Written by Bella | January 2nd, 2017

Semalam, pelakon Shukri Yahaya telah mengadakan majlis aqiqah buat puteri sulungnya, Aaira Ameena. Majlis berkenaan berlangsung dengan cukup meriah sekali bertempat di Riyaaz Event Space, Puchong.

Aaira kelihatan cukup comel sekali mengenakan persalinan berwarna putih sama dengan bapa dan ibunya Tya Adnan.  Aaira juga nampaknya boleh dikatakan seorang bayi yang ceria dan tidak lokek dengan senyuman yang mampu membuatkan ramai orang cair dengannya. Hehe..

Berikut kami kongsikan beberapa lagi foto sekitar majlis aqiqah Aaira Ameena dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Amir Naufal Photography

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 responses to (30 FOTO) Sekitar Majlis Aqiqah Aaira Ameena, Anak Perempuan Shukri Yahaya

  1. lynn says:

    Taniah..sweet sgt…

    5
    0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      comel..cute anak u shukri…bini u pon jambu…minah jambu suka ngan bini shkri dia tk cemburu buta n dia faham pekerjaan laki dia sebagai pelakon …pegang2 tangan sikit tu hanye nak idopkn watak drama itu aje bukan Nye betol2 tol tak…lov u tyaaa…

      1
      0
  2. Rina says:

    Suka tengok anak beranak ni…comel-nya baby!

    8
    0
    • lava says:

      tahniah. simple! tak nampak mak bapak macam nak sanding sekali lagi. tak macam retis lain, baju akikah macam baju nak sanding lagi. over nau!

      23
      0
  3. nok gebuzzz says:

    simple dah sopan…xd kerawang2 bagai…mcm ni lagi npk sweet…semoga keluarga ni diberi kebahagian didunia dan akhirat.

    19
    0
  4. lara_hati says:

    Makin cantik wife syukri ni…:)

    10
    0
  5. Anonymous says:

    Wahhh..sweet nyer..tenang jer nengok dan tak srabut..Alhamdulillah

    6
    0
  6. Anonymous says:

    Best tak serabut. Semoga jadi anak yg soleha

    1
    0
  7. menoname says:

    Alhamdullillah…nielah yg dinamakan less means more…walaupun tk der yg bling2 mahupun kerawang2, ropol2 dan yg sewaktu dgn nya namun kesederhanaan tu yg buat mereka tampak sweet and gorgeous. Smoga kluarga ini dikurniakan rahmat dunia dan akhirat, aamiin.

    7
    0
  8. Fidot says:

    Anak dia ni comel sgt! Simple and nice… Semoga berbahagia smpi syurga ????

    0
    0
  9. Cassandra Eve says:

    Ohhhh so adorable & huggable Aaira Ameena .. May you grow up and be filial daughter to both your parent … Ameen

    1
    0

Leave a Comment

Optional