Written by AbangNara | December 17th, 2010

Filem yang bakal meletupkan panggung tahun Mac 2011 ini, Nur Kasih The Movie sudah pun memulakan promosinya. Di Facebook Nur Kasih The Movie telah dihidangkan 3 video teaser berkualiti HD filem NKTM ini untuk tatapan anda. Lepas tengok teaser ini agak membuak jugak perasaan ingin ke wayang menonton NKTM tahun hadapan. Anda pula bagaimana?

2 lagi video teaser Nur Kasih The Movie dengan membaca entri ini sepenuhnya.

41 responses to 3 Video Teaser Nur Kasih The Movie Untuk Santapan Anda

  1. BEL says:

    OWH PSTI TGK

  2. BEL says:

    ERMMMM……….:d

  3. BEL says:

    BEST NYE CHANTEK PEMANDAGAN

  4. BEL says:

    NUR KASEH

  5. BEL says:

    X SABO NK TGK

  6. petra_dubies says:

    arap citer ni setanding gan Drama tu…
    kalo x ramai le yang akan kutuk

  7. topo says:

    movie yang dinantikan.. hohoho

  8. jentayu says:

    starting citer (teaser 1 ) pun dh ada letupan. hrp takde pulak yg pegi letupan pawagam nanti.

  9. lipan seksi says:

    ZOMG.the first teaser makes me lol so hard!..

  10. comot says:

    ngee..x saba nk tgk…

  11. faezah says:

    cam best jer…

  12. Orang Kampung says:

    hope penerbit dia jgn jd cam 2 ALAM, riak ngn filem yg dikata2 akn meletup…
    apa jd ngn filem tu ea… senyap tak terkata… hahahahah

  13. menarik.saya mesti tengok

  14. timba says:

    salah satu movie yang penuh dengan pengajaran yang mendorong umat islam supaya menjadi islam yang sejati.yang mendorong remaja membuat perkara baik. yang mengajar perempuan menutup aurat. mejaga tatasusila antara lelaki dan perempuan. yang dapat menyedarkan ramai orang islam yang makin lalai. tahniah! harap2 pengarah lain dapat buat movie dan drama berunsur islam. jangan nak tunjuk kebarat baratan sangat. meluat.

    • pisau cukur says:

      timba, aku setuju dengan hang…ni lah satu2 filem melayu yang bg pengajaran supaya kita dok sedaq jangan asyik dok mimpi indah saja….aku suka tgk lakonan tiz mmg sempoi lah sebagai wanita melayu yg sejati….lg pulak ada mia sara lglah aku tak sabaq nk tengok aaiihhhhh…..

  15. petra_dubies says:

    BANG N KAK NARA
    DAH NAK HUJUNG TAHUN NI
    BILA NAK BUAT GBN III
    PLAN LE DARI SEKARANG
    BARU RAMAI YANG BOLEH P

  16. farapink says:

    gile lawa a.. adoi.. abg remyy~~

  17. Ulat Sutera says:

    lmbtnye nk tggu bln mac ni..huhu

  18. lulu says:

    teaser 3 tu gempak. i like!

  19. unknown says:

    dyenye tulisan nur kasih kat dpn cm new moon.. huhu.. best2..

  20. risya says:

    woooooooooww..NUR KASIH KEMBALI~~

    x sabar nk tgk filem nie,,,

    confirm gempak

    besh~~~

  21. sajer jer says:

    wahh cam series heroes..

  22. gyuri says:

    mesti sedih gila cita ni…sedih mcm cita stairway to heaven..pastu kalau masukkan lagu yg sedih tu lagi la sedihhhh….huuuuuu

  23. chantek says:

    filem mesti tonton :)
    x sabaq asenyer nk tgk huhu
    arap sebaek drama
    suka tiz ngn si remy ni hehe

  24. fifi says:

    x sabar nak tengok..
    Nur Kasih The Movie terbaik..
    remy-tiz chemistry terbaik..

  25. dan_dan says:

    ade 2 movie tempatan menarik masok panggung bln mac nanti…. Nur Kasih & Hikayat Merong Mahawangsa….

  26. cik fafa says:

    aku rasa remy ishak mati,n bini fizz pn mati..nnt nor msti kawen ngan fizz..hahahahha..memandai je aku

  27. Erin says:

    Remy is a great actor..
    Tizzz is such a beautiful woman wonderfull actress…
    I think this movie has a surprising ending..

  28. nana says:

    Lakonan Tiz ni akan sentiasa dinantikan. suka NKTM.

  29. aduhh…teaser dah saspen dah..huhu..wajib tgk ni..

  30. yuyu says:

    wah!!yg x sbr ni!!
    teaser diw pon da bikin saspen..
    NUR KASIH..mmg d best!!