Written by AbangNara | June 27th, 2013

Rupa-rupanya Abang Nara tidak berkongsi lagi gambar-gambar sekitar majlis pernikahan Pierre Andre dan Nur Hidayah yang telah berlangsung Ahad lalu untuk tatapan anda semua. Untuk makluman, Nur Hidayah atau lebih dikenali dengan nama Yaya merupakan seorang model sambilan. Untunglah Pierre dapat kahwin dengan model (ayat gurau ye).

pierre andre

Memang kedua-dua pasangan ini sama cantik dan sama padan. Abang Nara suka dengan video sekitar majlis pernikahan yang telah dihasilkan oleh Anakwayang AW. Comel sangat!!

Semoga Pierre dan Yaya akan kekal bahagia sehingga ke akhir hayat. Sama-samalah kita doakan. Lagi 29 keping gambar sekitar majlis pernikahan mereka berdua dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook MyCuteMoment.
bestbuyP.S: Memang terbaik harga yang ditawarkan di BestBuyWorld ini. Memang lebih murah daripada harga pasaran. Memang jimat sungguh kalau shopping kat sini. Terbaiklah BestBuyWorld!!! Jom LIKE Facebook BestBuyWorld untuk keep updated promosi-promosi awesome dari mereka.

pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre
pierre andre

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to (30 GAMBAR)Majlis Pernikahan Pierre Andre Dan Nur Hidayah Daripada MyCuteMoment

  1. pemburu says:

    hahahaha… kali ni aku lak 1st.. yessssss…!!

    0

    0
  2. kamariah says:

    semoga bahagia hingga akhir hayat….

    0

    0
  3. yna macaspac says:

    simple but nice….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Sempoi dan tidak menunjuk2 kemewahan yang melampau, semoga kedua nya bahagia hingga ke akhir hayat , dipanjangkan jodoh dan dimurahkah rezki,

      0

      0
  4. Anonymous says:

    #Rupa-rupanya Abang Nara tidak berkongsi lagi gambar-gambar sekitar majlis pernikahan Pierre Andre dan Nur Hidayah#

    mcm mn nk kongsi awal2..dh pic br dapt..hehehee..papepun thx dpt share
    >>harap2 pas ni wife pierre jd muslimah sejati ye..aaminn..pierre jgn butakan mata ht anda,jgn bisukan mlut anda nk mngur..kang xpasal2 org dkt lua sane tegur dulu..hehe

    0

    0
  5. kiki says:

    alahai pierre butang la baju tu elok-elok.. ni xsemenggah je aku nengok.

    0

    0
    • ahkak puaka says:

      XTAU KNP AKU RS PERKAHWINAN DIA NI MCM BIASE2 JE. URMM LG1 SI PEER TU AWATNYE PAKAI BAJU CMTU? KN LBH MANIS PAKAI BAJU MELAYU. DAH MCM NIKAH APE JE PAKAI CMTU.

      0

      0
      • kak chah says:

        perkahwinan yang sederhana adalah yg terbaik..bukan grand tak tentu pasal..majlis yang baik jgn ditukar kepada majlis penuh kemaksiatan..yg penting dalam Islam adalah nikah dan diwar2kan kepada masyarakat setempat supaya tidak disalah anggap..

        0

        0
      • Anonymous says:

        Peirre pakai bajumcm gini kan mcm tok kadi singapore seragam hahaha… masa aku pergi kawan aku nikah di singapore pasal isteri nye org singapore kawan ku org kl… bila aku tgk haha mana satu tok kadi mana satu pengantin lelaki hahaha cute kan…pasal dlm kemeja putih sluar n coat itam…. ape2 pun taniah peirre n istri nye semoga kekal hingga ke syurga…

        0

        0
  6. dudu dodo says:

    aku rasa hampir semua pic yg ada wife die,wife die angkat kening mcm gahhhhh sgt2.mmg trademark wife die ke wat kening gitu? ke ….

    0

    0
  7. sal?xpuas hati?? says:

    suke pic yaya yg last sx..yaya nie skjp aku tgk cantik,skjp tu aku tgk kurang cantik lak..mte aku je kot..

    0

    0
  8. miss watever says:

    sekali pandang cam muke Diana Danielle pon ade gak bini die nih

    0

    0
    • Anonymous says:

      yela..kang aku pnh gak komen camni..ko tgk post lpas punye.mmg same la wpun xsbijik..tang mlut dagu,…same je…huhuu

      0

      0
    • Salma says:

      Cian si Pierre…….sbb tak kenal betul2 bakal isteri dia….huhuhu….

      0

      0
  9. Anonymous says:

    Cntik.. moga kekal bahagia..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Cantikkkk….

    0

    0
  11. Betik says:

    xde pic pre-wedding ke mcm retis2 yg lain? bagus~!

    simple but very nice.

    dh kening dia tetas lagu tu nk wat mcm ne lg.

    0

    0
  12. Megat Komeng says:

    Suke tgk pix pierre ngan mak dia..muka photostat btol :)

    0

    0
  13. madihah says:

    kecewa…katanya dah insaf..bukan main lagi menjulang kalimah illahi dalam anugrah haritu…tetapi kenapa pilih isteri yg tak bertudung..1001unlike…jangan hipokrit, berubah biar betol2, taubat biar sungguh2…

    0

    0
    • Anonymous says:

      xapela..dh jdoh die..doakanlah die bertudung…Insya Allah pierre bimbing die..mnjadi tgjwb pierre dah tu ubah wife die..law xdayus la…^_-

      0

      0
      • Anonymous says:

        ntahnya, tak bertudung pun manusia jugak, boleh berubah ke arah kebaikan. choii…

        0

        0
    • Betik says:

      insyaAllah..

      nanti dia bimbinglah tu bini dia…

      ko tunggu je… tup tup tutup aurat la sat g..

      0

      0
    • Hadi says:

      Yeaaa….benar2 kecewa….dia belum betul2 kenal siapa si perempuan tu terus cakap baik…..wa kenal la siapa perempuan tu sebelum nie!!!

      0

      0
    • Hadi says:

      Piere…oh Piere……..baru kenal terus kahwin….cian sama lu….

      0

      0
  14. zura says:

    napa x pakai baju melayuuuuu

    0

    0
  15. Anonymous says:

    ahhhhh kuciwa btol tgk pic bini die..
    ingtkn mase kawen da nk start litup..
    c0z pierre dlm show die kat atro tu asek duk ckp tentang pentingnya menjaga hubungan ngn Tuhan..suh ik0t ape ajaran islam yg sbetolnye..
    tp xkn xleh tegur bini sndiri..hurmm
    papep0n tahniah..
    hope pasni leh bimbing isteri..

    0

    0
  16. Anonymous says:

    byk cerita la korg ni..org tu nikah simple ke grand ke, yg penting nikah..dan korang bukan siapa2 pun pada pierre atau pun wife dia yaya..so, sapa korang nak complaint mcm2..nanti korang kawen tiba2 si nara bagi comment buruk2kan majlis korang, apa korang rasa..sbb nara takde kaitan pun dgn korang..so, bersangka baik tak boleh ke? sepatutnya ucap Tahniah sebab mereka dah selamat berkahwin, dah selamat menghalalkan sesama sendiri, iblis dan syaitan menagis setiap kali umat Islam kawen tau tak? Tapi iblis dan syaitan bersorak gembira bila buat majlis grand menggila2 sebab membazir..bila aurat tidak ditutup (yaya pun tak menutup aurat)..bila majlis yg dibuat menjadi majlis yg penuh maksiat bila lelaki perempuan bercampur gaul tanpa batas..etc..so, sila berbaik sangka ye..tak lupa, TAHNIAH kepada PIERRE AND WIFE :)

    0

    0
  17. siti says:

    wife dia cam muke DD…tahniah ya

    0

    0
  18. Safiyyah Hanzalah says:

    kenapa mesti pakai bulu mata palsu? tak faham aku.. zaman sekarang tak pakai bulu mata palsu tak berseri ker pengantin? kan haram memakainya…tinggi benor sanggul.. satu benda lagi aku tak faham dgn kebanyakan perempuan suka bt sanggul tinggi-tinggi.. cantik ke? susah nak memahami ‘HOBI’ itu..

    anyway tahniah kerana mendirikan masjid.. semoga bahagia sepanjang hayat & murah rezeki

    0

    0
  19. Anonymous says:

    smoga diberi HIDAYAH

    0

    0
  20. budak gemuk says:

    wah gayenye mcm FK n DD kawin…huhu

    0

    0
  21. puteri says:

    abg nara…yg gambar free hair tu delete lah..kan ker pierre tu dah kuat agama…erm..

    0

    0
  22. Mak jemah pemalu says:

    Napalah nak dipersoalkan tentang Prre yang dh berubah dgn wife die yg free hair..kdg2 kita memerlukan ruang utk merubah diri kita seniri sblm merubah diri org lain hatta org disekeliling kita..sekurangnya dia berusaha utk berubah…berilah mereka peluang..buat pasangan pengantin…tahniah dan semoga dpt menjadikan rumahtangga diberkati selalu olehNya..

    0

    0
  23. Ebony says:

    Tahniah. Personally, rase pengantin lelaki cam selekeh.

    0

    0
  24. tacacila says:

    semoga berkekalan pierre & yaya. tp pierre langsong tak nampak mcm mixed french, nan hadoooo jek

    0

    0
  25. pah bedah says:

    smga pier dpt membimbing terus isterinya berlandaskan syiar islam dan menutup aurat..

    0

    0
  26. MISS AA says:

    selmt pengantin baru…. hope piere akan bimbing isteri…. knp kuku piere andre pnjg hah…

    0

    0
  27. sara says:

    Laaaaa…..nape si Piere ni pilih pompuan ni yaa???? Dia kenal ker Pompuan ni sebelum ni siapaaaa??????? aduhhhh…..kesian kat Piere….

    0

    0
  28. jiman says:

    Yeaaa…..brader Piere…..wa tabik sama lu sbb dapat bimbing ini perempuan….lu kalau kenal siapa minah ni….ampunnnnnnnnnnn….lu sure lari jauh2 punya….tp tak pe, bimbinglah dia….caya luuuu!!!!

    0

    0
  29. […] (30 GAMBAR)Majlis Pernikahan Pierre Andre Dan Nur Hidayah Daripada MyCuteMoment (49) […]

    0

    0