi aq mmg suka dorang ni..
    sama cantik sama padan..
    anak pun cute²..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  80. uui says:

    acctually aku ske psg rita n aidil neh…so sweet lar…..anak diorg dua2 sangat cute lar…
    hope rita n aidil bersama selamanye..amin

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  81. saya nak cantik jugak says:

    waaaa rita masih cantik wlaupun anak dua…
    sukkaaaa nyaaaa ngeeeee….. =))

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  82. lin says:

    diam tak diam, 2 dah anak dia…cepat tol masa berlalu…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  83. tabik says:

    tabik spring lah kat rita. tak payah jadi duta mana2 pusat kecantikan ke pelangsingan ke.. dah mmng pandai jaga body sendiri. respek ! siapa bilang gadis melayu tak menawan.. hihi

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  84. umie says:

    alhamdulillah…dr dulu sy meminati Rita…Segala yang pahit tu berakhir dgn kemanisan..Smoga kebahagia bersama Rita sekeluarga..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  85. diam says:

    gila cun rita dan anak2 yg cumel. kalo cerai aritu, rugi besar aidil & keluarga. rita dan keluarganya yg terbaik dan sudah tentu besan yg lebih baik berbanding famili rhodoh yg sombong…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  86. tabik says:

    nasib baik, kalo tak kesian anak, lenkali kalau ada masalah, benci macamana pun bertahan jerlah, tanggungjawab dan anak saja yg penting. cinta tu kalau ada bagus, kalau xder cuba adakan, kalau xleh jugak biar jerla ianya akan ada sendiri dgn berlalu nya masa dan jika tetap pertahankan hubungan, hidup sementara nak tunggu mati jer, perasaan cinta xsepenting perasaan anak2. dan jgn lagi rujuk mak bapak sebab dah tau effectnya camana kan…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  87. happy says:

    senang hati tengok diorang ni. Time ramai yang putus tunang, cerai berai.
    Respek diorang sebab walau ape jadi pun, still kuat and pertahankan segalanya.

    Semoga berbahagia selamanya ;)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  88. regina imran ismail says:

    rita cantek, dh anak dua tetap maintain, moga mereka kekal bahagia… dengan 2anak yg sgt comel, suke tgk…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  89. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu cuma suka tengok aidil je pasal dia hemsem yg lain minah jambu tk minat lah ! lov u ritaaaaaaaaaa semoga rumah tangga rita dn suami aidil akan berkekalan serta dapat ank2 yg hensem lagi manja…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  90. lyn92 says:

    moge bahagie milik aidil n rita selamenye..jgn la rumah tangge dyeorg diduge lg..da pnt nak bace kisah dyeorg

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  91. Reena says:

    Suwiiit sangat..rita mmg comel la..janda2 pun anak dah dua..alhamdulillah..rezeki..tembam tul hero no 2 tu.. geramz..nak picit2 jer pipi yg bak pau kaya..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  92. nama bayi says:

    My brother suggested I may like this web site. He was entirely right. This publish actually made my day. You can not consider simply how so much time I had spent for this information! Thank you!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0